Sep 16, 2012, 1:28 PM

Δεν θα ασχοληθώ με τις εναλλακτικές που υπάρχουν και πρέπει να μελετήσεις. Και εσύ μόνο μπορείς να αποφασίσεις αν κάποιο άλλο καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες σου (οδική συμπεριφορά, κατανάλωση, επιδόσεις, χώροι, τετρακίνηση, αξιοπιστία κλπ). Από αυτά που έχεις πει δεν ξεχωρίζεις ακόμα κάτι.
Κάποιες εκδόσεις του Τεριος δεν είχαν LSD πίσω αλλά είχαν ESP. Νομίζω δεν μπορούσες να έχεις και τα δύο. Οι καλές είχαν ζάντες, προέκταση φτερών και ESP. Οι πιο φτηνές δεν είχαν ESP αλλά είχαν LSD πίσω, δεν μπορούσες να έχεις και τα δύο. Αρχικά (δεν ξέρω αν αυτό καλύφθηκε αργότερα) δεν υπήρχε εταζέρα/κάλυμα του χώρου αποσκευών.
Υπάρχει και σε αυτόματο δυστυχώς τετρατάχυτο αλλά μου έκανε πολύ καλή εντύπωση. Φίλοι μου όταν τους είχα πει για το Terios κατέληξαν στην οικογένεια με 2 τέτοια.
Η μόνιμη τετρακίνηση ίσως σημαίνει κάποια αυξημένη κατανάλωση αλλά και ασφάλεια. Αυξημένη όχι ως προς το Vitara....
Από εξωτερικές διαστάσεις πολύ βολικό για πόλη και από χώρους μέσα νομίζω πολύ καλούς για το μήκος του.
Ιαπωνικής προέλευσης,αξιόπιστα σκυλιά, ακριβά ανταλλακτικά.
Το αυτοκίνητο σε άλλες χώρες κυκλοφορεί σαν Toyota η οποία ελέγχει την Daihatsu οπότε πιστεύω ότι η συνέχιση της κάλυψης θα είναι ομαλή και πιθανόν και πιο συμφέρουσα.
Θα έλεγα να πας να δεις και να οδηγήσεις όσα περισσότερα μπορείς.
Κουβάλα και το καροτσάκι του μωρού μαζί.... υπάρχει λόγος!