-
XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και από μένα με έναν χρόνο γεμάτο υγεία για όλους και τις οικογένειές σας, με σίγουρα, ασφαλή και σβέλτα χιλιόμετρα!
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
-
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ!
-
Πρώτα απ' όλα, **ΧΡΟΝΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ **(γιατί λέξη 'το χρόνι' στα ελληνικά δεν υπάρχει).
Εύχομαι σε όλους υγεία, ευτυχία, πρόοδο και ευημερία!!! Μακριά απ' όλους μας πράγματα όπως αυτό που είδαμε πρόσφατα να συμβαίνει με τόση οργή και μανία απ' τη φύση, μακριά απ' όλους μας γενικά πράγματα που δεν μπορούμε να ελέγξουμε!!! Μακάρι οι άνθρωποι που επλήγησαν απ' το σεισμό και τα επακόλουθά του, να βρουν σύντομα τη γαλήνη (όχι μόνιμη) και να επουλωθούν οι πληγές τους!
Για εμάς εδώ κάτι επιπλέον, ευχάριστα και ασφαλή χιλιόμετρα!!! Για τους άλλους εκεί έξω, καλά μυαλά και σύντομα!!!
-
Μιας και ειμαι ο πρωτος που μπαίνω ευχομαι φετος!
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!!!!!
Περισσοτερο γκάζι, στροφιλικια, παντιλικια αλλα και οδικη ασφαλεια και σωστη οδηγικη συμπεριφορα για ο 2005!!!!!!!!!!!!!
Ελπίζω να φερει γουρι η πρωτια μου! Αλλιως ξερετε σε ποιον να τα ριξετε!
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Μιας και ειμαι ο πρωτος που μπαίνω ευχομαι φετος!ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!!!!!
Περισσοτερο γκάζι, στροφιλικια, παντιλικια αλλα και οδικη ασφαλεια και σωστη οδηγικη συμπεριφορα για ο 2005!!!!!!!!!!!!!
Ελπίζω να φερει γουρι η πρωτια μου! Αλλιως ξερετε σε ποιον να τα ριξετε!
Σε πρόλαβε άλλος. Μετά τυμπανοκρουσιών και απαιτήσεων, βεβαίως! Και σε νέο φρέσκο θέμα....
-
Τις καλύτερες μου ευχές για μια πολύ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!
-
Καλή χρονιά σε όλους !
-
Καλή Χρονιά σε όλους.
Είθε το 2005 να είναι γεμάτο υγεία και χαρά για όλο τον κόσμο!Δημήτρης
-
Χρόνια Πολλά και προπαντώς Χρόνια Καλά!
-
-
Καλή χρονιά και από μένα σε όλους.
Μακάρι φέτος η περισσότερη αδρεναλίνη που θα κυλήσει στο αίμα μας να είναι από οδήγηση στα όρια μας και όχι από αρκουδιές των αυτοκινούμενων αυτοχείρων που μετακινούνται γύρο μας.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ