Ο χρήστης dimik έγραψε:
Οι επιδόσεις στα 30 μειώνονται γιατί:
α) έχεις το σεξ άμεσα διαθέσιμο καθημερινά ενώ στα 20 το κυνηγάς (τουλάχιστον πριν 10 χρόνια έτσι ήταν, με τις σημερινές 20αρες δεν ξέρω) πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί και να βαριέσαι, γενικά αλλάζουν οι προτεραιότητες και αντί για υψηλό ρυθμό βολής προτιμάς τις βολές ακριβείας.
β) το άγχος είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας, όταν σκέφτεσαι αν θα βγάλει τα έξοδα του το μαγαζί ή αν ο προιστάμενος θα σου ζητήσει πάλι να κάνεις παπάδες την άλλη μέρα, με τί όρεξη να ξεδιπλώσεις το ταλέντο σου.
γ) η υγεία - φυσική κατάσταση η οποία εξαρτάται από την ζωή που έκανες τα προηγούμενα χρόνια
Τα παραπάνω συνδυασμένα με όλους τους πιθανούς τρόπους συμβάλουν στην πτώση των επιδόσεων σαν απόλυτα νούμερα η οποία όμως αντισταθμίζεται από την εμπειρία και από το γεγονός ότι εν μέρει τουλάχιστον έχουμε κατανοήσει τι θέλουν οι γυναίκες.
Πιστεύω όμως ότι και αυτοί που στα 30 ακολουθούν ρυθμούς 20άρηδων στο σεξ το κάνουν σε ειδικές περιπτώσεις (καινούρια γνωριμία/σχέση π.χ.) και όχι σε καθημερινή βάση.
α) Μου φαίνεται χαζό να έχω άμεσα διαθέσιμο κάτι ωραίο και να μην το αξιοποιώ!
β) Σαφώς είναι σημαντικός παράγων, αλλά από την άλλη το σεξ βοηθάει να το ξεχάσεις. Άρα έχεις ένα λόγο παραπάνω!
γ) Αυτό το είπαμε και πριν, ειδικά τα παραπάνω κιλά είναι που σκοτώνουν την όρεξη και την αντοχή. Εμείς οι αδύνατοι και οι γυμνασμένοι δεν έχουμε θέμα...
Μόνον εμένα μου φαίνεται φυσιολογικό να κάνω σεξ κάθε φορά που είμαι σπίτι με την κοπέλα μου; Κι εντάξει, το χειμώνα λόγω της δουλειάς της, δεν παίζει καθημερινά, το καλοκαίρι όμως που είμαστε τις περισσότερες μέρες μαζί, είναι... καθημερινό φαινόμενο... Μήπως κάνω κάτι λάθος;
Σε ό,τι αφορά το χάπι του Χαϊλάντερ, όταν με το καλό το βρουν, αν οι γυναίκες έχουν τα ίδια μυαλά με σήμερα, εγώ θα επιλέξω να είμαι στα πρώτα 30...
Στα 20 θεωρητικά ήμουν καλύτερος άνθρωπος, αλλά δεν ενδιαφέρονταν ιδιαίτερα. Μεγαλώνοντας, άλλαξε άρδην το πράγμα. Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί, αλλά δεν παίζουμε με τα χάπια του Χαϊλάντερ, πάμε για τα σίγουρα, αλλιώς...