ναι ρε φιλε..θα προτιμουσες να τα επαιρναν σε 4-πλες τιμες απο τους Γιαννακοπουλουσ?..
eltassos
@eltassos
ΙΔ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ - ΓΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ-ΑΜΑΞΑ-ΕΚΔΡΟΜΑΙ
Latest posts made by eltassos
-
RE: Περί ανόδου της Χ.Α. [Διάσπαση]
-
σιγα μην τα αφησουμε να τα φανε οι ντορακηδεσ kai τα λαμογια του ΣΥΡΙΖΑ...μια χαρα τα ειπε. ΑΞΙΟΣ
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
αφιδνες διοδια στις 7...be there
Βρε γιατρέ μου μήπως είναι αργά; Να το κάνουμε 6.00 να προλάβουμε να βρούμε καμιά σκιά στο βουνό;
θα παμε σφαιρα με τη βαρκουλα...200αριζει ανετα. Παρε αντηλιακο
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Α ναι...Εγιναν βουλευτικες εκλογες; Πότε;
κοντος ψαλμος αλληλουια (εβραικη εκφραση)
http://www.xryshaygh.com/index.php/enim ... -chrush-au
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Το φανταζeστε φιλοι αν η ΧΑ ΔΕΝ ειχε μελη με το ΙQ του ELTASSOS ποσο πιο πολυ θα ηταν εδραιομενη στην Ελληνικη κοινωνια;
ΕΥΤΥΧΩΣ .............μετα τη συγκυβερνηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ η ΧΑ θα ειναι αξιωματικη αντιπολιτευση. Τι λες?
Μην απορριπτεις οτι δεν μπορεις να καταλαβεις....υπαρχει θεμα.
Σου διευκρινιζω οτι δεν ειμαι μελος της ΧΑ....με απερριψαν σαν ακραιο
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
και τα σκατα που χεζεις εχουν πληροφοριες μεσα φημες λενε τα πακεταρουν με το ονομα μας στους εβραιουςσωστο, με τα ραδιενεργα υβριδια της μονσαντο γινεται αυτο...οποτε μακρυα
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
:oops: Εντάξει ρε παιδιά. Μην βαράτε... Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με τα facebook...
ουτε να ασχοληθεις ειναι εφευρεση των εβραιων για να παρακολουθουν τον κοσμο...το ιδιο και το google
και τα forum το ιδιο γιατι δεν μας κανεις την χαρη?
Ο Χ.Λ το αρνηθηκε...τα φορα δεν καρφωνουν. Παντως ολα τα κινητα ανοιχτου λογισμικου πριν βγουν στην κυκλοφορια τσιπαρονται απο τους εβραιους για να τους παρακολουθουν, για αυτο οσοι ειναι ψυλλιασμενοι εχουν κινητα με κλειστο λογισμικο.
και αυτα τα air/sky drives ειναι εβραικη επινοηση. Μην τσιμπατε.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
:oops: Εντάξει ρε παιδιά. Μην βαράτε... Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με τα facebook...ουτε να ασχοληθεις ειναι εφευρεση των εβραιων για να παρακολουθουν τον κοσμο...το ιδιο και το google
https://uk.news.yahoo.com/iran-bans-wha ... ml#1U9emoA