-
Ο χρήστης Adriver έγραψε:
Μια γενική ερώτηση
Έχει κανείς πρόσφατη εμπειρία από Φοινικούντα στη Μεσσηνία ?Λίγα πράγματα το μέρος. Αν θες λίγη βραδινή ζωή θα πρέπει να πας Πύλο, Μεθώνη ή Κορώνη. Για οικογενειακές διακοπές, βέβαια, μια χαρά είναι καθώς και αξιοπρεπές φαγητό θα βρεις και καταλύματα και αρκετές και πολύ καλές παραλίες (πχ Μαυροβούνι) με έξτρα bonus την καλύτερη ίσως παραλία της Ελλάδος που δεν βρίσκεται σε νησί.

Βοϊδοκοιλιά!
-
Ο χρήστης Adriver έγραψε:
Πρέπει να είναι όμως απομόνωση για 2 εβδομάδες? Δεν μοιάζει να υπάρχει κάποιος 'οικισμός'.Ειναι 20-30 συγκροτηματα με δωμάτια, 10 ταβερνες και 1-2 καφενεία. Είναι πάρα πολύ ήρεμα και σίγουρα θέλει κάποιες μέρες αμάξι γιατί το νησί είναι ίσως το ωραιότερο της χώρας. Το ξέρω ότι έχει ντεσαβανταζ
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Ποσο κοστιζει να νοικιασεις μια γουρουνα στα νησια των κυκλαδων;Ανυβοδυ;
-
http://www.protomotocar.gr/products.php ... E%94%CE%91
-
οτι να ναι τιμες πραγματικα υπαρχουν αμαξια φτηνοτερα απο γουρουνα
-
Αν ειναι ετσι οι τιμες, δεν βρισκω λογο να μην παρω το αμαξι αν παω σε νησι...
-
Στη Σκιάθο όταν νοίκιασα (μεγάλη) γουρούνα η τιμή ήταν πιο ακριβή από αυτοκίνητο, αλλά έχει άλλες ευκολίες.
-
buggy δεν βλεπω πουθενα ομως
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
με έξτρα bonus την καλύτερη ίσως παραλία της Ελλάδος που δεν βρίσκεται σε νησί.Βοϊδοκοιλιά!Πηγαίνει δρόμος με άσφαλτο?
-
Έχω να πάω από πρόπερσι αλλά δεν νομίζω να έχει αλλάξει κάτι. Πατημένος χωματόδρομος είναι, πάνε άνετα κάθε είδους επιβατικά.
-
Ο χρήστης bathan έγραψε:
Για φαγητό στη Ζάκυνθο που πάμε ;
-
Σε εστιατόριο βεβαίως.
-
Ευχαριστώ, κάτι πιο συγκεκριμένο ίσως ;
-
Η Ζάκυνθος παίζει να ήταν το μέρος που έχω πάει και δεν τρωγώταν τίποτις, όπου και να πήγαμε. Ακόμη και οι συνήθως αδιάφοροι εγγλέζοι είχαν θέμα.
Στο τέλος αγοράσαμε ένα τηγάνι και μια φθηνή κατσαρόλα, και φτιάχναμε ότι μπορούσαμε στο κουζινάκι του δωματίου. -
Στη Ζάκυνθο για πρώτη φορά καθόμουν σε πιτσαρία που σέρβιρε πίτσα supermarket (αυτές τις άθλιες στο ταψάκι - πάνε και 20 χρόνια από τότε). Εντάξει έχουν περάσει κάποια χρόνια, αλλά ακόμη και τότε ήταν απίθανο να σου τύχει.
- Θα θέλαμε μία πίτσα. Η special τι έχει; (δεν έγραφε στον κατάλογο)
- Έχει ντομάτα, πιπεριά, ζαμπόν, σαλάμι... αυτά... ε, βάζω κι εγώ λίγη ντοματούλα από πάνω
- wtf... τα υπόλοιπα δηλαδή ποιος τα βάζει;
Ελπίζαμε ότι την έχει δει σεφ που περνά και βάζει την τελευταία πινελιά. Αμ δε ...
-
περσυ πάντως σε δυο μερη που φαγαμε στην ζακυνθο και δυστυχως προσπαθω μεσω google map να τα βρω γιατι δεν θυμαμαι πως λεγονται το φαγητο και οι τιμες ηταν μακρα καλυτερες απο οποιαδηποτε απο τις 8 φορες που φγαμε στην Κερκυρα 1 μηνα πριν...
-
Υπάρχει στη Ζάκυνθο ένα εξαιρετικό Ιταλικό εστιατόριο. Η La bruschetta. Το φαγητό εξαιρετικό.
Αλλιώς ελληνικά μικρά μαγαζιά λίγο μακριά από τα τουριστικά που προσφέρουν την τοπική κουζίνα όπως πρέπει.
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Στη Ζάκυνθο για πρώτη φορά καθόμουν σε πιτσαρία που σέρβιρε πίτσα supermarket (αυτές τις άθλιες στο ταψάκι - πάνε και 20 χρόνια από τότε). Εντάξει έχουν περάσει κάποια χρόνια, αλλά ακόμη και τότε ήταν απίθανο να σου τύχει.- Θα θέλαμε μία πίτσα. Η special τι έχει; (δεν έγραφε στον κατάλογο)
- Έχει ντομάτα, πιπεριά, ζαμπόν, σαλάμι... αυτά... ε, βάζω κι εγώ λίγη ντοματούλα από πάνω
- wtf... τα υπόλοιπα δηλαδή ποιος τα βάζει;
Ελπίζαμε ότι την έχει δει σεφ που περνά και βάζει την τελευταία πινελιά. Αμ δε ...
Τα ίδια (πίτσα κατεψυγμένη, 'ψωμένια') σε εστιατόριο στον Άγ. Νικόλαο.
Χωρίς μάλιστα 'πινελιά'.
Η μισή έμεινε στο πιάτο, γιατί πείναγα.Ο κανόνας μου στις διακοπές ή σε μέρη άγνωστα γενικότερα είναι ο ακόλουθος:
Κοιτάζουμε πού τρώνε οι ντόπιοι.- -
Μου θυμίσατε μια πίτσα που είχα φάει στην Αρχαία Ολυμπία. Είχε πλάκα που είχε έρθει ο καταστηματάρχης και μας έλεγε εμπιστευτικά τάχα πως οι υπόλοιποι εστιάτορες είναι κλέφτες
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ο κανόνας μου στις διακοπές ή σε μέρη άγνωστα γενικότερα είναι ο ακόλουθος:
Κοιτάζουμε πού τρώνε οι ντόπιοι.-Εκτος εαν εισαι στην Ασια,οποτε ακολουθεις το αναποδο για να μην καταληξεις να μασας κατσαριδες και βρασμενα νυχια πουλερικων
Διακοπές (καλοκαιρινές-χειμερινές)