-
Τι μανουλομάνουλο είναι αυτό με το κόκκινο ατσάλινο φόρεμα;
Ρε γμτ, πρέπει τώρα να σκουπίσω τα σάλια απ'το πάτωμα...
-
πολύ 'σφαιρική' πίσω (megane)
-
Oντως πανεμορφο!!!
Κοιτα3τε ωραιο τιμονακι με παχια στεφανη!Τελικα ως Brera η ως GTV 8α βγει?
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Τελικα ως Brera η ως GTV 8α βγει?Ως brera. Είχε κάνει πολύ καλό όνομα με τα τόσα βραβεία που είχε μαζέψει ως πρωτότυπο, οπότε το brera θα χρησιμοποιηθεί και στο μοντέλο παραγωγής.
-
-
Τι 'πράμα' είναι αυτό!!!! ..έτη φωτός μπροστά σε σχεδίαση.
Σταμάτα ρε Σάκη , πριν πάθω καμιά κατάθλιψη! -
Όχι μή σταματάς!!!
...Δεν 'τελειώσαμε' ακόμη!!
-
θελω μια τετρακινητη. εχω παθει πλακα
-
Δηλαδή είμαι ο μόνος που το βρίσκει από μέτριο έως χάλια σχεδιαστικά ?
-
Οι φωτογραφίες της brera που έβαλε ο σάκης με το σχόλιο 'σε δική της κλάση' με αποτελείωσαν. Δυσκολεύομαι να πιστέψω πως μπορεί κάποιος (ακόμα και οι Ιταλός) να σχεδιάσει κάτι τόσο όμορφο. Είναι και το πως πέφτει ο φωτισμός σε αυτό το απίστευτο χρώμα...
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ, ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ, ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! -
Ο χρήστης alfista έγραψε:
Οι φωτογραφίες της brera που έβαλε ο σάκης με το σχόλιο 'σε δική της κλάση' με αποτελείωσαν. Δυσκολεύομαι να πιστέψω πως μπορεί κάποιος (ακόμα και οι Ιταλός) να σχεδιάσει κάτι τόσο όμορφο. Είναι και το πως πέφτει ο φωτισμός σε αυτό το απίστευτο χρώμα...
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ, ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ, ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!Γι αυτό του λέω κι εγώ να σταματησει, να μην αποτελειώσει κι εμένα
-
Βeauty is enough....
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
ÄçëáäÞ åßìáé ï ìüíïò ðïõ ôï âñßóêåé áðü ìÝôñéï Ýùò ÷Üëéá ó÷åäéáóôéêÜ ?Ìðá õðÜñ÷åé êáé Üëëïò ìå ôçí ßäéá áíôßëçøç ....ËÝù íá ðåñéìÝíù ôçí 8C
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Δηλαδή είμαι ο μόνος που το βρίσκει από μέτριο έως χάλια σχεδιαστικά ?Και εγω τη βρίσκω μέτρια, έχει στοιχεία εύκολου εντυπωσιασμού (πχ τα 'αγριεμένα' φώτα) που τα βαριέσαι στα πρώτα 3' που το βλέπεις.
-
-
Αψογη..
-
Νομιζατε οτι θα την γλυτωνατε?
overdose...α ρε μακαροναδες τι σχεδιαζετε.....
-
Bαρος
Q4=80Kg
Brera 2.2 + Q4= 1420Kg -
Ο χρήστης technik έγραψε:
Βeauty is enough....Aυτό τώρα, μάλλον με ...χρησμός μοιάζει. Ε;
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Βeauty is enough....
Aυτό τώρα, μάλλον με ...χρησμός μοιάζει. Ε;
Wishful thinking.
Αlfa Romeo Brera/Spider