-
Σας ευχαριστώ πολύ.
stefan, απο την προηγούμενη γενιά που το θυμάμαι το Chili είχε πάνω-κάτω τα ίδια (πλέον έχει και κάποια παραπάνω πραγματάκια)... οπότε δεν νομίζω να υπάρχουν και μεγάλες διαφορές στο πακέτο προ-facelift...
Angel έχεις pm
red monster ναι 17' είναι με RFT... και να σου πω την αλήθεια δεν είναι τόσο χάλια...
βλέπεις υπήρξα κάτοχος και της προηγούμενης γενιάς MCS (R53) με τα άθλια 1ης γενιάς RFT... εκεί ναι, σέικερ και ξερό ψωμί και απο το αυτοκίνητο και απο τα ελαστικά ...
σε αυτό όμως τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα απ'οτι τα περίμενα (φυσικά αν προέρχεσαι απο κάτι άνετο ή αν περιμένεις λακουβοφάγο θα σου κακοφανεί όπως και να'χει... αλλά σε αυτή την περίπτωση μάλλον κάποιος πήρε λάθος αυτοκίνητο )... -
Εγώ παντως θα τα σουτάρω με την πρώτη ευκαιρία τα RFT ακόμα κι αν χρειαστεί να τα πληρώσω από την τσέπη μου καθώς αν περιμένω από τη Hertz...χαιρετίσματα...
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Εγώ παντως θα τα σουτάρω με την πρώτη ευκαιρία τα RFT ακόμα κι αν χρειαστεί να τα πληρώσω από την τσέπη μου καθώς αν περιμένω από τη Hertz...χαιρετίσματα...Τι να σου πω... δική σου η τσέπη...
Είναι και τι rft θα σου πέσει... πχ τα dunlop sp που φοράνε κάποια mcs ήταν αρκετά σκληρά, τα sport contact 3 είναι σαφώς καλύτερα και η αλλαγή δεν είναι τόσο επιτακτική...
Πάντως imho μην τρελαίνεσαι... πλέον νομίζω πως μεγαλύτερη διαφορά θα δείς απο μάρκα σε μάρκα παρά απο rft σε κανονικό... κάτι το οποίο δεν ίσχυε σε καμία περίπτωση πρίν 10 χρόνια... -
Κι επειδή θα μπω κι εγώ σύντομα στο club έχω τις εξής ερωτήσεις για όποιον κατέχει:- τα μοντέλα 2009 είναι με ΤΗP 175hp?
- το τότε chilli pack τι άλλο περιελάμβανε εκτός από xenon?
- οποιουδήποτε είδους μπλοκέ ήταν έξτρα?
Είχα το MCS του 2007, αυτόματο, οπότε θα σου απαντήσω (όσο θυμάμαι):
-
Αν θυμάμαι σωστά, ναι με 175, αρχές 2010 βγήκαν με τα 182.
-
Είχε ζάντες 17'', Xenon, ύφασμα-δέρμα στα καθίσματα, σπορ ανάρτηση, πακέτο αποθηκευτικών, πακέτο φωτισμού και δεν θυμάμαι τα υπόλοιπα. Να σημειώσω ότι το πακέτο Chilli ήταν διαφορετικό για κάθε χώρα.
-
Ήταν έξτρα το ηλεκτρικό μπλοκέ (φτηνά είχε, κάπου 200 Ευρώ), αλλά ΔΕΝ έμπαινε με το αυτόματο κιβώτιο.
-
Ωραίος. Ευχαριστώ.
Το πιο σημαντικό που κρατάω και δεν ήξερα είναι η σπορ ανάρτηση που με ενδιαφέρει πολύ κι ας κοπανάει όσο θέλει. Επίσης όταν λες πακέτο αποθηκευτικών εννοείς και υποβραχιόνιο με aux θύρα? Από τη στιγμή που θα είναι αυτόματο είναι σημαντικό και το υποβραχιόνιο το οποίο όμως φαντάζομαι θα μπορεί να τοποθετηθεί και μετέπειτα.
Επίσης αν πάω σε λύση μηχανικού μπλοκέ, γνωρίζουμε αν μπορεί να συνδυαστεί με το αυτόματο? Είδα ότι η Quaife βγάζει για Cooper S αλλά δεν διευκρινίζει τις συμβατότητες.
-
Στεφ στειλτους απευθειας ενα email για να σου πουν.
-
Επίσης όταν λες πακέτο αποθηκευτικών εννοείς και υποβραχιόνιο με aux θύρα? Από τη στιγμή που θα είναι αυτόματο είναι σημαντικό και το υποβραχιόνιο το οποίο όμως φαντάζομαι θα μπορεί να τοποθετηθεί και μετέπειτα.Επίσης αν πάω σε λύση μηχανικού μπλοκέ, γνωρίζουμε αν μπορεί να συνδυαστεί με το αυτόματο? Είδα ότι η Quaife βγάζει για Cooper S αλλά δεν διευκρινίζει τις συμβατότητες.
H θύρα AUX είναι στο ταμπλό, όχι στο υποβραχιόνιο (το οποίο είναι στο πακέτο Chilli...αλλά δεν είναι και πολύ της προκοπής, την δουλειά του την κάνει όμως!).
Για το Quaife, κάνε εδώ μια ερώτηση: http://www.birdsauto.com/quaife/parts.a ... ini%20(R56)&mi=Mini%20Cooper%20S
-
Μήπως ξέρετε πόσο κοστίζει το ΜΙΝΙ COOPER S RAUNO AALTONEN SPECIAL EDITION ;
-
Αυτό έλειπε από τη γκάμα. Μίνι Κάντρυμαν δίπορτο κουπέ, ετοιμάστε την παραγγελία σας. Εκτός αν το θέλετε σε καμπριολέ, στοιχηματίζω μια μπουγάτσα κρέμα ότι αργά η γρήγορα θα βγει και σε τέτοιο.
Why don't they just have twelve different models or so with different lengths and categorize them like shoes.
http://www.autoblog.com/2012/05/03/mini-paceman-countryman-coupe-spotted-testing/
-
Καλημέρα, θα ήθελα τη γνώμη σας . Σκέφτομαι την αγορά ενός καινούριου mini cooper και μάλλον το D .
Γενικά βλέπω σε πολλά site οτι το 2013 θα έρθει το νέο mini. Οπότε αναρωτιέμαι αν αξίζει δεδομένου και τα σχεδόν 25χιλ. -
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname ... t_id=14356
σλουπππ
αν θυμάμαι καλά η e46 m3 γυρίζει το ρινγκ σε 8,30 ... πως γίνεται το κουπερ να γυρνάει στο 8αρι ξερό την στιγμή που και ευθείες έχει και μεγάλες καμπές ??
-
Χαιρετώ κι εγώ παίδες με τη σειρά μου την cooperοπαρέα. Σκέφτομαι ν'αγοράσω ένα cooper s κι εγώ σαν παιδί
Θα ήθελα να μου πείτε τι πρέπει να προσέξω σε γενικές γραμμές. Διάβασα τα γενικά προβλήματα απλά θέλω να σας πω ότι κοιτάω από μοντέλο 2007 και μετά. Θα έχω κάποιο πρόβλημα? Βρήκα ένα, μοντέλο 02/08 με 89000χλμ στα 11000€. Δεν ξέρω αν μπορώ να βάλω λινκ για να σας το δείξω. Λογικά σε αυτά τα χλμ θα χρειάζεται ιμάντα και λογικά συμπλέκτη σωστά?
Επίσης βρήκα πάλι ένα μοντέλο 11/2007 με 63000χλμ και αλλαγμένο κινητήρα στα 50000χλμ με την τιμή στα 14.500€.
Για πείτε μου γνώμες. Δυστυχώς είμαι από Θεσ/νίκη και η αγορά είναι πολύ περιορισμένη. Δεν υπάρχουν πουθενά κουπεράκια -
Τα 11.000 για μοντέλο του 08 τα βρίσκω ύποπτα λίγα...
Στα ~14-15κ θα βρείς αρκετά αυτοκίνητα απο 07 και μετά (και με αρκετά λιγότερα χλμ)... πάντως κατα τη γνώμη μου μην περιοριστείς στην αγορά της θεσ/νίκης... δες μερικά που σε ενδιαφέρουν και απο Αθήνα μεριά, κλείσε ραντεβού και έλα για 1-2 μέρες να τα δείς ολα μαζί... -
Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για την αγορά μεταχειρισμένου r56 mini cooper s / works. Έχω δει προς πώληση mini cooper s με JCW kit (αναβαθμισμένο δηλαδή) και mini cooper works... έχουν διαφορές; Δεν με ενδιαφέρει τόσο το εξωτερικό / εμφανισιακό μέρος, όσο το μηχανικό και το 'στήσιμο' (φρένα, ανάρτηση, κτλ). Ευχαριστώ εκ των προτέρων
-
Ο χρήστης butters έγραψε:
Έχω δει προς πώληση mini cooper s με JCW kit (αναβαθμισμένο δηλαδή) και mini cooper works... έχουν διαφορές; Δεν με ενδιαφέρει τόσο το εξωτερικό / εμφανισιακό μέρος, όσο το μηχανικό και το 'στήσιμο' (φρένα, ανάρτηση, κτλ). Ευχαριστώ εκ των προτέρωνTo Kit JCW είναι μηχανική αναβάθμιση (πρόγραμμα, εξάτμιση, φίλτρο αέρα) και πάει στα 192ps. Το MCS JCW είναι αναβαθμισμένο σε πολύ περισσότερους τομείς (αναρτήσεις, φρένα και ο κινητήρας έχει περισσότερες αναβαθμίσεις και αποδίδει 211ps εάν θυμάμαι σωστά).
-
Το MINI εμεινε και παλι... Μαλλον παμε παλι για αντλια βενζινης μετα απο 3 χρονια περιπου...Επαιξε οδικη χθες το βραδάκι κτλ...
Περιμενω επισημη διαγνωση ακομα και λυπητερη. -
Χλμ???? ποσα σε αυτο το διαστημα???
Το S της οικογενειας μου περασε ΚΤΕΟ και βρηκαν κομμενες τις βασεις στα μπροστινα ψαλιδια, ο Νταγκουνακης ζητησε περιπου 300 με τα δικα του ανταλλακτικα (55 ευρω η μια) ηρθαν απο Αγγλια 2 πολυουρεθανης και συνολικα κοστισε 210.. με αποδειξη για τις εργασιες σε αλλο φυσικα συνεργειο.... -
Εχω κανει περπου 20000 χμ.Δε θυμαμαι ακριβως.Με πηραν βεβαια απο το συνεργειο και μου ειπαν οτι η αντλια βενζινης ειναι ενταξει και οτι κατι αλλο φταιει...Βλεπουμε απο αυριο.
-
Τελικα ηταν το ρελε της αντλιας βενζινης στην ασφαλειοθηκη .Καπου εκανε βραχυκυκλωμα.70 ευρω, οχι στην αντιπροσωπεια .
-
Παιδιά ξέρετε κανέναν καλό μηχανικό για MCS στα βόρεια προάστεια για να ελέγξω ένα που έχω βρει μτχ;Ευχαριστώ
New MINI Forum