-
Οντως και γω μόλις το είδα βιάστηκα να αλλάξω σελίδα.
Focusman91 μπορείς σε παρακαλώ να τα βάλεις σε spoiler tags ? -
-
Eίδα και εγώ το Skyfall.
Μου άρεσε πάρα πολύΠιστεύω ότι με το Skyfall ξεκινάει μια νέα εποχή για τον James Bond.
Tέλος τα φανταχτερά gadget (έπιασε και την MI6 η κρίση ),νέος Q,[spoiler:2zw8d8dq]νέος επικεφαλής αφού πέθανε η M[/spoiler:2zw8d8dq],τέλος τα φανταχτερά ξενοδοχεία,δεν πρόσεξα να διαφημίζει κανένα ρολόι (Rolex ή Omega όπως παλιά),δεν είχε την καινούργια Aston Martin (αλλά η εμφάνιση της DB5 όλα τα λεφτά ένα μακρόσυρτο 'οοοο' ακούστηκε στο σινεμά όταν εμφανίστηκε )Εξαιρετική σκηνοθεσία.
Πολύ καλογυρισμένες σκηνές (ξεχωρίζω αυτή στον ουρανοξύστη στην Σανγκάι)Oλοι ήταν τέλειοι στον ρόλο τους.
Ειδικά ο Bardem στον ρόλο του κακού ήταν φοβερός με αρκετές στιγμές χιούμορ. -
δεν πρόσεξα να διαφημίζει κανένα ρολόι (Rolex ή Omega όπως παλιά)
Κι όμως σε συγκεκριμένα πλάνα πρώτη μούρη και το ρολόι (Ω) και το γυαλί.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ειδα το amazing spider man , μου αρεσε πιο πολυ απο ολα τα προηγουμεναagree
οσο για το Skyfall γαμησε το ταινιακι
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Και τα Sony κινητα και λοιπα gadget
Sent from my MB525 using a vodka burner with retro livery
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
το ρολοι ειναι σταθερα το ιδιο μοντελο απο εποχη pierce brosnan
http://seamasterreferencepage.com/srp/w ... ndside.jpgγια το κινητο παιζει και ξεχωριστη διαφημιση στη τηλεοραση
-
Διαβάζοντας απ το τόπικ των δικτατόρων αυτό
Ο χρήστης nass έγραψε:
Η ταινία Talvisota είναι πολύ καλή. Αν τη βρείτε, χτυπήστε την.
Μια και είπες για ταινίες Ο 41ος είναι εξαιρετική και δείχνει πως σκέφτονταν (ΟΚ πως υποτίθεται ότι σκέφτονταν) οι Ρώσοι στρατιώτες στον Β' ΠΠ.
την κατέβασα και την είδα.
Μιλάμε για καταπληκτική ταινία, η δε φωτογραφία και μουσική καθηλώνει
μια διόρθωση μόνο, νομίζω η ταινία δεν αναφέρεται στον δεύτερο παγκόσμιο, αλλά στον εμφύλιο μεταξύ κόκκινου και λευκού στρατού
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
το ρολοι ειναι σταθερα το ιδιο μοντελο απο εποχη pierce brosnan
http://seamasterreferencepage.com/srp/w ... ndside.jpgγια το κινητο παιζει και ξεχωριστη διαφημιση στη τηλεοραση
Διαχρονικά επικό ρολοι ...
-
Το ειδα το Skyfall και δε μου αρεσε... πυροβοληστε με τωρα...
Ηθελα βαρβατιλα, πιστολιδι κλωτσιδια (ενταξει τετοια ειχε)
ηθελα κακο αντιπαλο, οχι κακιασμένη αδελφη αντιπαλο
ηθελα Q με αρχιδια οχι πιτσιρικα για σφαλιαρες
γελαγα στο σινεμα με το παλιο Αστον μαρτιν ΦΙΛΠΑ (μλκες δειτε τωρα, δεν θα παιρνει μπροστα το σαπάκι κλπ)Μηπως μεγαλωσα?
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Το ειδα το Skyfall και δε μου αρεσε... πυροβοληστε με τωρα...Ηθελα βαρβατιλα, πιστολιδι κλωτσιδια (ενταξει τετοια ειχε)
ηθελα κακο αντιπαλο, οχι κακιασμένη αδελφη αντιπαλο
ηθελα Q με αρχιδια οχι πιτσιρικα για σφαλιαρες
γελαγα στο σινεμα με το παλιο Αστον μαρτιν ΦΙΛΠΑ (μλκες δειτε τωρα, δεν θα παιρνει μπροστα το σαπάκι κλπ)Μηπως μεγαλωσα?
Είσαι γκέι !!!
[spoiler=:ejohadk2][/spoiler:ejohadk2]
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Διαβάζοντας απ το τόπικ των δικτατόρων αυτόΗ ταινία Talvisota είναι πολύ καλή. Αν τη βρείτε, χτυπήστε την.
Μια και είπες για ταινίες Ο 41ος είναι εξαιρετική και δείχνει πως σκέφτονταν (ΟΚ πως υποτίθεται ότι σκέφτονταν) οι Ρώσοι στρατιώτες στον Β' ΠΠ.
μια διόρθωση μόνο, νομίζω η ταινία δεν αναφέρεται στον δεύτερο παγκόσμιο, αλλά στον εμφύλιο μεταξύ κόκκινου και λευκού στρατού
Ορθά νομίζεις νέε μου.
Για μένα το Skyfall ήταν απο τους καλύτερους Bond ever και δεν ανήκω στους μεγάλους λάτρεις των ταινιών του. -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Διαβάζοντας απ το τόπικ των δικτατόρων αυτόΗ ταινία Talvisota είναι πολύ καλή. Αν τη βρείτε, χτυπήστε την.
Τι θα πει 'νομίζεις' ρε κεφάλα, την είδες ή όχι την ταινία ;
-
Mar Adentro. http://www.imdb.com/title/tt0369702/
Αν και ειναι φρεσκια η εμπειρια, χαλασα στις 5 καλυτερες μου. Κρεμασμενος στο στομα του bardem για καθε του λεξη. -
Καλο το skyfall,συνδιασε την παραδοση με το καινουριο.
Αν και εχω πολυ καιρο να παω σε james bond,τελικα δεν το μετανιωσα.
Τωρα ετοιμαζομαι για τον κυνηγο -
πολυ καλο το σκαηφολ..χαλαρα στο ρολο του μπαρδεμ θα ηταν καλυτερος ο ψινακης..απο την αλλη,πιστευα οτι μετα τον ροτζερ μουρ,δεν υπηρχε αλλος.αλλα το ντανηελ γκρεγκ μου φανηκε εξισου αν οχι καλυτερος(συνολικα στις ταινιες του ως ρωσομποντ)..
μετα τον γκρεγκ(αν τελικα τον αντικαταστησουν)ποιος? -
μετα τον γκρεγκ(αν τελικα τον αντικαταστησουν)ποιος?
-
Τρομερή ταινία το Skyfall!
Σχετικά με τα όσα γράφατε για τον Craig και την Ελληνίδα που μας έπρηξαν ότι είναι το νέο bond girl:
Κάπου άκουσα στην τηλεόραση(νομίζω ο Κουτσογιαννόπουλος το είπε? ) ότι ο Craig έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο για να γυρίσει 2 ακόμη Bond.Επίσης η κοπέλα θα παίζει κεντρικό ρόλο κανονικά στην επόμενη ταινία(μάλλον το επόμενό του κορίτσι).
[spoiler:18wjrrku]Αυτή η Bérénice πώς είναι έτσι άβαφη [/spoiler:18wjrrku] -
Ο χρήστης GREY έγραψε:
Επίσης η κοπέλα θα παίζει κεντρικό ρόλο κανονικά στην επόμενη ταινία(μάλλον το επόμενό του κορίτσι).Η ίδια το ξέρει;
-
Ρε παιδιά η τύπισσα έπαιξε κομπαρσορόλο σε ταινία του Περάκη (όπου παίζει ο κάθε ανάπηρος ) , το ότι εμφανίστηκε έστω κι έτσι σε ταινία του bond είναι φοβερή επιτυχία όμως πολύ το παραφουσκώνουν οι χαζοδημοσιογράφοι , έλεος..
Βέβαια στη Γλυφάδα βγάζουμε και ωραία γκομενάκια , μάλλον φταίει το κλίμα
Κινηματογράφος - Ταινίες [#5]