-
Είδες τι κατάφερε το GTI?
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Είδες τι κατάφερε το GTI?Με τη διαφήμιση ή χωρίς αυτήν ?
-
Βρε παιδιά, για να μην ανοίγω άλλο θέμα, έχει κανείς κάποια εμπειρία από την αυτόματη Α-Klass;;;
Ευχαριστώ!
-
Αυτόματη? Δεν έχω δει πουθενά ακόμα.
Κάπου διάβασα, νομίζω στο αγγλικό car, ότι είναι αρκετά καλό, αν και η δοκιμή ήταν στην Α200. Υπομονή κανά τρίμηνο.
-
H προηγούμενη Α class που δοκίμασα σήμερα,
είναι επιεικώς.....για κλάματα
-
Δεν έχεις καθόλου άδικο. Ένας φίλος πήρε την 160 όταν είχε πρωτοβγεί. Σκληρή, ποιότητα επιεικώς μέτρια, πολλά λεφτά....
Η καινούρια είναι όντως καινούρια
-
Ο χρήστης vitoribo έγραψε:
Δεν έχεις καθόλου άδικο. Ένας φίλος πήρε την 160 όταν είχε πρωτοβγεί. Σκληρή, ποιότητα επιεικώς μέτρια, πολλά λεφτά....
Η καινούρια είναι όντως καινούρια
Για την Α160 που δοκίμασα, απλά αναφέρω:
-Yλικά κακής ποιότητας (για Mercedes)
-Κινητήρας ανύπαρκτος
-Άνεση όχι καλή, παρά τη μαλακ(ί)ές αναρτήσεις
-Συμπεριφορά σε στροφιλίκι....
-Το ASR στο μργαλείο του.Άντε, πάμε για τη νέα...
-
Golf ειχε ο Ιασωνας κοκκινο και μαλλον το GT αν θυμαμαι απο τα φτερα! Και εγω εκει με το οικοπεδο το θυμαμαι! Για αυτα που ψαχνεις ειναι μια χαρα αλλα γενικα δε μ'άρεσει σαν αυτοκινητο(προτιμω Α3 απο αυτα που ειπες) και ειναι πολυ μακρια απο το να πεις οτι ειναι value for money. Αλλα μαλον δε σε ενδιαφερει αυτο οποτε αν σε ευχαριστει παρτο.
-
Μερικά ενδιαφέροντα ως προς την πολιτική της mercedes. Όσο περνάει ο καιρός όλο και πληθαίνουν:
-
Έχουν δώσει βασική τιμή με κλιματισμό 18.300. Μόνο που δεν συμπεριλαμβάνεται ο κλιματισμός, που κοστίζει 1.300.
-
Για μία απ'τις εκδόσεις elegance-avantgarde απαιτούνται άλλα 1.900. Πάλι χωρίς κλιματισμό, αλλά και πάλι αφήνουν να εννοηθεί ότι περιλαμβάνεται.
-
Οι εξωτερικοί καθρέπτες δεν κλείνουν! Κανένα πρόβλημα όμως. Με άλλα 300 παίρνετε τους ηλεκτρικά αναδιπλούμενους.
-
Μετά το Φεβρουάριο επήλθε τιμολογιακή αναπροσαρμογή, οπότε σε όλα τα παραπάνω προσθέτετε 300-500.
Οκ παίδες καλή η μερτσέντα σας, τα νεύρα μας τι φταίνε? Βέβαια, έχω ήδη μπει στο χορό, αλλά ένα ακόμα στοιχείο και την έκανα...
Επανέρχομαι με τις εντυπώσεις φίλου που μόλις παρέλαβε το δίλιτρο Α3, τιμή 31.500.Α, πινακίδα ΙΕΡ. Δηλαδή τα ΙΒ. μας τέλειωσαν κιόλας? Ακρίβεια σου λέει ο άλλος.
-
-
το τασάκι πόσο το χρεώνουν???
τα φλας? -
...και να ήταν αξιόπιστες...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
το τασάκι πόσο το χρεώνουν???
τα φλας?Αν το πληρωσεις μετροιτοις στα δινουν δωρο .
-
Ο χρήστης vitoribo έγραψε:
Μερικά ενδιαφέροντα ως προς την πολιτική της mercedes. Όσο περνάει ο καιρός όλο και πληθαίνουν:-
Έχουν δώσει βασική τιμή με κλιματισμό 18.300. Μόνο που δεν συμπεριλαμβάνεται ο κλιματισμός, που κοστίζει 1.300.
-
Για μία απ'τις εκδόσεις elegance-avantgarde απαιτούνται άλλα 1.900. Πάλι χωρίς κλιματισμό, αλλά και πάλι αφήνουν να εννοηθεί ότι περιλαμβάνεται.
-
Οι εξωτερικοί καθρέπτες δεν κλείνουν! Κανένα πρόβλημα όμως. Με άλλα 300 παίρνετε τους ηλεκτρικά αναδιπλούμενους.
-
Μετά το Φεβρουάριο επήλθε τιμολογιακή αναπροσαρμογή, οπότε σε όλα τα παραπάνω προσθέτετε 300-500.
Οκ παίδες καλή η μερτσέντα σας, τα νεύρα μας τι φταίνε? Βέβαια, έχω ήδη μπει στο χορό, αλλά ένα ακόμα στοιχείο και την έκανα...
Επανέρχομαι με τις εντυπώσεις φίλου που μόλις παρέλαβε το δίλιτρο Α3, τιμή 31.500.Α, πινακίδα ΙΕΡ. Δηλαδή τα ΙΒ. μας τέλειωσαν κιόλας? Ακρίβεια σου λέει ο άλλος.
Όλα τα παραπάνω δεν φτάνουν τα 23000 που αναφέρεις στο αρχικό σου μήνυμα. Που είναι λοιπόν το προβλημά σου?
-
-
ότι τον (μας) κοροιδεύει η αντιπροσωπεία,ίσως?
Ότι άλλο 18500 ευρώ με βασικό εξοπλισμό τασάκι χωρίς αναπτήρα και άλλο 21000 ευρώ για να φτάσει την αξιοπρέπεια του ανταγωνισμού σε εξοπλισμό?
-
Αυτή ακριβώς η κοροιδία είναι που με πειράζει. Το τιμόνι ρυθμίζεται μόνο στον κατακόρυφο άξονα. Θες και διαμήκη? Άλλα 300.
Απλά είναι πολλά μαζεμένα. Όχι βέβαια ότι μόνο αυτοί έχουν τέτοια πολιτική, και η BMW μια απ΄τα ίδια είναι.
-
vitoribo εγω προσωπικά έχω ακριβώς την αντίθετη εικόνα απο αυτή που περιγράφεις.
-
Για την BMW εννοείς ike?
-
Φίλος που το παράγγειλε 3 πορτο avantgarde έφτασε αισίως τα 24,000 euro... παράδοση τον Μάϊο... θα σας πω εντυπώσεις........
btw και τα ηλεκτρικά παράθυρα extra είναι -
ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΑΠΟ A/C ΣΕ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ ΣΤΟ Α3 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΞΕΙΣ 1500ΕΥΡΩ; ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΩΣ 2.0 ΚΥΒΙΚΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Ο ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ;
-
Ο χρήστης DELINHO έγραψε:
ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΑΠΟ A/C ΣΕ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ ΣΤΟ Α3 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΞΕΙΣ 1500ΕΥΡΩ; ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΩΣ 2.0 ΚΥΒΙΚΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Ο ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ;Στις απλές δεν ξέρω. Στις TFSI πάντως αυτό καταργήθηκε. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και ο κλιματισμός...
Mercedes A150 vs A3 vs Golf