-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Το Cooper S ανανεώθηκε, με θεωρητικά 170 ίππους αντί 163 και κάποιες άλλες μικροαλλαγές. Και το Type R ανανεώθηκε επίσης, αλλά... λάμπει με την απουσία του . Το SportKa σίγουρα ΔΕΝ είναι καινούριο, άρα σίγουρα δεν έχει να κάνει με μοντέλα που κυκλοφόρησαν το 2004. Το GTI πχ δεν έχει κυκλοροφήσει πλην δημοσιογραφικών.
Θα μας εξηγήσει κανείς το σκεπτικό;
To TypeR δεν το έβαλαν γιατί φοβήθηκαν ότι θα ήταν και πάλι ο νικητής και αυτό θα ήταν βαρετό. Για το SportKa δεν γνωρίζω και εγώ σχετικά.
Κύριε Φούκη! Έχετε την καλοσύνη?? -
To Τype-R δεν είναι GTI γι' αυτό δεν είναι στη λίστα. Είναι bye-bye GTI....
Τέλος πάντων, δεν πειράζει, εαν έμπαινε το Type-R, τότε θα ήταν GTI του 2002, του 2003, του 2004 κοκ. Και την μονοτονία κανείς δεν την θέλει.
-
Έχουμε και λέμε..
Τα C2, SportKa απλά μου φαίνονται εντελώς άσχετα με τα υπόλοιπα, τόσο από τιμή αγοράς, όσο και από ιπποδυνάμεις, κλπ. Με ποιό ακριβώς σκεπτικό μπήκαν εδώ;;
Το Μίνι είναι ΙΜΟ απλώς 'status symbol', ή δήλωση 'διαφορετικότητας', πάντως όχι GTI, δηλαδή ένα σχετικά προσιτό γρήγορο και διασκεδαστικό αυτοκίνητο.
Το FR υπολείπεται σε στήσιμο και 'ποιότητα' συμπεριφοράς, ενώ το Κούπρα... άρα τα ιμπιζάκια out.
Το Άστρα;; ΜΠΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!! (Ε, όχι και όπελ gti, μην τρελαθούμε..)
Το μεγκάν, παρότι Ρενάκιας, μάλλον είναι πολύ 'politically correct' για αυτό που προσπαθεί να μας πείσει, οπότε.. ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ..
Και μένουμε στον 'λοχία' και στον 'φίλο μας'.. ο 'φίλος' μου αρέσει ΠΑΡΑ πολύ: φοβερό εσωτερικό, άψογος κινητήρας, τέλεια συμπεριφορά, ποιότητα, μεταπώληση εγγύηση.. όμως θέλει ρε γμτ ΠΟΛΛΑ λεφτά για να γίνει 'δικός μου 'φίλος'', οπότε μάλλον στρέφομαι προς τον 'λόχα'!!
And the winner is... Citroen C4 VTS
-
To Civic Type R. Alla gia na mhn ginomaste monotonoi to Cooper S.
Ante kai to Golf den tha me stenaxwrouse poly. -
Τί έγινε, πρώτο το Golf ;
Κάτι τρέχει εδώ......
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Τί έγινε, πρώτο το Golf ;Κάτι τρέχει εδώ......
λείπει η γάτα, χορεύει το ποντίκι....
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Κάτι τρέχει εδώ......
σωστός, λείπει η γάτΑ...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Κάτι τρέχει εδώ......
σωστός, λείπει η γάτΑ...
.........A
Yπονοείς κάτι ?
-
Και ψήφισα????
C4 VTS
Γιατί το Golf είναι πιο ακριβό και ας είναι καλύτερο με 30000 πάμε κατά Japan μεριά ( Civic )
Γιατί ειναι Citroen και στηρίζουμε το σπίτι μας
Αν δεν ήταν το C4 θα ψήφιζα το Golf γιατί απλούστατα είναι το πιο ολοκληρωμένο από όλα τα αλλά και σίγουρα είναι καλύτερο από το Cooper ( αν και το τελευταίο είναι εξαιρετικα ρυθμίσιμο δεν τα καταφέρε και τόσο καλά πέρσι στις Σερρες δεν ξέρω αv η καινούργια έκδοση έχει γίνει καλύτερη ) δεν ψήφισα το Megane γιατί έχει μόνιμο ESP και μου την δίνει σε ένα αμάξι με 200 άλογα να μην μπορείς να κάνεις οτι ταρζανιά θές ειδικά μέσα σε πίστα. Το C2 καλό είναι αλλά Saxo δεν είναι οπότε το αφήνουμε, τα Ibiza δεν μου λένε κάτι, το Astra επίσης.
Και ρωτάω που είναι το Civic????? -
Ποιό είναι το GTi της χρονιάς ??
Μόνο ένα έχει το όνομα (άλλωστε δικό του είναι ) , ένα όνομα που χαρακτήρισε μια κατηγορία αυτοκινήτων ... μικρά , δυνατά , γρήγορα , με δυναμικό στρίψιμο και προσιτά.
Οι καιροί αλλάζουν , σύμφωνοι , αλλά αν το κορυφαίο GTi στοιχίζει 10.000.000 + δρχ. (για να μην ξεχνιόμαστε ) ..... εεε τότε δεν είναι GTi είναι GTi +
Aσε που διαφωνώ με τη λογική ...... 'της χρονιάς'
Προσωπικά θα προτιμούσα να υπάρχουν 2 κατηγορίες (έτσι κι αλλιώς τις έχουν δημιουργήσει - υπάρχουν μικρά και μεγάλα GTi) .... αλλά βασικά να υπάρχει ο **βασιλιάς ** της κατηγορίας και οι καινούργιοι παίχτες να προσπαθούν να τον ρίξουν. -
Type R δαγκωτό!
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Ποιό είναι το GTi της χρονιάς ??Μόνο ένα έχει το όνομα (άλλωστε δικό του είναι ) , ένα όνομα που χαρακτήρισε μια κατηγορία αυτοκινήτων ... μικρά , δυνατά , γρήγορα , με δυναμικό στρίψιμο και προσιτά.
Οι καιροί αλλάζουν , σύμφωνοι , αλλά αν το κορυφαίο GTi στοιχίζει 10.000.000 + δρχ. (για να μην ξεχνιόμαστε ) ..... εεε τότε δεν είναι GTi είναι GTi +
Aσε που διαφωνώ με τη λογική ...... 'της χρονιάς'
Προσωπικά θα προτιμούσα να υπάρχουν 2 κατηγορίες (έτσι κι αλλιώς τις έχουν δημιουργήσει - υπάρχουν μικρά και μεγάλα GTi) .... αλλά βασικά να υπάρχει ο **βασιλιάς ** της κατηγορίας και οι καινούργιοι παίχτες να προσπαθούν να τον ρίξουν.Μαζί σου Βασίλη...
Αααχχ, που είσαι 205GTI;;;
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
σωστός, λείπει η γάτΑ...
.........A
Yπονοείς κάτι ?
Δεν υπάρχει καμμία γάτA που να μπορεί να συναγωνιστεί αυτό το Golf...
-
υπάρχει γατΊ όμως (σχιστομάτικο κιόλας!)
-
Και μάλιστα ΓΑΤΙ που δεν του πέφτουν τα αυτιά..... εεεε δηλαδή παράθυρα ηθελα να πω
-
Το GTI της χρονιας ειναι το αυτοκινητο το οποιο ολος ο ειδικος τυπος (εγχωριος και ξενος ) γραφει τα καλυτερα λογια φετος. Ειναι αλλωστε και αυτο που φερει πλεον επαξια το 'GTI' στη μασκα του. Ευτυχως που οι Γερμανοι ξαναβρηκαν τον εαυτο τους και εβαλαν τον πηχη ψηλα, μακαρι να υπαρξει απαντηση και απο αλλους κατασκευαστες.
Και εγω συμφωνω οτι θα επρεπε να γινεται οπως λεει ο Βασιλης:
Προσωπικά θα προτιμούσα να υπάρχουν 2 κατηγορίες (έτσι κι αλλιώς τις έχουν δημιουργήσει - υπάρχουν μικρά και μεγάλα GTi) .... αλλά βασικά να υπάρχει ο βασιλιάς της κατηγορίας και οι καινούργιοι παίχτες να προσπαθούν να τον ρίξουν.edit
Aς ενημερωθουν καποιοι οτι εχει αλλαξει το μοντελο, ειμαστε στο V κυριοι! -
Στη μεγάλη κατηγορία ψηφίζω Golf (μη με κοιτάτε, ούτε εγώ δεν το πιστεύω ακόμα ) μόνο και μόνο γιατί τα ηλεκτρονικά του Megane δεν απενεργοποιούνται τελείως. Στη μικρή SportKa και με τα δύο χέρια.
Παρατηρήσατε ότι ψήφισα δύο γερμανικά αυτοκίνητα;
-
Ο χρήστης alman310 έγραψε:
Type R δαγκωτό!Μαζι σου
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Στη μεγάλη κατηγορία ψηφίζω Golf (μη με κοιτάτε, ούτε εγώ δεν το πιστεύω ακόμα ) μόνο και μόνο γιατί τα ηλεκτρονικά του Megane δεν απενεργοποιούνται τελείως. Στη μικρή SportKa και με τα δύο χέρια.Παρατηρήσατε ότι ψήφισα δύο γερμανικά αυτοκίνητα;
Να πας να το κοιτάξεις Κώστα!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Στη μεγάλη κατηγορία ψηφίζω Golf (μη με κοιτάτε, ούτε εγώ δεν το πιστεύω ακόμα ) μόνο και μόνο γιατί τα ηλεκτρονικά του Megane δεν απενεργοποιούνται τελείως. Στη μικρή SportKa και με τα δύο χέρια.Παρατηρήσατε ότι ψήφισα δύο γερμανικά αυτοκίνητα;
Έχουμε ξεφύγει τελείως
Ποιο είναι το GTi της χρονίας?