-
Εγω ξαναρωταω, γιατι συμπερασμα δεν εχω βγαλει:
με latex στρωμα, ζεσταινεσαι?
με memory foam στρωμα, ζεσταινεσαι? -
Με ένα βαμβακερό επίστρωμα,δε θα έχεις πρόβλημα σε όποιο από τα δύο κι άν κοιμηθείς.....
-
Δοκιμάστε και το χειροποίητο της Candia Strom Bodyfix Heritage, όταν έψαχνα σε αυτό είχα καταλήξει. Pocket springs + Latex με ενίσχυση από κοκοφοίνικα & 15 έτη εγγύηση.
-
Η Κάντια έχει και το επίσης χειροποίητο Bodyfix με 15 χρόνια εγγύηση, εκπληκτικό στρώμα. Το έχει συνεχώς σε παραγωγή εδώ και περίπου 4 δεκαετίες.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Εγω ξαναρωταω, γιατι συμπερασμα δεν εχω βγαλει:με latex στρωμα, ζεσταινεσαι?
με memory foam στρωμα, ζεσταινεσαι?Σε latex στρωμα, σχετο με ενα σεντονι αναμεσα σας, ζεσταινεσαι περισσοτερο απο τα αλλα στρωματα.
-
Εγώ με fine gray latex dunlopilli γιατί δεν ζεσταίνομουν καθόλου το καλοκαίρι; Μια χαρά μου φαίνεται...
-
λοιπον εχουμε στρωματα
με αφρο πολυουρεθανης
με λατεξ
με μεμορυ φοαμ
με Tempur
ολα αυτα χημικα δεν ειναι? παραγωγα πετρελαιου?
τι διαφορες εχουν?
ειδικα τα Tempur με τα μεμορυ φοαμ?
στο σπιτι εχουμε λατεχ μεμορυ φοαμ και με ανεξαρτητα ελατηρια , στο τελευταιο κοιμαμαι και καλυτερα στα αλλα δυο δεν καταλαβαινω διαφορα μεταξυ τους.
τα μαξιλαρια της Tempur ειναι πολυ ακριβα?
πειτε και για τα μαξιλαρια παιδια, δεν πιστευω να δινετε τοσα λεφτα για στρωματα και δεν δινετε σημασια για τα μαξιλαρια.
στην πρωτη σελιδα εχει ενα ωραιο ποστ ο κουτσαν .
κουτσαν αν μας ακους πες μας για τα μαξιλαρια και τα στρωματα Tempur.
μετα απο τοσα χρονια εχει αλαξει η γνωμη σου? -
Ειχα για μερικα χρόνια στρωμα latex της Candia. Εκανε 'κοιλιά' στη μεση, που την καταλαβαινες ευκολα οταν ξαπλωνες. Δυστυχως δεν βγηκε καλο.
Τους πηρα τηλ και ηρθαν το πηραν το ανοιξαν και εβαλαν ενα επιπλον φυλλο λατεξ στη μια πλευρα, περιπου 2cm παχος. Το επεστρεψαν αυθημερον, δεν εχω παραπονο στην εξυπηρετηση, αλλα η 'επιδιόρθωση' δεν ηταν τελικα αποτελεσματικη.
Δεν εμεινα ικανοποιημενος.Νομιζω ειναι σε γενικες γραμμες πιο ζεστο απο τα αλλα, αλλα οχι τραγικα.
-
Εγώ τελικά στο fine gray της dunlopillo κατέληξα. Latex για dunlopillo και coco mat τουλαχιστον εννοούμε φυσικό καουτσουκ.
-
+1 ChrisV και μεγειές!
Στις 2 αυτές εταιρίες τα προιόντα είναι φυσικά. Αυτό μου είχαν τονίσει και οι πωλητές, ότι ώς φυσικά δεν ζεσταίνουν αφόρητα όπως τα τεχνητά.
Το cocomat το απέριψα για το γεγονός ότι δεν έβγαζε διπλό ενιαίο, και λόγω μαρτυρίας φίλου μου ότι ο κοκοφοίνικας είχε καθίσει στο κέντρο
-
Ξέρει κανείς κάτι για την παρακάτω εταιρεία Morfeas Sleep Line Systems στην Θεσσαλονίκη;
http://www.morfeas.com.gr/στ% ... F%84%CE%B1
έχουμε μια πολύ συμφέρουσα προσφορά και θα ήθελα να ξέρω αν είναι αξιόπιστη αυτή και τα προιόντα της
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Ευπειθως αναφερω οτι το cocomat τα σπαει
Εχω κατενθουσιαστει, ξεκουραστος υπνος, απολαυστικοςΤο εχω βαλει απ την σκληρη μερια, θα δοκιμασω και την μαλακη ετσι απο περιεργεια.
To Άτλας της COCO MAT έχεις πάρει; Πόσο καιρό το έχεις; Είσαι ικανοποιημένος και τώρα; Το μειονέκτημα των στρωμάτων με φυσικά υλικά όπως είναι και τα Hastens έχω διαβάσει ότι είναι ότι το υλικό συγκεντρώνεται σε συγκεκριμένα σημεία...έχει πάρει και ανώστρωμα ή σκέτο; Και τέλος προτιμάς σκληρά στρώματα; Γιατί τα Coco Mat μου φάνηκαν σκληρά σε σχέση πχ με τα Media Strom τόσο στην Advance line όσο και στην Optimum....
Επίσης στην Coco Mat λένε ότι το στρώμα δεν πρέπει να είναι ούτε πολύ σκληρό ούτε πολύ μαλακό και ότι δεν υπάρχει πρόβλημα να είναι τούβλο ενώ στην Media ότι έχει καταρριφθεί ο μύθος του σκληρού στρώματος...τι από όλα ισχύει; Κοιμήθηκα σε καινούριο στρώμα Candia ημίσκληρο ανατομικό με pocket springs (το Ambient) και το πρωί με πόναγε η μέση μου...μου φάνηκε σχετικά σκληρό σαν στρώμα... Δώστε μου τα φώτα σας γτ πρέπει επιτέλους να καταλήξω...
-
Λοιπόν, μετά από πολύ ψάξιμο κι εγώ και ρωτώντας τον ειδικό μεσολόγο μπαρμπα κουτσάν περί σκληρότητας κατέληξα να πάρω αυτό που απλά μου άρεσε
Μου αρέσουν τα σκληρά στρώματα, δεν μπορώ να βυθίζομαι και η αλήθεια είναι ότι το atlas, στην σκληρή του πλευρά (γιατί έχει δύο) μου είχε φανεί ένα κλικ πιο σκληρό απ ό,τι ήθελα. Τελικά όμως κατέληξα σε αυτό και 3 μήνες μετά η αρχική μου εντύπωση περί σκληρότητας έχει καμθεί τελείως, το στρώμα είναι απλά ΥΠΕΡΟΧΟ.
Όσον αφορά περί συγκέντρωσης του υλικού, μου φαίνεται λίγο άκυρο, μιας κι έχει 5-6 στρώματα εσωτερικάΤο ρεζουμέ σκανδιναβέ είναι να πάρεις κάτι που σου κάνει κλικ, τα περί σκληρότητας λίγο φαίνεται ότι επηρεάζουν, απλά μην πας στο άλλο άκρο και βουλιάζεις. Αν σου αρέσουν τα σκληρά στρώματα, μην το φοβηθείς το atlas (δοκίμασε και την μαλακή του μεριά, εμένα μου φάνηκε πολύ μαλακή βέβαια)
Υπόψιν δεν έχω ιδέα τί παίζει με tempur, ήταν εκτός budget μου εντελώς
-
Μετά από ενάμιση χρόνο με tempur original 20 δεν το αλλάζουμε με τίποτα. Κάναμε γύρω στις 20 μέρες να συνηθίσουμε την διαφορετική αίσθηση σε σχέση με τα στρώματα με ελατήρια που είχαμε μάθει τα προηγούμενα χρόνια αλλά πραγματικά δεν έχω κοιμηθεί σε καλύτερο στρώμα ακόμα και σε ακριβά ξενοδοχεία. Σε συνδυασμό με ένα κάλυμα της tempur, το καλοκαίρι είναι μια χαρά, δεν ζεσταίνει περισσότερο από ένα κλασικό στρώμα. Αγορά και τα 2 (στρώμα διπλό και κάλυμα) 1480 ευρώ με μια προσφορά που είχα πετύχει τότε και έχουν πολλά χρόνια ζωής ακόμα. Συμπέρασμα : 1) όταν αλλάξω στρώμα κατά 99% θα αγοράσω πάλι tempur 2) αξίζει να τα χώσεις σε ένα καλό και ποιοτικό στρώμα
-
Οσοι ψαχνεστε για στρωμα, δείτε και την Matt Royal.
Ελληνική εταιρία παραγωγής χειροποιητων προιοντων υπνου και στρωματων, με εδρα τη Θεσσαλονικη.Εδω και 2 χρονια εχω το Gaia3D . Αρκει να πω πως κατοπιν δοκιμης στο δικο μου ( ) αγορασαν και 3 φιλοι το ιδιο. Πολυ καλο στρωμα, πολυ καλη σχεση τιμης/αποδοσης.
-
Ο χρήστης mrclouzo έγραψε:
Μετά από ενάμιση χρόνο με tempur original 20 δεν το αλλάζουμε με τίποτα. Κάναμε γύρω στις 20 μέρες να συνηθίσουμε την διαφορετική αίσθηση σε σχέση με τα στρώματα με ελατήρια που είχαμε μάθει τα προηγούμενα χρόνια αλλά πραγματικά δεν έχω κοιμηθεί σε καλύτερο στρώμα ακόμα και σε ακριβά ξενοδοχεία. Σε συνδυασμό με ένα κάλυμα της tempur, το καλοκαίρι είναι μια χαρά, δεν ζεσταίνει περισσότερο από ένα κλασικό στρώμα. Αγορά και τα 2 (στρώμα διπλό και κάλυμα) 1480 ευρώ με μια προσφορά που είχα πετύχει τότε και έχουν πολλά χρόνια ζωής ακόμα. Συμπέρασμα : 1) όταν αλλάξω στρώμα κατά 99% θα αγοράσω πάλι tempur 2) αξίζει να τα χώσεις σε ένα καλό και ποιοτικό στρώμαΜπράβο ρε μάγκα!!!!...και θα περάσουν πολλά χρόνια μέχρι να ξαναχρειαστείς!!!
υγ.επτά χρόνια αισίως με Tempur......τα τελευταία δύο μάλιστα χωρίς μαξιλάρι ....δε παίζεται λέμε το 'εργαλείο'!!!!!
υγ2.και έχουμε και δύο 'αλλαγές δίσκο-πλατώ' ...Ο5-Ο4 και Ο4-Ο3..... -
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
Μετά από ενάμιση χρόνο με tempur original 20 δεν το αλλάζουμε με τίποτα. Κάναμε γύρω στις 20 μέρες να συνηθίσουμε την διαφορετική αίσθηση σε σχέση με τα στρώματα με ελατήρια που είχαμε μάθει τα προηγούμενα χρόνια αλλά πραγματικά δεν έχω κοιμηθεί σε καλύτερο στρώμα ακόμα και σε ακριβά ξενοδοχεία. Σε συνδυασμό με ένα κάλυμα της tempur, το καλοκαίρι είναι μια χαρά, δεν ζεσταίνει περισσότερο από ένα κλασικό στρώμα. Αγορά και τα 2 (στρώμα διπλό και κάλυμα) 1480 ευρώ με μια προσφορά που είχα πετύχει τότε και έχουν πολλά χρόνια ζωής ακόμα. Συμπέρασμα : 1) όταν αλλάξω στρώμα κατά 99% θα αγοράσω πάλι tempur 2) αξίζει να τα χώσεις σε ένα καλό και ποιοτικό στρώμα
Μπράβο ρε μάγκα!!!!...και θα περάσουν πολλά χρόνια μέχρι να ξαναχρειαστείς!!!
υγ.επτά χρόνια αισίως με Tempur......τα τελευταία δύο μάλιστα χωρίς μαξιλάρι ....δε παίζεται λέμε το 'εργαλείο'!!!!!
υγ2.και έχουμε και δύο 'αλλαγές δίσκο-πλατώ' ...Ο5-Ο4 και Ο4-Ο3.....Ξέρεις ποιο είναι το καλύτερο? Ότι είχα δοκιμάσει όλα τα υπόλοιπα πλην του tempur γιατί στην πόλη μου δεν υπήρχε αντιπρόσωπος και το βιαζόμουνα (μόλις είχα παντρευτεί). Έψαξα στο internet, ενημερώθηκα και τελικά ένας γνωστός μου που ασχολείται με το αντικείμενο με έσπρωξε με το ζόρι στο tempur. Το πήρα (ευτυχώς) και ήταν από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει. Ούτε γύρισμα χρειάζεται ούτε τίποτα + 15 χρόνια εγγύηση, άπαιχτο.
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Ελληνική εταιρία παραγωγής χειροποιητων προιοντων υπνου και στρωματων, με εδρα τη Θεσσαλονικη.Εδω και 2 χρονια εχω το Gaia3D . Αρκει να πω πως κατοπιν δοκιμης στο δικο μου ( ) αγορασαν και 3 φιλοι το ιδιο. Πολυ καλο στρωμα, πολυ καλη σχεση τιμης/αποδοσης.
Θυμάσαι τιμή περίπου;
-
Ο χρήστης soch έγραψε:
Θυμάσαι τιμή περίπου;
Περιπου 1100-1200€, δε θυμαμαι ακριβως γιατι μου εκαναν και καποια εκπτωση. Αν ενδιαφερεσαι καλυτερα να πας απο το καταστημα.
-
Παίδες, τι ξέρετε για αυτά τα στρώματα;
ΑΝΑΤΟΜΙΚΑ-ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ & ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ ΥΠΝΟΥ