-
Ο χρήστης doukias έγραψε:
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
εκτίμηση δική μου και ας είμαι
ίσως ο ποιο θρασύς ανθέλληνας που έχει περάσει από τα φόρουμ.
Πες μας και το γιατί όμως γιατί είμαι και λίγο χαζούλης.
-
Όλα δεν είναι άσπρο μαύρο, σχολιάζοντας λιπών το κείμενο του φίλου geo_thess_86 δεν διέγνωσα διάθεση παπαγάλου. Δεν προτείνει τίποτα που να με βάλει να πονηρευτώ. Δεν προτείνει τίποτα εναλλακτικό που θα πονηρευόμουν. Αντίθετα διαβάζοντας εδώ μέσα, και πολλές φορές χάνοντας το μπουσούλα, από της εκ διαμέτρου αντίθετες παραθέσεις, θέλησε να βρει τον κατάλληλο, για να κάνει την μετατροπή στην βενζινορουφήχτρα που διαθέτει.
Και ναι φίλε doukias, 10 μέρες τον Αύγουστο που ψάχτηκα από την Θεσσαλία μέχρι και το ίτυλο, διαπίστωσα την απύθμενη επαγγελματική μ@λ@κια που διαπνέει τον κλάδο μας. Και λέω τον κλάδο μας, διότι οι γνώστες και αδειούχοι δεν βοηθάμε με καταγγελίες, να πατάξουμε τα παράσιτα. Υδραυλικοί και αλουμουνάδες που εσείς είπατε, και είναι ορθό, άτεχνοι και αμόρφωτοι, λυμαίνονται το αντικείμενο χαλώντας του το όνομα. Δεν άκουσα από κανέναν σωστό να καταγγέλλει!. Και για τι να το κρύψουμε άλλωστε, αυτοί δεν τους προμηθεύουν, έχοντας της προσβάσεις?. Αυτοί έναντι πενηντάρικου, δεν τους δίνουν τα χαρτιά?.
Μα άκουσα από άσχετους περιστασιακούς και τυχάρπαστους, αλλήλων κατηγορίες που έφριξα. Οι αντιπροσωπείες της Ιταλίας μόρφωσαν τους πάντες!!!!..... μα σίγουρα δεν αποκάλυπτα την ιδιότητα μου, διότι δεν αντέχω πλέον το ξύλο!. Σίγουρα οι επαφές μου 40+ χρόνια στο αντικείμενο, μου δίνουν την ευχέρεια με ένα τηλέφωνο, να ξεβρακώσω τα παραμύθια.
Και έτσι ενόσω περίμενα να φτιάξω μια σεβαστή ομάδα για σεμινάρια ανέντακτων συναδέλφων, δεν κατάφερα να φτιάξω ομάδα πλέον των 10.
Κόντεψα να ξεχάσω και αυτά που ξέρω…….
Σίγουρα δεν είμαι ανθέλληνας…
Σίγουρα ψάχνομαι για το συμφέρον μου!.
Α. -
Διάβασα τον φίλο gakost » 06/04/12 22:54, και τσεκάροντας του λόγου του το αληθές, διαπίστωσα την /κιλό χρέωση. Έχω μια απορία αν και το θεωρώ σωστό μια τέτοια χρέωση, το ότι στο σπίτι, ο μετρητής είναι ροής, άρα λίτρα, με μια διακύμανση της πιέσεις στο δίκτυο, αυτός η θα χαρίζει η θα κλέβει.
Στα αυτοκίνητα, τα kg θα πρέπει να μετρώνται μετά το φουλάρισμα στην δεξαμενή του αυτοκινήτου. Αυτό πως θα γίνεται?.
Στο μαγαζί, οι οβίδες των διαφόρων αεριών που αγοράζω, μετρώνται σε kg. Μα εκεί είναι εφικτό, και ελέγξιμο. Στο αυτοκίνητο?.
Α. -
Και να μου επιτρέψετε ένα of topic, για να χαμογελάσουμε έστω και με ελαφρά καυστική διάθεση, μέσα στην μαυρίλα των καιρών που διαβιώνουμε.
Ο φίλος geo_thess_86 » 08/04/12 2:28, στο κείμενο του που θεωρώ ορθό, έγραψε ότι ένα συνάδελφος που παρακολουθούσε TV έβλεπε Φερεντίνο…. Δεν είναι παράξενο!. Μέσα στην αναδουλειά, όλοι ψάχνουμε ένα άλλον τρόπο ενίσχυσης των οικονομικών μας……..
Α. -
Ο χρήστης doukias έγραψε:
Re: Υγραεριοκίνηση!
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$εκτίμηση δική μου και ας είμαι
ίσως ο ποιο θρασύς ανθέλληνας που έχει περάσει από τα φόρουμ.
Ποιος ανθελληνας ρε φιλε???Ποια forum ρε φιλε???Θα ριξω 2 level το επιπεδο μου μπας κ καταφερεις να με αντιληφθεις.
1)Αγαπητε φιλελληνα η λεξη 'πιο' γραφεται με Πι-ΓΙΩΤΑ-Ομικρον κ οχι 'ποιο'.Η Πανεπιστημιακη σχολη που αποφοιτησα κ ο μεταπτυχιακος τιτλος μου ΟΥΔΕΜΙΑ σχεση εχουν με φιλολογικες κ θεωρητικες επιστημες.Θα πιστολιαζα κ ραντεβου με γκομενα λογω ανορθογραφων sms κ ας ηταν κ μ...αρα.Εχω κομπλεξ.Σου αρεσε το 'λογω' που εγραψα???Οι ανθελληνες κλινουμε κ τη δοτικη...
2)Ποια forum ρε παληκαρι μου γλυκο??Oλη μερα κ νυχτα δουλευω.Eσυ που εισαι αργοσχολος πιθανως εισαι εγγεγραμμενος σε πολλα απο αυτα κ τα ξερεις καλυτερα.Ουδεμια σχεση εχω με το sport,προτιμω να πινω της μπυρες μου,να κανω ταξιδια με τη γυναικα μου κ να παιζω Pro με τα φιλαρακια μου στον ελευθερο χρονο αντι να γραφω αποψεις δημοσιως
3)Η μια κ μοναδικη ερωτηση που εκανα στο ακροατηριο ηταν που να παω να τοποθετησω αεριο κ ποιας εταιριας set να προτιμησω.Επειδη προφανως κανεις υπαινιγμο οτι σκεφτομαι τοποθετηση στα Σκοπια.Αν ηταν να το κανω εκει,χθες θα το εκανα.
4)ΟΚ.Εγω ο ανθελληνας γεμιζω στα Σκοπια το ντεποζιτο του Mazda με 65 ευρω.Κ του Range Rover με 130 ευρω.Εσυ ο φιλελλην βαζε βενζινη 1,83 και κανε 8 ωρες Αθηνα-Θεσσαλονικη με μεση ωριαια 80 χλμ/ωρα κ slip-streaming πισω απο το πουλμαν του ΚΤΕΛ Αττικης για να μην καψεις πολλη βενζινη.
Ακουγομαι εγω,ακουγεσαι κ εσυ
Επισης εγω ο ανθελληνας εχω Βουλγαρικες πινακιδες στο Range Rover NOMIMOTATA λογω επιχειρηματικης μου εμπλοκης εκει και για 4,600 κυβικα αυτοκινητο πληρωνω ετησιως 420 λεβα ητοι 210 ευρω για ετησιο ασφαλιστρο-ΚΤΕΟ-διοδια-πρασινη καρτα-τελη κυκλοφοριας.Εσυ ο φιλελλην πληρωνε για 1,400 κυβικα 240 ευρω τελη,400 ετησιο ασφαλιστρο.
Εγω ο ανθελληνας εχω ολες μου τις καταθεσεις εξωτερικο κ κοιμαμαι ησυχος.Εσεις οι φιλελληνες που αγορασατε ομολογα του Ελληνικου Δημοσιου για 100 χιλιαρικα πχ,παρτε τωρα τα 24 χιλιαρικα στο χερι κ τα υπολοιπα 24 χιλιαρικα σε 35 χρονια το 2047.Τα 52 χιλιαρικα κουρευτηκαν
Εγω ο ανθελληνας 17-11-2007 ημουν ο μονος που σηκωσα Ελληνικη σημαια στο live των Motorhead στο Wembley μπροστα σε 98,611 ατομα.
Εγω ο ανθελληνας οταν εκανα μεταπτυχιακο Λονδινο ειχα στο μπαλκονι μου απλωμενη ελληνικη σημαια κ ολοι εκει στη γειτονια μου στο Southwark ηταν ψημενοι απο εμενα για Ελλαδα το καλοκαιρι
Εγω ο ανθελληνας στο Αργεντινη-Ελλαδα 22 Ιουνιου 2010 σηκωσα Ελληνικη σημαια στο Peter Mokaba stadium τoυ Polokwane της Ν.Αφρικης μπροστα σε 38,891 ατομα.Κ εφαγα 2 ωρες στην ουρα του Ελ.Βενιζελος επειδη ο μλκας ο ανθελληνας ημουν με το Ελληνικο μου διαβατηριο για να ειμαι με τους αλλους ελληνες πισω-πισω στο αεροπλανο.(Εχω κ Βρεττανικο,σε 5 λεπτα θα εκανα check-in κ θα επινα freddo)
Εχω κ αλλα 10-15 παραδειγματα που σηκωσα Ελληνικη σημαια αλλα δεν στα λεω γιατι θα τα λες οτι τα εκανες εσυ5)Αν εχεις εμπαθεια με τη παρτη μου δεν θα ηταν πιο κυμπαρικο να τα λεγαμε απο κοντα...?Ε?
ΥΓ Πιο πανω ο φιλος που πηρε το μερος μου του εδωσα χαρτακι τι να γραψει(και χαρτζιλικι.)
ΥΓ2 Φιλε φιλλελην,καλα το πατε για Βουλη.3,5 % εχετε κ ανεβαινετε.Αν μπειτε Βουλη ευκαιρια να διωξετε κ τη γυναικα μου απο Ελλαδα,Αγγλιδα γαρ... -
Ο χρήστης geo_thess_86 έγραψε:
Ποιος ανθελληνας ρε φιλε???Ποια forum ρε φιλε???Θα ριξω 2 level το επιπεδο μου μπας κ καταφερεις να με αντιληφθεις.
1)Αγαπητε φιλελληνα η λεξη 'πιο' γραφεται με Πι-ΓΙΩΤΑ-Ομικρον κ οχι 'ποιο'.Η Πανεπιστημιακη σχολη που αποφοιτησα κ ο μεταπτυχιακος τιτλος μου ΟΥΔΕΜΙΑ σχεση εχουν με φιλολογικες κ θεωρητικες επιστημες.Θα πιστολιαζα κ ραντεβου με γκομενα λογω ανορθογραφων sms κ ας ηταν κ μ...αρα.Εχω κομπλεξ.Σου αρεσε το 'λογω' που εγραψα???Οι ανθελληνες κλινουμε κ τη δοτικη...
2)Ποια forum ρε παληκαρι μου γλυκο??Oλη μερα κ νυχτα δουλευω.Eσυ που εισαι αργοσχολος πιθανως εισαι εγγεγραμμενος σε πολλα απο αυτα κ τα ξερεις καλυτερα.Ουδεμια σχεση εχω με το sport,προτιμω να πινω της μπυρες μου,να κανω ταξιδια με τη γυναικα μου κ να παιζω Pro με τα φιλαρακια μου στον ελευθερο χρονο αντι να γραφω αποψεις δημοσιως
3)Η μια κ μοναδικη ερωτηση που εκανα στο ακροατηριο ηταν που να παω να τοποθετησω αεριο κ ποιας εταιριας set να προτιμησω.Επειδη προφανως κανεις υπαινιγμο οτι σκεφτομαι τοποθετηση στα Σκοπια.Αν ηταν να το κανω εκει,χθες θα το εκανα.
4)ΟΚ.Εγω ο ανθελληνας γεμιζω στα Σκοπια το ντεποζιτο του Mazda με 65 ευρω.Κ του Range Rover με 130 ευρω.Εσυ ο φιλελλην βαζε βενζινη 1,83 και κανε 8 ωρες Αθηνα-Θεσσαλονικη με μεση ωριαια 80 χλμ/ωρα κ slip-streaming πισω απο το πουλμαν του ΚΤΕΛ Αττικης για να μην καψεις πολλη βενζινη.
Επισης εγω ο ανθελληνας εχω Βουλγαρικες πινακιδες στο Range Rover NOMIMOTATA λογω επιχειρηματικης μου εμπλοκης εκει και για 4,600 κυβικα αυτοκινητο πληρωνω ετησιως 420 λεβα ητοι 210 ευρω για ετησιο ασφαλιστρο-ΚΤΕΟ-διοδια-πρασινη καρτα-τελη κυκλοφοριας.Εσυ ο φιλελλην πληρωνε για 1,400 κυβικα 240 ευρω τελη,400 ετησιο ασφαλιστρο.
Εγω ο ανθελληνας εχω ολες μου τις καταθεσεις εξωτερικο κ κοιμαμαι ησυχος.Εσεις οι φιλελληνες που αγορασατε ομολογα του Ελληνικου Δημοσιου για 100 χιλιαρικα πχ,παρτε τωρα τα 24 χιλιαρικα στο χερι κ τα υπολοιπα 24 χιλιαρικα σε 35 χρονια το 2047.Τα 52 χιλιαρικα κουρευτηκαν
Εγω ο ανθελληνας 17-11-2007 ημουν ο μονος που σηκωσα Ελληνικη σημαια στο live των Motorhead στο Wembley μπροστα σε 98,611 ατομα.
Εγω ο ανθελληνας οταν εκανα μεταπτυχιακο Λονδινο ειχα στο μπαλκονι μου απλωμενη ελληνικη σημαια κ ολοι εκει στη γειτονια μου στο Southwark ηταν ψημενοι απο εμενα για Ελλαδα το καλοκαιρι
Εγω ο ανθελληνας στο Αργεντινη-Ελλαδα 22 Ιουνιου 2010 σηκωσα Ελληνικη σημαια στο Peter Mokaba stadium τoυ Polokwane της Ν.Αφρικης μπροστα σε 38,891 ατομα.Κ εφαγα 2 ωρες στην ουρα του Ελ.Βενιζελος επειδη ο μλκας ο ανθελληνας ημουν με το Ελληνικο μου διαβατηριο για να ειμαι με τους αλλους ελληνες πισω-πισω στο αεροπλανο.(Εχω κ Βρεττανικο,σε 5 λεπτα θα εκανα check-in κ θα επινα freddo)
Εχω κ αλλα 10-15 παραδειγματα που σηκωσα Ελληνικη σημαια αλλα δεν στα λεω γιατι θα τα λες οτι τα εκανες εσυ5)Αν εχεις εμπαθεια με τη παρτη μου δεν θα ηταν πιο κυμπαρικο να τα λεγαμε απο κοντα...?Ε?
ΥΓ Πιο πανω ο φιλος που πηρε το μερος μου του εδωσα χαρτακι τι να γραψει(και χαρτζιλικι.)
ΥΓ2 Φιλε φιλλελην,καλα το πατε για Βουλη.3,5 % εχετε κ ανεβαινετε.Αν μπειτε Βουλη ευκαιρια να διωξετε κ τη γυναικα μου απο Ελλαδα,Αγγλιδα γαρ...Ένα quote για να υπάρχει. Τέτοια επικά ποστ είναι κρίμα να χάνονται.
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Ένα quote για να υπάρχει. Τέτοια επικά ποστ είναι κρίμα να χάνονται.
χθες εβαλα με 0,86€ (Λάρισα)
ειχα καιρο να βαλω στο συγκεκριμενο πρατηριο και στα τελευταια γεμισματα εβαζα σε ενα καινουριο που ειναι 'πανω στη ρότα μου' με 0,898€τωρα θα πηγαίνω παντα στον πρωτο κι ας κανω και μερικα χιλ παραπανω
-
από geo_thess_86 » 09/04/12 1:55
Ποιος ανθελληνας ρε φιλε???Ποια forum ρε φιλε???Θα ριξω 2 level το επιπεδο μου μπας κ καταφερεις να με αντιληφθεις.Μπορεί να είμαι αλλά τέτοια post πρέπει να ξαναδιαβάζονται
-
Τέτοιες ανατυπώσεις δεν βοηθάνε την ενότητα.
Όλοι μπορούμε να βρισκόμαστε πολλές φόρες σε κατάσταση οργής.
Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι η βενζίνα έφτασε τα δυο ευρώ, και έτσι το αέριο είναι πλέον συμφέρον. Πλην όμως δεν ξέρουμε τι θα κυοφορήσουν οι εκλογές, και τι έχουν κατά νου οι καινούργιοι.
Α. -
Καλησπερα. επειδη σημερα διαβαζω τοσα και τοσα για την υγραεριοκινηση και εχω μπερδευτει τελειως, θα ηθελα αν μπορει κανεισ να μου δωσει μια απαντηση.Εχω ενα celica 2000. Θα μου βγαλει προβληματα αν βαλω πανω συστημα LOVATTO 4ης γενιασ η να βαλω κατι αλλο? και θελει και λαδιερα? γτ εχω διαβασει τοσεσ και τοσες διαφορετικες αποψεισ. Ευχαριστω εκ των ποροτερων.
-
Ο χρήστης grobelas έγραψε:
Καλησπερα. επειδη σημερα διαβαζω τοσα και τοσα για την υγραεριοκινηση και εχω μπερδευτει τελειως, θα ηθελα αν μπορει κανεισ να μου δωσει μια απαντηση.Εχω ενα celica 2000. Θα μου βγαλει προβληματα αν βαλω πανω συστημα LOVATTO 4ης γενιασ η να βαλω κατι αλλο? και θελει και λαδιερα? γτ εχω διαβασει τοσεσ και τοσες διαφορετικες αποψεισ. Ευχαριστω εκ των ποροτερων.Φιλαρακι,τη θερμη καλημερα μου.
Ελα,θα σου προτεινω εγω!!!Μπορει να ειμαι ημιμαθης εως κ αμαθης επι της υγραεριοκινησης(αμπαλος με λιγα λογια) αλλα... Ναι,εχω αποψη!Κ εγω εχω δικαιωμα στην αποψη!!Οι αλλοι πιο εξυπνοι ειναι απο εμενα...?
Ησυχια παρακαλω,ομιλω(Μην σας γ...)
Συμμετεχω στο thread της υγραεριοκινησης απο την 623 σελιδα,αν ενθυμουμαι καλα.Εκτος απο το οτι αρχισαν να ξαναφυτρωνουν μαλλια στη καραφλα μου,σαν γνησιος πολεμιος του ελληνισμου εφαγα πεσιμο απο ανορθογραφο ελληνολατρη.(Δεν εξυβριζω,απλα χαρακτηριζω)
Μολαταυτα σχηματισα μια γενικη αποψη,ενα πλαισιο στο οποιο θα κυμανθει η μετατροπη του σαραβαλακιου μουEΝΤΟΛΗ 1:ΟΥ τοποθετησεις συστημα υγραεριοκινησεως στην ΠΓΔ της Μακεδονιας,ητοι στην FYRO Macedonia.
Χωρις ιχνος ειρωνικης διαθεσης,ΟΚ?Αδελφος λαος,με 550 ευρω εισαι ετοιμος,αλλα τα παληκαρακια ηταν σιδεραδες,αλουμιναδες,ξυλουργοι πριν.Προτιμησε καποιον ελληνα με μια προτερη εμπειρια στο αντικειμενο.ΕΝΤΟΛΗ 2:Ου τοποθετησεις λαδιερα προτου κανεις δημοσκοπηση.Συνεργασου με καποια δημοσκοπικη εταιρια τωρα πριν της εκλογες,κ μετα την ερωτηση για παρασταση νικης στις εκλογες να ρωτανε κ ΝΑΙ η ΟΧΙ στην λαδιερα.Εγω εκανα mini tour.Oι 7 (wannabe) μετατροπεις μου ελεγαν πως ειναι μια προσθετη εστω λιπανση.Οι αλλοι 7 (wannabe) μετατροπεις απεφανθησαν οτι ειναι διαφημιστικο trick που παταει πανω στη ψευδαισθηση σου για ελλιπη λιπανση.Χρησιμοποιησε λοιπον τα δημοσκοπικα σου ευρηματα
ΕΝΤΟΛΗ 3:Προ της μετατροπης του αυτοκινητου σου σε υγραεριοκινηση και εστω εδρευων εν Βορεια Ελλαδι,ΟΥ καταναλωνεις υγρα καυσιμα γειτονικου κρατους κ δη της ΠΓΔ της Μακεδονιας
Ειναι unfair,αδικο,η Ελλαδα ματωνει κ συ χτενιζεσαι,δεν κανει,ντροπης πραγματα ειναι αυτα,φωτια να πεσει να σε καψει κ εσενα κ τον βενζινα μαζι.
Ο Θεος εμαθα απο εγκυρες πηγε οτι ειπε 'Αγαθος ο ελληνικων υγρων καυσιμων καταλωτης εναντι 1,83 ανα λιτρο'
Eπισης στο χωριο μου λενε 'Where there is a will,there is a way'(Γουέρ δερ ηζ ε γουίλ,δερ ηζ ε γουέη).Ταξιδευεις με μεση ανα ωρα ταχυτητα 60(Εξηντα),σβηνεις στις κατηφορες(αν εχεις υδραυλικο τιμονι να το καταργησεις με μηχανικο για να στριβει κ σβηστο),ανεβαινεις ανηφορες με 6η ταχυτητα,κρυβεσαι στο απαγγειο του πουλμαν του ΚΤΕΛ Πελλας για να πηγαιανεις με 1000 στροφες λιγοτερες,βαζεις τη γυναικα σου να κανει διαιτα χαριν εξοικονομησης ωφελιμου βαρους κτλ.ΕΝΤΟΛΗ 4:Oυ αιτηθεις διευκρινησεως υπο του μετατροπεως μηχανικου περι τε του πακετου παρεχομενων υπηρεσιων και των προς χρησιν εξαρτηματων.
Πας πχ σε εναν μαστορα.Σου λεει '9 κατοσταρικα ολα'.Ρωτας εσυ ο αδαης τι παρεχεται εναντι 900 ευρω,τι εξαρτηματα θα τοποθετηθουν κ παιρνεις τη μεγαλεπιβολη απαντηση'Να σε στειλω ρε σε ενα φιλαρακι συνεργατη να στο κανει με 6 κατοσταρικα?Αλλα αυτος βαζει για τον π...ο μηχανημα κ θα χαλασει κ θα κλαις'Θα επανελθω οταν ξαναβρω χρονο με τις λοιπες 6 εντολες.
ΥΓ:Που ειναι ο φιλλελην ο φιλος μου?Που να ελεγα οτι στο Ελλαδα-Αργεντινη προπερσι στη Ν.Αφρικη παρακαλουσα να φαμε γκολ κ να χασουμε γιατι το ειχα παιξει 2.
Ευτυχως τα φιλαρακια μου ο Demichelis κ ο Palermo μας κατσανε 2 γκολακια κ μας πληρωσανε!
Πιανω Μεξικο-Ουρουγουαη 2 ημιχρονο-2 τελικο,εχω πιασει Χιλη-Ελβετια Under κ αν χαναμε πληρωνομουν.Ευτυχως δοξα τω Θεω εχασε η Ελλαδα,τα κονομησα καλα κ μετα ηπια ανετος τις μπυρες μου στο μακρινο Polokwane -
εχω ενα φαμπια του 2001 aub μοτερ με 225.000χλμ..τσιμουχακια στις βαλβιδες δεν εχω αλλαξει ποτε
σκεφτομαι μηπως ειναι πολλα τα χλμ για να βαλω γκαζι με τις βαλβιδες και ολα αυτα που διαβαζω.θα παω αυριο στην viagas να ρωτησω τιμη και τι κιτ βαζει.αν και εχω καταληξει σε brc.
εχω βρει brc στο χαιδαρι-δαφνι 1000ευρω χωρις το φπα με κτεο μεσα και οτι δεξαμενη θελω.
-
Ο χρήστης geo_thess_86 έγραψε:
EΝΤΟΛΗ 1:ΟΥ τοποθετησεις συστημα υγραεριοκινησεως στην ΠΓΔ της Μακεδονιας,ητοι στην FYRO Macedonia.
Χωρις ιχνος ειρωνικης διαθεσης,ΟΚ?Αδελφος λαος,με 550 ευρω εισαι ετοιμος,αλλα τα παληκαρακια ηταν σιδεραδες,αλουμιναδες,ξυλουργοι πριν.Προτιμησε καποιον ελληνα με μια προτερη εμπειρια στο αντικειμενο.,
αλλά καθώς οι άλλοι δεν είναι εξυπνότεροι από εσένα (όπως τονίζεις) και επαναλαμβάνεις την παραπάνω υπογραμμισμένη έκφραση, (προφανώς κάτι θα ξέρεις περισσότερο), εξήγησε και σε εμάς τους υπόλοιπους για να το καταλάβουμε:
ισχύει μόνο για εσένα ή επάγεται και στους υπόλοιπους 'Ελληνες η αδελφοσύνη με τους γείτονες; κι αν ναι δώσε και κανένα στοιχείο (βιβλιογραφία; - μαρτυρία - άποψη) για να μαθαίνουμε. -
ΟΤ
Με τους γείτονες ποτέ δεν είσαι 'πολύ καλά'.
Φίλος μπορείς να είσαι με κάποιον που είναι πάρα πολύ μακριά, πχ. Κούβα.Υγραέριο
@geo_thess_86
Πως είναι δυνατόν όλοι οι εγκαταστάτες να λένε ότι είναι οι καλύτεροι βάζουν τα καλύτερα κιτ κι όταν ζητήσεις λεπτομέρειες (μάρκα μπεκ, δεξαμενή κλπ) να σε στέλνουν σε φθηνό (αλλά κακό) εγκαταστάτη; -
Παω να ξηλωσω το υγραεριο γιατι με εξαπατησαν οπως βλεπω εδω μεσα........Δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα αντιθετως ειμαι απολυτα ευχαριστημενος και δικαιωμενος θα ελεγα απο την επιλογη μου. Το να γραψω οτι κατα την ερευνα συναντησα και απατεωνες και λιγοτερο απατεωνες οπως πχ αν εψαχνα για κουφωματα το θεωρω περιττο.....τωρα οτι τα εχουμε περασει σχεδον ολοι ειναι γνωστο. Τωρα γιατι ο geothess τα εξιστορεί δεν καταλαβαινω. Διαφωνω ομως στο οτι ολοι ειναι ανιδεοι και εχω ιδια αποψη γιατι το εβαλα στην Θεσνικη και μαλιστα σε εναν απο αυτους που πηγε ο φιλος.
-
Ο χρήστης m@evius έγραψε:
Παω να ξηλωσω το υγραεριο γιατι με εξαπατησαν οπως βλεπω εδω μεσα........Δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα αντιθετως ειμαι απολυτα ευχαριστημενος και δικαιωμενος θα ελεγα απο την επιλογη μου. Το να γραψω οτι κατα την ερευνα συναντησα και απατεωνες και λιγοτερο απατεωνες οπως πχ αν εψαχνα για κουφωματα το θεωρω περιττο.....τωρα οτι τα εχουμε περασει σχεδον ολοι ειναι γνωστο. Τωρα γιατι ο geothess τα εξιστορεί δεν καταλαβαινω. Διαφωνω ομως στο οτι ολοι ειναι ανιδεοι και εχω ιδια αποψη γιατι το εβαλα στην Θεσνικη και μαλιστα σε εναν απο αυτους που πηγε ο φιλος.
Φιλέ μου, ο φίλος 86, τα λέει χιουμοριστικά και αυτό είναι ευχάριστο μετά από 627 σελίδες εντρύφησης στο αντικείμενο!.
Μα και εσύ δεν πας πίσω, λέγοντας «Παω να ξηλωσω το υγραεριο γιατι με εξαπατησαν οπως βλεπω εδω μεσα........»!!!!!...... τώρα μάλιστα που η βενζίνη έπιασε το δίφραγκο!.
Σίγουρα εύστοχα αναφέρεις ότι όλα τα δάχτυλα δεν είναι ίδια. Μα υπάρχουν εγκαταστάτες που είναι άψογοι. Αυτούς και θα πρέπει να προτιμάτε. Οι υπόλοιποι να γυρίσουν στο πρότερο επάγγελμα τους, πράγμα που μόνον εσείς μπορείτε να επιτύχετε!.Καλή ανάσταση και καλό Πάσχα.
Α. -
Οταν ψαχνεις κατι πολυ-πολυ και ψειριζεις το καθετι χωρις να βλεπεις το δασος παρα μονο το δεντρο, τοτε σιγουρα δεν προκειται να καταληξεις καπου και ολα θα φαινονται προβληματικα.
Ειναι κατι σαν την αιωνια αναζητηση για τον τελειο αντρα/γυναικα. Οποιος κανει σκοπο ζωης να τους βρει, καταληγει να βολευεται τελικα στο ραφι. -
Ο χρήστης fabiawrc έγραψε:
εχω ενα φαμπια του 2001 aub μοτερ με 225.000χλμ..τσιμουχακια στις βαλβιδες δεν εχω αλλαξει ποτε
σκεφτομαι μηπως ειναι πολλα τα χλμ για να βαλω γκαζι με τις βαλβιδες και ολα αυτα που διαβαζω.θα παω αυριο στην viagas να ρωτησω τιμη και τι κιτ βαζει.αν και εχω καταληξει σε brc.
εχω βρει brc στο χαιδαρι-δαφνι 1000ευρω χωρις το φπα με κτεο μεσα και οτι δεξαμενη θελω.
Κάνεις 20000+κμ τον χρόνο.
Έχεις κάνει 225000 συνολικά, που σημαίνει ότι στο πίσω μέρος του μυαλού σου, έχεις την πιθανή βλάβη (λόγο χιλιόμετρων) της επισκευής καπακιού. Πράγμα που είναι ίσως το μόνο που προβληματίζει μια μετατροπή αεριού. Που σίγουρα ο κατάλληλος ρεκτιφιαντζής, θα μηδενίσει το πρόβλημα.
Έχεις καταλήξει σε BRC που είναι αξιόπιστο. Πως θα ελέγξεις το άλλο σύστημα, με τι προσόντα?.
Έχεις βρει τον εγκαταστάτη που λένε ότι είναι καλός. Σου είπε μια λογική τιμή, +την γραφειοκρατία!.
Μέχρι και εγώ θα είχα πιστή!.
Α. -
Χαίρετε.
Μετά από τις 100 τελευταίες σελίδες του θέματος θα ήθελα να εκφράσω μια (δικαιολογημένη,χαζή;) ερώτηση που με γυροφέρνει. Υποτίθεται ότι ο εγκέφαλος του αυτοκινήτου μετράει όλους τους αισθητήρες του και ανάλογα προσαρμόζει αναφλέξεις, ψεκασμούς και τέτοια.. Γιατί θα πρέπει να αλλάξουμε το χάρτη ανάφλεξης;; Δεν το κάνει μόνο του το αυτοκίνητο; Γιατί θα πρέπει να ρυθμίζουμε μείγματα; Δεν μπορεί να πάρει κατευθείαν το μείγμα από την εντολή του εγκεφάλου στα μπεκ βενζίνης;; Υποτίθεται πως αν ο εγκέφαλος δει ότι με το αέριο κάτι δεν πάει καλά θα πάρει μέτρα να το διορθώσει στέλνοντας την ανάλογη εντολή στα μπεκ και στην ανάφλεξη.. Υποτίθεται ότι όλα αυτά τα ηλεκτρονικά είναι εκεί γι αυτό το σκοπό.
Αν είμαι πολύ εκτός ζητώ συγνώμη, οι γνώσεις μου στα μηχανολογικά και όλα αυτά είναι περιορισμένες..
Καλό Πάσχα σε όλους! -
Το αυτοκίνητο δεν έχει ικανότητα να αντιμετωπίσει λάθη στην ανάφλεξη, δεν έχει κάποιο αισθητήρα που να του λέει πόσο λάθος είναι από το βέλτιστο. Στον ψεκασμό έχει τον λάμδα, αλλά και πάλι η δουλειά του δεν είναι να αντιμετωπίζει λάθη της τάξης του 20-30% από την μιά στιγμή στην άλλη (όταν μπαινοβγαίνει δηλαδή το υγραέριο). Συν το ότι τα περισσότερα έχουν τον απλοϊκό μονόβολτο λάμδα, που δίνει απλά θετική/αρνητική απόκλιση από το στοιχειομετρικό μίγμα, όχι τον νεώτερο πεντάβολτο που σου δίνει ακριβώς την τιμή του λόγου μίγματος, ώστε να γίνει η τέλεια διόρθωση.
Υγραεριοκίνηση!