-
Κόκκινη Lancia Fulvia2 HF, Σάββατο μεσημέρι στο λιμάνι του Πειραιά
Σπύρος
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Ειδα μια μικρη και ταπινη Porsche Cayenne turbo με πολυ γνωστο ποδοσφαιριστη, με επιτυχημενη διεθνη καριερα.
Ειχε Ολλανδικες πινακιδες...Άργησες Μάνο, από το καλοκαίρι τη βλέπουμε...
Αυτή η SL 55 AMG που είδα τις προάλλες όμως, ακόμα να βρούμε σε ποιον ανήκει... -
4 meres prin ekso apo ksenodoxeio stin Park Road sto londino itan aragmeni mia McLaren - Mercedes SLR se asimi xroma! iperoxo autokinito.
Ligo prin stin antiprosopeia tis Porsche sti bitrina eixe mia Carrera GT episis se asimi ! -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Ειδα μια μικρη και ταπινη Porsche Cayenne turbo με πολυ γνωστο ποδοσφαιριστη, με επιτυχημενη διεθνη καριερα.
Ειχε Ολλανδικες πινακιδες...Άργησες Μάνο, από το καλοκαίρι τη βλέπουμε...
Αυτή η SL 55 AMG που είδα τις προάλλες όμως, ακόμα να βρούμε σε ποιον ανήκει...Εχω μια ιδεα Μιχαλη
Αν ειναι αληθεια οτι ο τυπος πρεπει να μεναι καπου κοντα στο Πανανειο, θα παμε και θα του κανουμε μια μικρη γρατζουνια, θα του αφησουμε το τηλεφωνο μας με ενα μηνυμα που θα λεει
'Αγαπητε κυριε ειδα αυτον που σου εκανε τη γρατζουνια να μπαινει στο υπαριθμον ΠΠΠ 1234345 και να φευγει. Για περισοτερες πληροφορειες παρτε μας τηλεφωνο'...και ετσι θα τον ξετρυπωσουμε!!!!!
-
....σήμερα το μεσημέρι στην Ν.Σμύρνη σχεδόν δίπλα στο σπίτι μου παρκαρισμένη μια ασημί Lotus Esprit V8 με αριθμό κυκλοφορίας με 4 ίδια ψηφία που γενικά κυκλοφορεί στα νότια... παρατηρώντας την από κοντά πρέπει να 'ναι από τα πιο χαμηλά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν! (εκτός από κούκλα βέβαια)
-
Δεν υπαρχουν λογια!!!!!!
Οχι !!!! δεν ειναι στην δικια μου αυλή!!!
-
Πλάκα-πλάκα, είδα μια 360 Spider τις προάλλες να στρίβει στην παραλιακή, κατεβαίνοντας τη Μπότσαρη, περίπου στις 2 το βράδυ, με άδειο δρόμο κ πήγαινε (στην Ανθέων) με 50.. Ferrari έχεις! Σπάστο λίγο βραδιάτικα!!
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Πλάκα-πλάκα, είδα μια 360 Spider τις προάλλες να στρίβει στην παραλιακή, κατεβαίνοντας τη Μπότσαρη, περίπου στις 2 το βράδυ, με άδειο δρόμο κ πήγαινε (στην Ανθέων) με 50.. Ferrari έχεις! Σπάστο λίγο βραδιάτικα!!Εγώ λέω να καταθέσουμε τις απόψεις μας...
Πιστεύω πως ήταν ή γυναίκα που έβγαζε βόλτα το δώρο του πλούσιου άντρα της, ή ηθοποιός που τα έκρυψε από την εφορία, ή ιδιοκτήτης παραλιακού (ή βόρειου) club ή κάτι αντίστοιχο τέλως πάντων... Γνώστης δεν είναι... Για μόστρα το έχει το καημένο........ -
Σχετικα με τη φωτογραφια:
Ποιος γυφτος θα αγοραζε τετοια αμαξαρα και θα εβαζε να μεγαλο σημα της Shell στο πισω προφυλακτηρα; -
Ποιος γυφτος θα αγοραζε τετοια αμαξαρα και θα εβαζε να μεγαλο σημα της Shell στο πισω προφυλακτηρα;Μπορεί να είναι εταιρικό
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ποιος γυφτος θα αγοραζε τετοια αμαξαρα και θα εβαζε να μεγαλο σημα της Shell στο πισω προφυλακτηρα;Μπορεί να είναι εταιρικό
Σε οποιαδηποτε περιπτωση, το σιγουρο ειναι οτι ο ανθρωπος ανεξαρτητως θρησκειας, ειναι ΙΕΡΟΣΥΛΟΣ!!!
-
Εδώ έβαλε τη φτερούγα του batman από επάνω!
-
Ποιος γυφτος θα αγοραζε τετοια αμαξαρα και θα εβαζε να μεγαλο σημα της Shell στο πισω προφυλακτηρα;Μπορει να το είχε γρατζουνήσει και να μην είχε λεφτα να το φτιάξει
Τι θυμηθηκα τώρα, αυτα τα απαίσια αυτοκόλητα, σαν λεκές (splash), που τα έβαζαν όλοι για να καλύπτουν τα γδαρσιματα και τα βαθουλώματα -
Προ ολίγου στο Κολωνάκι:
Bentley Coupe ολοκαίνουργια παρκαρισμένη στη θεόστενη Χάρητος ,
και λίγο παραπάνω,κοντά στη δεξαμενή μια Ferrari 575Kαλά,είναι τρελοί οι αρχηγοί και τις αφήνουν έτσι εκτεθειμένες?
-
Αν εχεις δωσει τοσα λεφτα για ενα αμαξι, προφανως θες να το δειξεις αλλα εχεις και τα φραγκα να το συντηρησεις σε περιπτωση απροοπτου.
-
Ο χρήστης Hakk έγραψε:
Πλάκα-πλάκα, είδα μια 360 Spider τις προάλλες να στρίβει στην παραλιακή, κατεβαίνοντας τη Μπότσαρη, περίπου στις 2 το βράδυ, με άδειο δρόμο κ πήγαινε (στην Ανθέων) με 50.. Ferrari έχεις! Σπάστο λίγο βραδιάτικα!!
Εγώ λέω να καταθέσουμε τις απόψεις μας...
Πιστεύω πως ήταν ή γυναίκα που έβγαζε βόλτα το δώρο του πλούσιου άντρα της, ή ηθοποιός που τα έκρυψε από την εφορία, ή ιδιοκτήτης παραλιακού (ή βόρειου) club ή κάτι αντίστοιχο τέλως πάντων... Γνώστης δεν είναι... Για μόστρα το έχει το καημένο........Ή απλά μπορεί στην πόλη να οδηγεί σωστά και μπράβο στον/στην οδηγό που με τόσα άτια συγκρατεί το πόδι...
Το όριο ταχύτητας στις πόλεις (τα 50χαω) είναι το μόνο όριο ταχύτητας που συνειδητά τηρώ. Εκτός από την παραλιακή (Μ. Αλεξάνδρου) όπου αν πας με 50 θα προκαλέσεις πολλά ατυχήματα...
-
Μάρκο, συμφωνώ απόλυτα με αυτά που λες.. το είπα μεταξύ σοβαρού κ αστείου, για να μην παραθέσω απλά και σκέτα αυτό που είδα. Στο κάτω-κάτω, κι εγώ μέσα στην πόλη οδηγώ πολύ συντηρητικά.
Παρόλα αυτά, στο σημείο εκείνο, με την κίνηση που είχε και την ώρα που το είδα, εκτιμώ πως θα μπορούσε να πηγαίνει πιο φυσιολογικά (θα έλεγα πως οδηγούσε φοβισμένα). Αυτό όλο κι όλο! Παραξενεύομαι που το είδες τόσο απόλυτα το ζήτημα!
Και στο θέμα: Στην παραλία της Κρήνης, σήμερα γύρω στις 6, κίτρινη Lamborghini Murcielago με πινακίδες ΝΖΧ
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Και στο θέμα: Στην παραλία της Κρήνης, σήμερα γύρω στις 6, κίτρινη Lamborghini Murcielago με πινακίδες ΝΖΧ
Που είχε διπλοπαρκάρει σε κάτι σκουπιδοτενεκέδες!
-
Ο χρήστης Sikatidaidep έγραψε:
4 meres prin ekso apo ksenodoxeio stin Park Road sto londino itan aragmeni mia McLaren - Mercedes SLR se asimi xroma! iperoxo autokinito.
Ligo prin stin antiprosopeia tis Porsche sti bitrina eixe mia Carrera GT episis se asimi !Στην αντιπροσωπια απέναντι απο το Hide Park ειδες την GT? Πριν απο δύο εβδομάδες πήγα στην αντιπροσωπία, το έπαιξα αναποφάσιστος αγοραστης (SLR ή GT- υπαρξιακό το δίλλημα...!!) και με άφησαν να μπώ μεσα!!!
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Bugatti Veyron
στο κατάστημα της Bugatti στην Unter-den-Linden στο Βερολίνο τον Απρίλιο του 2004. Την έβγαλα και (πολλές...) φωτό αλλά δεν τις έχω πρόχειρες
Πιάνεται ?
Και εγώ την ειδα την περασμένη εβδομάδα!!! ειναι ακομη εκεί!!!. Μαζύ της ειναι και η Bentley Continnental GT!!!! εμεινα 20 λεπτα και τα θαυμαζα
224.v και ο αδερφός μου την είδε!!
Carspotting