-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
Αυτό το σκίτσο το βρήκα στο facebook και μου άρεσε...
Το βάζω με χιουμοριστική διάθεση:
Αυτό πόνεσε
Περαν του αστειου της φωτο φυσικα, ο ανταγωνισμος της αλφα ειναι opel, renault, citroen κτλ?
-
όλοι είναι ανταγωνιστές της alfa, ΟΛΟΙ!!!

-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Αυτό το σκίτσο το βρήκα στο facebook και μου άρεσε...
Το βάζω με χιουμοριστική διάθεση:
Αυτό πόνεσε
Περαν του αστειου της φωτο φυσικα, ο ανταγωνισμος της αλφα ειναι opel, renault, citroen κτλ?
Άμα μπήκε η όπελ να βάλουμε και ΚΙΑ
-
εσωτερικό της Alfa 4C http://www.highoctane.gr/sbj.aspx?sbj=3 ... alfa-romeo
απλό και λιτό, racing, όπως έπρεπε
-

4μπουκation -
Και 19αρες απο 159/brera ti
Αυτη η πουτανα η 147 και σε 10 χρονια φρεσκια θα φαινεται?Τι θα γινει? -
Με ανύπαρκτη γκάμα καποιοι ονειρεύονται supercar.
http://www.carscoops.com/2013/02/design ... ports.html
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Αυτη η πουτανα η 147 και σε 10 χρονια φρεσκια θα φαινεται?Τι θα γινει?Κουκλάρα η 147!!!!
Οι μαλάκες αντί να βγάλουν την mito GTA να γίνει Ο ΧΑΜΟΣ!!!!κάθονται κ τρώνε linquine!

-
Άψογη και αγέραστη η 147, φυσικά η GTA αλλού...
-
Ο χρήστης GiannisMS έγραψε:
Αυτη η πουτανα η 147 και σε 10 χρονια φρεσκια θα φαινεται?Τι θα γινει?Κουκλάρα η 147!!!!
Οι μαλάκες αντί να βγάλουν την mito GTA να γίνει Ο ΧΑΜΟΣ!!!!κάθονται κ τρώνε linquine!

Δηλαδή για να καταλάβω ... Θεωρείς ότι αν κάτι λείπει πο την αρ , αυτό είναι ένας μπομπος με 250 άλογα ;;;
Αντε και τον έβγαλαν , να πούλησει ποσά ;
Τέτοιος κινήσεις εντυπωσιασμού και ιμπεριαλισμού κάνουν μόνο οι φραγκατες , εταιρείες , κολ μι αουδι
-
Οι μαλάκες αντί να βγάλουν την mito GTA να γίνει Ο ΧΑΜΟΣΕυτυχως που δεν εβγαλαν κι εχω ακομα σπιτι
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:

Δηλαδή για να καταλάβω ... Θεωρείς ότι αν κάτι λείπει πο την αρ , αυτό είναι ένας μπομπος με 250 άλογα ;;;
Τέτοιος κινήσεις εντυπωσιασμού και ιμπεριαλισμού κάνουν μόνο οι φραγκατες , εταιρείες , κολ μι αουδι
Δηλαδή για να καταλάβω κ εγώ,αυτό κατάλαβες??????????????????
Φυσικά κ η γκάμα της ar είναι ελειπέστατη,απλά ανέφερα πώς η GTA θα έκλεβε καρδιές κ πραγματικά θα ήταν κόσμημα.Θεωρω πως θα πούλαγε.
Δηλαδή η 4C που θα κυκλοφορήσει είναι αυτό που λείπει?... -
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Οι μαλάκες αντί να βγάλουν την mito GTA να γίνει Ο ΧΑΜΟΣ
Ευτυχως που δεν εβγαλαν κι εχω ακομα σπιτι
Χαχαχα.......άστα!
-

Δηλαδή για να καταλάβω κ εγώ,αυτό κατάλαβες??????????????????
Φυσικά κ η γκάμα της ar είναι ελειπέστατη,απλά ανέφερα πώς η GTA θα έκλεβε καρδιές κ πραγματικά θα ήταν κόσμημα.Θεωρω πως θα πούλαγε.
Δηλαδή η 4C που θα κυκλοφορήσει είναι αυτό που λείπει?...με την 4ψ η αρ προσπαθεί να κάνει ριποσιτιονιγκ , με την μίτο γτα τι θα προσπαθούσε να κάνει ?
τα θα έκλεβε καρδιές , πορτοφόλια κλπ είναι δικές σου υποθέσεις που ελάχιστη σχέση με την πραγματικότητα έχουν...
-
Συμφωνω γενικα με τον red_monster, αλλα θεωρω πως και η 4C κινηση εντυπωσιασμου ειναι, εκτος αν την τιμολογησουν 25-30Κ και πουλανε 200Κ το χρονο...Halo cars εχεις κυριως για να πουλησεις τα μικρα σου μοντελα με κερδος, οπως εχουν αποδειξει οι Γερμανοι. Χωρις γκαμα σε τι αποσκοπεις?
Κατα την αποψη μου αυτο που προσπαθει η Fiat ειναι να διατηρει τον μυθο της Alfa. -
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Κατα την αποψη μου αυτο που προσπαθει η Fiat ειναι να διατηρει τον μυθο της Alfa.Και να ξαναμπούν στην Αμερική με 'μπαμ'.
-
Παντως στους Αμερικανους που εχουν (ψευτικο) χρημα, εχει ελπιδες να πουλησει.
Στην Ευρωπη απο την αλλη... -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Κατα την αποψη μου αυτο που προσπαθει η Fiat ειναι να διατηρει τον μυθο της Alfa.
Και να ξαναμπούν στην Αμερική με 'μπαμ'.
Πιθανον Αλεξ...αλλα θελει πολυ δουλεια να ξεθαψεις ενα ανυπαρκτο (για την αμερικη) ονομα, και ενα μπαμ δεν φτανει. Ισως το πανε απο την αναποδη, γαματο σπορ και μετα οχηματα για τη πλεμπα rebadged Chrysler με ενεση ψυχης...Η ιστορια θα δειξει..
-
Μπαινω σφηνα στη συζητηση.. Οι 120αρες mito ειχαν 6αρι κιβωτιο ή 5αρι??
-
5αρι δυστυχώς.
ALFA ROMEO FORUM