-
Νass μην απορρίπτεις τις Panasonic ειδικά αν μπορείς να ανέβεις στα 400 περίπου ευρώ που έχει η LX5. Άλλωστε και οι Leica είναι more or less Panasonic απο κάτω και γενικά η εταιρεία έχει δουλέψει πάρα πάρα πολύ για να τοποθετηθεί μέσα στους top κατασκευαστές
-
Nass και εγώ την S95 θα πρότεινα. Δεν ξέρω αν την έχεις δει απο κοντά αλλά είναι πολύ μαζεμένη παρότι προεξέχει λίγο ο κύλινδρος τους φακού... προσωπικά την βρηκα τόσο κόμπακτ που δυσκολεύτηκα να την πιάσω σωστά...
+1 πάντως και για τις panasonic...kiloMeater, δεδομένου οτι άφησες την 3000 γιατί οι ελλείψεις της δεν ήταν πλέον ανεκτές τότε η 7000 είναι μονόδρομος.
Η 5100 σαν σώμα είναι στην λογική των 3χχχ (και οι 2-3 προσθήκες δεν αλλάζουν την γενική εικόνα)... -
ε ναι και εγω την 7000αρα τη βλεπω για πολυ καλυτερη
τα $$ ειναι το θεματακι, προφανως, αλλα βλεπωντας τις προσφορες τους την επομενη περιοδο και κανοντας... -
Ναι αλλά 5100 και 7000 είναι ακριβώς το ίδιο από θέμα αισθητήρα, με τις μόνες αλλαγές στο σώμα με την 7000 να υπερτερεί σε περισσότερα εξωτερικά κουμπιά και ευχρηστία.
-
Νομίζω ότι για να δεις διαφορά και να ανοίξεις νέους 'ορίζοντες' πρέπει να φύγεις απ' τα 4 ψηφία !!!
Γνώμη μου πάντα -
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Ναι αλλά 5100 και 7000 είναι ακριβώς το ίδιο από θέμα αισθητήρα, με τις μόνες αλλαγές στο σώμα με την 7000 να υπερτερεί σε περισσότερα εξωτερικά κουμπιά και ευχρηστία....και σε ταχύτητα... σε σκόπευτρο... σε AF... στη συμβατότητα φακών... σε αυτονομία... σε αντοχή... σε card slots... κλπ κλπ...
Ο αισθητήρας είναι κοινός και πολύ καλός, αλλά οι διαφορές τους συνολικά είναι πολλές... και για κάποιον που άφησε την 3000 για τις ελλείψεις της, είμαι 99% σίγουρος πως θα κάνει το ίδιο και με την 5100...Νομίζω ότι για να δεις διαφορά και να ανοίξεις νέους 'ορίζοντες' πρέπει να φύγεις απ' τα 4 ψηφία !!!
Γνώμη μου πάνταΔιαφωνώ.
-
έχετε καμια πρόταση για compact με μακρινό zoom γύρω στα 100ευρώ?
-
-
-
Καλησπέρα παίδες
Δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο μέρος που γράφω, αλλά θα ήθελα καμιά πρόταση για compact ψηφιακή μηχανή μέχρι 110-120 ευρώ. Την θέλω σαν δεύτερη. Έχω δεί την samsung st66 μόνο. Έχει μια λειτουργία, λέγεται panorama και είναι αρκετά εντυπωσιακή. Θα ήθελα γνώμες για την συγκεκριμένη αλλά και προτάσεις για οτιδήποτε άλλο.
Α, επίσης με ενδιαφέρει να τραβά βίντεο HD και να μπορεί να ζουμάρει κατά την διάρκεια της λήψης. Αυτά!
Ευχαριστώ! -
Κυκλοφόρησε και ο αντικαταστάτης της Panasonic LX-5 και ονομάζεται φυσικά LX-7
Τεχνικές προδιαγραφές:
Resolution: Εffective: 10.1 Megapixel, Actual Pixels: 12.7 Megapixel
Sensor: 1/1.7' MOS
Lens: 24-90 mm (3.8x), Aperture: f/1.4 (W) - 2.3 (T) to f/8.0
ISO: 80-12800http://www.bhphotovideo.com/c/product/880960-REG/Panasonic_dmc_lx7k_Lumix_LX7_Digital_Camera.html
-
Τελικά αγόρασα μία Canon Powershot SX260 HS (και ίδιο χρώμα, η ξετρελάθηκε... μέχρι που της είπα ότι είχε και φούξια αλλά δεν την πήρα γιατί παραπήγαινε οπότε --> ) από τον Κατερέλο €309.
-
τσκ δεν ξέρεις ότι οι γυναίκες το πρώτο που κοιτάνε είναι το χρώμα;
'τι αμάξι έχεις;'
'opel corsa'
'το ποιο;'
'το ροζ εκεί'
'ααααα ωραίο είναι' -
Καλά, σοβαρολογείς; Φούξια είναι η #1 επιλογή σε χρώμα σε ο,τιδήποτε για συμβία, αν βγαίνει
-
Δεν άντεχα ρε παιδιά να αγοράσω φούξια φωτογραφική, δεν πήγαινε το χέρι μου
Μια χαρά και το πρασινάκι -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Δεν άντεχα ρε παιδιά να αγοράσω φούξια φωτογραφική, δεν πήγαινε το χέρι μου
Μια χαρά και το πρασινάκιΤσκ τσκ.... Για την λάθος επιλογή χρώματος φταίει που ξύρισες την γενειάδα
-
Αγοραστικε η D5 mk3 me 2000 λιρες αγγλιας... του κουτιου απο Χονκ Κονγκ. θα μαθω λεπτομερειες.. ομως θα παραδωθει στην Αγγλια..
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Τελικά αγόρασα μία Canon Powershot SX260 HS (και ίδιο χρώμα, η ξετρελάθηκε... μέχρι που της είπα ότι είχε και φούξια αλλά δεν την πήρα γιατί παραπήγαινε οπότε --> ) από τον Κατερέλο €309.μπορείς να πεις 2-3 πρώτες εντυπώσεις γιατι την σκέεφτομαι και εγώ;
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Αγοραστικε η 5D mk3 me 2000 λιρες αγγλιας... του κουτιου απο Χονκ Κονγκ. θα μαθω λεπτομερειες.. ομως θα παραδωθει στην Αγγλια..FIXED
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
Τελικά αγόρασα μία Canon Powershot SX260 HS (και ίδιο χρώμα, η ξετρελάθηκε... μέχρι που της είπα ότι είχε και φούξια αλλά δεν την πήρα γιατί παραπήγαινε οπότε --> ) από τον Κατερέλο €309.
μπορείς να πεις 2-3 πρώτες εντυπώσεις γιατι την σκέεφτομαι και εγώ;
Μέχρι στιγμής εξαιρετικές, έχει όλα όσα ήθελα (έστω και πράσινη ). Ισως λίιιγο προς το βαριά για compact αλλά there is no free lunch.
Φωτογραφία. Ασχολείστε;