-
Αυτό δεν είναι λογική. Ειδικά όταν τα κυριότερα προβλήματα που έχει βγάλει το αμάξι είναι σε μέρη που έχουν χρησιμοποιηθεί προηγουμένως σε άλλα μοντέλα του ομίλου.
Όσο επιδέξια και να το κρύβουν είναι αρπακολλατζήδες σε πολλά πράγματα εκεί στο VAG και μια ζωή θα βλέπουν την πλάτη των άλλων δύο. Ποσώς με απασχολούν οι συνεχώς ανοδικές πωλήσεις όταν υπάρχουν επαναλαμβανόμενα τέτοια περιστατικά (και δεν αναφέρομαι στη διαρροή του φίλου από πάνω).
-
Δε νομιζω οτι οι αλλοι δυο ειναι καλλιτεροι σε σχεση με AUDI.Μιλαμε για πολλα παραπονα και εκει...Χωρις να βαζω μεσα τα MINI...
Ισως η MB, τελευταια να εχει βελτιωθει . -
Ερωτηση κρισεως : αν δεν υπηρχε η επεκταση της εγγυησης τι θα συνεβαινε; Η ΚΟΣΜΟΚΑΡ θα εκανε ...τον κινεζο; Γιατι εδω μιλαμε για καραμπινατη αστοχια υλικου!!!
-
Ο χρήστης ThanosL έγραψε:
Ερωτηση κρισεως : αν δεν υπηρχε η επεκταση της εγγυησης τι θα συνεβαινε; Η ΚΟΣΜΟΚΑΡ θα εκανε ...τον κινεζο; Γιατι εδω μιλαμε για καραμπινατη αστοχια υλικου!!!Φίλε Θάνο άφησα σήμερα το αυτοκίνητο για να ξεκινήσει η αντικατάσταση της κεφαλής. Έκανα ακριβώς αυτή την ερώτηση. Μου είπαν ότι θα έπρεπε να συνεννοηθούν με την AUDI, να ξεκινήσει δηλαδή μια διαφορετική διαδικασία και ίσως κάλυπταν κάποιο ποσοστό.
Από εκεί και πέρα οι εργασίες θα διαρκέσουν περίπου 4 ημέρες διότι θα πρέπει να κατέβει η μηχανή ( δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό) και αλλάζουν τα πάντα: εκκεντροφόρους, βαλβίδες κλπ. Θα έχετε νέα μου σύντομα για το αποτέλεσμα.
Παρακαλώ πείτε μου τον τρόπο με τον οποίο μπορώ να ανεβάσω φωτογραφίες. Ευχαριστώ. -
Ο χρήστης christav έγραψε:
Παρακαλώ πείτε μου τον τρόπο με τον οποίο μπορώ να ανεβάσω φωτογραφίες. Ευχαριστώ.
viewtopic.php?f=11&t=22303
-
Ερωτηση κρισεως : αν δεν υπηρχε η επεκταση της εγγυησης τι θα συνεβαινε; Η ΚΟΣΜΟΚΑΡ θα εκανε ...τον κινεζο; Γιατι εδω μιλαμε για καραμπινατη αστοχια υλικου!!!Σε άλλες περιπτώσεις που έχω ακούσει έχουν καλύψει και εκτός εγγύησης,αλλά διαφορετικό ποσοστό σε κάθε περίπτωση.
-
-
το κλωτσημα δεν έχει να κάνει με το κατέβασμα ταχύτητας,το έχω παρακολουθήσει , κάνει σαν να ακούγεται ένα Ντουκ.
-
Ερωτηση κρισεως : αν δεν υπηρχε η επεκταση της εγγυησης τι θα συνεβαινε; Η ΚΟΣΜΟΚΑΡ θα εκανε ...τον κινεζο; Γιατι εδω μιλαμε για καραμπινατη αστοχια υλικου!!!Το πιθανότερο είναι να καλυπτόταν η ζημιά (ή ένα ποσοστό της) ακόμα και μετά το πέρας της 2ετους εγγύησης εφόσον το αμάξι είχε συντηρηθεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις του κατασκευαστή. Είναι η λεγόμενη σιωπηλή εγγύηση στην οποία ο αντιπρόσωπος κάνει μονάχα τον μεσάζοντα και η απόφαση είναι ξεκάθαρα του εργοστασίου. Έτσι έγινε και στην περιπτωσή μου και την βλάβη στο s-tronic.
Εδώ λοιπόν και κάποιες φωτογραφίες. Στην πρώτη έχει διαρρεύσει ήδη λίγο λάδι στη εσοχή που βλέπετε και στη δεύτερη φαίνεται μετά από λίγα δευτερόλεπτα η αύξηση της διαρροής.
Ωραία πράγματα!! Δεν θέλω να γίνω μάντης κακών αλλά μιλάμε για τραγικές καταστάσεις να κατεβαίνουν μοτέρ κτλ σε ελληνικές αντιπροσωπείες που πολλές φορές ούτε τα λάδια δεν καταφέρνουν να αλλάξουν σωστά. Μακάρι να πάνε όλα καλά!
-
Εμενα εχει ληξει η εγγυηση εν τω μεταξυ.Και δεν εχω κανει επεκταση...
Κρυος ιδρωτας... -
απιστευτη περιπτωση, δεν εχω ξαναδει τετοιο πραγμα - να χανει λαδι οχι απο ενωση-βιδα αλλα απο πορο το μεταλλο....
-
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Εδώ λοιπόν και κάποιες φωτογραφίες. Στην πρώτη έχει διαρρεύσει ήδη λίγο λάδι στη εσοχή που βλέπετε και στη δεύτερη φαίνεται μετά από λίγα δευτερόλεπτα η αύξηση της διαρροής.
Που ακριβως ειναι αυτο το σημειο?Στο μπροστα ή στο πισω μερος του καπακιου?
Ακριβώς μπροστά από το καπάκι που βάζουμε το λάδι (φαίνεται ένα τμήμα του στη φωτογραφία).
-
Pirelli Scorpion Verde. Εξαιρετικό λάστιχο, δοκιμασμένο τον τελευταίο 1,5 χρόνο. Εναλλακτικά Continental ContiCrossContact UHP.
Μηπως εχει κανεις εμπειρια σε ..λιιιιγο πιο χειμωνιατικα ελαστικα; Οχι τιποτα αλλο,απλα να μπορουμε να ανεβουμε περιστασιακα σε κανα βουνο το χειμωνα χωρις κινδυνο να ρεζιλευτουμε (δε μιλαω για extreyme καταστασεις). Η μηπως δεν υπαρχει συμβιβαστικη λυση και πρεπει να παμε σε τετραδα χειμερινων ελαστικων;
Θάνο καλημέρα . Εγώ έβαλα τα continental
http://www.conti-online.com/generator/w ... lx-gr.html
Τα δοκιμάσα και στο χιόνι και ειναι καλά !
Παλιότερα είχα τα Michelin diamaris που ήταν 100% άσφαλτο και άκρως επικίνδυνα στο χιόνι .
+Τέλειο φρενάρισμα
Κρατημα στο κρύο , χιόνι
Καλή αίσθηση στις στροφές
-δεν ξέρω αν φταίει το συγκεκριμένο αλλά δυσκολευτικα στην ευθυγραμμιση αφού τα έβαλα
-ενώ πριν με τα Michelin μεχρι τα 173 χλμαω ένιωθα απόλυτη ασφαλεια , αυτο το όριο μειώθηκε στα 160 τώρα .Λευτερη καλημερα. Πως σου φαινονται τα conti σου απο αποψη θορυβου και καταναλωσης; Εχεις δει σημαντικη διαφορα;Επισης αν θυμασαι ποσο σου στοιχισαν;
τωρα το είδα .... Στο θόρυβο ειναι εξαιρετικά ... Κανένα πρόβλημα . Οσο για την κατανάλωση , ναι νομίζω ότι αυξήθηκε κατα 0,5 λιτ/100 χλμ στο περίπου .....
-
Κρυος ιδρωτας...Κρύος ιδρώτας για το συγκεκριμένο δεν νομίζω πως χρειάζεται, μάλλον flaw από την χύτευση είναι, όχι κάτι σύνηθες.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Κρυος ιδρωτας...Κρύος ιδρώτας για το συγκεκριμένο δεν νομίζω πως χρειάζεται, μάλλον flaw από την χύτευση είναι, όχι κάτι σύνηθες.
Δε το εγραψα ειδικα για το συγκεκριμενο προβλημα αλλα γενικοτερα.
-
Δε το εγραψα ειδικα για το συγκεκριμενο προβλημα αλλα γενικοτερα.Εντάξει μην αγχώνεσαι χωρίς λόγο κι εγώ που πλήρωσα την επέκταση εγγύησης δεν την χρειάστηκα, το μόνο που χρειάστηκε σε κάποια φάση αλλαγή ήταν μια βαλβίδα του τουρμπο κόστους 100 ευρώ αρκετά λιγότερα από το κόστος της επέκτασης.
-
καλημερα σε ολους.Παρακολουθω απο την πρωτη μερα την συζητηση & ειδικα τον Στεφανο που ειναι κατατοπιστικος-απολαυστικος!!Εγω εχω 35000 χλμ (απο το 2009) & δεν εχω αντιμετωπισει προβλημα ( το Q5 ειναι για μακρινες βολτες καθοτι
υπαρχει κ το matiz της γυναικας) Βεβαια θα συμφωνησω οτι δεν δικαιολογειται βλαβη μηχανικη σε τετοιο βαθμο (διαροη λαδιου) απο ενα τετοιο αυτοκινητο. -
Ο χρήστης christav έγραψε:
Ερωτηση κρισεως : αν δεν υπηρχε η επεκταση της εγγυησης τι θα συνεβαινε; Η ΚΟΣΜΟΚΑΡ θα εκανε ...τον κινεζο; Γιατι εδω μιλαμε για καραμπινατη αστοχια υλικου!!!
Φίλε Θάνο άφησα σήμερα το αυτοκίνητο για να ξεκινήσει η αντικατάσταση της κεφαλής. Έκανα ακριβώς αυτή την ερώτηση. Μου είπαν ότι θα έπρεπε να συνεννοηθούν με την AUDI, να ξεκινήσει δηλαδή μια διαφορετική διαδικασία και ίσως κάλυπταν κάποιο ποσοστό.
Από εκεί και πέρα οι εργασίες θα διαρκέσουν περίπου 4 ημέρες διότι θα πρέπει να κατέβει η μηχανή ( δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό) και αλλάζουν τα πάντα: εκκεντροφόρους, βαλβίδες κλπ. Θα έχετε νέα μου σύντομα για το αποτέλεσμα.
Παρακαλώ πείτε μου τον τρόπο με τον οποίο μπορώ να ανεβάσω φωτογραφίες. Ευχαριστώ.Μετά από 6 ημέρες παρέλαβα το αυτοκίνητο. Αντικαταστάθηκε η κεφαλή και θα στείλουν οτι βγάλανε στην Γερμανία. Θα με ενημερώσουν μόλις διευκρινιστεί από την AUDI ποια ήταν ακριβώς η αιτία του προβλήματος. Κατά τα άλλα το αυτοκίνητο δείχνει να πηγαίνει να μια χαρά (φτου να μην το ματιάσω).
-
Ωραια! Καλες διαδρομες!Μηπως χρειαζεται να το πηγαινεις λιγο χαλαρα στην αρχη?
AUDI Q5