-
cabala ενταξει εσυ κανεις πλακιτσα, αλλα ειπαμε, οταν συμβει, τοτε τα λεμε...Ναι ρε μεγαλε, οταν ο αλλος μπει σε ενα σπιτι που 'δειχνει' οτι υπαρχει οικονομικη ανεση (ειδικα σε μια χαμηλου επιπεδου/λαικη περιοχη) κ εσυ του βγαζεις το πορτοφολι κ του λες '100 ευρω εχω, παρτα κ φυγε', κατι μου λεει δεν θα σε πιστεψει κ θα επιμεινει. Σου ξαναλεω, λιγοι εχουν βρεθει δεμενοι κ σφαγμενοι με το σπιτι ανω κατω? Αφου τους εδεσαν, τι τους αντισταθηκε? Τι εψαχναν κ εκαναν το σπιτι ανω κατω?
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
υπαρχουν χιλιαδες πραγματα που μπορει να γινουν και να μην γινουν εκεινη την ωρα μην εισαι τοσο απολυτος γιατι και εσυ εκεινη την ωρα θα σου περασουν χιλιαδες πραγματα απο το κεφαλι(οχι βληματα ) για τα οποια οσο και να λες οτι εισαι προετοιμασμενος παντα θα εχεις δευτερη σκεψη..
ΑΚΡΙΒΩΣ, οποτε δεν θα κατσω να ανακαλυψω τι εχει εκεινος στο κεφαλι του κ πως εχει πλαναρει τη βραδια. Ειναι απιστευτο μονο κ μονο που το συζηταμε ρε πστ μου...
saxon
θες να δεχτω οτι παρακολουθουν κοσμο κ διαλεγουν σε ποια σπιτια θα μπουν (@@ αλλα ας κανουμε κουβεντα), οταν μιλαμε για περιοχες σαν τη δικη μου κ οχι μονοκατοικιες στη Βουλιαγμενη κ την Εκαλη που υπαρχουν μεγαλες πιθανοτητες να κρυβεται παραδακι? Οκ, το δεχομαι. Ελα που εγω 'φαινομαι' να εχω λεφτα, αλλα δεν εχω καθολου μεσα στο σπιτι περαν του τι εχει το πορτοφολι μου...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
cabala ενταξει εσυ κανεις πλακιτσα, αλλα ειπαμε, οταν συμβει, τοτε τα λεμε...Ναι ρε μεγαλε, οταν ο αλλος μπει σε ενα σπιτι που 'δειχνει' οτι υπαρχει οικονομικη ανεση (ειδικα σε μια χαμηλου επιπεδου/λαικη περιοχη) κ εσυ του βγαζεις το πορτοφολι κ του λες '100 ευρω εχω, παρτα κ φυγε', κατι μου λεει δεν θα σε πιστεψει κ θα επιμεινει. Σου ξαναλεω, λιγοι εχουν βρεθει δεμενοι κ σφαγμενοι με το σπιτι ανω κατω? Αφου τους εδεσαν, τι τους αντισταθηκε? Τι εψαχναν κ εκαναν το σπιτι ανω κατω?υπαρχουν χιλιαδες πραγματα που μπορει να γινουν και να μην γινουν εκεινη την ωρα μην εισαι τοσο απολυτος γιατι και εσυ εκεινη την ωρα θα σου περασουν χιλιαδες πραγματα απο το κεφαλι(οχι βληματα ) για τα οποια οσο και να λες οτι εισαι προετοιμασμενος παντα θα εχεις δευτερη σκεψη..
ΑΚΡΙΒΩΣ, οποτε δεν θα κατσω να ανακαλυψω τι εχει εκεινος στο κεφαλι του κ πως εχει πλαναρει τη βραδια. Ειναι απιστευτο μονο κ μονο που το συζηταμε ρε πστ μου...
saxon
θες να δεχτω οτι παρακολουθουν κοσμο κ διαλεγουν σε ποια σπιτια θα μπουν (@@ αλλα ας κανουμε κουβεντα), οταν μιλαμε για περιοχες σαν τη δικη μου κ οχι μονοκατοικιες στη Βουλιαγμενη κ την Εκαλη που υπαρχουν μεγαλες πιθανοτητες να κρυβεται παραδακι? Οκ, το δεχομαι. Ελα που εγω 'φαινομαι' να εχω λεφτα, αλλα δεν εχω καθολου μεσα στο σπιτι περαν του τι εχει το πορτοφολι μου...
σε παρα πολυ λιγες περιπτωσεις εχουν μπει σε σπιτι που δεν ηξεραν οτι υπηρχε ρευστο.. γιαγιαδες και παππουδες κυριως
σε ποσους μπηκαν ΚΑΙ ηξεραν εκ των προτερων οτι ειχαν λεφτα στο σπιτι ΕΚΕΙΝΗ την στιγμη? (για να μην αναφερω και τις απαγωγες.. η χτυπηματα ετσι απλα..)
η διαφορα ειναι οτι στους πρωτους ουτε πλανο εχουν και τιποτα αφου μερικοι εχουν πιαστει κιολας..
στην δευτερη ομως ξερουν τι κανουν που εισαι ποτε χεζεις που τα εχεις που ειναι το αμαξι σου τι συναγερμο εχεις που ειναι τα καλωδια το fom να βαλουν κτλ κτλ και ολα αυτα παει να πει οτι εισαι στοχος που αξιζει οχι κατι τυχαιο οποτε εαν νομιζεις οτι δεν τα εχουν σκεφτει ολα και εσυ εισαι ο ασταθμιτος παραγοντας εισαι λιγακι λαθος καθοτι θα πιαστεις στον υπνο εαν εισαι στοχος μεγαλης αξιας (που δεν εισαι )στην κυριολεξια..
απο εκει και περα οχι δεν εχω παθει αλλα ευτηχως στα μερη που περασα ειδα πολλα και εχω μαθει το μαθημα μου -
κριμα που δεν ειχε καραμπινα οπως το παιδι στην παιανια να τους καθαρισει.... δεν υπαρχει μεγαλυτερη αλητεια απο το να μπαινεις στο σπιτι του αλλου.
-
η αλλη οψη(ηλιθια)του νομισματος
The pair smiled and looked smug as they handled automatic pistols and pump-action shot guns similar to those used in the Port Arthur massacre.
Swimming Australia demanded Monk remove the picture after he posted it on Facebook.
It is believed the photo was taken in California where the Australian Olympic squad have been training.
Olympic chiefs slammed the swimmers for their stupidity less than two months out from the London Games.Gun Control Australia spokesman John Crook said it was a new low for the pair.
'If ever there was a photo of two kids playing macho boys this is it,' he said.
Mr Crook said Monk was holding the same pump-action shot guns used by Martin Bryant, who murdered 35 people in Port Arthur in 1996.D'Arcy was pictured holding semi-automatic pistols, similar to those used by Virginia Tech gunman Cho Seung-Hui.
'It's a disgrace to the Olympic swimming team,' Mr Crook said....http://www.heraldsun.com.au/ipad/austra ... 6388133190
για μια φωτο!
-
Άλλα αντί άλλων!
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
cabala ενταξει εσυ κανεις πλακιτσα, αλλα ειπαμε, οταν συμβει, τοτε τα λεμε...Ναι ρε μεγαλε, οταν ο αλλος μπει σε ενα σπιτι που 'δειχνει' οτι υπαρχει οικονομικη ανεση (ειδικα σε μια χαμηλου επιπεδου/λαικη περιοχη) κ εσυ του βγαζεις το πορτοφολι κ του λες '100 ευρω εχω, παρτα κ φυγε', κατι μου λεει δεν θα σε πιστεψει κ θα επιμεινει. Σου ξαναλεω, λιγοι εχουν βρεθει δεμενοι κ σφαγμενοι με το σπιτι ανω κατω? Αφου τους εδεσαν, τι τους αντισταθηκε? Τι εψαχναν κ εκαναν το σπιτι ανω κατω?Που να μπουν και σε μένα και να τους πω ότι έχω 20Ε με όλα τα πράγματα που έχω.
Ευτυχώς δεν πολυφαίνεται το δωμάτιο. -
@all
Λυπάμαι παιδιά, δε θεωρώ ότι κανείς από εμάς, εκτός και αν ανάμεσά μας είναι κάποιοι SEALs κτλ. έχει πιθανότητες να τη βγάλει καθαρός απέναντι σε ληστές αποφασισμένους να τον σφάξουν αυτόν και την οικογένειά του.
Αν δηλαδή ο άλλος είναι τόσο απελπισμένος που θα μπει μέσα να σε σφάξει αν δεν βρει αυτό που ψάχνει και επιπλέον σε αιφνιδιάσει (διότι το τυπικό δεν είναι να τον δεις πριν σε δει αυτός αλλά το ανάποδο), περιμένεις ότι έχεις κάποιες ελπίδες αν κάνεις τι ? Shoot first ask questions later ? Ε σε αυτή την περίπτωση είσαι υπάνθρωπος, ζώον, ΟΚ ζωντανός ίσως αλλά ζώον.Ακόμα και αν τους δεις να προσπαθούν να μπουν, με δεδομένη την έλλειψη χρόνου, τι νομίζετε είναι αποτελεσματικότερο, (α) να τρέξω να φέρω το Glock (εκτός και αν κυκλοφορείτε με το Glock στην τσέπη) (β) να πατήσω το κουμπί πανικού του συναγερμού ?
Και ως προς τα λεφτά τι στην ευχή προτείνετε ? Να έχω κανά 3χίλιαρο μετρητά μπας και ευαρεστηθούν να με αφήσουν ήσυχο ? Αφού έτσι και αλλιώς δεν έχω ποτέ πάνω από €200 στο σπίτι μου τι πρέπει να κάνω ?
Τέλος πάντων, όλοι θεωρίες λέμε. Στο κάτω-κάτω όμως εγώ δεν υποθέτω ότι θα τα βάλω με αποφασισμένους να με σφάξουν ληστές και θα βγω ζωντανός.
Και ένα τελευταίο: την πιθανότητα να έρθει να σε ληστέψει αλλά μόνο και μόνο επειδή αντιστάθηκες να σε σφάξει πως τη βλέπετε ? Απίθανη ?
-
Αν τα 200 € δεν του φτάνουν, υπάρχουν οι εξής πιθανότητες:
- Εξαφανίζεται με το αυτοκίνητό σου, αφού σου πάρει τα κλειδιά.
- Σε σέρνει στο κοντινότερο ΑΤΜ με το αυτοκίνητό σου, σε αναγκάζει να κάνεις ανάληψη το μέγιστο ποσό (ή όσα έχει ο λογαριασμός) και εξαφανίζεται με αυτό. Εναλλακτικά, κρατάει τους συγγενείς σου ομήρους και στέλνει εσένα να κάνεις ανάληψη.
- Διαλύει τα έπιπλα και τις ντουλάπες ψάχνοντας να βρει κι άλλα χρήματα. Όταν δεν τα βρει, σε κάνει μαύρο στο ξύλο και βιάζει τη γυναίκα και την κόρη σου για να είσαι καλύτερα προετοιμασμένος την επόμενη φορά.
Επίσης, υπάρχει πάντα η πιθανότητα να είναι χαπακωμένος οπότε όσες και να φάει με το 9άρι, να καταφέρει να σου σκίσει το λαρύγγι με το μαχαίρι που κουβαλάει. Ή να σε κάνει κόσκινο με το ΑΚ47.
Εγώ υποστηρίζω kacey. Καλύτερα στη φυλακή παρά στο χώμα. Είμαι σίγουρος ότι δεν θα έχω τύψεις ούτε θα ζητάω συγγνώμη από την οικογένεια του ενόπλου που μπουκάρησε στο σπίτι μου. Κι αν με φάει, τουλάχιστο θα έχω προσπαθήσει.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
@allΛυπάμαι παιδιά, δε θεωρώ ότι κανείς από εμάς, εκτός και αν ανάμεσά μας είναι κάποιοι SEALs κτλ. έχει πιθανότητες να τη βγάλει καθαρός απέναντι σε ληστές αποφασισμένους να τον σφάξουν αυτόν και την οικογένειά του.
για αυτο λεμε 'δικαιωμα στο να ενεργεις πρωτος', χωρις μαλακιες του τυπου 'τι κραταει αυτος vs τι κουβαλας εσυ' κλπ κλπ.
Αν δηλαδή ο άλλος είναι τόσο απελπισμένος που θα μπει μέσα να σε σφάξει αν δεν βρει αυτό που ψάχνει και επιπλέον σε αιφνιδιάσει (διότι το τυπικό δεν είναι να τον δεις πριν σε δει αυτός αλλά το ανάποδο),
δεν ειναι απαραιτητα απελπισμενος, συνηθως ειναι καθαρμα. δηλαδη δεν το κανει μονο για τα λεφτα.
περιμένεις ότι έχεις κάποιες ελπίδες αν κάνεις τι ? Shoot first ask questions later ? Ε σε αυτή την περίπτωση είσαι υπάνθρωπος, ζώον, ΟΚ ζωντανός ίσως αλλά ζώον.
στο bold θα απαντησω . Αν δεν κανεις πλακα, μαλλον εχεις καποιο θεμα αντιληψης. Ακου τι ειπε ρε παιδια: OK, ζωντανος ισως, αλλα ζωον. Ρε ανθρωπε μου, πας καλα?
Κ ποιος ειναι υπανθρωπος? Εγω? Αυτος ηρθε κ μπηκε εκει που δεν επρεπε, για να κανει πραγματα που δεν πρεπει.
Ακόμα και αν τους δεις να προσπαθούν να μπουν, με δεδομένη την έλλειψη χρόνου, τι νομίζετε είναι αποτελεσματικότερο, (α) να τρέξω να φέρω το Glock (εκτός και αν κυκλοφορείτε με το Glock στην τσέπη) (β) να πατήσω το κουμπί πανικού του συναγερμού ?
Και ως προς τα λεφτά τι στην ευχή προτείνετε ? Να έχω κανά 3χίλιαρο μετρητά μπας και ευαρεστηθούν να με αφήσουν ήσυχο ? Αφού έτσι και αλλιώς δεν έχω ποτέ πάνω από €200 στο σπίτι μου τι πρέπει να κάνω ?
Δεν ξερω, γιατι αν δωσεις 3χιλιαρο πιθανως θα νομιζουν οτι εχεις κ πολλα αλλα. Αλλος ενας λογος για να εισαι ετοιμος για αμυνα, αν εχεις αυτη τη δυνατοτητα.
Τέλος πάντων, όλοι θεωρίες λέμε. Στο κάτω-κάτω όμως εγώ δεν υποθέτω ότι θα τα βάλω με αποφασισμένους να με σφάξουν ληστές και θα βγω ζωντανός.
για αυτο, δικαιωμα στη φουλ επιθεση, πρωτος, χωρις πολλα-πολλα.
Και ένα τελευταίο: την πιθανότητα να έρθει να σε ληστέψει αλλά μόνο και μόνο επειδή αντιστάθηκες να σε σφάξει πως τη βλέπετε ? Απίθανη ?
Οχι, καθολου, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΤΗ ΤΥΧΗ ΜΟΥ ΣΤΗ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΕΥΧΕΡΕΙΑ ΛΕΜΕ...Μονος σου το εχεις γραψει τοσες φορες, οτι μπορει να θελει μονο λεφτα αλλα μπορει να θελει κ να σε σφαξει (κ εγω σου προσθετω το ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ σεναριο να θελει μονο λεφτα αλλα να σε σπασει στο ξυλο/σφαξει μεχρι να πειστει οτι ειχες μονο 'τοσα'), εισαι διατεθιμενος να κατσεις να το ανακαλυψεις?
-
kacey & stam69, στη Κυψέλη που μένω οι πολυκατοικίες είναι αρκετά πυκνές, με αποτέλεσμα να έχεις γείτονες πάνω, κάτω, απέναντι, παντού, σε απόσταση μικρή. Πρακτικά, τώρα το καλοκαίρι, τους βλέπεις μέσα στα σπίτια τους τι κάνουν, πότε αράζουν, τι βλέπουν στην τηλεόραση, ποιοι έχουν μικρά παιδιά, κλπ. Τόσο 'πακεταρισμένοι' είμαστε.
Αν λοιπον πάρεις το όπλο και πυροβολήσεις μέσα στο σπίτι σου, είναι πολύ πιθανό η σφαίρα να φύγει από την μπαλκονόπορτά σου και να περάσει μέσα από την μπαλκονόπορτα του απέναντι. Λιγότερο πιθανό, αλλά υπολογίσμα πιθανό, είναι η σφαίρα αυτή να βρει κάποιον από τους ένοικους του απέναντι διαμερίσματος, ή ακόμα χειρότερο κάποιο μικρό παιδί. Αν συμβεί αυτό, δικαιούται ο γείτονας να έρθει να σε βρει και να σου απλώσει τα μυαλά στον τοίχο? Τι λες? Άσε τα 'τι να κάνω, να τους αφήσω να με ληστέψουν/βιάσουν' και απάντα σε αυτή την ερώτηση, γιατί το έχω απορία.
-
- stam
Έτσι που έχουν γίνει τα πράγματα αν μπούνε στο σπίτι με όπλα καλά είναι να έχεις καραμπίνα.
Και ότι γίνει.Μακάρι να έμπαιναν να κλέψουν όταν λείπεις.
Αλλά μπαίνουν να σε ληστέψουν όταν είσαι στο σπίτι. Και αυτό είναι διαφορετικό. -
Συμφωνώ 100% με τον kacey. Στο κάτω-κάτω προτιμώ να έχω όπλο και να αποφασίσω επιτόπου αν θα το χρησιμοποιήσω παρά να είμαι άοπλος και να μήν έχω καμία δυνατότητα αντίδρασης.
-
Οτι και να λεμε,το εγκλημα δεν ειναι αυτο που ητανε στην χωρα μας.
Παλια εγκλημα ητανε ο Ρουμανος που περιμενε να βγεις απο το σπιτι και εκλεβε το βιντεο,ή ο Αλβανος που εκλεβε την μπουγαδα.
Πλεον το εγκλημα δεν γνωριζει ηθικους φραγμους,ανθρωποι βασανιζονται επι ωρες για ψωροδεκαρες.
Οποτε μετα λυπης μου δεν μπορω παρα να συμφωνησω πλεον οτι ο κacey και ο καθε kacey ΠΡΕΠΕΙ να πυροβολησουν, και απλως ελπιζω οτι θα δειξει φειδωλος στην χρηση του οπλου, και οτι αν ποτε κανει παιδι δεν θα εχουμε ατυχημα στο σπιτι με αφυλαχτο οπλο. -
@mercyful fate
Εχω απαντησει αρκετες φορες σε ακριβως αυτη την ερωτηση κ η απαντηση ειναι: 'δεν ξερω'. Κ το εννοω, ουτε εγω ξερω τι θα εκανα αν ημουν ο γειτονας που εφαγε τη σφαιρα*. Αλλα ειπα κ το αλλο, οτι καλα κανεις κ φοβασαι αυτο το ενδεχομενο, αλλα την επομενη φορα, αυτοι που μπηκαν στον απεναντι απο τον οποιο εχεις την απαιτηση να μην αντιδρασει μπας κ φας καμμια ξωφαλτση, θα ερθουν σε εσενα...
*εννοειται βεβαια οτι αν 'ερθει ο γειτονας να μου απλωσει τα μυαλα στο τοιχο', θα τον αντιμετωπισω ακριβως με τον ιδιο τροπο με ολους τους αλλους που πανε να με βλαψουν. Ασε που δεν ταιριαζει το σκουρο κοκκινο στους τοιχους μου...
-
Τον εκτέλεσαν στη μέση του δρόμου για να του αρπάξουν την τσάντα!
Ε μη μου πειτε οτι ειναι τυχαιο...
-
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Λυπάμαι παιδιά, δε θεωρώ ότι κανείς από εμάς, εκτός και αν ανάμεσά μας είναι κάποιοι SEALs κτλ. έχει πιθανότητες να τη βγάλει καθαρός απέναντι σε ληστές αποφασισμένους να τον σφάξουν αυτόν και την οικογένειά του.Αρκετοί από όσους μίλησαν σε αυτό το θέμα (και μερικοί είναι υπέρ της χρήσης όπλου) είναι εκπαιδευμένοι επαγγελματίες. Αλλά και ένας ερασιτέχνης μπορεί να φτάσει σε καλό επίπεδο, δε χρειάζεται να περνάει στίβο μάχης, πυρ και κίνηση και CQB κάθε βδομάδα.
- stam
Έτσι που έχουν γίνει τα πράγματα αν μπούνε στο σπίτι με όπλα καλά είναι να έχεις καραμπίνα.
Και ότι γίνει.Στο έχω πει πολλές φορές ότι η κυνηγητική καραμπίνα και δε η μακρύκανη δεν κάνει για τέτοια δουλειά. Εκτός αν μιλάς για επαναληπτικές pump-action κοντόκανες.
Και όσο μιλάμε, άλλος ένας συνάνθρωπος μας σκοτώθηκε για μερικά Ευρώ...
-
Σε αναφορά προηγούμενου post αυτό ακριβώς εννοούσα περί των αδέσποτων σφαιρών. Κανένας κακοποιός -πλήν ελαχίστων περιπτώσεων απ'ότι ξέρω- δεν ειναι εκπαιδευμένος σε πυρ + κίνηση . Η αδέσποτη που θα φυγει απο αυτόν σε περίπτωση καταδίωξής του απο ενα θύμα κλοπής τυπου kacey ίσως είναι και η καλύτερη βολή στην ιστορία της επαγγελματικής σκοποβολής . Λογο δουλειάς μου εχω δει πολλές τετοιες καταστάσεις πανικοβλημένων με όπλο. 1000000 φορες πιο επικινδυνοι για οποιον κυκλοφορεί γυρο τους.
Φυσικά συμφωνώ με τον Δια με τη καραμπίνα και τα αλλα που εγραψε. Ίσως με μονοβολο κατι γίνεται. -
Οποιος φοβαται μην τρομαξουν τα παιδια του και προτιμα να τα βασανισουν οι ληστες η φοβαται μην φαει καποιος καμια αδεσποτη και προτιμα να φαει το ξυλο της αρκουδας απο ανωμαλους ανωνυμους και ασυληπτους εγκληματιες η φοβαται να πυροβολησει και προτιμα να ζησει αυτον τον τρομο απο το να ανακριθη απο τους νομιμους εκπροσωπους του νομου για νομιμη αμυνα μεσα στο σπιτι του ,να αφησει τα σεναρια αντιλογιας στα γραφομενα του kacey. Ας κανει οτι θελει. Κουραστηκα να διαβαζω τοσα σεντονια φαντασιας περιμενοντας καποια καλη ιδεα επι του θεματος. Το μονο λαθος του kacey ειναι που συνεχιζει να συζητα μαζυ σας μετα απο τοσες εξηγησεις που εδωσε και ολοι πια λετε τα ιδια. Ολο αντιλογιες ( καποιες λογικες και χρησιμες) ειστε και καμια προταση στο θεμα μας. Καποτε κοιμωμαστε στις βεραντες των μονοκατοικιων η μεσα με τα παραθυρα ορθανοιχτα. Μας ανυσηχουσε μονο μην μας κλεψη κανεις οταν λειπουμε [σπανιο και αυτο]. Οποιος δεν συμφωνει με τον kacey δικαιωμα του, το καταλαβαμε, Προτεινωι 2 πραγματα να κανει α) Να βαλει συναγερμο και καγκελα (αυτο κανω εγω) β) Να μην κλειδωνει πορτες παραθυρα ετσι δεν θα του τα σπασουν οι ληστες και θα εχει κερδος τις ζημιες.[Καλοπροαιρετο αστειο ,δεν το κανεις]. Αν ειχα τα α@χ@α του kacey θα εκανα ακριβως αυτα που γραφει. Παντως το εγκλημα χοντραινει και αν μετα τις εκλογες δεν αναλαβη το κρατος τις υποχρεωσεις του εναντι των πολιτων του ΠΡΕΠΕΙ να γινουμε ολοι kacey. Επιβαλεται.Η εμεις η αυτοι. Η πολιτισμος η ζουγκλα. Οχι πια απροστατευτα θυματα.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Οτι και να λεμε,το εγκλημα δεν ειναι αυτο που ητανε στην χωρα μας.
Παλια εγκλημα ητανε ο Ρουμανος που περιμενε να βγεις απο το σπιτι και εκλεβε το βιντεο,ή ο Αλβανος που εκλεβε την μπουγαδα.
Πλεον το εγκλημα δεν γνωριζει ηθικους φραγμους,ανθρωποι βασανιζονται επι ωρες για ψωροδεκαρες.
Οποτε μετα λυπης μου δεν μπορω παρα να συμφωνησω πλεον οτι ο κacey και ο καθε kacey ΠΡΕΠΕΙ να πυροβολησουν, και απλως ελπιζω οτι θα δειξει φειδωλος στην χρηση του οπλου, και οτι αν ποτε κανει παιδι δεν θα εχουμε ατυχημα στο σπιτι με αφυλαχτο οπλο.Σαφως ετσι ειναι ακριβως. Μια φορα θα τυχει κρυνεις και κανεις.
Αυξανόμενη εγκληματικότητα και τρόποι αυτοάμυνας.