-
Ο χρήστης ELTASSOS έγραψε:
Το φανταζeστε φιλοι αν η ΧΑ ΔΕΝ ειχε μελη με το ΙQ του ELTASSOS ποσο πιο πολυ θα ηταν εδραιομενη στην Ελληνικη κοινωνια;
ΕΥΤΥΧΩΣ .............μετα τη συγκυβερνηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ η ΧΑ θα ειναι αξιωματικη αντιπολιτευση. Τι λες?
Μην απορριπτεις οτι δεν μπορεις να καταλαβεις....υπαρχει θεμα.
Σου διευκρινιζω οτι δεν ειμαι μελος της ΧΑ....με απερριψαν σαν ακραιο
Ισως δεν καταλαβαινεις Ελληνικα.... Δεν ειπα οτι εισαι μελος ......Μιλησα για τυχον μελη με νοημοσυνη παραπλησια με τη δικη σου...
Α ναι...Εγιναν βουλευτικες εκλογες; Πότε; -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Α ναι...Εγιναν βουλευτικες εκλογες; Πότε;
κοντος ψαλμος αλληλουια (εβραικη εκφραση)
http://www.xryshaygh.com/index.php/enim ... -chrush-au
-
αφιδνες διοδια στις 7...be thereΒρε γιατρέ μου μήπως είναι αργά; Να το κάνουμε 6.00 να προλάβουμε να βρούμε καμιά σκιά στο βουνό;
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
αφιδνες διοδια στις 7...be there
Βρε γιατρέ μου μήπως είναι αργά; Να το κάνουμε 6.00 να προλάβουμε να βρούμε καμιά σκιά στο βουνό;
θα παμε σφαιρα με τη βαρκουλα...200αριζει ανετα. Παρε αντηλιακο
-
Σόρι που διακόπτω τη MENSA, βάζω αντισυστημικό βιντεάκι (αναφέρεται στο νομοσχέδιο για το ξεπούλημα των νησιών).
ΔΥΝΑΤΑ ΚΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!
-
σιγα μην τα αφησουμε να τα φανε οι ντορακηδεσ kai τα λαμογια του ΣΥΡΙΖΑ...μια χαρα τα ειπε. ΑΞΙΟΣ
-
Σου διευκρινιζω οτι δεν ειμαι μελος της ΧΑ....με απερριψαν σαν ακραιοΝα μην σε θέλουν ούτε οι Ναζί δηλαδή!!!
-
Σου διευκρινιζω οτι δεν ειμαι μελος της ΧΑ....με απερριψαν σαν ακραιο
Eνός λεπτού σιγή παρακαλώ!!!
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Σόρι που διακόπτω τη MENSA, βάζω αντισυστημικό βιντεάκι (αναφέρεται στο νομοσχέδιο για το ξεπούλημα των νησιών).ΔΥΝΑΤΑ ΚΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!
Και για να καταδειχτεί ακόμα περισσότερο η πουστιά και η υποκρισία αυτών των ξεφτιλισμένων.... φέτος το Φλεβάρη
+
μπίζνες του Παναγιώταρου με γιατρούς του κόσμου την ίδια ώρα που τα ηλίθια ορκ έκαναν ντου σε ιατρεία των γιατρών του κόσμου
Μαλάκες και σκατάδες με πατέντα, ISO, TUV και ΚΤΕΟ
-
Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
Σόρι που διακόπτω τη MENSA, βάζω αντισυστημικό βιντεάκι (αναφέρεται στο νομοσχέδιο για το ξεπούλημα των νησιών).
ΔΥΝΑΤΑ ΚΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!
Και για να καταδειχτεί ακόμα περισσότερο η πουστιά και η υποκρισία αυτών των ξεφτιλισμένων.... φέτος το Φλεβάρη
+
μπίζνες του Παναγιώταρου με γιατρούς του κόσμου την ίδια ώρα που τα ηλίθια ορκ έκαναν ντου σε ιατρεία των γιατρών του κόσμου
Μαλάκες και σκατάδες με πατέντα, ISO, TUV και ΚΤΕΟ
Παρόλα αυτά έδιωξαν τον ελτασσο.
-
εδω θα ηταν καθοριστικη η επεμβαση του Αντωνη σε τετοιες παραβατικες πραξεις των αναρχοαπλυτων.
-
Δεν υπάρχει αξιοκρατία πουθενά!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Γιατί πήγαινε στα ντου ένα μήνα μετά.
-
Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
-
Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
-
ναι ρε φιλε..θα προτιμουσες να τα επαιρναν σε 4-πλες τιμες απο τους Γιαννακοπουλουσ?..
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
(Fibonacci..)
-
@beamsναι ρε φιλε..θα προτιμουσες να τα επαιρναν σε 4-πλες τιμες απο τους Γιαννακοπουλουσ?..
μην τον λες φιλο,θα τσαντιστει.
-
Αφαιρέθηκαν μηνύματα με ρατσιστικό σχόλιο .[mod]
-
Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
Περί ανόδου της Χ.Α. [Διάσπαση]