-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Ελπίζω όταν χρειαστεί να αλλάξω ελαστικά να έχουν βγει τα 3ης γενιάς RFTΛοιπόν ΠΟΛΥ καλό rft είναι το S001 αλλά και το pzero που φοράω.
Ακόμα καλύτερο είναι ένα καινούριο potenza της bridge που νομίζω κυκλοφορεί ήδη στην Αμερική. Δε θυμάμαι πως το λένε.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Tα run flat δεν έχουν το θετικό ότι μπορείς να κινηθείς και με σκασμένο λάστιχο και μετά να επιδιορθωθούν?? Ποιός ο λόγος να αχρηστεύεται μετά το σκάσιμο?? Τζάμπα κόστος για τον ιδιοκτήτη είναι.Εάν κάνεις αρκετά χιλιόμετρα χωρίς αέρα, τότε τα πλαϊνά ''σπάνε'' και το λάστιχο είναι επικύνδυνο, άρα άχρηστο. ΠΑΝΤΑ επιθεώρηση στο RFT, πρίν το μπάλωμα!! Εάν κάνεις 2-3 χλμ, ΟΚ δεν θα πάθει τίποτα, οπότε μπορείς να το μπλάωσεις.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
To κορδονι μπαινει χωρις να χρειαζεται να ξεζανταριστει το λαστιχο (αν ειναι και μπροστινο δεν χρειαζεται καν να βγει απο το αμαξι) .Εγω το θεωρω ημιμετρο.Συνηθως μετα απο λιγο καιρο χανει αερα.συνήθως?? σου έχει χάσει ποτέ λάστιχο αέρα με κορδόνι ... ούτε σε αυτοκινητο είχα ποτε πρόβλημα ούτε σε μηχανή... και το φτιάνχω και σε 5 λεπτα...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
To κορδονι μπαινει χωρις να χρειαζεται να ξεζανταριστει το λαστιχο (αν ειναι και μπροστινο δεν χρειαζεται καν να βγει απο το αμαξι) .Εγω το θεωρω ημιμετρο.Συνηθως μετα απο λιγο καιρο χανει αερα.
συνήθως?? σου έχει χάσει ποτέ λάστιχο αέρα με κορδόνι ... ούτε σε αυτοκινητο είχα ποτε πρόβλημα ούτε σε μηχανή... και το φτιάνχω και σε 5 λεπτα...
2 φορες σε δυο διαφορετικα βουλκανιζατερ .
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
To κορδονι μπαινει χωρις να χρειαζεται να ξεζανταριστει το λαστιχο (αν ειναι και μπροστινο δεν χρειαζεται καν να βγει απο το αμαξι) .Εγω το θεωρω ημιμετρο.Συνηθως μετα απο λιγο καιρο χανει αερα.
συνήθως?? σου έχει χάσει ποτέ λάστιχο αέρα με κορδόνι ... ούτε σε αυτοκινητο είχα ποτε πρόβλημα ούτε σε μηχανή... και το φτιάνχω και σε 5 λεπτα...
2 φορες σε δυο διαφορετικα βουλκανιζατερ .
ε παρα ήταν αμπαλοι ... εδώ δεν χάνει στην μηχανή που έχει ένα λάστιχο για να περάσει τόση δυναμη στον δρόμο... και το εφτιαξα βραδυ με φως από κινητο ...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
και το εφτιαξα βραδυ με φως από κινητο ......μέσα στο χρονικό διάστημα που κρατάει ένα endo...
-
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
και το εφτιαξα βραδυ με φως από κινητο ...
...μέσα στο χρονικό διάστημα που κρατάει ένα endo...
προφανώς και δεν κραταγά εγώ το κινητο...
αν σου φαίνεται περιεργο μάλλον δεν έχεις οδηγήσει ποτέ μηχανή
-
Αστειάκι ήταν... δεν υπονοώ κάτι...
-
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
Αστειάκι ήταν... δεν υπονοώ κάτι...μαι μιστεικ
-
Πραγματικα αυτο το αυτοκινητο εχει το ωραιοτερο εσωτερικο που εχω δει σε BMW
-
Με τα ηχεία ή χωρίς;
-
'Ξύλο' και ηχείαρες
-
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
Πραγματικα αυτο το αυτοκινητο εχει το ωραιοτερο εσωτερικο που εχω δει σε BMW -
Τι είδους τρίγυφτας βαζει λάστιχα Fullway (?????) σε Μ3?
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Τι είδους τρίγυφτας βαζει λάστιχα Fullway (?????) σε Μ3?Αυτό σε πείραξε εσένα
-
To εσωτερικό δεν είναι ότι καλύτερο σε BMW. Προσωπικά το βρίσκω τραγικά γύφτικο.
-
Από τα πιο ωραία εσωτερικά (για εμένα): http://www.nonstopcars.com/wp-content/u ... upe-61.jpg
-
Υπάρχει κάποιος εδώ μέσα με 3άρα (τελευταίας γενιάς) 2θ, λευκή, m-pack, debudged (δεν έγραφε τίποτα πίσω δηλαδή).
Πέτυχα μία τέτοια χθες το απόγευμα στη διαδρομή από Νότια Εύβοια προς Χαλκίδα και μετά ως τα διόδια Αφιδνών. Αν δεν απατώμαι είχε πινακίδα ΙΜΖ-9*** (μπορεί όμως να μην θυμάμαι σωστά την πινακίδα για ευνόητους λόγους ).
ΥΓ: θα έλεγα 'από έμπνευση' τον κ. Λάππα, αλλά έχω καιρό να ασχοληθώ εντατικά με το φορουμ και μπορεί να έχει αλλάξει αμάξι.
ΥΓ2: επίσης πρέπει να ήταν 325 (αν και δεν έγραφε κάτι πίσω όπως προείπα). -
Σου έριξε στις στροφές για Στύρα?
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Σου έριξε στις στροφές για Στύρα?Βασικά είχε φορτηγά μέχρι και έξω από την Χαλκίδα (κολλήσαμε από πίσω τους) μέχρι που βγήκαμε σε κάτι ευθείες λίγο πριν την Χαλκίδα.
Μπήκα στον πειρασμό να ρωτήσω εδώ αν είναι κάποιου από εδώ μέσα γιατί δε βλέπεις και πολύ συχνά λευκή 3άρα κουπέ με πακέτο Μ, χωρίς σηματάκια πίσω και με φαρδιά ελαστικά (μάλλον απόρροια του πακέτου Μ και των μεγαλύτερων ζαντών).
Δεν είναι δηλαδή ένα 'κοινό' αμάξι (είχε κάτι ιδιαίτερο σε σχέση με τα 'απλά'), συν του ότι μου θυμίζει και κάποια 3άρα που έχει 'πάρει το μάτι μου' σε φωτογραφίες από εδώ μέσα. (δεν ξέρω και ποιός έχει εδώ μέσα λευκή 3άρα κουπέ Ε92 με Μ-πακέτο )ΥΓ: δε δίνω περισσότερες λεπτομέρειες, γιατί το forum είναι προσβάσιμο από το google και ξεκλείδωτο στους επισκέπτες. Ο οδηγός του ξέρει τι κάναμε.
BMW FORUM