-
Χμμμ για να σκεφτούμε τι έχει βγάλει η Alfa από το 92' και μετά...
145/6, 155, 164, 166, 156, 147, GTV, Spider, Brera, 8C, 159, Mito, Giulietta και όλο και κάτι θα μου διαφεύγει. Το ένα καλύτερο από το άλλο.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Χμμμ για να σκεφτούμε τι έχει βγάλει η Alfa από το 92' και μετά...145/6, 155, 164, 166, 156, 147, GTV, Spider, Brera, 8C, 159, Mito, Giulietta και όλο και κάτι θα μου διαφεύγει. Το ένα καλύτερο από το άλλο.
145 θα ελεγα εγω μετα 146 και μετα 166 (η οποια παρολο που ειναι συμπαθητικη εχει απο τις πιο θλιμενες μουρες που εχω δει σε αμαξι...)
155, GTV (pre-fl), Brera Spider, 159 και φυσικα 8C ειναι ultimate highlights για το brand (βαλε και την 147 μεσα η οποια ειναι ομορφοτερη των νεων Mito-Giulietta combined...)
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
145 θα ελεγα εγω μετα 146 και μετα 166 (η οποια παρολο που ειναι συμπαθητικη εχει απο τις πιο θλιμενες μουρες που εχω δει σε αμαξι...)
Θα συμφωνήσω εν μέρει. Εμένα μετά την 146 μου, η 145 μου μου φαινόταν κούκλα. Η προ-φλ 166 όντως έχει μυστήρια φανάρια μπροστά (της φλ είναι απλά τέλεια) αλλά δεν παύει να έχει φοβερή φιγούρα και απίστευτη κ@λάρα!
Για την 147 θα το δεχτώ.
-
H 145 ειναι οντως ωραια σε αντιθεση με την 146 που οσο καλο αμαξι και να ειναι εχει ασχημο κωλο. Παντως ιστορικα, arna και 90 ειναι εκτος συναγωνισμου...
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
GTV (pre-fl)pre? pre?
δλδ
καλύτερο από
-
Όλα τα pre-fl είναι ομορφότερα από τα f/l...
Υποκειμενική άποψη.
-
εννοειται πως ναι.
(και για eddie και για carfanatic)
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Όλα τα pre-fl είναι ομορφότερα από τα f/l...Υποκειμενική άποψη.
Συμφωνώ εκτός από την 166 (έχω κιόλας μια)
-
Αν και εγώ δεν πιάνομαι, μου αρέσει και η Z3 coupe...
-
Προτιμώ τις f/l σε όλα τα μοντέλα. Εξαιρείται μόνο το εσωτερικό της 147 που ήταν ομορφότερο πριν την πλαστική.
-
Δεν γίνεται να σου αρέσει και η 156 f/l σε σχέση με το πρώτο σχέδιο...
-
Προτιμώ σαφώς την 156 f/l.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Προτιμώ σαφώς την 156 f/l.+1
-
Σας παραδίδω στη χλεύη του πλήθους...
-
Εγώ προτιμώ αυτήν με το ενδιάμεσο f/l
-
Για την 56 δεν το συζητω ... Η οριτζιναλ παίζει σε δικια της λιγκα...
Νομίζω ότι πλην της 47 οι οριτζιλαλ βερσιον έχουν κάτι το ξεχωριστό , ειδικά η 66... -
Άπαιχτη η facelift.
-
Εμένα αντίθετα με τους προλαλήσαντες αν υπάρχει μια f/l που μου κουτσοαρέσει αυτή είναι η gtv-spider, ίσως επειδή η επέμβαση είναι περισσότερο διακριτική (μόνο θυρεός).
Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις (όχι τόσο στην 147 που το άφησαν στο περίπου) πήραν ξεπατικοτούρα τη μάπα από το πρωτότυπο Brera και το πέρασαν στα υπάρχοντα σχέδια.
Άσχημα δεν τα λες σε καμμία περίπτωση, αλλά νομίζω ότι χάνουν σε αρμονία σε σχέση με το αρχικό σχέδιο. -
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2247725/
Ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται. Απ' όλα τα καλούδια το μωρό!
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2247725/Ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται. Απ' όλα τα καλούδια το μωρό!
'Μια πραγματική ιταλίδα κούκλα που συνδυάζει εμφάνιση με τον εκπληκτικό ήχο ενός V6...
To υπουργείο ζηλεύει τον επόμενο ιδιοκτήτη.'
ΑLFA ROMEO FORUM