-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Ρε παιδιά, δεν έχω κολλήσει ούτε ασφάλεια, ούτε τέλη κυκλοφορίας στο αυτοκίνητό μου. Θέλω το παρπρίζ μου καθαρό. Ο πατέρας μου για χρόνια κάνει το ίδιο και δεν είχε ποτέ πρόβλημα. Επίσης, έχω πετάξει το ειδοποιητήριο και άρα την απόδειξη πληρωμής, έχω όμως κολλήσει το χαρτάκι με τον αριθμό του αυτοκινήτου στο πίσω μέρος του αυτοκόλλητου. Τέλος πάντων, ένα πράγμα δεν καταλαβαίνω... Αφού το έχω αγοράσει και το δείχνω όποτε μου ζητηθεί. Τι ζόρι τραβάνε; Τι δηλαδή, άμα έρθει το στρουμφάκι να με γράψει για παρκάρισμα (που θα είναι μόνο το αμάξι κ δεν θα μπορώ να το δείξω το σήμα), θα μου αφαιρέσει πινακίδες; Νομίζω ότι μία προσφυγή στο Διεθνές Δικαστήριο ή τέλος πάντων στο αρμόδιο όργανο της Ε.Ε. θα ήταν καλή ιδέα. Άντε γιατί το έχουν παρακάνει με τα νταβατζιλίκια τους.Τα ειδοποιητήρια και τις αποδείξεις πάντως κράτα τα (σπίτι!) καλού κακού... Δεν χάνεις τίποτα να τα κρατήσεις, μπορεί να σε βγάλουν από μεγάλους μπελάδες κάποτε...
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Ρε παιδιά, δεν έχω κολλήσει ούτε ασφάλεια, ούτε τέλη κυκλοφορίας στο αυτοκίνητό μου. Θέλω το .... ........γιατί το έχουν παρακάνει με τα νταβατζιλίκια τους.
Τα ειδοποιητήρια και τις αποδείξεις πάντως κράτα τα (σπίτι!) καλού κακού... Δεν χάνεις τίποτα να τα κρατήσεις, μπορεί να σε βγάλουν από μεγάλους μπελάδες κάποτε...
Σωστά. Είχα ακούσει περίπτωση αγοραστή που ήθελε να τα δεί.
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Αφού το έχω αγοράσει και το δείχνω όποτε μου ζητηθεί. Τι ζόρι τραβάνε; Τι δηλαδή, άμα έρθει το στρουμφάκι να με γράψει για παρκάρισμα (που θα είναι μόνο το αμάξι κ δεν θα μπορώ να το δείξω το σήμα), θα μου αφαιρέσει πινακίδες;Έχεις ακούσει για κλήση επειδή ήταν το σήμα κολλημένο, αλλά στο επάνο μέρος του παρμπρίζ (που σκούρεναι) με αποτέλεσμα να είναι δυσδιάκριτο; Ε, έχει δοθεί!!!
-
Καλά αν θέλει να σε γράψει το συμπαθέστατο όργανο δεν υπάρχει περίπτωση κάτι θα βρεί!!!
Πάντως δεν σκοπευω να κολλήσω το σημα των τελών κυκλοφορίας στο παρμπριζ. Ξέρουμε πόσο πάει η ταρίφα αν σε γράψουν γι'αυτο?
Θα το έχω δεξια κάτω μέσα στο φακελάκι της ασφάλειας! Υπάρχει περίπτωση να μου πουν κάτι??? -
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Τι γίνεται αν π.χ. λείπεις από Νοέμβριο 2004 ως Ιούνιο 2005 και δεν καταθέσεις τις πινακίδες σου, και ζητήσεις το αυτοκόλητο του '05 μόλις γυρίσεις? Το λογικό θα ήταν να πληρώσεις για τους 6-7 μήνες του 2005 που μένουν.Οχι μόνο θα το πληρώσεις ολόκληρο, αλλά και εις διπλούν επειδή δεν το αγόρασες μέχρι 31/12...
-
Αν δεν πληρώσεις τα τέλη μπορεί να τη γλιτώσεις απο την αστυνομία,όταν όμως θα θες να πουλήσεις το αυτοκίνητο σου μετά απο χρόνια δε θα μπορείς και θα πρέπει να τα πληρώσεις όλα επι 2 μάλιστα.
Όσα για την τοποθέτηση μία άλλη λύση είναι να το βάλετε στον εσωτερικό καθρέφτη απο τη μεριά του παρμπρίζ.Εγώ έτσι κάνω πάντα και δεν έχω πρόβλημα.Και βγαίνει και εύκολα....!
-
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Αν δεν πληρώσεις τα τέλη μπορεί να τη γλιτώσεις απο την αστυνομία,όταν όμως θα θες να πουλήσεις το αυτοκίνητο σου μετά απο χρόνια δε θα μπορείς και θα πρέπει να τα πληρώσεις όλα επι 2 μάλιστα.Για να πουλήσεις το αυτοκίνητο σου πλέον, δεν χρειάζεται βεβαίωση τελών κυκλοφορίας. Το πουλάς και ας χρωστάς 10 χρόνια.
Να περιμένεις όμως κάποια στιγμή χαρτί από την εφορία και βέβαια εις διπλούν για κάθε έτος. -
Μιας και δεν εχω χρονο να διαβασω τις προηγουμενοες σελιδες θα ηθελα να κανω μια ερωτησουλα
Ειναι υποχρωτικο να εχουμε ολα τα σηματακια κολημενα στο παρμπριζ ολων των περασμενων ετων; -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Μιας και δεν εχω χρονο να διαβασω τις προηγουμενοες σελιδες θα ηθελα να κανω μια ερωτησουλα
Ειναι υποχρωτικο να εχουμε ολα τα σηματακια κολημενα στο παρμπριζ ολων των περασμενων ετων;Αν εισαι συλλεκτης αυστηρά ΝΑΙ..!!!
Ειδαλλως αυστηρά οχι , ειναι αντιαισθητικό.... -
Να λεμε τα κακα αλλα να λεμε και τα καλα. Πηγα χθες στη Β ΔΟΥ να παρω το σηματακι, μιας και δεν μου ηρθε χαρτι, και ξεμπερδεψα σε λιγοτερο απο 5 λεπτα. Ουτε καθυστερηση ουτε ταλαιπορια.
-
και εγώ σήμερα πήρα το σήμα απο την Ι θεσσαλονίκης κια έκανα λιγότερο απο 5 λεπτά,απλά απο τον 8ο κατέβηκα στον 6ο για να πληρώσω και ξανα στον 8ο και τέλος,μάλιστα η υπάλληλος ήταν και ευγενική
-
Ο χρήστης TGD έγραψε:
Αφού το έχω αγοράσει και το δείχνω όποτε μου ζητηθεί. Τι ζόρι τραβάνε; Τι δηλαδή, άμα έρθει το στρουμφάκι να με γράψει για παρκάρισμα (που θα είναι μόνο το αμάξι κ δεν θα μπορώ να το δείξω το σήμα), θα μου αφαιρέσει πινακίδες;
Έχεις ακούσει για κλήση επειδή ήταν το σήμα κολλημένο, αλλά στο επάνο μέρος του παρμπρίζ (που σκούρεναι) με αποτέλεσμα να είναι δυσδιάκριτο; Ε, έχει δοθεί!!!
και το περσινο και το φετινο τα εχω κολλημενα σε αυτο το σημειο το μισο φαινετε και το αλλο μισο οχι, τα εβαλα ετσι γιατι χαμηλοτερα εμποδιζουν!
Βασικα ειχα μια απορια να εκφρασω: Φετος δεν μου ηρθε το κανονικο χαρτι που εχει πανω το νουμερο του αυτοκινητου (αυτο που το κοβεις και κολλας μεσα στο σημα). Οποτε πηγα στην εφορια, πηρα το σηματακι και κρατησα την αποδειξη μεσα στο αμαξι. Οπως ειναι φυσικο αυτη η αποδειξη δεν εχει το νουμερο του αυτοκινητου μεσα οποτε το κολλησα στο παμπριζ χωρις το νουμερο του αυτοκινητου.
Υπαρχει περιπτωση να ειναι παρανομο ???Ρωτησα 1-2 ατομα και μου ειπαν οτι δεν πειραζει......
Παντως στην εφορια της Καλαμαριας που πηγα να παρω 3 σηματα μεσα σε 10 λεπτα τελιωσα και οι υπαλληλοι που με εξυπηρετησαν ηταν ευγενικοτατοι!!!
-
Oταν πήρα το αμάξι πριν 3 χρόνια είχε κολλημένα τέλη, ασφάλειες κτλ από την εποχή του Ομερ Βρυώνη. .Επειδή δεν ήξερα το κόλπο με το ασετον ......άλλαξα όλο το παρμπρίζ!!!!! .Για φέτος πάλι την γλίτωσα. Χαλίκι -κρακ-πάει το κρύσταλλο .Καλά να είναι ο ασφαλιστής μου. Στοιχίζει κάτι παραπάνω αλλά δεν έχει ούτε κόλλες ούτε γρατσουνιές και έχει καταπληκτική διαύγεια.
-
Δεν πληρώνω ,δεν πληρώνω ,δεν πληρώνω.
Με ποιά λογική πήγε το σήμα από τα 81 στα 93 ευρώ;
Πουστιά στην πουστιά ,απατεώνες εεε απατεώνες. -
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Δεν πληρώνωχαχαχα......εξυπνάδες!!!!!! πολαπλά θα τα πληρώσεις!!!!
-
Ο χρήστης akis akis έγραψε:
και εγώ σήμερα πήρα το σήμα απο την Ι θεσσαλονίκης κια έκανα λιγότερο απο 5 λεπτά,απλά απο τον 8ο κατέβηκα στον 6ο για να πληρώσω και ξανα στον 8ο και τέλος,μάλιστα η υπάλληλος ήταν και ευγενικήΠού να πάς και στη Ζ Θεσσαλονίκης...
-
Παιδιά και εγώ το σήμα μου δεν έχει γραμμένο τον αριθμό κυκλοφορίας. Βέβαια και το 04 που αγόρασα το αυτοκίνητο από την αντιπροσωπεία μου το είχαν κολήσει χωρίς το χαρτάκι με τον αριθμό. Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση???
-
Ο χρήστης pie13 έγραψε:
Παιδιά και εγώ το σήμα μου δεν έχει γραμμένο τον αριθμό κυκλοφορίας. Βέβαια και το 04 που αγόρασα το αυτοκίνητο από την αντιπροσωπεία μου το είχαν κολήσει χωρίς το χαρτάκι με τον αριθμό. Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση???Γράφτο μόνος σου σε ένα χαρτάκι και κράτα και την απόδειξη πληρωμής στο αυτοκίνητο.
-
Πάντως για το ασετόν που λέτε, χθες εγώ ξεκόλλησα τα δύο σηματάκια του 2003-2004 με χεράκι-νυχάκι σε 10 λεπτάκια, χωρίς ούτε νερό, ούτε ασετόν... Βέβαια, τα κατέστρεψα και αφού έβγαλα και του 2004 θυμήθηκα ότι ίσως θα έπρεπε να το είχα αφήσει 1-2 μέρες ακόμα (μέχρι να μπει το 2005... )...
Αν με γράψουν όμως σήμερα γι' αυτό τον λόγο θα πρέπει να είμαι απελπιστικά γκαντέμης...
-
ΑΠΌ ΦΘΙΝΏΠΟΡΟ ΛΕΕΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΩΝ ΤΕΛΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΘΑ ΑΚΡΙΒΙΝΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ.. ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΦΘΑΝΕΙ ΤΟ 15% ΤΟ ΠΕΡΥΣΙΝΟ?
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΟΣΟ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ΝΑ ΦΘΑΣΕΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Η ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ?
Σήμα Τελών Κυκλοφορίας