-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ο κοσμος εχει ξεφυγει απο καθε οριο κ λογικη (ποιος φταιει για αυτο αραγε?)...Οδηγος σχολικου με παιδακια μεσα. Σταματαει σε ΣΤΟΠ, κοιταει εμενα που ερχομαι με το μηχανακι, κ ξεκιναει κ περναει χαλλλλλλλαραααααααα. Καταφερνω να μην απλωθω στο πλαι του σχολικου, κ στο 'γιατι ρε περνας το στοπ κ δεν περιμενεις' η απαντηση ηταν 'μη σταματησεις ουτε εσυ αν δεν θες'.
Τι επρεπε να ΤΗΣ γαμησω? Ναι, απο γυναικα ερεε ολη αυτη η μαγκια απο τα μπατζακια.
Ε μα κι εσύ. Τόσο ντόρος έγινε πριν 2-3 σελίδες για το STOP και τη συνήθεια που έχει ο Έλληνας να μην σταματάει. Τί περίμενες?
Για τα Ελληνικά δεδομένα η οδηγός του σχολικού έπραξε... σωστά!!!
Εσύ φταίς!!! -
Ο χρήστης y.v έγραψε:
Κανονικά δεν μπαίνει στοπ, μπαινει το αντίστροφο τριγωνικό σήμα της υποχρεωτικής παραχώρησης της προτεραιότητας αλλιώς χάνεται τελείως η χρησιμότητα του κόμβου.
Με το στοπ ο άλλος είναι υποχρεωμένος να σταματαει έχει δεν έχει κίνηση ο κόμβος.Οι περισσοτερες εισοδοι σε στρογγυλους κομβους στην περιοχη μου, εχουν στοπ. Και καλως εχουν κατα την αποψη μου. Εφοσον ειμαστε ζωα σαν Ελληνες ας βαλουν παντου στοπ να ησυχασουμε.
Δεν κάνουν καθόλου καλά διότι διδάσκουν τους οδηγούς, επειδή είναι ηλίθια αυτή η σήμανση, να αγνοούν εκεί την υποχρεωτική ακινητοποίηση, με αποτελεσμα να συμπεριφέρονται σιγα σιγα έτσι σε όλα τα στοπ.
Ωραια πες οτι εχεις δικιο. Τι θα τους βαλεις? Το αναποδο τριγωνο που δε το ξερει σχεδον κανεις τι σημαινει? Αν αγνοουν μια φορα το στοπ τοτε θα αγνοουν 10 φορες κατι που δε μοιαζει με στοπ.
-
Δεν καταλαβες. Σταματησε. Ειδε μηχανακι κ για αυτο αποφασισε οτι θα περασει. Μετα μου ειπε 'ε αμα θες (εσυ που εισαι με μηχανακι ενω εγω με ολοκληρο φορτηγο) μη σταματας'. Δεν ειναι το ιδιο.
-
-
Κι εσυ με το μηχανάκι χωρίς ένα Καλαζνικοφ ή έστω έναν πυροσβεστήρα;
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Δεν καταλαβες. Σταματησε. Ειδε μηχανακι κ για αυτο αποφασισε οτι θα περασει. Μετα μου ειπε 'ε αμα θες (εσυ που εισαι με μηχανακι ενω εγω με ολοκληρο φορτηγο) μη σταματας'. Δεν ειναι το ιδιο.Μια καταγγελία στο σχολείο στο οποίο ανήκει το σχολικό, με κοινοποίηση και στον σύλλογο γονέων για να ξέρουν ποιός μεταφέρει τα βλαστάρια τους ...
-
+00. Περισσότερο θα τσούξει τέτοιες εποχές όπου μια δουλειά φυλάσσεται ως 'κόρη οφθαλμού'
-
μπουνιδι.
στη μαπα.
και μετα πατατα στην εξατμιση
χαχαχαχα -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Κι εσυ με το μηχανάκι χωρίς ένα Καλαζνικοφ ή έστω έναν πυροσβεστήρα;Ρε συ, μην εχεις ΤΟΣΟ πολυ πλακα, εχω πεσει 10 φορες απο τη καρεκλα μου, με εχεις μελανιασει με τα αστεια σου...
(οχι επειδη ειναι κρυα. ειπαμε, πεφτω απο τη καρεκλα απο το γελιο).
-
Για χαλαρώστε λίγο να μην ανοίξω κανένα θέμα πρωταπριλιάτικο και σας έχω στη πρίζα μέχρι τότε!!!!
-
Δεν υπάρχουν μόνο στην Ελλάδα κ στο κόσμος, αλλά παντού...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ο κοσμος εχει ξεφυγει απο καθε οριο κ λογικη (ποιος φταιει για αυτο αραγε?)...Οδηγος σχολικου με παιδακια μεσα. Σταματαει σε ΣΤΟΠ, κοιταει εμενα που ερχομαι με το μηχανακι, κ ξεκιναει κ περναει χαλλλλλλλαραααααααα. Καταφερνω να μην απλωθω στο πλαι του σχολικου, κ στο 'γιατι ρε περνας το στοπ κ δεν περιμενεις' η απαντηση ηταν 'μη σταματησεις ουτε εσυ αν δεν θες'.
Τι επρεπε να ΤΗΣ γαμησω? Ναι, απο γυναικα ερεε ολη αυτη η μαγκια απο τα μπατζακια.
Άστο έχω σιχαθεί τον δρόμο ρε συ και έχω βαρεθεί να μετράω πλέον τα ζώα στον δρόμο. Αν ξεκινάω να γράφω ούτε αύριο δεν θα σταματήσω. Καθημερινά φαινόμενα: το φλας δεν υπάρχει, ο κάθε ένας πάει σαν την χελώνα στην αριστερή λωρίδα στην εθνική (με ταχύτητες που πολλές φορές δημιουργούν σοβαρούς κινδύνους ατυχήματος), βγαίνουν όπως γουστάρουν από κόκκινα και ΣΤΟΠ και άλλα πολλά που έχω βαρεθεί να γράφω. Για το παρκάρισμα ας το αφήσουμε γιατί εκεί δεν τελειώνουμε. Μόνο υπομονή κάνε και όπως θα ξέρεις η ηλιθιότητα και η βλακεία δεν έχει επάγγελμα. Αλλά τα παιδιά όντως δεν φταίνε και σηκώνει καταγγελία η υπόθεση
-
Η Β απέκτησε χθες τις πρώτες της γρατζουνιές στην πίσω δεξιά γωνία του προφυλακτήρα. Έκανα το σφάλμα και άφησα μικρή θέση πίσω μου και προφανώς προσπάθησε κάποιο ζώο (οδηγός και αυτοκίνητο) να παρκάρει, με μεγάλη επιτυχία.
Του εύχομαι τα καλύτερα. -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Τηλεφωνάκι το αμέσως επόμενο δευτερόλεπτο στον παιδικό σταθμό που δουλεύει και δώσιμο στεγνό με το απαραίτητο... δράμα: 'έβαλε τα παιδιά σε κίνδυνο κτλ'.
Αφού προηγουμένως της έλεγες να πει τα ίδια και στο αφεντικό της οταν τη ρωτήσει, να ξέρει οτι εσύ της την έκανες. -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ο κοσμος εχει ξεφυγει απο καθε οριο κ λογικη (ποιος φταιει για αυτο αραγε?)...
Οδηγος σχολικου με παιδακια μεσα. Σταματαει σε ΣΤΟΠ, κοιταει εμενα που ερχομαι με το μηχανακι, κ ξεκιναει κ περναει χαλλλλλλλαραααααααα. Καταφερνω να μην απλωθω στο πλαι του σχολικου, κ στο 'γιατι ρε περνας το στοπ κ δεν περιμενεις' η απαντηση ηταν 'μη σταματησεις ουτε εσυ αν δεν θες'.
Τηλεφωνάκι το αμέσως επόμενο δευτερόλεπτο στον παιδικό σταθμό που δουλεύει και δώσιμο στεγνό με το απαραίτητο... δράμα: 'έβαλε τα παιδιά σε κίνδυνο κτλ'.
Αφού προηγουμένως της έλεγες να πει τα ίδια και στο αφεντικό της οταν τη ρωτήσει, να ξέρει οτι εσύ της την έκανες.Δεν υπαρχει δήδεν δράμα.
Όντας παιδί έζησα από μέσα τρακάρισμα με σχολικό (ο οδηγός μας δεν έφταιγε βέβαια) και είναι πολύ τραγική η κατάσταση αφού φαντάσου ότι πολύ συχνά τα παιδάκια είναι όρθια και μιλάμε ή δε φοράνε ζώνη ή έχουν γυρίσει και βλέπουν προς τα πίσω και μιλάνε με τους φίλους τους ή και αρκετές φορές τα σχολικά πάνω από τα κεφάλια των παιδιών, μπαίνουν οι σχολικές τσάντες (που με ένα πλάγιο τρακάρισμα σου έρχονται στο κεφάλι).Στην δική μου περίπτωση, τη 'γλιτώσαμε' με μερικά ράμματα σε 1-2 παιδιά. Σε ένα καλύτερο μπαμ, τα πράγματα θα είναι σίγουρα χειρότερα.
-
Για τη συγκεκριμένη περίπτωση μιλάω ρε συ. Εννοείται οτι σε περιπτωση τράκας θα έχουμε πραγματικο δράμα...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Για τη συγκεκριμένη περίπτωση μιλάω ρε συ. Εννοείται οτι σε περιπτωση τράκας θα έχουμε πραγματικο δράμα...ΥΓ: η λύση με επιστολή στο σχολείο και κοινοποίηση στο σύλλογο γονέων και κηδεμόμων του σχολείου μου ακούγεται πιο effective λύση, αφού ειδικά στα ιδιωτικά σχολεία, ο σύλλογος γονέων είναι σημαντική δύναμη (Φαντάσου να φύγουν παιδιά από το σχολείο ή να μην πληρώνει ο μπαμπάς-μαμά το σχολικό για να πηγαίνει το παιδί σχολείο -> το 'Σχολείο' ως επιχείρηση θα προτιμήσει να τρίξει τα δόντια στον οδηγό ή και να τον απολύσει προς εφησυχασμό των γονέων).
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Η Β απέκτησε χθες τις πρώτες της γρατζουνιές στην πίσω δεξιά γωνία του προφυλακτήρα. Έκανα το σφάλμα και άφησα μικρή θέση πίσω μου και προφανώς προσπάθησε κάποιο ζώο (οδηγός και αυτοκίνητο) να παρκάρει, με μεγάλη επιτυχία.
Του εύχομαι τα καλύτερα.Περαστικα..
Μια απο τα ιδια χθες.. Βρηκα τη μπροστα δεξια γωνια του προφυλακτηρα γδαρμενη ασχημα.. Ειναι τελειως Ειναι η 5η φορα που το βρισκω χτυπημενο..Τη μια φορα αλλαξα ολη τη πορτα κανα 200αρι με το βαψιμο.. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Του εύχομαι τα καλύτερα.Περαστικα..
Μια απο τα ιδια χθες.. Βρηκα τη μπροστα δεξια γωνια του προφυλακτηρα γδαρμενη ασχημα.. Ειναι τελειως Ειναι η 5η φορα που το βρισκω χτυπημενο..Τη μια φορα αλλαξα ολη τη πορτα κανα 200αρι με το βαψιμο..Ευχαριστώ, επίσης
Και το δικό μου είναι άσχημα γδαρμένο. Αλοιφή, δηλαδή, δεν...
Το εξοργιστικό είναι ότι ο θα μπορούσε απλά να κάνει μια δήλωση και να καλύψει η ασφαλιστική τη ζημιά. Τι τη χρυσοπληρώνουμε δηλαδή; (εκτός κι αν δεν την πληρώνουμε...) Κι αν δε στουκάρει κόσμο κατ' εξακολούθηση, δε θα έχει και καμία επίπτωση στο BM του.
Ψιλά γράμματα για τα απανταχού ζώα. -
ΖΩ!!!
μεσα σε χωριο, απο τη μια βυτιο επαιρνε λαδι, απο την αλλη ειχε παρκαρει ενα βόιδι και περιμεναμε τωρα η σκουπιδιαρα, ενα ταξι, εγω και αλοι δυο τρεις να περασουμε, κατεβαινει αυτη με το ταξι ρωταει ποιανου ειναι το αμαξι, ερχεται πιο πανω στα καφενεια και λεει που ειναι ο ταδε; και βλεπω το βλαχο απο την αλλη να ρχεται κουνιστος-λυγιστος με το πασο του, παρτο του λεει εχεις κλεισει το δρομο, να το παρει λεει ο αλλος (βυτιο)
στο τελος πηρε το κασορτσο του κι εφυγε ο βλαχος...
λες και για το βυτιο που κανει τη δουλεια του απαγορευεται η σταση ενο για το βόιδι επιτρεπεται το παρκαρισμα
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]