-
Έχω χαρτι που δείχνει οτι 1 εβδομάδα μετά την αγορά έβαλα το αμάξι μέσα για να δούνε ολα τα προβλήματα που είχε...και αναφέρονται 1 προς 1 όλα.
-
Εχωντας πολυ προσφατα αλλαξει αυτοκινητο, καταθετω και εγω την εμπειρια μου.
Εψαχνα κατι οικογενειακο, με χωρους για δυο παιδια , να μπορει να πατησει λιγο χιονι και λιγο, πολυ λιγο χωμα.
Κατεληξα σε δυο πιθανα μοντελα που μου αρεσαν. Mazda CX7 και BMW X3 2.5 ή 3.0 λιτρα. Το φορεστερ που ειχα το εβαλα αγγελια σε καλη τιμη και συντομα εφυγε . Επισκεφθηκα Αλιβιζατο και VT motors οπου το σκηνικο ηταν ιδιο. Αυτοκινητα σε καλες τιμες αλλα με την εικονα των αυτοκινητων να μην αντικατοπτριζεται στα χιλιομετρα. Δηλαδη ταλαιπωρημενα αυτοκινητα με γυρισμενα χιλιομετρα. Στην απαιτηση μου για συντομο μικρο test drive, ηταν και οι δυο αρνητικοι. Τα αυτοκινητα ηταν χωρις πινακιδες και ασφαλεια βεβαιως. Δυσκολοι οι καιροι αλλα και ο αγοραστης να παρει γουρουνι στο σακι??
Αφου τους εκραξα κατεβηκα στη Συγγρου να δω ενα Χ3 που φαινοταν ενδιαφερον. Ο εμπορος(παπαντωνιου) ηταν πολυ εξυπηρετικος, τα χλμ λογικα (2007 102000 χλμ) και στο αυτοκινητο τα χιλιομετρα δεν φαινονταν. Ζητησα ελεγχο στο μηχανικο και στον φαναρτζη μου. Ανταποκριθηκαν αμεσως. Το αλλο πρωι ειχαν παει το αυτοκινητο στο συνεργειο που τους υπεδειξα.Δεν ετριζε δεν κοπανουσε και ειχα το οκ των μηχανικων. Παρ'ολα αυτα συνεχισα την αναζητηση αφου το 2.5 μου φανηκε λιγο νωθρο. Ετσι βρηκα ενα 3 λιτρο απο ιδιωτη, το οποιο αφου ελεγξα ενδελεχως, αγορασα σε πολυ καλη τιμη.
Το ρεζουμε μου ειναι πως οι εμποροι αυτοκινητων, αποτελουν ενα απο τα πιο ελεεινα κομματια της κοινωνιας, με ελαχιστες φωτεινες εξαιρεσεις.
Απο δω και στο εξης αυτοκινητα μονο απο ιδιωτες, που δεχονται ελεγχο κλπ και σε εμπορους μονο για πρωτη επαφη με το μοντελο. -
εχουν και πινακιδες ΔΟΚ ωστε να κανεις δουλεια σου...τεστ ντραιβ, ελεγχο κλπ. Γιατι αρνουνται λοιπον? (κρυβουν κατι? η βαρυουνται?)
Οταν ειχα ψωνισει απο COLLECTION CAR στο Κρυονερι, αφου τα βρηκαμε στα λεφτα-ανταλλαγη, ηρθε μαζι μου με ΔΟΚ πινακιδες, με αφησε να το οδηγησω οπως ηθελα και μου ειπε να το παμε οπου θελω για ελεγχο αλλα δεν χρειαζοταν γιατι ειχε φροντισει να εχει βγαλει STATUS REPORT σε επισημη ΑΟΥΝΤΙ οπου και φαινονταν στο κομπιουτερ τους ολα τα σερβις και επισκευες.
Εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος και απο ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ (ερυθραια) και EXECUTIVE LEASE (κατω κηφησια).
Παντως συμφωνω **καλυτερα απο ιδιωτη **οπου και τιμες πετυχαινεις, αλλα κυριως 'κοβεις' και το στυλ του ανθρωπου που το ειχε, και αν γνωριζε τα βασικα της φροντιδας του αυτοκινητου του.
-
πάντως προσωπικά απέφυγα να πέσω θύμα αφού πλήρωσα 2 report από autodna και ο ένας επί της Κηφισίας (μετά το γυάλινο πύργο στο Χαλάνδρι) τα είχε γυρίσει σε 94000 από 180000 περίπου και ο άλλος σε περίπου 80000 από 138000 περίπου (στη Μεταμόρφωση ο 2ος). Anyway τα report δεν κοστίζουν πολλά οπότε νομίζω ότι είναι ένα καλό ξεκίνημα για να δεις και το ποιόν του ανθρώπου με τον οποίο θα συνδιαλλαγείς.
-
Καλή χρόνια !!! Παιδιά έχω μια ερώτηση !!! Ίσως λίγο άσχετη .... Αλλά επείγει !!!! Λόγο μετακόμισης στο εξωτερικό πουλάω τ αμάξι μου !! Κα ι ενώ άκουσα τα πάντα όλα από κάθε υποψήφιο αγοραστή ότι να ναι μέχρι που κατέβηκα για έναν 1000 ευρώ μ ζήταγε αλλά 500... Αφού δεν μου ζήτησαν κιολας να τους πληρώσω ( και το αμάξι είναι πολύ σούπερ ) αποφάσισα και λόγο χρόνου πιο πολύ να τ δώσω σε μάντρα ... Σε ξευτίλα τιμή βεβαια αλλά ο χρόνος με πιέζει . Αφού είδαν το αμάξι σε πολύ γνωστή αντιπροσωπεία μου ζήτησαν να το .τσεκάρει στο δικό τους συνεργείο χωρίς να ειμαι παρούσα κάτι που δεν δέχτηκα ... Αυτο ακόμα εκκρεμεί... Μ είπαν όμως πως θα κρατήσουν τ αμάξι μου με όλα τα χαρτιά μου και εντός 2 ημερών θα μπουν τα λεφτά στην τράπεζα ... Αφού θα μ έχουν πάρει τ αμάξι όμως .... Να ανησυχώ η είναι λογική διαδικασία ;;
-
Λογική διαδικασία ίσως...αλλά εμένα δεν μου αρέσει και δεν θα το έκανα. Θα απαιτούσα τα χρήματα να τα καταθέσουν την ημέρα που θα παραδώσω το αυτοκίνητο.
ΥΓ: Τι αυτοκίνητο και σε ποιόν 'μαντρά'?
-
Ούτε για αστείο. Θες να εξαρτάσαι από την καλή θέληση κάποιου μαντρά;
-
Σε μάντρα που έδωσα το δικό μου πριν 2 μήνες, πήγα στο γραφείο του με όλα τα χαρτιά-service-κλειδιά και το αμάξι απ'έξω. Είχα τυπώσει και τον αριθμό λογαριασμού μου. Πετάχτηκε στην τράπεζα, έκανε την μεταφορά χρημάτων και είδα επί τόπου τα χρήματα στον λογαριασμό μου από το κινητό μέσω web banking. Υπέγραψα την υπεύθυνη δήλωση μεταβίβασης και έφυγα. Το απόγευμα μου έστειλε με mail την καινούργια άδεια και το τιμολόγιο αγοράς, το οποίο και πέρασα μετά από 2 μέρες και πήρα το πρωτότυπο.
-
Παιδιά πρόκειται για την auto Marin φυσικά !!! Fanis 75 .. Λόγο το ότι ο χρόνος με πιέζει πρεπει να το δώσω ... Σε ξεφτίλα τιμή !!! Αλλά δεν βγάζω άκρη
-
BMW 1.16 είναι ! Μήπως έχει κάποιος να μ προτείνει καμία καλή μάντρα;;; Ένας άλλος μου ζήτησε σήμερα ν το βάλω στην έκθεση του μπάς και τ πουλήσει σε καλή τιμή ... Δεν ξέρω πια τι να κάνω

-
Αν κρινω απο τη συμπεριφορα τους ως πωλητες και τα αυτοκινητα που πουλανε και ειναι καλα χωρις γυρισμενα χιλιομετρα , θα ταν καλη ιδεα ν απευθυνθεις στο stock center/βελμαρ και στη Citroen Ωμεγα Ελλας στον Κηφισο (οχι Αγια Παρασκευη!)
Βαλτο και μια αγγελια δω μεσα, τοσος κοσμος!
-
Stock Center είναι πάρα πολύ σοβαροί και επαγγελματίες (είδα τις ελέγχους έκαναν στο δικό μου αυτοκίνητο), αλλά θα σου δώσουν από τις χαμηλότερες τιμές. Εάν δεν σε πειράζει, είναι 99% εγγυημένος ως έμπορος και ως διασφάλιση των χρημάτων σου.
-
Ο χρήστης κατερινα α έγραψε:
... Μ είπαν όμως πως θα κρατήσουν τ αμάξι μου με όλα τα χαρτιά μου και εντός 2 ημερών θα μπουν τα λεφτά στην τράπεζα ... Αφού θα μ έχουν πάρει τ αμάξι όμως .... Να ανησυχώ η είναι λογική διαδικασία ;;Έχει κάποιο πρόβλημα το πληκτρολόγιό σου ? Γιατί αφήνεις μισές λέξεις, άρθρα και αντωνυμίες
Αν και είναι εξαιρετικά απίθανο να σε κλέψουν, ειδικά αν μιλάμε για μεγάλο και γνωστό μαγαζί, και προσωπικά έχω ξανασυναντήσει τέτοια καθυστέρηση, δεν υπάρχει ουσιαστικά κάποιος σοβαρός λόγος τέτοιας καθυστέρησης, σήμερα η μεταβίβαση τίτλου και χρημάτων είναι υπόθεση μισής ώρας...
-
Μαλλον παιζουν με την ρευστοτητα. Πιθανον να μπορουν να το πουλησουν αμεσως ετσι ωστε να μην χρειαστει καν να βαλουν δικα τους χρηματα.
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Μαλλον παιζουν με την ρευστοτητα. Πιθανον να μπορουν να το πουλησουν αμεσως ετσι ωστε να μην χρειαστει καν να βαλουν δικα τους χρηματα.Παίζει και αυτό. Το επονομαζόμενο και flip στας Αμέρικας
ΑΓΟΡΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΥ-ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ