-
Πάντως αυτή η συγκεκριμένη αλεπού με το Οκτάβια δεν υπήρχε περίπτωση μία στο εκατομμυριο να με φτάσει σε ίδιες συνθήκες αν ήμουν εγώ με τη Hornet μου. Παρότι δηλώνω κουλάδι σαν μοτοσυκλετιστής.
-
Ε αυτόν τον έπιασε. Οπότε ποτέ δεν ξέρεις... άσε που είχε και το μειονέκτημα της κίνησης το περιπολικό. Εξάλλου τα περιπολικά κυνηγάνε αυτοκίνητα συνήθως. Το θέμα είναι ότι γίνονται καταδιώξεις!
-
Αν είχες ζήσει με μηχανή περίπου 100 ίππων (και οι 80 αρκούν εδώ που τα λέμε) θα ήξερες. Ο μηχανόβιος απλά ψωλαρμένιζε, αν ήξερε ή αν ήθελε να ξεφύγει, μια 2α αρκούσε.
Το θέμα δεν ειναι οτι γίνονται, το θέμα ειναι τι ΘΑ έπρεπε να γίνεται. Ο μπάτσος έκανε δεκάδες καγκουριές και ρίσκαρε την ακεραιότητα των γυρω του, ενώ με τον ασύρματο θα τον είχε μπουζουριάσει πολύ πιο εύκολα, γρήγορα και ακίνδυνα.
-
Εγω αυτο που εχω καταλαβει σ αυτο το τοπικ ειναι οτι πιτσιρικαδες στο 'κλεφτες κι αστυνομοι' ο ταυρος εκανε το κλεφτη και ο Διας τον αστυνομο..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Εγω αυτο που εχω καταλαβει σ αυτο το τοπικ ειναι οτι πιτσιρικαδες στο 'κλεφτες κι αστυνομοι' ο ταυρος εκανε το κλεφτη και ο Διας τον αστυνομο..λολ!!
Sent from my Neo V using Tapatalk
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Αν είχες ζήσει με μηχανή περίπου 100 ίππων (και οι 80 αρκούν εδώ που τα λέμε) θα ήξερες. Ο μηχανόβιος απλά ψωλαρμένιζε, αν ήξερε ή αν ήθελε να ξεφύγει, μια 2α αρκούσε.Το θέμα δεν ειναι οτι γίνονται, το θέμα ειναι τι ΘΑ έπρεπε να γίνεται. Ο μπάτσος έκανε δεκάδες καγκουριές και ρίσκαρε την ακεραιότητα των γυρω του, ενώ με τον ασύρματο θα τον είχε μπουζουριάσει πολύ πιο εύκολα, γρήγορα και ακίνδυνα.
Ποιές καγκουριες?? Που περνούσε ανάμεσα από αυτοκίνητα και πατούσε λεωφορειολωρίδες?? Το ίδιο θα έκανε και ένα ασθενοφόρο/πυροσβεστικό.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Αν είχες ζήσει με μηχανή περίπου 100 ίππων (και οι 80 αρκούν εδώ που τα λέμε) θα ήξερες. Ο μηχανόβιος απλά ψωλαρμένιζε, αν ήξερε ή αν ήθελε να ξεφύγει, μια 2α αρκούσε.Το θέμα δεν ειναι οτι γίνονται, το θέμα ειναι τι ΘΑ έπρεπε να γίνεται. Ο μπάτσος έκανε δεκάδες καγκουριές και ρίσκαρε την ακεραιότητα των γυρω του, ενώ με τον ασύρματο θα τον είχε μπουζουριάσει πολύ πιο εύκολα, γρήγορα και ακίνδυνα.
Όταν γίνεις Αρχηγός της Αστυνομίας να αλλάξεις το δόγμα.
ΥΓ: Προφανώς κάτι ξέρουν παραπάνω βέβαια γιατί σε όλες τις χώρες γίνονται καταδιώξεις.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Εγω αυτο που εχω καταλαβει σ αυτο το τοπικ ειναι οτι πιτσιρικαδες στο 'κλεφτες κι αστυνομοι' ο ταυρος εκανε το κλεφτη και ο Διας τον αστυνομο.. -
Εγω δεν καταλαβα ,τι το κακο εκανε ο κουλος μοτοσυκλετιστης και τον πηρε στο κυνηγι ο καθυστερημενος..??
-
Μπηκα σε λεωφορειολωριδα και δεν ειχε πινακιδα.
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
Εγω δεν καταλαβα ,τι το κακο εκανε ο κουλος μοτοσυκλετιστης και τον πηρε στο κυνηγι ο καθυστερημενος..??Μάλλον ο μοτοσυκλετιστής είναι ο καθυστερημένος που παρανόμησε και μετά πήγε να διαφύγει. Ο αστυνομικός μια χαρά έκανε τη δουλειά του!
-
Η ΕΛ.ΑΣ έκανε την αρχή. Μποικότ στα Γερμανικά προιόντα!!! Χθές το πρωί πηγαίνοντας στα Χανιά συνάντησα σε ένα τροχαίο ένα Carisma περιπολικό!!!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Εγω δεν καταλαβα ,τι το κακο εκανε ο κουλος μοτοσυκλετιστης και τον πηρε στο κυνηγι ο καθυστερημενος..??
Μάλλον ο μοτοσυκλετιστής είναι ο καθυστερημένος που παρανόμησε και μετά πήγε να διαφύγει. Ο αστυνομικός μια χαρά έκανε τη δουλειά του!
Τι παρανομια εκανε..??
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
Μάλλον ο μοτοσυκλετιστής είναι ο καθυστερημένος που παρανόμησε και μετά πήγε να διαφύγει. Ο αστυνομικός μια χαρά έκανε τη δουλειά του!
Τι παρανομια εκανε..??
Το γράφει 2-3 ποστ πιο πάνω
-
Α, ενταξει τοτε, ηταν κινδυνος για τη δημοσια ασφαλεια και αξιζε την καταδιωξη..
-
Δηλαδή καταδιώκουμε μόνο από Πάσσαρη και πάνω; Δε νομίζω...
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
Α, ενταξει τοτε, ηταν κινδυνος για τη δημοσια ασφαλεια και αξιζε την καταδιωξη..Ειναι ενας απο τους λογους που στη Πραγα δε φοβασαι να περπατησεις εξω το βραδυ...Πολυ αστυνομια στους δρομους και συνεχεια ελεγχοι.
Και ειδικοτερα για το συγκεκριμενο θεμα ηθελα να πω οτι μονο στην Ελλαδα αφηνουν τα οχηματα χωρις πινακιδες να κυκλοφορουν για τη πλακα τους. -
Παιδια καλησπερα!εχω μια απορια..Τα περιπολικά της Αμεσης Δράσης είναι 'πειραγμένα'??εχω πετύχει το καινούργιο το οκτάβια και ένα xsara που εκτός οτι ήταν στην πένα,φαινόντουσαν και 'διαφορετικά' απο τα υπόλοιπα..και τα 2 είχαν φοβερό ήχο!!έχω πετύχει to προηγούμενο octavia με αεροτομή!!!Ωραία οχήματα όλα τους σε σχέση με τα κοινά περιπολικά!! Φαντάζομαι είνα χρεωμένα και τα προσέχουν τόσο πολύ..
-
Μάντεψε ποιος πληρώνει τα μπουριά και τις αεροτομές...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Μάντεψε ποιος πληρώνει τα μπουριά και τις αεροτομές...οι αστυνομικοί από την τσέπη του και τις ζημιές που έρχονται (από τις μετατροπές), το ελληνικό δημόσιο (δηλαδή εμείς).
ΥΓ: υποθέτω....
Αυτοκίνητα Αστυνομίας