-
κλασικη θεση πολλων ζωων στο glyfada , συχνα πυκνα τους γραφουν κιολας , αλλα αυτοι επιμενουν
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
....Γενικά αυτά τα περί ντενεκέδων κτλ που 'κρατάνε τη θέση για να γυρίσω να παρκάρω όταν γυρίσω' είναι περισσότερο 'βρίσκω και τα κάνω' και αφού δε μιλάει κανείς, το σύστημα συνεχίζεται.
Το πρόβλημα ξεκινάει όταν αφήνεις το πρόβλημα να διαιωνίζεται και ξαφνικά μετά από 5-6 χρόνια να στη δώσει και να αρχίσεις να φωνάζεις που βάζει ο άλλος το χ-ψ σκουπίδι του για να κρατάει θέση στάθμευσης. (η συνήθεια είναι δύσκολο χούι και κόβεται ακόμα πιο δύσκολα ασχέτως αν έχεις δίκιο ή άδικο)Εδώ έχεις πολυ δίκιο. Πρέπει να μιλα κανεις σύντομα αφού διαπιστώσει το πρόβλημα, και όχι μετα απο πολυ καιρό γιατι έτσι χάνει το δίκιο του. Αυτού του είδους η 'μηδενική ανοχή' θα μπορούσε να αποτελεσει το 'βουρδουλα' που θελουν πολλοί Ελληνες για να λειτουργήσουν σωστά. (Παρακαλω μην αρχίσετε με τα εθνικά, ξερετε τι έννοώ, εχουμε νομους, πασχουμε απο την έλλειψη εφαρμογής τους).
Η ιστοριες βέβαια αυτές ξεκινάνε απο παλιότερα, πχ το 1985 ηθελε ο γειτονας να παρκαρει ΑΚΡΙΒΩΣ μπροστά στο σπίτι του, και πρόγκαγε οποιονδήποτε παρκαρε 5 μετρα κοντά, αλλα δεν πειραζε κανενα αυτό γιατι υπηρχαν 3 αυτοκινητα όλα και όλα σε ολο το στενό. Το 2003 ειχαν πληθύνει τα αυτοκινητα κάπως και αρχισε να βαζει κουτια, καρέκλες, τη βαλσαμωμένη γιαγιά του, (ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΑ ΣΑΡΑΒΑΛΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ) αλλα παλι υπηρχαν κενες θεσεις 10 μετρα παραπερα. Τωρα που έχει απογίνει το πράγμα, τώρα πραγματικά υπαρχει πρόβλημα στάθμευσης με τετοιες συμπεριφορές και όχι απλό αισθητικό πρόβλημα σε φάση 'κοίτα ρε το βλακα τι κανει', αλλα φαίνεται εχει περάσει στη μονιμα στη συνειδηση της γειτονιάς σαν καποιου είδους χρησικτησία, δεν του λενε τιποτα.
Το σύνδρομο της Στοκχόλμης σε μορφή πάρκινγκ!!!Ρε εσεις αυτό με το λουκέτο και την κόλλα πολύ μου άρεσε. Ξυπνάει τον Μπάτμαν μέσα μου.
-
Κ κατι αλλο που ξεχασα:
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Οκ Kacey, εσυ εισαι οριγκιναλε βιτζιλαντεVigilante = εκδικητης, τιμωρος.
Ποτε μου δεν θα καταλαβω πως γινεται το να διεκδικεις το δικιο σου, το να μην ανεχεσαι τετοιες συμπεριφορες κ το να μην κανεις πισω ΠΟΥΘΕΝΑ, οταν Ο ΑΛΛΟΣ επιλεγει τη λυση 'τσαμπουκας/τραμπουκισμος/ξυλο', σε κανει 'τιμωρο' κ προκαλει την ειρωνια των αλλων. Φαινεται μερικοι εχουν συνηθισει να σκυβουν το κεφαλι.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Εγγυημενο αποτελεσμα. Avel, το δικο μας στην Αχαρνων εξαφανιστηκε, σωστα?Ναι, ναι. Ελπίζω πάντως να του έκοψαν και κάνα πρόστιμο και να μην τον συγχώρεσαν απλά...
-
Τωρα εχει βαλει κατι μεγαλες γλαστρες, αλλα εχω κατι υπ'οψιν μου
-
χεσε μεσα στις γλαστρες
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
χεσε μεσα στις γλαστρεςΝα φυτεψει καναβουρι
-
Πολύ σκόνη βρε παιδί μου!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
χεσε μεσα στις γλαστρες
Να φυτεψει καναβουρι
-
Δεν πρόκειται ακριβώς περί ζώου στο δρόμο, αλλά στη.. θάλασσα.
Σε παραλία με παιδάκια και κόσμο peak ώρα, σκάει τύπος με jet ski με τη γκόμενα από πίσω, βγαίνει τέρμα παραλία (αναγκάστηκε ο λουόμενος κόσμος να παραμερίσει, οι γονείς να μαζέψουν τα παιδιά τους κλπ), αραχτός πάει παίρνει μια πέτρα, το δένει πάνω της με ένα σκοινί αφήνοντας το jetski αραγμένο στην μέση της παραλίας ανάμεσα στον κόσμο. Στη συνέχεια πάει και πίνει καφέ σα βασιλιάς σε διπλανό μαγαζί με ύφος 10 καρδιναλίων χαζεύοντας το κατόρθωμά του.Αυτό τι πρόστιμο σηκώνει με βάση το νόμο;
-
Λύσιμο του σχοινιού κατα λάθος.
-
-
Ο χρήστης kapami έγραψε:
Δεν πρόκειται ακριβώς περί ζώου στο δρόμο, αλλά στη.. θάλασσα.
Σε παραλία με παιδάκια και κόσμο peak ώρα, σκάει τύπος με jet ski με τη γκόμενα από πίσω, βγαίνει τέρμα παραλία (αναγκάστηκε ο λουόμενος κόσμος να παραμερίσει, οι γονείς να μαζέψουν τα παιδιά τους κλπ), αραχτός πάει παίρνει μια πέτρα, το δένει πάνω της με ένα σκοινί αφήνοντας το jetski αραγμένο στην μέση της παραλίας ανάμεσα στον κόσμο. Στη συνέχεια πάει και πίνει καφέ σα βασιλιάς σε διπλανό μαγαζί με ύφος 10 καρδιναλίων χαζεύοντας το κατόρθωμά του.Αυτό τι πρόστιμο σηκώνει με βάση το νόμο;
Τηλεφώνησε κάποιος από τους γονείς με τα παιδάκια στο Λιμενικό ή όλοι υπέμειναν τη συμπεριφορά του κάφρου με σκυμμένο το κεφάλι;
-
Να υποθεσω οτι τηλεφωνο σε λιμενικη αρχη δεν 'επαιζε' σαν επιλογη?? Ε??
Φετος εμενα παντως τη δευτερη μερα που πηγα με φουσκωτο σε ερημη παραλια... σε 1 ωρα εφτασε το λιμενικο (φουσκωτο με 2 250αρες) και μας ειδε τα χαρτια... Λαβετε υποψιν οτι ειμαστε μονιμοι καθε καλοκαιρι εκει.. και οτι ο ενας των λιμενικων ηταν εξεταστης στο διπλωμα της κορης μου για ταχυπλοο εδω και -5 χρονια... με το ιδιο φουσκωτο τοτε.. καλα κανουν και τσεκαρουν παντως....
Α!! με προλαβε αλλος!!! -
μεχρι την ακτη πηγε με τη μηχανη η το σερνε με το χερι?
-
Εγώ έπινα καφέ και δε με επηρέαζε άμεσα (στα τέτοια μου κοινώς) αλλά όλος ο κόσμος στην παραλία απλά έκανε πίσω. Ένας δυο τύποι του είπαν τι κάνεις δεν είναι θέση για το τζετ σκι σου εδώ, αυτός τους απάντησε 'έλα ρε παιδιά σοβαροί είσαστε τώρα για 2 μέτρα που πιάνει το πράμα;' και από εκεί και πέρα τίποτα. Απόλυτη παθητικότητα
Μέχρι την ακτή με μηχανή.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Λύσιμο του σχοινιού κατα λάθος. -
Στο Λουτρακι που παιζουν οι σερφαδες μεχρι την ακτη παρολο που υπαρχουν σημαδουρες για εισοδο εξοδο των θαλασσιων ποδηλατων μια επιχειρησης, τι θα επρεπε να κανω;
Καπου πιστευω οτι δεν πρεπει να αισθανομαι κυριαρχικα με την παραλια, δεν ειναι δικη μου, προσωρινα ειμαι εκει, το ιδιο και αυτοι. Το χομπυ τους κανουν. Κανουν ομως και μαλακιουλες (βγαινουν εξω πολυ γρηγορα και σκανε κοντα σε λουομενους, γιαγαδιες και παιδακια). -
οι σερφαδες δεν αποτελουν κινδυνο δεν θα τους κανουν και τιποτα..
κατι ζωα με τζετ σκι κτλ κτλ ετσι και τους πιασουν στην παραλια χανουν αδεια προστιμα που φτανουν στον θεο και ετσι και ειναι σε παραλια με πολυ κοσμο τον πανε και για αμελεια.. -
Ατυχημα με σερφ δεν εχεις ακουσει εσυ στο χωριο σου?
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]