-
Απλώς Βασίλη αυτο το μπλε το έχω για πολυ γαλλογιαπωνεζικη αποχρωση ... Στις Alfa ΜΟΝΟ κοκκινη, γκρι ή μαυρη και μ' αυτη τη σειρά.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Αθλιο αυτο το μπλε για Alfa Romeo και χαλια οι ζάντες της. Δεν μου αρεσει!Πρόσεχε τα λόγια σου γιατί προβλέπω εσπευσμένη επίσκεψη του φίλου σου του Realzeus από κει και ξέρω ότι είναι φανατικός θαυμαστής της GT!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Απλώς Βασίλη αυτο το μπλε το έχω για πολυ γαλλογιαπωνεζικη αποχρωση ... Στις Alfa ΜΟΝΟ κοκκινη, γκρι ή μαυρη και μ' αυτη τη σειρά.Περι ορεξεως μπουγατσα με κολοκυθα
Δεν με χαλαγε καθολου παντως σε μπλε
-
Βασικα οι ζαντες και το χρωμα ουτε εμενα με τρελαινουν .Νομιζω οτι της πανε τα πιο σκουρα χρωματα και οι πολυακτινες ζαντες.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Αθλιο αυτο το μπλε για Alfa Romeo και χαλια οι ζάντες της. Δεν μου αρεσει!Δεν υπαρχεις ομως..
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Απλώς Βασίλη αυτο το μπλε το έχω για πολυ γαλλογιαπωνεζικη αποχρωση ... Στις Alfa ΜΟΝΟ κοκκινη, γκρι ή μαυρη και μ' αυτη τη σειρά.Μισό να το βρω ..........
Αχα νατο
Τα υπόλοιπα ο Αλέξανδρος
Κώστα ένα θα πωΑΙΣΧΟΣ
-
ΤΕΛΕΙΟ είναι το μπλέ! Ειδικά σε 156 f/l...
-
Οκ βρε παιδια. Μια γνωμη ειπα! Μπαααα! Παραξενοι ειστε!
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
-
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Πρόσεχε τα λόγια σου γιατί προβλέπω εσπευσμένη επίσκεψη του φίλου σου του Realzeus από κει και ξέρω ότι είναι φανατικός θαυμαστής της GT!
Δεν τον εκπλησω πλεον! Ξερει! ... και συμφωνουμε στις χρωματικες επιλογες των Alfa.
Περι ορεξεως μπουγατσα με κολοκυθα
... και να εχουμε και σ' αυτο θεμα. Μπουγατσα με κιτρινη κολοκυθα γλυκια η αλμυρη?
Δεν υπαρχεις ομως..
:ugeek: το περιμενα!!!
Mισό να το βρω ..........
Αχα νατοΚατι ξερουν και οι ντοματες. Κοκκινες ειναι οταν ειναι νοστιμες, φρεσκες και ωραιες. Οχι ... μπλε ηλεκτρικ!!!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Πρόσεχε τα λόγια σου γιατί προβλέπω εσπευσμένη επίσκεψη του φίλου σου του Realzeus από κει και ξέρω ότι είναι φανατικός θαυμαστής της GT!
Δεν τον εκπλησω πλεον! Ξερει! ... και συμφωνουμε στις χρωματικες επιλογες των Alfa.
Για μένα το μόνο χρώμα σε μια GT είναι το Rosso Corsa και δευτερευόντως τα υπόλοιπα κόκκινα. Από εκεί και πέρα όμως, σαν τρίτα δέχομαι το μπλε και το μαύρο. Το γκρι δεν θα το σχολιάσω καν...
-
Καλα! Αν βρεθει σε γκρι θα την παρω εγω. Δεν θα στην δωσουμε με το ζορι!
-
Αντε να δουμε ποσο πιο φτηνες θα ειναι.
http://www.protothema.gr/car-and-speed/ ... aid=173114 -
που μπορώ να βρώ τα elearn που έχουν στα συνεργεία ??
-
-
-
-
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
που μπορώ να βρώ τα elearn που έχουν στα συνεργεία ??Για ποιο μοντέλο θες?
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Nατηηηηηηηηηηηη
ΑLFA ROMEO FORUM