-
Στο σημείο αυτό ξεπερνώ τις αρμοδιότητές μου ως moderator (που δεν περιλαμβάνουν τη χειραγώγηση της πορείας μιας συζήτησης αλλά την τήρηση του κανονισμού) για να πω ότι, κατά την άποψή μου, τα αυτοκίνητα και οι Stratos είναι το σημείο επαφής με το φίλο μας τον tryphon, αν είναι να επωφεληθούμε αμοιβαία και να κερδίσουμε από τη συζήτηση και να μάθουμε κάτι, διαφορετικά δε βλέπω τρόπο προσέγγισης σε ό,τι αφορά τα άλλα σημεία παρά μόνο πεδίο για προσωπική αντιπαράθεση, προσβολές κτλ. Ας το γυρίσουμε λοιπόν στις Stratos (κάπου υπάρχουν και αντίστοιχα παλιά θέματα, πχ. http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=16&t=35378 και η σελίδα του tryphon http://www.rallycars.com/) και ας μείνει το παρόν θέμα μήπως κανείς ΟΝΤΩΣ θέλει να πει πράγματα σχετικά με συγκρίσεις χωρών. Η συνέχιση της παρούσας μορφής της συζήτησης όμως δεν έχει νόημα IMHO πάντα [Mod]
-
Καλά, θα κάνω μια μικρή μετατροπή σ αυτό που ήθελα να γράψω για να μην κοπεί.
Κανείς εβραίος δεν θα γλύτωνε στη γερμανία απλά επειδή θα είχε μια στράτος στην κατοχή του, κι ας έβριζε τους εβραίους απ το πρωι ως το βράδυ. -
Σήμερα έχουν αγώνα καρτινγκ οι μικροί, θα σας λείψω μέχρι το βραδάκι...οσο για τους Εβραίους πόσους στείλατε πακέτο Γερμανία;
-
Ο χρήστης tryphon έγραψε:
Σήμερα έχουν αγώνα καρτινγκ οι μικροί, θα σας λείψω μέχρι το βραδάκι...οσο για τους Εβραίους πόσους στείλατε πακέτο Γερμανία; -
Σήμερα έχουν αγώνα καρτινγκ οι μικροί...Έλα ρε!
Σε ποιά πίστα τρέχουν?
Από καιρό?
Χθες στα Μέγαρα είχε 15-17 βαθμούς, ήλιο και ένα πολύ ελαφρύ αεράκι. Αυτό που λέμε καρτόκαιρο.
-
-
Αυτό παίζει να είναι το πιο θλιβερό τόπικ που έχω δει στο φόρουμ. Είμαι περίεργος να δω που θα φτάσει. Το πιο ενδιαφέρον είναι πως δεν ξετυλίγεται με την ανοχή των συντονιστών αλλά με την συμμετοχή και συμπαράστασή τους.
ΥΓ.Η σελίδα http://www.rallycars.com πολύ ενδιαφέρουσα, δε τη γνώριζα.
-
...οσο για τους Εβραίους πόσους στείλατε πακέτο Γερμανία;Στείλατε; Γιατι ρε φίλε στείλατε; Τότε αν δεν απατώμαι δεν είχες γίνει ακόμα ελβετός, ήσουν ελληνας σε υγρή κατάσταση. Αρα στείλαμε να λες φίλε και όχι στείλατε.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Αυτό παίζει να είναι το πιο θλιβερό τόπικ που έχω δει στο φόρουμ. Είμαι περίεργος να δω που θα φτάσει. Το πιο ενδιαφέρον είναι πως δεν ξετυλίγεται με την ανοχή των συντονιστών αλλά με την συμμετοχή και συμπαράστασή τους.ΥΓ.Η σελίδα http://www.rallycars.com πολύ ενδιαφέρουσα, δε τη γνώριζα.
Οπως είπαμε και πριν όπως την βλέπει ο καθένας, για μένα αυτό το τοπικό δεν λέει απολύτως τίποτα, πρόκειται για έναν τύπο που αδυνατεί να κατανοήσει το άλφα και το βήτα, υπάρχουν όμως άλλα τοπικά που όντως μου δημιουργούν απίστευτη κατάθλιψη.
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
...οσο για τους Εβραίους πόσους στείλατε πακέτο Γερμανία;
Στείλατε; Γιατι ρε φίλε στείλατε; Τότε αν δεν απατώμαι δεν είχες γίνει ακόμα ελβετός, ήσουν ελληνας σε υγρή κατάσταση. Αρα στείλαμε να λες φίλε και όχι στείλατε.
+1.
Και πέρα από αυτό, όπως έγραψε ο nass στην προηγούμενη σελίδα, είναι κι αυτός συνυπεύθυνος για την τωρινή μας κατάσταση όσο και να διατείνεται για το αντίθετο.
-
θα μπορουσε βεβαια να είναι ένα πληροφοριακο 'topic' ακριβώς στον τίτλο του. Υπαρχει τοσος κόσμος abroad για διάφορους λόγους που θα μπορούσαν να μεταφέρουν εικονες, ιδέες, εμπειρίες σε σχεση με την τωρινή κατασταση στην Ελλάδα αλλα διασκεδάζουμε με το αμοκ ανθελληνισμού, ανιστόρητων θεωριών, φιλοσοφήματα διανθισμένα με υπονοούμενα και ειρωνείες και άλλα θλιβερά.
Δεν πειράζει. ΣΚ για χαλαρωση είναι! -
Σήμερα έχουν αγώνα καρτινγκ οι μικροί, θα σας λείψω μέχρι το βραδάκι...Εχω και άλλη μια απορία: τα καρτ δεν έχουν ακόμα ban-αριστεί από αυτή τη χώρα εξαιτίας της απεχθους λαδίλας τους;
-
Γενική παρατήρηση. Η λαϊκή Ευρώπη δεν αναγνωρίζει την Ελληνική Αντίσταση. Την αντίσταση κατά των Γερμανών την μονοπώλησαν εκ των υστέρων οι Άγγλοι. Ο κάθε Τρύφωνας δεν ξέρει τι σφαγές έγιναν εδώ. Μη σας φαίνονται παράξενες οι απόψεις του. Αφουγκραστείτε τον χωρίς να σοκάρεστε. Δεν χρησιμοποιώ το ρήμα «ακούστε» διότι αυτό πάει συνήθως μαζί με το «δέχομαι». Το «αφουγκράζομαι» όμως είναι ουδέτερο.
Είναι μια ωραία ευκαιρία να συνομιλήσετε με έναν λαϊκό αγραμματούτσικο Ευρωπαίο. Σας το είπα προηγουμένως αλλά δεν ακούτε.
-
Ο χρήστης imago έγραψε:
... Ο κάθε Τρύφωνας δεν ξέρει τι σφαγές έγιναν εδώ. Μη σας φαίνονται παράξενες οι απόψεις του. Αφουγκραστείτε τον χωρίς να σοκάρεστε...Δεν γίνεται αν και σωστά λες!
Το να αγνοεί καποιος καποια πράγματα της ιστορίας μπορεί και να μην πειράζει. Να ανοίξει ένα βιβλίο να διαβάσει. Εξάλλου αυτο που έχω παρατηρήσει απο δύο 'τοπικές' ιστορίες (εννοώ ιστορία καθε τόπου, χωρας ή πατρίδας) είναι ότι σχεδόν παντα είναι διατυπωμένη και προσκείμενη υπερ των 'ντόπιων'!
Ο ανιστόριτος όμως μπορεί να είναι και επικίνδυνος. -
Τρύφωνα, πέρα από τα ιστορικά αυτοκίνητα, έχεις και κάποιο καινούριο στην κατοχή σου; Εγώ θυμάμαι την Ελβετία τίγκα στις Μ και στα Audi S & RS.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
θα μπορουσε βεβαια να είναι ένα πληροφοριακο 'topic' ακριβώς στον τίτλο του. Υπαρχει τοσος κόσμος abroad για διάφορους λόγους που θα μπορούσαν να μεταφέρουν εικονες, ιδέες, εμπειρίες σε σχεση με την τωρινή κατασταση στην Ελλάδα αλλα διασκεδάζουμε με το αμοκ ανθελληνισμού, ανιστόρητων θεωριών, φιλοσοφήματα διανθισμένα με υπονοούμενα και ειρωνείες και άλλα θλιβερά.
Δεν πειράζει. ΣΚ για χαλαρωση είναι!+1, και έχουμε και πολύ υλικό
Αλλά δεν πειράζει, θα τα πούμε από κοντά, παρέα με ξινιάρα και Νίκο
-
Ο χρήστης imago έγραψε:
Γενική παρατήρηση. Η λαϊκή Ευρώπη δεν αναγνωρίζει την Ελληνική Αντίσταση. Την αντίσταση κατά των Γερμανών την μονοπώλησαν εκ των υστέρων οι Άγγλοι. Ο κάθε Τρύφωνας δεν ξέρει τι σφαγές έγιναν εδώ. Μη σας φαίνονται παράξενες οι απόψεις του. Αφουγκραστείτε τον χωρίς να σοκάρεστε. Δεν χρησιμοποιώ το ρήμα «ακούστε» διότι αυτό πάει συνήθως μαζί με το «δέχομαι». Το «αφουγκράζομαι» όμως είναι ουδέτερο.Είναι μια ωραία ευκαιρία να συνομιλήσετε με έναν λαϊκό αγραμματούτσικο Ευρωπαίο. Σας το είπα προηγουμένως αλλά δεν ακούτε.
Τοότε απλά δεν δικαιούται δια να ομιλεί!
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Αυτό παίζει να είναι το πιο θλιβερό τόπικ που έχω δει στο φόρουμ. Είμαι περίεργος να δω που θα φτάσει. Το πιο ενδιαφέρον είναι πως δεν ξετυλίγεται με την ανοχή των συντονιστών αλλά με την συμμετοχή και συμπαράστασή τους.ΥΓ.Η σελίδα http://www.rallycars.com πολύ ενδιαφέρουσα, δε τη γνώριζα.
Δες και το cv εκει να δεις ενδιαφερον.
-
Αυτό παίζει να είναι το πιο θλιβερό τόπικ που έχω δει στο φόρουμ. Είμαι περίεργος να δω που θα φτάσει. Το πιο ενδιαφέρον είναι πως δεν ξετυλίγεται με την ανοχή των συντονιστών αλλά με την συμμετοχή και συμπαράστασή τους.
Είναι πιθανό να ευρισκόμεθα ενωπίον ενός καλά ενορχηστρωμένου σχεδίου, ενός αέναου πινγκ-πονγκ προσυμφωνημένων εγκλήσεων και αντεγκλήσεων ένθεν κακείθεν για να ανεβάσουν την επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα.
-
Υπάρχουν άτομα που παρακολουθούν τη σελίδα πλην των εγγεγραμμένων;
Συγκρίσεις χωρών (Ελλάδα vs. Ελβετία, ΗΠΑ, Νεπαλ...) [Διάσπα