-
Εχει υπογραψει φιλικη δηλωση που λεει οτι πηγαινε οπισθεν κ αναποδα απο την φορα του μονοδρομου, αλλα απο τα λεγομενα του καταλαβαινω οτι θεωρει δεδομενο οτι θα δεχτει ευθυνη αυτος που βγηκε απο το ΣΤΟΠ. Καταλαβαινετε βεβαια οτι δεν στεκει ο ισχυρισμος 'ειχε στοπ' απο την στιγμη που τα αυτοκινητα εχουν ακουμπησει προφ. με προφ. ενω η διασταυρωση ειναι καθετοι δρομοι μεταξυ τους.
-
Παιδια ακουστε ενα κουφο δεν εχει σχεση με φερραρη αλα θελω να μιραστω μαζι σας κατι τρελο που εγινε σημερα.
πηγα για τη Ζ3 μου να καταθεσω πινακιδες προσορινα και ανακαλυπτω οτι το αυτοκινητο αυτο (που εχω αγορασει απο το 2008 απο μαντρα) το 2010 πουληθικε σε αλο ανθρωπο με ακριβως τα ιδια στοιχεια με το δικο μου αμαξι .και τρεχω απο το πρωι σε υπουργεια μεταφορων και ατυνομιες.πηγα αγια παρασκευη και μετα αλιμο υπ.μεταφορων και το αμαξι μου ειναι σε αλο ονομα και αυτο το αλο ονομα εχει νομιμα και την αδεια(την ειδα στον αλιμο στο υπουργειο εκει την αδεια) ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;;ενω και εμενα η αδεια δεν ειναι πλαστη και νομιμη.
μετα πηγα αστυνομια και βρηκαν τα στοιχεια και τηλ του αλο ιδιοκτιτη και μου ειπαν οτι αυριο θα μαθουν το τηλ του να τον παρουν να τον καλεσουν στο τμημα να δουμε αν οντως υπαρει αλο τετιο αμαξι..ΔΛΔ ΠΟΣΟ ΜΑΦΙΑ;;;; ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ..εντομεταξι δε μπορω να κανω και τπτ αφου το αμαξι ειναι και σε αλο ονομα στα τελικα στοιχεια του ιδιοκτιτη.μα λαθος; μα μαφια ;; τιιιι;; -
Ο χρήστης tzapoauto έγραψε:
Παιδια ακουστε ενα κουφο δεν εχει σχεση με φερραρη αλα θελω να μιραστω μαζι σας κατι τρελο που εγινε σημερα.
πηγα για τη Ζ3 μου να καταθεσω πινακιδες προσορινα και ανακαλυπτω οτι το αυτοκινητο αυτο (που εχω αγορασει απο το 2008 απο μαντρα) το 2010 πουληθικε σε αλο ανθρωπο με ακριβως τα ιδια στοιχεια με το δικο μου αμαξι .και τρεχω απο το πρωι σε υπουργεια μεταφορων και ατυνομιες.πηγα αγια παρασκευη και μετα αλιμο υπ.μεταφορων και το αμαξι μου ειναι σε αλο ονομα και αυτο το αλο ονομα εχει νομιμα και την αδεια(την ειδα στον αλιμο στο υπουργειο εκει την αδεια) ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;;ενω και εμενα η αδεια δεν ειναι πλαστη και νομιμη.
μετα πηγα αστυνομια και βρηκαν τα στοιχεια και τηλ του αλο ιδιοκτιτη και μου ειπαν οτι αυριο θα μαθουν το τηλ του να τον παρουν να τον καλεσουν στο τμημα να δουμε αν οντως υπαρει αλο τετιο αμαξι..ΔΛΔ ΠΟΣΟ ΜΑΦΙΑ;;;; ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ..εντομεταξι δε μπορω να κανω και τπτ αφου το αμαξι ειναι και σε αλο ονομα στα τελικα στοιχεια του ιδιοκτιτη.μα λαθος; μα μαφια ;; τιιιι;; -
Ο πατερας μου σκέφτεται να αλλαξει τη διαθηκη του. Αυτο λογικα γίνεται στο συμβολαιογραφο που εχει αυτη. Αναρωτιεμαι πρέπει να ξαναγραφτει ξανα? τροποποιητε η ίδια? Ποσο κοστίζει αυτό, εχει σχέση η περιοχη, μιας και άκουσα για 600€!
-
H διαθήκη μπορεί να τροποποιηθεί αναλόγως του είδους της.
Γενικά, μπορεί να διαγραφεί κάτι, να γραφτούν συμπληρώσεις στο περιθώριο, εφόσον είναι σαφές ότι οι αλλαγές προέρχονται από τον συντάκτη της (πχ να υπογράφονται οι αλλαγές από τον ίδιο χειρόγραφα).Επειδή όμως υπάρχουν διάφορα είδη διαθηκών, το θέμα είναι κάπως πολύπλοκο.
Δε νομίζω ότι θα δώσει ο συμβολαιογράφος πίσω τη διαθήκη, 'μυστική' ή 'ιδιόγραφη', χωρίς αντίτιμο για να γίνουν διορθώσεις.Όπως και να έχει, νεότερη χρονικά διαθήκη ακυρώνει την προηγούμενη, εκτός αν αναφέρει η ίδια (η νεότερη) κάτι διαφορετικό.
Σαφώς και μπορεί κάποιος να επιλέξει όποιο συμβολαιογράφο θέλει.
Αλλά στην πραγματικότητα οι ταρίφες είναι λίγο-πολύ ίδιες, αφού το άνοιγμα του συγκεκριμένου κλειστού επαγγέλματος είναι μια φάρσα.
Ρώτα πάντως. -
ευχαριστω.
-
Στα Αμερικάνικα δικαστήρια σε ορισμένες περιπτώσεις μάρτυρες ή κατηγορούμενοι επικαλούνται την πέμπτη τροπολογία.
Τι ακριβώς αναφερει αυτή? -
Το πλήρες κείμενο είναι εδώ. Κυρίως επικαλούνται το δικαίωμα στη σιωπή, δηλαδή στη μη αυτοενοχοποίηση,
-
Τhanx!
-
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
Στα Αμερικάνικα δικαστήρια σε ορισμένες περιπτώσεις μάρτυρες ή κατηγορούμενοι επικαλούνται την πέμπτη τροπολογία.
Τι ακριβώς αναφερει αυτή?Αlpha εβλeπες ε?
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Τι ακριβώς αναφερει αυτή?Αlpha εβλeπες ε?
Mάγος είσαι?
Αλλή ερωτηση: Μου ήρθε στο λογαριασμο τις ΔΕΗ 700 ευρώ
Τα 188 ευρω αφορούν πληρωμη υπηρεσιων κοινής ωφέλειας
ψάχνοντας λιγο στο ιντερνετ βρήκα αυτο http://portal.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathbreak_1_23/03/2012_434513
Ξέρει κανείς κάτι σκέφτομαι να κινηθώ νομικα υπάρχούν πιθανοτητες να κερδισω κάτι.
Σκέφτικα και το ΙΝΚΑ. Καμιά απόψη? -
Για πείτε μια συμβουλή για το εξής:
Είχα για 3 χρόνια leasing το αυτοκίνητό μου. Η εταιρεία leasing μπουρδέλο... Τόσο μπουρδέλο, που όταν ήρθε η ώρα να κλείσουμε το λογαριασμό μου και να μου επιστρέψουν την εγγύηση, μου κατέθεσαν 2 φορές στο λογαριασμό μου το ποσό (ούτε καν το ίδιο, €3099 τη μία φορά και €3109 την άλλη, το δεύτερο είναι λάθος).
Με πήραν τηλέφωνο τώρα και ζητάνε τα λεφτά τους πίσω. Αναρωτιέμαι αν έχει νομική βάση το αίτημά τους ή αν μπορώ να τους απαντήσω 'μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου ουδέν λάθος αναγνωρίζεται' και τι πρέπει να κάνω, πχ. να τους πω 'τρεχάτε δικαστικά' (το πολύ-πολύ να μου τα φάνε οι δικηγόροι). Το σίγουρο είναι ότι εγώ δεν έκανα κάτι λάθος, μόνοι τους κατέθεσαν δεύτερη φορά το λάθος ποσό.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
(Φαντάζομαι πολλοί θα πουν 'για δες κάτι προβλήματα που έχει ο κόσμος' ΟΚ παρακαλώ ας μην μπούμε σε τέτοια συζήτηση)
-
Εφόσον αποδεικνύεται βάσει σύμβασης και παραστατικών πως η μεταφορά στο λογαριασμό σου έγινε εκ παραδρομής, θεωρώ πως υπάρχει πρόβλημα και πως το νομικό τμήμα της εταιρείας δε θα το αφήσει έτσι.
Αυτό βάσει λογικής. Από νομικής απόψεως δε γνωρίζω. -
Εννοείται πως το αίτημά τους έχει νομική βάση : τα λεφτά τούς τα οφείλεις 100%, δεν τίθεται θέμα, είναι αδικαιολόγητος πλουτισμός δικός σου και θα στα ζητήσουν βάσει ΑΚ 904.
Τώρα τι θα κάνεις είναι δικός σου λογαριασμός, μπορεί επίσης να χρωστάς και 500 ευρώ σε κάποιον από δάνειο και να του πεις θα πάρεις τα @@ μου, πήγαινε αν γουστάρεις στα δικαστήρια και τα ξαναλέμε σε 7-8 χρόνια...Αν λοιπόν θέλεις να τους χορέψεις στο ταψί, μπορείς να μην τα δώσεις πίσω, αλλά εφόσον τα διεκδικήσουν κάποτε θα στα πάρουν με όλα τα συμπαραμαρτούντα (τόκους, δικαστικά έξοδα κλπ)...Αν έκανες εσύ λάθος ή όχι ή αν έκαναν λάθος αυτοί κανένα ρόλο δεν παίζει εν προκειμένω. Νομικά έχεις 100% άδικο, δεν έχεις νόμιμη αιτία για να θεμελιώσεις τον πλουτισμό σου...
Περί αδικαιολογήτου πλουτισμού δες αυτό http://www.capital.gr/law/articles.asp? ... subcat=106 για να πάρεις μια ελάχιστη ιδέα, είναι ένα ολόκληρο κομμάτι του ενοχικού δικαίου...
-
Μια βοήθεια!
Μπορεί κάποιος να βοηθήσει με την ερμηνεία του ΠΚ 98 περι εξακολούθησης? Πιό συσκεκριμένα, πχ σε περίπτωση που κάποιος κάνει απάτη σε δύο άτομα, πότε εφαρμόζεται η παρ 1 και πότε η παρ 2?
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Για πείτε μια συμβουλή για το εξής:Είχα για 3 χρόνια leasing το αυτοκίνητό μου. Η εταιρεία leasing μπουρδέλο... Τόσο μπουρδέλο, που όταν ήρθε η ώρα να κλείσουμε το λογαριασμό μου και να μου επιστρέψουν την εγγύηση, μου κατέθεσαν 2 φορές στο λογαριασμό μου το ποσό (ούτε καν το ίδιο, €3099 τη μία φορά και €3109 την άλλη, το δεύτερο είναι λάθος).
Με πήραν τηλέφωνο τώρα και ζητάνε τα λεφτά τους πίσω. Αναρωτιέμαι αν έχει νομική βάση το αίτημά τους ή αν μπορώ να τους απαντήσω 'μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου ουδέν λάθος αναγνωρίζεται' και τι πρέπει να κάνω, πχ. να τους πω 'τρεχάτε δικαστικά' (το πολύ-πολύ να μου τα φάνε οι δικηγόροι). Το σίγουρο είναι ότι εγώ δεν έκανα κάτι λάθος, μόνοι τους κατέθεσαν δεύτερη φορά το λάθος ποσό.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
(Φαντάζομαι πολλοί θα πουν 'για δες κάτι προβλήματα που έχει ο κόσμος' ΟΚ παρακαλώ ας μην μπούμε σε τέτοια συζήτηση)
Nass τον Τσοχατζόπουλο μας κάνεις τώρα?
-
Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι σε σχέση με δάνειο για αυτοκίνητο. Το 2009 (με οικογενειακό εισόδημα 38.000,00 €) πήρα ένα skoda octavia 1.4 tsi με δάνειο για 6 χρόνια από credicom. Μέχρι και τον προηγούμενο μήνα πλήρωνα κανονικά αλλά πλέον δεν μπορώ να πληρώνω την δόση που είχα συμφωνήσει. Τους ζήτησα να μου δώσουν το δικαίωμα για το υπόλοιπο διάστημα (3 χρόνια) να τους δίνω όσα μπορώ για τους δύσκολους μήνες του χειμώνα (από 50,00-130,00 € από τα 242,00 που είναι η δόση) και να τα συμπληρώνω το καλοκαίρι χωρίς προσαυξήσεις. Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι μόνο επιμήκυνση μπορεί να γίνει και το ποσό από τα 8.600,00 που είναι τώρα θα πάει στα 9.300,00 για τους επιπλέον μήνες με την δόση στα 140,00 €. Δεδομένου ότι εγώ δεν θέλω να πληρώσω παραπάνω και πιο πέρα από το διάστημα που αρχικά είχα συμφωνήσει όπως και να χάσω τα 8.600,00 που έχω πληρώσει μέχρι τώρα τι μπορεί να γίνει? Δεδομένου ότι το εισόδημα από τα 38.000,00 έπεσε στα 23.000,00 τίθετε θέμα αμφισβήτησης από μέρους μου της αρχικής σύμβασης που υπογράψαμε? (δεδομένου ότι και συνεπής ήμουν, και η μεταβολή των συνθηκών δεν είναι δικό μου φταίξιμο και τέλος ότι δεν θέλω να μην πληρώσω αλλά απλά να υπάρξει μια συγκεκριμένη διευκόλυνση.
Ευχαριστώ -
γιατι δεν τους λες οτι το χρεος ειναι απεχθες και δεν το αναγνωριζεις;
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
γιατι δεν τους λες οτι το χρεος ειναι απεχθες και δεν το αναγνωριζεις;Δεδομένου ότι τα 200 δις που φόρτωσαν στις πλάτες μας οι χρεωμένοι σε αυτούς κομματάρχες με τα δυο μνημόνια έτσι είναι. Το θέμα είναι αν γνωρίζεις κάτι από την άλλη 'ανεξάρτητη' εξουσία την δικαιoσύνη (δηλαδή αν υπάρχει κάποια απόφαση στο συγκεκριμένο θέμα). Και όσο για το αν θα τους το πω μην αγχώνεσαι και θα γίνει σύντομα.
-
ε αυτο λεω, πες τους εσυ οτι ειναι επαχθες και αυτοι θα σε διευκολυνουν
Νομικές ερωτήσεις