-
άσχετο: Ε20=Εnstone 20 δηλ το 20ο σασί που κατασκευάζεται στο Enstone
-
Εγώ παρατήρησα του καθρέφτες που και από πάνω και από το πλάι φάινονται καλύτερα στην φωτογραφία, ίσως τους βελτιώσανε κιόλας για να μην παραπονιέται ο Lewis ότι δεν βλέπει καλά πίσω του.
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα έχουν και σύστημα επιτήρησης τυφλού σημείου που θα λειτουργεί πιο έντονα και με ηχητική προειδοποίηση όταν ανιχνεύσει ένα από τα 2 κόκκινα μονοθέσια. -
Από τη σύγκριση από ψηλά φαίνεται πόσο πιο 'συμμαζεμένη' είναι η καινούρια McLaren. Θυμίζει έντονα σταγόνα και την περσινή Red Bull.
-
Άσχετο, μου κάνει εντύπωση πως έχουν μειωθεί οι χορηγοί. Ακόμη και η McLaren που είναι από τις κορυφαίες ομάδες πέρα από την vodafone φαίνεται πολύ άδεια από χορηγούς.
-
Ακυρώνεται λόγω χιονιά η αυριανή live παρουσίαση της νέας Ferrari. Αντί αυτής θα δοθούν φωτογραφίες του μονοθεσίου και συνεντεύξεις των συντελεστών στο site της Scuderia.
http://www.ferrari.com/English/Formula1 ... -snow.aspx
-
http://events.ferrari.com/singleseater2012/
Μόλις αποκαλύφθηκε η νέα Ferrari... είναι ΚΑΚΑΣΧΗΜΗ!!!
-
Ας είναι ανταγωνιστικό ,
Ας είναι αποτελεσματικό ,
Ας κερδίζει ,και θα την αγαπήσουμε
Θα λέμε ότι έχει χαρακτήρα και με μία ιδιαίτερη ομορφιά και είναι γοητευτική
-
Δεν βλεπετε η μουρη αυτου του πραγματος.
-
Τι μούρη είναι αυτή!!!?? Fiat Multipla!
-
Και η force india μια απο τα ιδια,αλλα ειχε προειδοποιησει ο ντομενικαλι οποτε το γνωριζαν εξαρχης οτι η νεα ferrari δεν παει για στεμα στα καλλιστεια.
-
παντως ο Κυριακουλης λεει οτι ουτε στον ιδιο αρεσει πολυ αλλα ο σκοπος ειναι να ειναι αποτελεσματικη...
προσπαθω να θυμηθω ποτε στην ιστορια της Φ1 κερδισε το πιο ασχημο αμαξι...
τεσπα...πιστευω πολυ πιο ομορφη η Μακ.
-
ε σαματι εχουνε αρχισει να μοιαζουν λιγο με τουτα
τεσπα, αν κερδιζουμε μπορω να προσπερασω το θεμα της ασχημιας
-
Βλέπω δίπλα-δίπλα τη νέα Ferrari και τη νέα McLaren και μου έρχεται να βάλω τα κλάματα από τη σύγκριση! Καλά θα κάνει η F2012 να είναι γρήγορη, πολύ γρήγορη, για να εξαφανίζεται μπροστά και να μην την δείχνουν οι κάμερες για όλο τον αγώνα!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Βλέπω δίπλα-δίπλα τη νέα Ferrari και τη νέα McLaren και μου έρχεται να βάλω τα κλάματα από τη σύγκριση! Καλά θα κάνει η F2012 να είναι γρήγορη, πολύ γρήγορη, για να εξαφανίζεται μπροστά και να μην την δείχνουν οι κάμερες για όλο τον αγώνα!βαλε καμμια φωτογραφια με την συγκριση....
-
...από άποψη ομορφιάς, μόνο η μονοχρωμία με χαλάει λίγο... (αλλά αυτό δεν αλλάζει!).
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
Βλέπω δίπλα-δίπλα τη νέα Ferrari και τη νέα McLaren και μου έρχεται να βάλω τα κλάματα από τη σύγκριση! Καλά θα κάνει η F2012 να είναι γρήγορη, πολύ γρήγορη, για να εξαφανίζεται μπροστά και να μην την δείχνουν οι κάμερες για όλο τον αγώνα!
βαλε καμμια φωτογραφια με την συγκριση....
Οι μακαρονάδες, πρώτα με την FF και τώρα με F2012, κάνουν στον αισθητικό τομέα (με την FF και στον μηχανολογικό ) ότι μπορούν για να αλλαξοπιστήσω!!!
-
Τα μονοθεσια δεν συμμετεχουν σε καποιο διαγωνισμο ομορφιας
Πρεπει να ειναι αποτελεσματικα και γρηγορα
Φετος τα περισσοτερα μονοθεσια λογω των κανονισμων θα ειναι κακασχημα
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
βαλε καμμια φωτογραφια με την συγκριση....
Οι μακαρονάδες, πρώτα με την FF και τώρα με F2012, κάνουν στον αισθητικό τομέα (με την FF και στον μηχανολογικό ) ότι μπορούν για να αλλαξοπιστήσω!!!
λες και ειναι φτιαγμενη απο LEGO ειναι η Φερραρι....
-
Η εμπρός (και πίσω) πτέρυγα όπως και το ρύγχος που είναι ενωμένη σίγουρα ΔΕΝ είναι οι τελικές σε κανένα μονοθέσιο που παρουσιάζεται. Μπορεί οι τελικές να είναι σχεδόν ίδιες, μπορεί και εντελώς διαφορετικές.
Για την αστεία εμφάνιση πάντως δεν φταίει η Ferarri (ή η Caterham κλπ) αλλά οι κανονισμοί
-
Θα 'χει βέβαια πλάκα να υιοθετήσει και ο Newey αυτό το ρύγχος για τη Red Bull και να δούμε και τη McLaren στον πρώτο αγώνα σαν LEGO-McLaren
Πάντως ποτέ δεν κατάλαβα πόση διαφορά μπορεί να κάνει από μόνο του ένα ρύγχος. Το εμπρός φτερό, ναι, το καταλαβαίνω, αλλά το ρύγχος αυτό καθ' εαυτό...
Διαφορα Νεα - Ιαν/ Φεβ / Mάρτιος 2012