-
κανεις λαθος.τα ευρωπαικα κ ειδικοτερα τα γερμανογαλλικα,δεν ειναι ευαισθητουλια.ουτε αναξιοπιστα.απλως εχουν παιδικες ασθενειες κ φυσιολογικες φθορες αναλωσιμων τμηματων..
-
Τα εχω ξαναγραψει.Το δικο μου εβγαλε πολλες βλαβες.Φυσικα με ευλαβικη συντηρηση για να προλαβω καποιους.
-
Γεια σας παιδια...
θελω να ρωτησω αν ξερει κανεις πως αλλαζουν οι ενδειξεις για σερβις στον υπολογιστη... για παραδειγμα εγω αλλαζω αλλου λαδια συχνοτερα και οχι στην αντιπροσωπεια.. θα ηθελα να μηδενιζω μονος τις ενδειξεις... ξερει κανεις; -
Παιδια τα Mini ειναι ενα αυτοκινητο το οποιο γιαυτο που οσυ δινει η τιμη του ειναι απολυτα πολυτελειας . Αλλα ειναι ιδιαιτερο με χαρακτηρα και πανεμορφο ... Βλεπω πολλους παραπονιουνται για τα πολλα προβληματα του ... εαν δειτε στα φορα του εξωτερικου το οτι βγαζει προβληματα το θεωρουν κατι δεδομενο και επομενο... μονο εδω μενουμε αφωνοι κτλ κτλ.
Οποιος δεν θελει παιρνει ενα ιαπωνικο ταπερ και ξενοιαζει απο προβληματα. Ειναι σαν τις πολυ ομορφες και κοινωνικες γκομενες...οτι και να κανεις θα ξενο@#@νται που και που οσο φροντιδα και να τους δινεις...! Mini και ξερο ψωμι λοιπον αν και στενεψαν οι εποχες οποιος μπορει να το συτνηρει ειναι τυχερος
-
Ο χρήστης thanos.k έγραψε:
Παιδια τα Mini ειναι ενα αυτοκινητο το οποιο γιαυτο που οσυ δινει η τιμη του ειναι απολυτα πολυτελειας . Αλλα ειναι ιδιαιτερο με χαρακτηρα και πανεμορφο ... Βλεπω πολλους παραπονιουνται για τα πολλα προβληματα του ... εαν δειτε στα φορα του εξωτερικου το οτι βγαζει προβληματα το θεωρουν κατι δεδομενο και επομενο... μονο εδω μενουμε αφωνοι κτλ κτλ.Δικαιωμα σου να νιωθεις οπως θελεις .Δικαιωμα μας και εμας να μενουμε... αφωνοι
Δεν ειναι και κανενα υπεραυτοκινητο για να του δικαιολογουμε τα προβληματα του(που και σε αυτα παλι δεν συγχωρουνται αλλα λεμε τωρα)
.Ελεος δηλαδη. -
Της γυναίκας μου πάντως (Cooper R50 2004) πέρα από το κλασσικό πρόβλημα με την αντλία τιμονιού (2 φορές έχει αλλάξει), ΔΕΝ έχει βγάλει κανένα πρόβλημα, πέρα από τις φυσιολογικές φθορές. Σήμερα έχει 192.000 χλμ...!!!
-
Παιδια καλησπερα γνωριζετε αν παιζει να βγει καινουργιο mini cooper? (εννοω το κανονικο,οχι coupe countryman και σια).Γιατι εκαναν προσφατα facelift...
-
Ο χρήστης dj_petros έγραψε:
Παιδια καλησπερα γνωριζετε αν παιζει να βγει καινουργιο mini cooper? (εννοω το κανονικο,οχι coupe countryman και σια).Γιατι εκαναν προσφατα facelift...Ρε χασοδίκη το ΤΤ τι το έκανες?
-
Ο χρήστης dj_petros έγραψε:
Παιδια καλησπερα γνωριζετε αν παιζει να βγει καινουργιο mini cooper? (εννοω το κανονικο,οχι coupe countryman και σια).Γιατι εκαναν προσφατα facelift...Θα παρουσιαστεί το 2ο 6μηνο του 2013 για να αρχίσει να πωλείται τέλος 2013 με αρχές 2014.
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Παιδια καλησπερα γνωριζετε αν παιζει να βγει καινουργιο mini cooper? (εννοω το κανονικο,οχι coupe countryman και σια).Γιατι εκαναν προσφατα facelift...
Ρε χασοδίκη το ΤΤ τι το έκανες?
το χω ακομα...γιατι?
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Θα παρουσιαστεί το 2ο 6μηνο του 2013 για να αρχίσει να πωλείται τέλος 2013 με αρχές 2014.
ελπιζω να μην το αλλαξουν πολυ.το 2ης γενιας μου αρεσε πιο πολυ απο το πρωτο του 2001
-
παιδια καλησπερα! εχω ξαναγραψει για τα προβληματα μου στην σελιδα 49.. Αλλαξα τεντοντηρα 100 ε μου πηρε αλλα μετα απο 3 χιλιαδες χιλ ξανακανει παλι θορυβο το πρωι μολις το βαζω μπρος.μετα απο κανα 5 λεπτοα σταματαει κ λειτουργει κανονικα.δεν ξερω τι να κανω? να αλαξω παλι.. και αυτος ο θορυβος προκαλει καποιες ζημιες¨? ΑΝ βρηκε κανεις ακρει ας μας πει τιποτα !! οσο γ καψιμο (εξαφανιση) λαδιου εχω ηρεμισει λιγο μετα την αλλαγη σε ποιο χοντρο λαδι! Τωρα πριν κανα δυο βδομαδες μου στειλαν χαρτι απο την bmw που λεει οτι υπαρχει πιθανοτητα ηλεκτρικου βραχυκυκλοματος στη βοηθητικη αντλια ψθκτικου υγρου,στο χωρο του κινητηρα (παμε για καινουργες ιστοριες ) αρε μινι ολο προβληματα εισαι....
-
ο μονος λογος που δεν θα αγοραζα(κ δεν αγορασα) παλι μινι.αντιθετως,οταν το ειχα στην κατοχη μου,για 4 ετη,εκτιμησα το φιατ παντα (ως αυτοκινητο αντικαταστασης).
καταπληκτικο το μινι στο δρομο,πολυ ωραιο κ διαχρονικο αισθητικα,αλλα η αξιοπιστια του (με βαση την προσωπικη μου εμπειρια) αποτελει τρομερα ανασταλτικο παραγοντα -
Ο χρήστης billo_7 έγραψε:
παιδια καλησπερα! εχω ξαναγραψει για τα προβληματα μου στην σελιδα 49.. Αλλαξα τεντοντηρα 100 ε μου πηρε αλλα μετα απο 3 χιλιαδες χιλ ξανακανει παλι θορυβο το πρωι μολις το βαζω μπρος.μετα απο κανα 5 λεπτοα σταματαει κ λειτουργει κανονικα.δεν ξερω τι να κανω? να αλαξω παλι.. και αυτος ο θορυβος προκαλει καποιες ζημιες¨? ΑΝ βρηκε κανεις ακρει ας μας πει τιποτα !! οσο γ καψιμο (εξαφανιση) λαδιου εχω ηρεμισει λιγο μετα την αλλαγη σε ποιο χοντρο λαδι! Τωρα πριν κανα δυο βδομαδες μου στειλαν χαρτι απο την bmw που λεει οτι υπαρχει πιθανοτητα ηλεκτρικου βραχυκυκλοματος στη βοηθητικη αντλια ψθκτικου υγρου,στο χωρο του κινητηρα (παμε για καινουργες ιστοριες ) αρε μινι ολο προβληματα εισαι....Λογω υγρασιας ειναι φυσιολογικο να ακουγονται τα λουρια που δεν εχουν τεντωθει σωστα.
Το χοντρο λαδι δεν ειναι η σωστη λυση αν σου καιει.Μπορει να σου κανει πιο μεγαλη ζημια. -
Εαν τελικά δώσω την Τέτα λέω να (ξανα)πάω σε MCS, αλλά αυτή τη φορά σε R56 και μεταχείρο...
Μιας και το προηγούμενο mini ήταν R53 δεν έχω πολυψαχτεί με τυχόν θεματάκια των R56 ή τι μπορεί να ζητάνε πάνω απο τα 50-60.000 km...Οποιαδήποτε συμβουλή καλοδεχούμενη...
-
Υπαρχει κανενας που να αλλαξε λαστιχα και να εβαλε ξανα runflat? Θελω να αλλαξω λαστιχα(205/45/17) στο MCS-R53,για να βαλω κανονικα,αλλα σκεφτομαι οτι αν παθω λαστιχο με 140+ χλμ/ωρα,θα χτυπαω το κεφαλι μου μετα!!
-
Ο χρήστης CooperaS έγραψε:
Υπαρχει κανενας που να αλλαξε λαστιχα και να εβαλε ξανα runflat? Θελω να αλλαξω λαστιχα(205/45/17) στο MCS-R53,για να βαλω κανονικα,αλλα σκεφτομαι οτι αν παθω λαστιχο με 140+ χλμ/ωρα,θα χτυπαω το κεφαλι μου μετα!!να πάθεις λάστιχο να μην το παρεις χαμπάρι και να είναι τόσο χάλια που να σκοτωθείς με 140+ είναι στατιστικά ελάχιστο...
βάλε κανονικά να δει ασπρη μέρα η μέση σου... -
Ο χρήστης CooperaS έγραψε:
Υπαρχει κανενας που να αλλαξε λαστιχα και να εβαλε ξανα runflat? Θελω να αλλαξω λαστιχα(205/45/17) στο MCS-R53,για να βαλω κανονικα,αλλα σκεφτομαι οτι αν παθω λαστιχο με 140+ χλμ/ωρα,θα χτυπαω το κεφαλι μου μετα!!Δηλαδή όλα τα άλλα αυτοκίνητα, από Kia Picanto μέχρι Ferrari F12, που έχουν κανονικά λάστιχα είναι σκοτώστρες;
-
Εκτος οτι ειναι πιο φτηνα τα απλα λαστιχα,δεν ξερω αν οντως εχουν τοσο μεγαλη διαφορα οση υποτιθεται οτι εχουν σε σχεση με τα runflat..Φανταζομαι θα εχουν και μικροτερη επιβαρυνση οι αναρτησεις και ζαντες(ελληνικοι δρομοι γεματοι λακκουβες) με τα πιο μαλακα ετσι δεν ειναι??
-
Όταν είχα βγάλει τα RF απο το MCS πιο πολύ με είχε ανησυχήσει η απουσία ρεζέρβας παρά ένα ενδεχόμενο σκάσιμο με μεγάλη ταχύτητα...
Κατα τα άλλα μόνο υπέρ έχει η αλλαγή...
New MINI Forum