-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Μαλλον θα πρεπει το αμαξι να εχει και παγκοσμιο δικτυο ή να ειναι πολυ φιλικο στη συντηρηση.
Η Κλουβα η ΦαΒε μ'αυτην τη λογικη ειναι καλη περιπτωση.
H διαμονη εντος ισως ειναι απαραιτητη οποτε κατι τετοιο σε ντηζελ ισως ειναι ιδανικο.3065-1Αλλο γυρος του κοσμου και αλλο Παρισι-Ντακαρ
Σοφός ο Γέροντας.
VW multivan synchro. -
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Land Cruiser
Land Rover Discovery .. new
VW Tuareg V10Oλα diesel βέβαια
Αν το πλήρωνα εγώ ..... **Fiat Panda 4x4 diesel **
Κι άλλο Ιταλικό
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Κι άλλο Ιταλικό
Δέν μετράει!!!
Εχει τετρακίνηση steyer-puch!!! -
Εγώ πόσταρα τη Μάττα εντελώς χιουμοριστικά. Δεν θα έκανα το γύρο του κόσμου με στρατιωτικό τζιπ!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Δέν μετράει!!!
Εχει τετρακίνηση steyer-puch!!!όχι πιά
-
Για να πετύχω καλύτερο συνδυασμό πρακτικότητας και στυλ (κατά τη δική μου -πάντα- άποψη) θα προτιμούσα την Χ5 από το καθόλα συμπαθές Land Cruiser.
Πάντως, επειδή έχουμε και τις συμπάθειές μας, θα ήθελα να ταξιδέψω και με το νέο Legend, να δοκιμάσω τη νέα τετρακίνηση και τα λοιπά συστήματά του (και βέβαια το πρώτο ιαπωνικό μοτέρ που είναι και το δηλώνει >300 άλογα!!!) -
300 άλογα
Συγνώμη... >από 280 εννοούσα!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Κι άλλο Ιταλικό
Δέν μετράει!!!
Εχει τετρακίνηση steyer-puch!!!Είχα διαβάσει κάποτε σε ένα περιοδικό για το ταξίδι ενός ζευγαριού ηλικιωμένων Αγγλων που είχαν ξεκινήσει από Αγγλία για να πάνε στην κόρη τους στην Ινδία με μία Αlfa roadster (δεν θυμάμαι το μοντέλο).
Δεκαετία '70 νομίζω...και βεβαίως το έβγαλαν μια χαρά. -
Μου αρέσει πάρα πολύ το Grand Cherokee το μικρό με τον εξακύλινδρο κηνητήρα καίει και ότι βρεί από οκτάνια άρα καλά πάμε.
Αλλά και ντιζελάτο θα ήταν καλή ιδέα, μόνο που, ο κινητήρας είναι Mercedes άρα αν βασιστούμε στη θέση που έχει η φίρμα στη κατάταξη αξιοπιστίας δε μου δένει το γλυκό.
Άσε που όπου και να πας με αμερικάνικο αυτοκίνητο κινδυνεύεις να σε ρουκετίασουν και να πάς μια ώρα γρηγορότερα όχι στον επόμενο προορισμό αλλά στον άλλο κόσμο, οπότε το ταξίδι θα τελειώση άδοξα. Φτού.Αποσύρομαι να το ξανασκεφτώ και τα ξαναλέμε.
-
Τώρα θα βγει μικρότερο Hummer, το Η3!
Για έναν...γύρο του κόσμου, είναι καλή λύση και με λιγότερη κατανάλωση από το Η7
-
Εκείνη την 959 που νίκησε το Dakar...
(και ένα memory stick 10 GB να βγάζουμε και καμια φώτο με την V1 )
-
Και εγώ νέο ή παλιότερο Land Cruiser θα διάλεγα αλλά και ένα δρομολόγιο όσο το δυνατόν κοντά σε τεχνική υποστήριξη.
-
Αααααααααααπ
-
Αλλαγη προληπτικα 4-5 πραγματακια στη zx και φυγαμε..
-
BMW X6 Diesel!!!
Sent from space using Tapatalk
-
Toyota Land Cruiser!
-
Audi Allroad ιδανικα 3,0 Diesel...
-
Την νεα Mercedes-Benz GL 350 CDI Bluetec !
-
SL AMG για να εχεις και τη καταλληλη παρεα οπου και να βρεθεις
-
Αν επρεπε παντως να διαλεξω κατι αλλο αναγκαστικα ,μαλλον για c6 2.7 hdi biturbo με βλεπω..
Ο γύρος τού κόσμου μέ ένα αυτοκίνητο