-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ελπίζω να κάνεις πλάκα αναφέροντας την λέξη 'μυς'. Αν όχι λίγη βιολογία γυμνασίου θα σου ήταν χρήσιμη.
+1. Το σύστημα είναι υδραυλικό, παίδες!
Υπάρχει και ο ηβοκοκκυγικός μυς αλλά εμπλέκεται στο σύστημα στόχευσης, όχι ανάρτησης.έχει και μύες το σύστημα, που σχετίζονται και με την εκσπερμάτιση:
*Οι μύες του περινέου που σχετίζονται με την λειτουργία του πέους είναι ο βολβοσηραγγώδης και οι ισχιοσηραγγώδεις μύες. Ο βολβοσηραγγώδης μυς περιβάλλει τον βολβό του σηραγγώδους σώματος της ουρήθρας (σ.σ. αυτός συμμετέχει στην εκσπερματιση), ενώ οι ισχιοσηραγγώδεις πορεύονται κάτω από κάθε σκέλος του πέους. *Η αναφορά όμως ήταν στο υδραυλικό σύστημα ανύψωσης και όχι στο ηλεκτρικό σύστημα πυροδότησης!
Η παρεμπόδιση της παροχέτεσης του αίματος (συνεπως και της στυσης) οφείλεται τόσο στην απόφραξη των φλεβών λόγω της πίεσής τους πάνω στην περιτονία του πέους όσο και από τη σύσπαση του βοβλοσηραγγώδη και των ισχιοσηραγγωδών μυών.
Οσο καλα υγρα φρενων και να βαλεις, αν η τρομπα δεν κανει δουλεια...
-
Οι επιδόσεις στα 30 μειώνονται γιατί:
α) έχεις το σεξ άμεσα διαθέσιμο καθημερινά ενώ στα 20 το κυνηγάς (τουλάχιστον πριν 10 χρόνια έτσι ήταν, με τις σημερινές 20αρες δεν ξέρω) πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί και να βαριέσαι, γενικά αλλάζουν οι προτεραιότητες και αντί για υψηλό ρυθμό βολής προτιμάς τις βολές ακριβείας.
β) το άγχος είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας, όταν σκέφτεσαι αν θα βγάλει τα έξοδα του το μαγαζί ή αν ο προιστάμενος θα σου ζητήσει πάλι να κάνεις παπάδες την άλλη μέρα, με τί όρεξη να ξεδιπλώσεις το ταλέντο σου.
γ) η υγεία - φυσική κατάσταση η οποία εξαρτάται από την ζωή που έκανες τα προηγούμενα χρόνια
Τα παραπάνω συνδυασμένα με όλους τους πιθανούς τρόπους συμβάλουν στην πτώση των επιδόσεων σαν απόλυτα νούμερα η οποία όμως αντισταθμίζεται από την εμπειρία και από το γεγονός ότι εν μέρει τουλάχιστον έχουμε κατανοήσει τι θέλουν οι γυναίκες.
Πιστεύω όμως ότι και αυτοί που στα 30 ακολουθούν ρυθμούς 20άρηδων στο σεξ το κάνουν σε ειδικές περιπτώσεις (καινούρια γνωριμία/σχέση π.χ.) και όχι σε καθημερινή βάση.
-
Πάντως, όταν εφευρεθεί ο χάπι του Χάιλάντερ που θα σε κάνει να 'χεις για πάντα την ίδια ηλικία που εσύ θα διαλέξεις, εγώ θα διαλέξω να 'μαι 20άρης.
Αυτή θα 'ναι η ώρα της Κρίσης που θα δείξει τι πραγματικά εννοούμε απ' όσα λέμε, όλα τ' άλλα είναι αμπελοφιλοσοφίες. -
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Οι επιδόσεις στα 30 μειώνονται γιατί:α) έχεις το σεξ άμεσα διαθέσιμο καθημερινά ενώ στα 20 το κυνηγάς (τουλάχιστον πριν 10 χρόνια έτσι ήταν, με τις σημερινές 20αρες δεν ξέρω) πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί και να βαριέσαι, γενικά αλλάζουν οι προτεραιότητες και αντί για υψηλό ρυθμό βολής προτιμάς τις βολές ακριβείας.
β) το άγχος είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας, όταν σκέφτεσαι αν θα βγάλει τα έξοδα του το μαγαζί ή αν ο προιστάμενος θα σου ζητήσει πάλι να κάνεις παπάδες την άλλη μέρα, με τί όρεξη να ξεδιπλώσεις το ταλέντο σου.
γ) η υγεία - φυσική κατάσταση η οποία εξαρτάται από την ζωή που έκανες τα προηγούμενα χρόνια
Τα παραπάνω συνδυασμένα με όλους τους πιθανούς τρόπους συμβάλουν στην πτώση των επιδόσεων σαν απόλυτα νούμερα η οποία όμως αντισταθμίζεται από την εμπειρία και από το γεγονός ότι εν μέρει τουλάχιστον έχουμε κατανοήσει τι θέλουν οι γυναίκες.
Πιστεύω όμως ότι και αυτοί που στα 30 ακολουθούν ρυθμούς 20άρηδων στο σεξ το κάνουν σε ειδικές περιπτώσεις (καινούρια γνωριμία/σχέση π.χ.) και όχι σε καθημερινή βάση.
α) Μου φαίνεται χαζό να έχω άμεσα διαθέσιμο κάτι ωραίο και να μην το αξιοποιώ!
β) Σαφώς είναι σημαντικός παράγων, αλλά από την άλλη το σεξ βοηθάει να το ξεχάσεις. Άρα έχεις ένα λόγο παραπάνω!
γ) Αυτό το είπαμε και πριν, ειδικά τα παραπάνω κιλά είναι που σκοτώνουν την όρεξη και την αντοχή. Εμείς οι αδύνατοι και οι γυμνασμένοι δεν έχουμε θέμα...Μόνον εμένα μου φαίνεται φυσιολογικό να κάνω σεξ κάθε φορά που είμαι σπίτι με την κοπέλα μου; Κι εντάξει, το χειμώνα λόγω της δουλειάς της, δεν παίζει καθημερινά, το καλοκαίρι όμως που είμαστε τις περισσότερες μέρες μαζί, είναι... καθημερινό φαινόμενο... Μήπως κάνω κάτι λάθος;
Σε ό,τι αφορά το χάπι του Χαϊλάντερ, όταν με το καλό το βρουν, αν οι γυναίκες έχουν τα ίδια μυαλά με σήμερα, εγώ θα επιλέξω να είμαι στα πρώτα 30...
Στα 20 θεωρητικά ήμουν καλύτερος άνθρωπος, αλλά δεν ενδιαφέρονταν ιδιαίτερα. Μεγαλώνοντας, άλλαξε άρδην το πράγμα. Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί, αλλά δεν παίζουμε με τα χάπια του Χαϊλάντερ, πάμε για τα σίγουρα, αλλιώς...
-
Εγώ 35ρης! Κουνέλι με wastgate.. . ...για πάντα!.......Ωραία Πάνο θα ήταν.......
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
α) Μου φαίνεται χαζό να έχω άμεσα διαθέσιμο κάτι ωραίο και να μην το αξιοποιώ!Έτσι ακριβώς!
-
Όχι απαραίτητα!
Άλλωστε δίπλα σε κάθε απίστευτης ομορφιάς κοπέλα, συνήθως βρίσκεται κάποιος που έχει βαρεθεί να πηγαίνει μαζί της.
-
Ο χρήστης kobulis έγραψε:
Όχι απαραίτητα!Άλλωστε δίπλα σε κάθε απίστευτης ομορφιάς κοπέλα, συνήθως βρίσκεται κάποιος που έχει βαρεθεί να πηγαίνει μαζί της.
Τότε έχεις απλά βαρεθεί τη ζωή σου. Εξάλλου δεν είσαι με έναν άνθρωπο μόνο για την εμφάνιση του. Αλλά αν μιλάς για κάποιον πλούσιο που έχει μια wannabe μοντέλα και δεν νιώθει τίποτα για αυτήν, δεν θα διαφωνήσω. Μιλούσαμε για κανονικές σχέσεις όμως.
-
Δεν ξέρω αν έχω βαρεθεί τη ζωή μου, ξέρω όμως με σιγουριά πως έχω άλλα κέφια να 'αξιοποιώ' τη γυναίκα μου, από αυτά που είχα 11 χρόνια πριν όταν γνωριστήκαμε.
-
Ρε παιδιά, τι λέμε τώρα; Και Pagani Zonda 760 RS να σου παραχωρήσουν για να τη σκίζεις κάθε μέρα στο Ring, με τρελό χορηγό να σου πληρώνει ελαστικά, βενζίνες και ομάδα υποστήριξης, ε, δεν μπορεί να έχεις την ίδια όρεξη την πρώτη εβδομάδα με την τριακοστή όγδοη. Είναι τελείως αφύσικο.
-
Μιας και έφερες αγωνιστικό παράδειγμα, οι βλαμμένοι που το έχουν κάνει κι επάγγελμα δεν το βαριούνται καθόλου. Διάβαζα σήμερα μια συνέντευξη του Button και είχε τόση 'τάβλα' θαρρείς και δεν είχε ξαναοδηγήσει αγωνιστικό στη ζωή του.
Το point βέβαια ήταν άλλο. Δεν μπορείς να πεις ότι βαρέθηκες τον άνθρωπο που αγαπάς. Αν συνέβη αυτό, χάλασε το γλυκό.
-
Είναι λίγο κάπως να συγκρίνουμε υλικά αντικείμενα με ανθρώπους. Το αυτοκίνητο μπορεί να σου προσφέρει μια ευχαρίστηση, ένας άνθρωπος όμως όχι εφόσον πέραν του σεξ υπάρχουν και άλλα πράγματα που μπορείς να κάνεις μαζί του.
-
μιας κ μιλούμε περί σεξουαλικότητας, αποφάσισα φέτος να ανεβάσω κ τη δική μου...
προχώρησα σε αποψίλωση της πλάτης μουφτάνει πια με την αυξημένη τεστοσστερόνη...
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Είναι τελείως αφύσικο.Δηλώνω αφύσικος.
-
Ρε, εδώ λέμε παντρεύεται ο κολλητός, κουμπάρος στα 22 μου λέμε
Και μιας και αρχίσαμε τα περι σεξουαλικότητας, πετάχτηκε και η εξής ατάκα από την παρέα: -Άντε σειρά σας, έτσι κι αλλιώς σαν παντρεμένοι κάνετε, αφου το κάνετε μόνο Σ/Κ γιατί τις καθημερινές δουλεύετε σαν τα σκυλιά!
(Τα ανάποδα ωράρια μας μέσα )
-
Μιας και έφερες αγωνιστικό παράδειγμα, οι βλαμμένοι που το έχουν κάνει κι επάγγελμα δεν το βαριούνται καθόλου. Διάβαζα σήμερα μια συνέντευξη του Button και είχε τόση 'τάβλα' θαρρείς και δεν είχε ξαναοδηγήσει αγωνιστικό στη ζωή του.Μήπως η κ@λα του οφείλεται και στο ότι κάθε φορά του δίνουν άλλο αγωνιστικό για σκίσιμο;
Το point βέβαια ήταν άλλο. Δεν μπορείς να πεις ότι βαρέθηκες τον άνθρωπο που αγαπάς. Αν συνέβη αυτό, χάλασε το γλυκό.
Εδώ συμφωνούμε. Θα εξακολουθείς να κοιτάς τον άνθρωπο που αγαπάς σαν ξερολούκουμο, απλά όχι με τη συχνότητα/ένταση των πρώτων ημερών/μηνών/ετών.
-
Μήπως η κ@λα του οφείλεται και στο ότι κάθε φορά του δίνουν άλλο αγωνιστικό για σκίσιμο;'To understand the intensity of driving an F1 car, you have to be in it. When you're driving a 750hp machine at 200mph, the noise and the vibrations are incredible. The G-force when you take big corners is like someone trying to rip your head off. You hit the brakes, and it feels as if the skin is being pulled off your body. I sweat so much during a race I lose three litres of fluid.
'The adrenaline is such that my heart is beating 150 to the minute. The experience is like nothing else on earth.'
http://en.espnf1.com/mclaren/motorsport ... 86142.htmlΚαι κάποτε (2000-2005) οδηγούσε ακόμα ισχυρότερα και ταχύτερα μονοθέσια από ότι τώρα. Απλά τον τρελαίνει η εμπειρία.
-
-
Μήπως η κ@λα του οφείλεται και στο ότι κάθε φορά του δίνουν άλλο αγωνιστικό για σκίσιμο;
'To understand the intensity of driving an F1 car, you have to be in it. When you're driving a 750hp machine at 200mph, the noise and the vibrations are incredible. The G-force when you take big corners is like someone trying to rip your head off. You hit the brakes, and it feels as if the skin is being pulled off your body. I sweat so much during a race I lose three litres of fluid.
'The adrenaline is such that my heart is beating 150 to the minute. The experience is like nothing else on earth.'
http://en.espnf1.com/mclaren/motorsport ... 86142.htmlΚαι κάποτε (2000-2005) οδηγούσε ακόμα ισχυρότερα και ταχύτερα μονοθέσια από ότι τώρα. Απλά τον τρελαίνει η εμπειρία.
Είναι τυχερός/ικανός, όμως, και οδηγεί F1. Το ίδιο θα ένοιωθε αν οδηγούσε Huyndai Atos; Εκτός κι αν όλοι μας σε αυτό το forum έχουμε μια F1 (Σκλεναρίκοβα) οπότε πάω πάσο
-
Μιας και έφερες αγωνιστικό παράδειγμα, οι βλαμμένοι που το έχουν κάνει κι επάγγελμα δεν το βαριούνται καθόλου. Διάβαζα σήμερα μια συνέντευξη του Button και είχε τόση 'τάβλα' θαρρείς και δεν είχε ξαναοδηγήσει αγωνιστικό στη ζωή του.
Μήπως η κ@λα του οφείλεται και στο ότι κάθε φορά του δίνουν άλλο αγωνιστικό για σκίσιμο;
Εδώ συμφωνούμε. Θα εξακολουθείς να κοιτάς τον άνθρωπο που αγαπάς σαν ξερολούκουμο, απλά όχι με τη συχνότητα/ένταση των πρώτων ημερών/μηνών/ετών.
Να σας προσγειώσω στην πεζή πραγματικότητα....
Αν καταφέρεις και συνεχίζεις και βλέπεις και μετά από 10 χρόνια τον σύντροφο σου ως ξερολούκουμο τότε....
...είσαι ή βλαξ ή τυφλός.... (καλά βλάκες είμαστε... τυφλοί δε.... άστα...)
H πεζή αλήθεια είναι ότι μετά από μερικά έτη η παραγωγή όλων αυτών των ουσιών που προκαλούν τον έρωτα στον εγκέφαλο σταματά και η θέληση για σεξ σταματά. Το είδος (ή οι πρόγονοι του για να το πούμε καλύτερα) πέρασε πάρα πολύ χρόνο στην λεγόμενη κατά περιόδους μονογαμία όπου το αρσενικό και το θηλυκό δημιουργούσαν ζεύγος, το οποίο παρήγαγε ένα τέκνο (αν σε μία περίοδο περί τον 1~1.5 έτος αυτό δεν συνέβαινε τότε το θηλυκό σταματούσε να ενδιαφέρεται για το συγκεκριμένο αρσενικό) το οποίο αναζωπύρωνε τον έρωτα (που ήταν αυτό που λέγεται αγάπη) ως και τα 6 ή 7 έτη όπου το μικρό έφτανε σε ηλικία αρκετά μεγάλη που η μαμά μπορούσε να αποδεσμεύσει τον μπαμπά για άλλες περιπέτειες τόσο αυτής όσο και αυτού. Κατά τον τρόπο αυτό το είδος εξασφάλιζε 4 με 5 τέκνα ανά μητέρα από διαφορετικούς πατεράδες (όχι ότι ήταν αδύνατο να έχουν και τον ίδιο πατέρα αλλά δεν ήταν αυτό το σκοπούμενο ή το κοινωνικά αποδεκτό δεν υπήρχαν τέτοια ταμπού) και η ταχεία ανάμιξη των γονιδίων εξασφάλιζε το καλύτερο για την αγέλη.
Η υποχρεωτική μονογαμία επικράτησε κάποια στιγμή όταν οι ομάδες έγιναν πολυπληθείς και όπου πια λόγοι καθαρά φυσικής και κοινωνικής επιλογής οδήγησαν στην επικράτηση των φυλών που είχαν θεσπίσει το μέτρο της μονογαμίας ώστε να υπάρχει μία καταγραφή των συγγενειών αλλά και μέσα από τη συσσώρευση πλούτου να παραχθεί το κατάλληλο έργο που θα οδηγούσε στην περαιτέρω ανάπτυξη τους πάνω από το όριο του χωριού - αγέλης των 120~150 ατόμων.
Ο Πλούτος έδωσε πρόσβαση σε υλικά αγαθά που έδωσαν ισχύ. Η πτώση δε, των πολυγαμικών κοινωνιών σήμανε και την αρχή της Πατριαρχίας καθώς οι Μητέρες έχασαν πια τον μονοπώλιο του ελέγχου των σχέσεων (περιορίστηκε στην αυστηρή επιρροή του τέκνου τους και αυτό υπό προϋποθέσεις.... δείτε πχ την Μητέρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου) και των συγγενειών και οι ένοπλες διαμάχες (καθώς οι εύφορες περιοχές ήταν το ζητούμενο και οι συγκρούσεις μεταξύ των φυλών όχι κάτι το άγνωστο... τι άγνωστο δλδ.... κάτι με τις ασθένειες κάτι με τα όπλα τους λιανίσαμε τους Νεάντερταλ...) επέβαλαν τον κυρίαρχο ρόλο του αρσενικού.
Βέβαια στο επίπεδο του κυττάρου της κοινωνίας (όπως αυτό παρέμεινε) ήτοι η οικογένεια το πραγματικό αφεντικό ήταν είναι και θα είναι το θηλυκό (μητέρα, σύζυγος, μεγάλη κόρη) όσο και αν η χειραφέτηση των γυναικών πάει να μεταβάλλει (καταστρέψει??) μία ισορροπία που επιτεύχθηκε μετά από εκατοντάδες γενεές.
ΥΓ. Σε αντίθεση με ότι πιστεύεται δεν είναι η αιμομιξία που προκαλεί αυτή κάθε αυτή προβλήματα. Δύο αδέλφια μπορούν να δώσουν υγιή παιδιά. Όμως λόγω της γονιδιακής συνάφειας τους αν και οι δύο είναι φορείς μίας ασθένειας τότε κατά 25% το τέκνο τους θα νοσήσει και κατά 50% θα είναι φορέας. Καθώς υπάρχουν πολύ περισσότερες της μίας γονιδιακές ασθένειες (ειδικά στα αρσενικά τέκνα τα οποία και στήριζαν υλικοτεχνικά και στρατιωτικά την αγέλη/φυλή) οι πιθανότητες να γεννηθεί ένα υγιές αγόρι ήταν μικρότερες αυτών των κοινωνιών που εφάρμοζαν τεχνικές όπου η αιμομιξία ήταν κατακριτέα. Στη μάχη η πρώτη φυλή είχε λιγότερους και πιο αδύνατους στρατιώτες... οπότε από πλευρά logistics ήταν χαμένη από χέρι....
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες