-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Σωκρατη δεν υπαρχει κανενα χρωμα σα το estoril blue για τη 3αρα..Και δε μιλαω μονο για f30 απο την e36 ακομα ακομα..ιδιως ΜΣυμφωνω απολυτως,απλα αναλογα τη γενια κατα καιρους μου αρεσαν και μερικα πιο σπανια.Π.χ το laguna seca στην Ε46 Μ3 ή το σουπα στις Ε92 αλλα ψιλοσπανιο στις Ε90 Alpine white,το τερμα σπανιο kashmir beige στις Ε36(νομιζω ηταν individual αυτο) και το crimson red στις 90/92.Στην F30 θεωρω πως εκτος των μπλε αποχρωσεων,της παει πολυ αυτο το ασημι/γκρι που ποσταρα καθως και το κοκκινο που την ειχαν πρωτοφερει στην Ελλαδα.
-
Με τετοιες ζαντες τι θα ελεγες εσυ..
Σωκρατη το laguna seca ειναι απιστευτο οντως! Και το συγκεκριμενο ασημι δειχνει υπεροχο στην καινουργια 4αρα..Εξαιρετικο στην e90 το μπλε οπως στις si σαν του Νικου. Γενικα ,το ξαναγραψει, εχω ενα κολλημα με αυτες τις αποχρωσεις του μπλε..saxo vts,scirocco,bravo κτλπ
-
Eμενα παντως στην 3αρα μου αρεσει και το κοκκινο, σε συνδιασμο με μια μαυρη ζαντουλα και μαυρες λεπτομεριες ειναι ερωτας...
Κατι ξερει ο τυπος για τις ζαντες
-
ΓΙΑΤΙ ΧΑΡΗ??
ΆΠΙΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΣΕ? ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΑΡΗ.
ΜΗΝ ΕΡΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΣΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΧΑΡΗ, ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΟΥΤΡΑΚΙΑ ΤΟ ΤΣΟΥΦΕΝΧΑΟΥΖΕΝ (ΧΑΡΗ).
-
-
Τελικα ολα Οκ με τη 5αρα.Εγιναν 1500 χμ απο το περιστατικο που με προβληματισε.
Εγινε σημερα service ενω αλλαχθηκαν και τα τεσσερα τακακια.Δεν φανηκε καποια δυσλειτουργία . -
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Τελικα ολα Οκ με τη 5αρα.Εγιναν 1500 χμ απο το περιστατικο που με προβληματισε.
Εγινε σημερα service ενω αλλαχθηκαν και τα τεσσερα τακακια.Δεν φανηκε καποια δυσλειτουργία .Λες να έφταιγε καμιά βενζίνη?
-
Το πιθανοτερο ειναι αυτο Νικο.
-
-
Άντε μπας και δουμε και κανένα ταξί BMW στην Αθήνα, όλο Mercedes βλέπουμε...
-
Υπαρχει καπου λιστα με φωτο και χαρακτηριστικα των ζαντων που φορουσε η Ε46?
Ψαχνω να βρω για του θειου μου 2 αλλα μου φαινεται οτι δεν ειναι εργοστασιακες αυτες που εχει, ομως εκεινος επιμενει -
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Ψαχνω να βρω για του θειου μου 2 αλλα μου φαινεται οτι δεν ειναι εργοστασιακες αυτες που εχει, ομως εκεινος επιμενειΓια δες εδώ:
-
καμμια καλη ιδεα για το που θα βρουμε 2 κομπλε φαναρακια bi xenon Ζ4 ε85 face lift.?
στο ebay θελουν κοντα στο 900αρι
-
@Nikos!
Ωραιο Link...@volvozeus
Απ' οσο θυμαμαι, τουλαχιστον στην Ελληνικη αγορα οι -εργοστασιακες- ζαντες αλυμινιου που εβλεπα περισσοτερο σε Ε46, ηταν αυτες:Λιγο πιο σπανια, και συνηθως σε πιο ισχυρες εκδοσεις απο τις βασικες, οπερ και σε μεγαλυτερες διαστασεις συνηθως απο 15-16 ιντσες (17αρες κυριως) ηταν βεβαια και αυτες:
Επισης και καποιες που πωλουνται σε αγγελιες, απλως μερικες ειναι Θεσσ/νικη, και Λαρισα, εκτος απο Αθηνα...
http://www.car.gr/parts/view/3135263/
http://www.car.gr/parts/view/3263439/
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Για δες εδώ:Εσενα ειχα στο μυαλο μου θενξ..
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Ψαχνω να βρω για του θειου μου 2 αλλα μου φαινεται οτι δεν ειναι εργοστασιακες αυτες που εχει, ομως εκεινος επιμενει -
Ο χρήστης roulis21 έγραψε:
καμμια καλη ιδεα για το που θα βρουμε 2 κομπλε φαναρακια bi xenon Ζ4 ε85 face lift.?στο ebay θελουν κοντα στο 900αρι
Αν βρεις φτηνότερα αυθεντικά, πες μας και μας.
-
Πείτε κανένα site να ψάξω για σετ συμπλέκτη (δίσκο, πλατό, ρουλεμάν).
-
-
Ο χρήστης roulis21 έγραψε:
http://www.eurocarparts.comΜάλιστα, ευχαριστώ.
Τα ίδια λεφτά βγαίνουν περίπου.
410 μου είπαν, παω να το βάλω αύριο.
Σκορτσάρει ρε γμτ όταν είναι με λίγα χλμ 2-3κμ/ω δηλαδή. Και τα χιλιόμετρά μου είναι λίγα, 44Κ.
Τέσπα, θα τον αλλάξω.
Sent via mobile device
BMW FORUM