-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
αλλά δεν υπάρχει σάλιο...κάποιον μου θυμίζεις...
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Τις σιδερένιες με τα τάσια να τις αφήσω πάνω???
Να αφήσεις τις σιδερένιες και να βγάλεις τα τάσια.
αν 'σκάβει' το αμαξάκι όπως υπολογίζω Κώστα, τα τάσια θα 'με αφήσουν' μόνα τους
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
αλλά δεν υπάρχει σάλιο...
κάποιον μου θυμίζεις...
Join the club!!!
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
αλλά δεν υπάρχει σάλιο...
κάποιον μου θυμίζεις...
Join the club!!!
Κ ομως υπαρχουν κ χειροτερα, να εχεις κ να θες να τα δωσεις αλλα να μην μπορεις γιατι κανεις δεν φερνει αυτα που ζητας! Τα νευρα μου! Μπουχουχου!!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Χαχα! Σωστος! Κ για πειτε αντιδραση του ιδιοκτητη.. Αντε ρε παιδια, με το τσιγκελι θα σας τα βγαζω;
Η F430 είναι απλά προσωρινή για τον ιδιοκτήτη μέχρι να έρθει η Porsche GT
Ελπιζω να κανεις πλακα . Ε ρε κατι κωλοφαρδοι!
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Ελπιζω να κανεις πλακα . Ε ρε κατι κωλοφαρδοι!Φίλε μου δεν είναι κωλόφαρδοι αλλά γεννημένοι από πλούσια αρχίδ... ενώ εμείς από φτωχά.
Κωλόφαρδοί θα ήταν αν είχαν κερδίσει κάποιο joker ας πούμε...
Έχει τεράστια διαφορά! -
H τρέλα ξεκινάει όταν, στα γενέθλια της κοπέλας σου, εσύ κλείνεσαι σε ένα δωματιάκι για να δεις την τελευταία νίκη του Hakkinen στην F1 (Indianapolis 9/2001).
Ναι, είμαι τρελός!!!
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
H τρέλα ξεκινάει όταν, στα γενέθλια της κοπέλας σου, εσύ κλείνεσαι σε ένα δωματιάκι για να δεις την τελευταία νίκη του Hakkinen στην F1 (Indianapolis 9/2001).Ναι, είμαι τρελός!!!
και σε λίγο μπάκουρος, αν συνεχίσεις έτσι
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
H τρέλα ξεκινάει όταν, στα γενέθλια της κοπέλας σου, εσύ κλείνεσαι σε ένα δωματιάκι για να δεις την τελευταία νίκη του Hakkinen στην F1 (Indianapolis 9/2001).
Ναι, είμαι τρελός!!!
και σε λίγο μπάκουρος, αν συνεχίσεις έτσι
Από το 2001 μέχρι σήμερα έχουν αλλάξει πολλα...
-
Έπαψα να ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ αμάξι, μιας που μετακόμισα δίπλα στη σχολή και έλεγα να βγάλω την Σπορτβάγκον για πούλημα, γιατί η διατήρησή της (φόροι, ασφάλεια, προγραμματισμένα σέρβις) μου είναι ολίγον τι δυσβάσταχτα σαν φοιτητής...
Ετοιμαζόμουν ναι και όχι να την πουλήσω, αλλά δεν μου πήγαινε. Ήταν ψυχοφθόρο, οπότε είπα δώστην πριν το πολυσκεφτείς, να ησυχάζουμε...
Τέλοσπάντων, έγραψα μια αγγελία με την περιγραφή, και όσο έγραφα τόσο έκλαιγα...
Τελικά δεν άντεξα, δεν την δημοσίευσα, το πήρα απόφαση να την κρατήσω έστω και με θυσίες, έπιασα μια παρτ τάιμ δουλεια για τα λεφτά που λείπουν και βρήκα πάλι την ψυχική μου υγεία και ηρεμία!
Το πρόβλημα μετά ήταν πως για λίγες μέρες δεν τόλμαγα να δω το αμάξι, ντρεπόμουν για αυτό που πήγα να κάνω...Πείτε με δούλο, τρελλό, παλαβό, βλάκα, αλλά μια φορά το ΕΓΚΛΗΜΑ δεν το έκανα!!!
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Έπαψα να ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ αμάξι, μιας που μετακόμισα δίπλα στη σχολή και έλεγα να βγάλω την Σπορτβάγκον για πούλημα, γιατί η διατήρησή της (φόροι, ασφάλεια, προγραμματισμένα σέρβις) μου είναι ολίγον τι δυσβάσταχτα σαν φοιτητής...
Ετοιμαζόμουν ναι και όχι να την πουλήσω, αλλά δεν μου πήγαινε. Ήταν ψυχοφθόρο, οπότε είπα δώστην πριν το πολυσκεφτείς, να ησυχάζουμε...
Τέλοσπάντων, έγραψα μια αγγελία με την περιγραφή, και όσο έγραφα τόσο έκλαιγα...
Τελικά δεν άντεξα, δεν την δημοσίευσα, το πήρα απόφαση να την κρατήσω έστω και με θυσίες, έπιασα μια παρτ τάιμ δουλεια για τα λεφτά που λείπουν και βρήκα πάλι την ψυχική μου υγεία και ηρεμία!
Το πρόβλημα μετά ήταν πως για λίγες μέρες δεν τόλμαγα να δω το αμάξι, ντρεπόμουν για αυτό που πήγα να κάνω...Πείτε με δούλο, τρελλό, παλαβό, βλάκα, αλλά μια φορά το ΕΓΚΛΗΜΑ δεν το έκανα!!!
Χμμμ... σε παρόμοια κατάσταση θα βρεθώ κι εγώ σε λίγους μήνες αφού η εταιρεία μου θα μετακομίσει (πάαααλι; ) κοντά σε σταθμό του ηλεκτρικού, οπότε δεν θα χρησιμοποιώ αυτοκίνητο τις καθημερινές. Φυσικά ούτε λόγος να πουλήσω καμμία από τις δύο Άλφα. Ευτυχώς βγάζω αρκετά λεφτά γιανα τις συντηρώ αλλά δεν θέλω να σκέφτομαι τι θα γίνει όταν κάνω οικογένεια όπου θα σφίξουν οικονομικά οι κwλοι.
-
Κωστα, αφου βγαζεις καλα λεφτα εχω μερικα ενδιαφεροντα αυτοκινητα που θα σου συστηνα!
και για να ειμαι οντοπικ, εισαι γνωστικος αν εχεις 3 Αλφασουντ και εχεις και μια Σπριντ στο σταντμπαυ;
Σπυρος -
Ο χρήστης alfasud έγραψε:
Κωστα, αφου βγαζεις καλα λεφτα εχω μερικα ενδιαφεροντα αυτοκινητα που θα σου συστηνα!Ε, όχι και 'καλά'. Απλά αρκετά για να μπορώ να συντηρώ δύο αυτοκίνητα δεδομένου ότι δεν έχω νοίκι και δεν συντηρώ εξ'ολοκλήρου ένα σπίτι μόνος μου.
και για να ειμαι οντοπικ, εισαι γνωστικος αν εχεις 3 Αλφασουντ και εχεις και μια Σπριντ στο σταντμπαυ;
Μια χαρά γνωστικό σε βλέπω εγώ!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ή όταν περνάς από κτήρια με μεγάλα τζάμια και κοιτάς το αυτοκίνητο σου να κινείται (που είσαι ρε CLIOV6?) ...
Ωχ...και νόμιζα ότι μόνο εγω το έκανα!!! Της γυναίκας μου της πήρε 10 χρόνια να καταλάβει γιατι κοίταγα τις βιτρίνες όταν περνάγαμε με το αυτοκίνητο!!!Νόμιζε ότι κοιτάω τα πράγματα μέσα σε αυτές!!!
Παιδιά είμαστε πολλοί που το κάνουμε αυτό! Εγώ μάλιστα καμιά φορά αν έχω εικόνα από μπροστά παίζω και φώτα σαν σινιάλο στον ευατό μου...
Να χαμογελάς επίσης σε κάποιο γλύστρημα ή να έχεις εντοπίσει στροφούλες που σε κάνουν να νοιώθειες όμορφα και να προτρέπεις τον εαυτό σου να περνάει πάντα από εκεί (αν είναι ο δρόμος σου )
Mία φορά μου είχε τύχει μετά απο βόλτα με τον κολλητό μου να συζητούμε πόσο ωραία και ελεγχόμενα γλίστραγε το γκολφάκι στις στροφές (έβρεχε εκείνη την ημέρα...) Οπότε τρίτος που άκουγε την συζήτηση συμπέρανε πως είμαστε τρελοί...!!
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Ελπιζω να κανεις πλακα . Ε ρε κατι κωλοφαρδοι!
Φίλε μου δεν είναι κωλόφαρδοι αλλά γεννημένοι από πλούσια αρχίδ... ενώ εμείς από φτωχά.
Κωλόφαρδοί θα ήταν αν είχαν κερδίσει κάποιο joker ας πούμε...
Έχει τεράστια διαφορά!Εννοουσα κ@λ$φαρδος που γενηθηκε απο τετοια @ρχ!δ!@!
-
Eγω απλως ποσταρα μερικες photos και.....................................
What a beautifil GT , I have never seen one in black before !!!!
Listen Grecce isn't far away at all from Israel , maybe you can take a ferry
and come to Haifa Port with your GT for a Weekend?we will treat you like our closest brother (every friday we have a weekly gathering of our Alfa Romeo Club
for more info - http://www.iaroc.org.ilI'm DEAD serious about the proposale , please think about it , we would love to se a GT especially cuz' the prices here are mad andf no ALFIST can afford one!
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
What a beautifil GT , I have never seen one in black before !!!!
Listen Grecce isn't far away at all from Israel , maybe you can take a ferry
and come to Haifa Port with your GT for a Weekend?we will treat you like our closest brother (every friday we have a weekly gathering of our Alfa Romeo Club
for more info - http://www.iaroc.org.ilI'm DEAD serious about the proposale , please think about it , we would love to se a GT especially cuz' the prices here are mad andf no ALFIST can afford one!
!!!!!!!!
-
Άστο καλύτερα, εκεί ανατινάζονται άνθρωποι...
-
Ας παρουν τις ζαντες της GT και μετα καθαρίσανε,αλλωστε ολες οι alfa ίδιες ειναι,μονο λίγο διαφερουν οι hatchback απο τις sedan
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Ας παρουν τις ζαντες της GT και μετα καθαρίσανε,αλλωστε ολες οι alfa ίδιες ειναι,μονο λίγο διαφερουν οι hatchback απο τις sedanΚακεεεεε
Για πειτε,τι να του απαντησω?Σκεφτομαι...οταν δωσετε πισω τα εδαφη στους παλαιστηνιους ισως ερθω....καμια αλλη ιδεα?
Πότε η αγάπη για το αυτοκίνητο αγγίζει την τρέλα;