-
Το χτενι ομως.......
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Το χτενι ομως.......σου κάνει και εσένα εντύπωση που είναι ακόμα στην θέση του ε ?
-
Ναι ολοκληρη η φραση ηταν...
Το χτενι ομως.....αμετακινητο
Bασικα αν υποθεσουμε πως δε του το βανδαλισαν και δε το στουκαρε(προφανως)
Ποσο κλαμπανος παιζει να εισαι για να καταντησεις το αυτοκινητο σου ετσι?
Οκ να μη το φροντιζεις το δεχομαι,αλλα αυτο μ εναν κοφτη στον v8 θα σκορπισει (αν παρει μπρος ) -
Ναι ολοκληρη η φραση ηταν...
Το χτενι ομως.....αμετακινητο
Bασικα αν υποθεσουμε πως δε του το βανδαλισαν και δε το στουκαρε(προφανως)
Ποσο κλαμπανος παιζει να εισαι για να καταντησεις το αυτοκινητο σου ετσι?
Οκ να μη το φροντιζεις το δεχομαι,αλλα αυτο μ εναν κοφτη στον v8 θα σκορπισει (αν παρει μπρος )ξέρω πολλούς τύπους που φέρονται έτσι στα αυτοκινητα τους... βέβαια εδώ δεν μιλάμε για ιμπιζα και γιάρις αλλά για φερράρι... αλλά αν τα λεφτά είναι τόσα ώστε να μην πεινάσουν και τα εγγονια σου...γουαι νοτ ?? + λιζινγκ...
-
Παντως 35 χιλιαρικα αν δεν ειναι τρελα διαλυμενη,ακουγονται καλα για τετοιο αυτοκινητο.Βεβαια δε ξερω ποσο κοστιζουν τα ανταλλακτικα για να το φερεις στα ισα του
(συγχαρητηρια για την ΑΕΚ μπαλαρα παιζει αποψε ) -
Παντως 35 χιλιαρικα αν δεν ειναι τρελα διαλυμενη,ακουγονται καλα για τετοιο αυτοκινητο.Βεβαια δε ξερω ποσο κοστιζουν τα ανταλλακτικα για να το φερεις στα ισα του
(συγχαρητηρια για την ΑΕΚ μπαλαρα παιζει αποψε )Ντάξει μπαλάρα δεν το λες, αλλά δεν είμαστε και εκείνο το προ 2μήνου συνονθύλευμα...
εδιτ: το παίρνω πίσω...αφού έβαλε και γκολ ο Μπερνς με το στήθος μπαλάρα παίζουμε!
-
(συγχαρητηρια για την ΑΕΚ μπαλαρα παιζει αποψε )Aλλα τοσα οποτε παιρνεις μια καλης καταστασης στα 60k.
-
-
-
Το πόσταρα για να κάνω ακριβώς αυτήν την παρατήρηση μετά
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
(συγχαρητηρια για την ΑΕΚ μπαλαρα παιζει αποψε )Aλλα τοσα οποτε παιρνεις μια καλης καταστασης στα 60k.
το πολυ 60Κ
-
Πήρε μεταγραφή ο Φέττελ στη Φερράρι?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Πήρε μεταγραφή ο Φέττελ στη Φερράρι?Τι εννοεί ο ποιητής;
-
-
Μωρέ τον κύριο τον ξέρω... την φημολογία αυτή όμως δεν έχω ακούσει πουθενά.
-
Μηπως επειδη φερνει λιγο στο Φεττελ???
-
Πφφφ... δεν εισαι σε φόρμα σήμερα Δία...
-
ωραίο μαλλί ο τζάστιν
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Πφφφ... δεν εισαι σε φόρμα σήμερα Δία...Κώστα εγώ μόνο μια φωτογραφία βλέπω, αυτή του Φέττελ. Την διπλανή μου την εμφανίζει σαν broken link και δεν μου την ανοίγει. Οπότε είμαι δικαιολογημένος.
-
Καλα αυτη διπλα απο το Φεττελ ουτε εγω τη βλεπω αλλα οι 2 του Justin φαινονται κανονικα.
Ferrari Forum (aka REALZEUS' topic)