-
Καλορίζικο!
Για το οτι τα παιδάκια φίλησαν το αυτοκινητο δεν εχω να πω κατι,παλι καλα που δεν εγλειψαν και το εσωτερικο της εξάτμισης αν ήμουνα πατερας τους θα αισθανόμουνα το λιγοτερο αποτυχημένος,όντως πατερας δύο δούλων...
-
Καλορίζικο!
Για το οτι τα παιδάκια φίλησαν το αυτοκινητο δεν εχω να πω κατι,παλι καλα που δεν εγλειψαν και το εσωτερικο της εξάτμισης αν ήμουνα πατερας τους θα αισθανόμουνα το λιγοτερο αποτυχημένος,όντως πατερας δύο δούλων...
-
Καλορίζικο!
-
'Την έχω παρκάρει στην δουλειά μου και κάθομαι και την βλέπω κάθε 5 λεπτά στο παράθυρο!'
Σε εμενα ο γειτονας μου ελεγε οτι πριν να φαει το πρωινο του πηγαινε στο παραθυρο και κοιταζε αν η Αλφασουντ ηταν στην θεση της!
Μετα χαμογελουσε και απολαμβανε το πρωινο του!
Σπυρος -
Αν με ακούσει κανείς να λέω 'καλημέρα σας' το πρωί που βγάζω κάποια Alfa από το πάρκινγκ για να πάω στη δουλειά και 'καληνύχτα σας' το βραδάκι όταν την ξαναβάζω μέσα άραγε θα θεωρούσε τον πατέρα μου αποτυχημένο και εμένα δούλο;
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Αν με ακούσει κανείς να λέω 'καλημέρα σας' το πρωί που βγάζω κάποια Alfa από το πάρκινγκ για να πάω στη δουλειά και 'καληνύχτα σας' το βραδάκι όταν την ξαναβάζω μέσα άραγε θα θεωρούσε τον πατέρα μου αποτυχημένο και εμένα δούλο;Αν δειχνεις σεβασμο και ευγένεια σε μια μαζα απο μέταλλα,αυτο θα δημιουργούσε -εύλογα πιστεύω- κάποιες απορίες σχετικα με τις αξίες που σου περασαν οι γονείς σου και την διανοητική σου κατάσταση.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Αν με ακούσει κανείς να λέω 'καλημέρα σας' το πρωί που βγάζω κάποια Alfa από το πάρκινγκ για να πάω στη δουλειά και 'καληνύχτα σας' το βραδάκι όταν την ξαναβάζω μέσα άραγε θα θεωρούσε τον πατέρα μου αποτυχημένο και εμένα δούλο;
Αν δειχνεις σεβασμο και ευγένεια σε μια μαζα απο μέταλλα,αυτο θα δημιουργούσε -εύλογα πιστεύω- κάποιες απορίες σχετικα με τις αξίες που σου περασαν οι γονείς σου και την διανοητική σου κατάσταση.
Μήπως είσαι ψυχίατρος; Ψυχολόγος; Κοινωνιολόγος έστω;
Εντάξει, θα ρωτήσω μια φίλη μου ψυχολόγο και θα σου πω αύριο τι μου είπε.
Άσχετα με αυτά, το να υπαινίσσεσαι ότι οι γονείς κάποιου που δεν ξέρεις καν αν ζουν είναι αποτυχημένοι είναι μεγάλη χοντράδα, την οποία αν ήμασταν face-to-face θα σκεφτόσουν πολύ περισσότερο να πετάξεις!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Άσχετα με αυτά, το να υπαινίσσεσαι ότι οι γονείς κάποιου που δεν ξέρεις καν αν ζουν είναι αποτυχημένοι είναι μεγάλη χοντράδα, την οποία αν ήμασταν face-to-face θα σκεφτόσουν πολύ περισσότερο να πετάξεις!
Καταρχην δεν μιλησα για σενα οταν το είπα αυτο,μιλησα για τους γονείς καποιων παιδιων που φιλησανε ένα αυτοκινητο.
Παρόλλα αυτα,έχεις δίκιο,αλλα οταν βλεπω/διαβάζω κάτι τέτοια,συγχίζομαι λίγο παραπανω απο όσο πρεπει.
Αλλα ας μη μαμαμε αλλο το topici του sado.. -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Μά ρέ σύ Τίγρη,εννοείς ότι τό φιλήσανε τό αυτοκίνητο θεωρώντας τό κάτι σάν φυσικό πρόσωπο;Δέν θά μπορούσε απλά νά είναι μιά άλλη μορφή εκδήλωσης τού θαυμασμού τους,όπως θά ήταν ένα χαμόγελο;
Μήν είσαι εντελώς απόλυτος.Καί σίγουρα μήν χρησιμοποιείς χαρακτηρισμούς γιά γονείς,ούτε κάν άν αναφέρεσαι σέ εντελώς άγνωστα άτομα.Είναι πολύ τραβηγμένο. -
Πω πω ρε γμτ ορισμένοι καταντάτε γραφικοί ώρες-ώρες.
Νομίζω όλοι είμαστε εδώ γιατί μας αρέσει κάτι συγκεκριμένο.
Τώρα αν φιλήσεις κ ένα αυτοκίνητο τι σημαίνει, ότι το κάνεις Θεό ντε κ καλά;
Έτσι γούσταρες κ το κανες, σιγά το πράγμα. Δηλαδή όλα πρέπει να τα κάνεις κ να συμπεριφέρεσαι βάση λογικής και ώριμης σκέψης, και να τα αναλύεις όσο δεν πάει;Έτσι σου βγήκε εκείνη τη στιγμή κ το κανες. Σιγά το πράγμα τώρα που πρέπει να το αναλύσουμε κιόλας, να βγάλουμε κ ψυχιατρική απόφαση. -
Οποιος εχει αλφα ρομεο εχει την ιερη υποχρεωση πριν την ξεκινησει να την χαιδεψει,να την παινεψει λεγοντας της ποσο κουκλαρα ειναι σημερα και μετα θα σου κανει ολα τα χατηρια χωρις να σου ζητησει πολλα!
Οσο για τα φιλια την πρωτη εβδομαδα την ειχα συνεχεια στα γλωσσοφιλα αλλα τωρα ο ερωτας εχει σβησει....πλεον μονο την αγαπω! Οποτε ευκαιρω στεκομαι σαν μουσουλμανος και προσκυνω μπροστα στον θυρεο της...αυτα τα ολιγα αν και θα πρεπε να την μπανιαριζω περισσοτερο απο 1φορα την εβδομαδα!
-
πριν μερικα χρονια ημουνα παρκαρισμενος στο πεζοδρομιο γκαραζ ενος φιλου και οταν βγηκα εξω για να φυγω, βλεπω μεσα στο σκοταδι εναν ο οποιος περιμενε διπλα στο αυτοκινητο!Εκανε κρυο, κατω απο το μηδεν ηταν!
Μολις πλησιασα προς το αυτοκινητο μου συστηνεται και μου λεει οτι περιμενε κανενα μισαωρο για να μιλησει με τον ιδιοκτητη αυτης της Αλφασουντ! Μου ειπε οτι ηταν απο το Ισραηλ και οτι στα νειατα του ειχε Αλφασουντ και Σπριντ και μαλιστα αγωνιζοταν σε τοπικα ραλλυ στο Βορειο Ισραηλ!
Ειχε πολλα χρονια να δει Αλφασουντ στην Σουηδια και μαλιστα σε αυτην την κατασταση!Με ρωτησε αν μπορουσε να καθισει λιγο μεσα και να μυρισει το εσωτερικο!Φυσικα, του ανοιξα την πορτα του οδηγου, αλλα αυτος πηγε και ανοιξε την πορτα του συνοδηγου και καθησε μισος μεσα μισος εξω!Αρχισε να χαιδευει το ταμπλω και το τιμονι και να μυριζει τον αερα!Μου λεει χαμογελοντας, εχουν μια ειδιαιτερη μυρουδια αυτα τα αυτοκινητα και απολαμβανε!
Αφου ειδε και την μηχανη, οπως το θελησε, με χαιρετησε και μου λεει.
Παω σπιτι μου τωρα και νοιωθω την ιδια ευχαριστηση σαν να εκανα ενα καινουργιο παιδι!!!
........μηπως ειναι κατι που οι μη μυημενοι δεν μπορουν να καταλαβουν;
Σπυρος -
Οk το καταλαβαίνω, αγάπη για το αυτοκίνητο αλλά μήηηπως γινόμαστε λιγάκι υπερβολικοί?
PS Ο πατέρας μου έχει μια Αlfa 166 και όσο θυμάμαι τον εαυτό μου είχαμε ως οικογενειακό Alfa Romeo.
Αλλά αν και Αλφάκιας ο πατέρας μου τέτοια σκηνικά δεν είδα ποτέ... -
Sado καλοριζικο, καλοταξιδο και απο εμενα!!!
-
Analyze this ....
-
Επιτελους και νομιζα οτι ημουν ο μονος και δεν το ελεγα σε κανενα για να μη με κοροιδευει. Εγω καθε φορα που οδηγω καινουργιο αυτοκινητο πρωτα το χαιδευω(οπως χαιδευουν τα αλογα πριν τα καβαλησουν ) μπαινω μεσα και λεω μερικα λογια στο αυτοκινητο (θα σε προσεχω και εσυ εμενα, θα περσαουμε καλα...). τα χαιδεματα συνεχιζονται παντα (που και που), καλημερες, καληνυχτες... και οταν κανω κατι πιο επικυνδυνο η γλυτωνω απο κατι την τελευταια στιγμη στο δρομο το χαιδευω και το επιβραβευω . Επισης χρησιμοποιω παντα γενος θηλυκο: Καλημερα κουκλα μου... Επισης οταν αποχωρισζομαι καποιο πρωτα το γυαλιζω στην τριχα και μετα ακολουθει ενας στεναχωρημενος μονολογος για αποχαιρετισμο. Επισης οταν παιρνω ενα καινουργιο το παρκαρω για λιγες μερες διπλα στο προηγουμενο (για ανταλλαγη εμπειριων κτλ.). Ενταξει ειναι χαζα ολα αυτα αλλα ετσι γουσταρω
-
Πότε η αγάπη για το αυτοκίνητο αγγίζει την τρέλα;
... όταν οδηγείς κάθε μέρα αυτοκίνητο και, παρόλο που είναι μόνο ένα καρουλάκι 998 κυβικών, διαβάζεις, γράφεις και μοιράζεσαι την τρέλα σου (ενίοτε και την στενοχώρια και την χαρά σου) σε ένα χώρο παρέα με οκτώμισι χιλιάδες ακόμα 'τρελούς'!
-
... όταν με έναν ξερό μισθό πας και χρεώνεσαι τεσσεράμιση χιλιάρικα για να πάρεις ένα καρούλι 2 και κάτι μέτρων που στην ουσία δεν σου προσφέρει τίποτα...
Αλλά το είχα κάψα περίπου δέκα χρόνια και τώρα που το απόκτησα, το χαζεύω, το καβαλάω και περνώ ατελείωτες στιγμες χαράς και ευχαρίστησης!!!
-
...και να συμπληρώσω..όταν ενώ είσαι 'ταπί' πηγαίνεις και αγοράζεις παλαιά Άλφα χωρίς να ελέγξεις τίποτα!Μόνο γιατί άκουσες τον κινητήρα,είδες την πανούργα ομορφιά της και δεν μπορούσες να αντισταθείς (άλλο αν τώρα δεν μπορώ να την κυκλοφορήσω ,γιατί είναι σάπιο το σασί της )
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
...και να συμπληρώσω..όταν ενώ είσαι 'ταπί' πηγαίνεις και αγοράζεις παλαιά Άλφα χωρίς να ελέγξεις τίποτα!Μόνο γιατί άκουσες τον κινητήρα,είδες την πανούργα ομορφιά της και δεν μπορούσες να αντισταθείς (άλλο αν τώρα δεν μπορώ να την κυκλοφορήσω ,γιατί είναι σάπιο το σασί της )Φίλε μου ίσως αξίζει ένα μικρό δανειάκι (κανα δυχίλιαρο) για να αλλάξεις πατώματα και να σενιάρεις το εργαλείο που τόσο γουστάρεις..
Πότε η αγάπη για το αυτοκίνητο αγγίζει την τρέλα;