-
Tι 40, κατω απο 30...
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/433329/
Μαλλον θα υποστρεφει πολυ γι αυτο ειναι σε προσφορα
-
Αναφέρω στο εκκλησίασμα ότι ο Chris Harris πούλησε την παλιά του 997 Ι GT3 προς 19Κ λίρες, έσκασε ένα 15άρι ακόμα που είχε στην άκρη και απέκτησε με leasing μια ολοκαίνουρια GT3 RS 4.0. Δεδομένου ότι η τελευταία κοστίζει 135Κ κι ότι μετά από τα δύο χρόνια του συμβολαίου θα του την πάρουν πίσω προς 82Κ, θα πρέπει να τους ακουμπάει 1.280 λίρες μηνιαίως. Καθώς είναι leasing, στο μίσθωμα περιλαμβάνεται κι η ασφάλεια, η συντήρηση και φαντάζομαι και τα τέλη (αν οι Αγγλάρες έχουν κάτι τέτοιο βέβαια). Δηλαδή έδωσε τσάμπα μια αμαξάρα, έσκασε ό,τι είχε στην πάντα (δεν πρέπει να έχει τίποτα άλλο, αφού τα τελευταία χρόνια έχουν περάσει από τα χέρια του Ferrari 550, BMW M5), θα δίνει ένα σεβαστό ποσό κάθε μήνα και στο τέλος της διετίας δε θα έχει τίποτα, παρά μόνο μερικές αναμνήσεις. Αν δεν ήταν συντάκτης και τη χρησιμοποιούσε καθημερινά, τότε ίσως το καταλάβαινα. Τώρα όμως που λόγω δημοσιογραφικών υποχρεώσεων, θα την οδηγεί το πολύ 3-4 μέρες το μήνα, μου φαίνεται τελείως τρέλα το όλο σενάριο. Αφήστε που επειδή οδηγεί τα πάντα, όλο και κάτι καλύτερο θα σκάει στο περιοδικό και μετά θα θέλει αυτό αντί για την 911. Τέλος πάντων, από πίτα που δεν τρως, τι σε νοιάζει κι αν καεί...
-
Έχεις κάνει κάποια ανάλογη μελέτη για τα κοινόχρηστα του?
ΥΓ. Άρης
-
-
Dimsabas, ...πόστ από τα λίγα!!!
Μήπως έχεις πυρετό;AIK, δλδ challenge accepted
Sent
-
RS6 δεν είχε μεχρι πρόσφατα;;
-
Ο Πίθηκας πράγματι ηγόρασε μια GT3 RS 4.0 την οποία 'he couldn't really afford', όπως καταλήγει και το μινι 'βιογραφικό' του ως κριτού στο Εvo-COTY. Υπ' αυτήν την έννοια, είμαστε ομοιοπαθείς Δεν ξέρω για κείνον, αλλά εγώ τουλάχιστον παιδιά και σκυλιά δεν έχω...
Σημειωτέον ότι τα αμορτισέρ PASM της RS 4.0 βγήκαν ελαττωματικά, και δεν έχει ευκαιρέσει να το πάει να τα φτιάξουν...Άσχετο με τα ανωτέρω, αλλά ενδιαφέρον trivium, νομίζω: Οι σχέσεις μετάδοσης της 911 Carrera GTS με PDK, και λάστιχα στους κινητήριους τροχούς 305/30-19:
Τελική (διαφορικό) 3,44:1
1η: 3,91:1 - 9,32 χλμ/ω ανά 1000 σαλ
2α: 2,29:1 - 15.92 χλμ/ω ανά 1000 σαλ
3η: 1,65:1 - 22,09 χλμ/ω ανά 1000 σαλ
4η: 1,30:1 - 28,04 χλμ/ω ανά 1000 σαλ
5η: 1,08:1 - 33,75 χλμ/ω ανά 1000 σαλ
6η: 0,88:1 - 41,42 χλμ/ω ανά 1000 σαλ
7η: 0,62:1 - 58,79 χλμ/ω ανά 1000 σαλΌπισθεν δεν θυμάμαι, λυπάμαι.
Η 7η δεν μπορεί να επιλεγεί εάν είσαι στο αυτόματο, με τη ρύθμιση super sport (με την οποία κάνεις αυτόματες και τυποποιημένες εκκινήσεις launch control, με 4,2 δλ για τα 100χλμ.ω). Εννοείται ότι πρόκειται για κρετίνικο function, που δεν αφορά όσους πονάνε τα σίδερα...
-
Του Ντελεκούρ πόσο υποστροφική να του φάνηκε η GT3;
Και όπως τον κόβω δεν τον είχε πιάσει και το Xanax... -
Ποτέ δεν τον πιάνει το Xanax αυτον, είχε πεσει στη μαρμιτα όταν ηταν μικρός!
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
Καταπιείτε τώρα το πληκτρολόγιό σας γατάκια!!
Και μην βρεθεί κανείς έξυπνος και κοροϊδέψει ότι είναι αδύνατον από ένα World Roadshow να έχουν βγει συμπεράσματα αυθεντίας, γιατί θα έχουμε άλλα!
...όλοι έχουν τον δάσκαλό τους, μερικοί όμως δεν ανήκουν στους όλους και δασκαλεύουν τους υπόλοιπους εμάς που έχουμε στα χέρια μας ένα σωρό αυτοκίνητα εδώ και χρόνια, είτε από οικογένεια ή εταιρία ή από ιδιοκτησία, κατηγορία που είναι και η σημαντικότερη σε εμπειρία γιατί πολλοί δίνουμε αυτοκίνητα αλλά ο καθε niki lauda δεν μπρολαβαίνει και μπολλά... ειδικά επειδή όλες οι εμπειρίες τέτοιων ανθρώπων είναι ούτως ή άλλως ανάλογες, μικρές σε διάρκεια και χωρίς παιδία στον χώρο...
αμα αρχήσουμε να ανεβάζουμε φωτογραφίες φοβάμαι ότι θα γίνει του... photoshop κάποια στιγμή και μετά αφού θα τρέχουν μερικοί συνήθεις ύποπτοι να βγάλουν κι άλλες στην φόρα, προσπαθόντας να δείξουν ότι τα έχουν κλάνει όλα και πριν καν γεννηθούν...
Tην σχετικη φωτο, την εβαλα μετα απο την τοποθετηση γνωστου τρολλακια, που ως γνωστον, μεταξυ αλλων -troll-
οταν αναφερομαι σε κατι που του κανει εντυπωση, (χωρις υφος, χωρις εξυπνακισμους, απλα λεγοντας την αποψη μου) σπευδει αμεσα να ειρωνευτει-κοροιδεψει, μειωσει σε γενικες γραμμες οτιδηποτε μπορει να πω οτι εχω κανει, οταν
δεν το εχει κανει/δει αυτος...σε γκαράζ δουλεύεις;
γιατι αποκλειω να υπάρχουν τοσοι μαζεμένοι καλοί σαμαρείτες να σου δάνεισαν τα ζούπερ καρ τους για μια βόλτα στο τετράγωνο (νταξ, για περισσότερο δεν τίθεται καν θεμα, μη λέμε οτιθεμε)
Εσυ απο την αλλη, γιατι δεν γραφεις με μεγαλα γραμματα αυτο που θες να πεις? Αφου το γραφεις, γραψτο να φανει κανονικα: '...όλοι έχουν τον δάσκαλό τους, μερικοί όμως δεν ανήκουν στους όλους και δασκαλεύουν τους υπόλοιπους εμάς που έχουμε στα χέρια μας ένα σωρό αυτοκίνητα εδώ και χρόνια, είτε από οικογένεια ή εταιρία ή από ιδιοκτησία, κατηγορία που είναι και η σημαντικότερη σε εμπειρία γιατί πολλοί δίνουμε αυτοκίνητα αλλά ο καθε niki lauda δεν μπρολαβαίνει και μπολλά... ειδικά επειδή όλες οι εμπειρίες τέτοιων ανθρώπων είναι ούτως ή άλλως ανάλογες, μικρές σε διάρκεια και χωρίς παιδία στον χώρο...'
Aπο την παραθεση της φωτο, προς διαβεβαιωση των λεγομενων μου οτι δεν λεω ψεμματα, εσυ καταλαβες αυτα για το προσωπο μου?
Επειδη τυχαινει και με γνωριζεις (καλως/κακως) εχεις την εντυπωση οτι παριστανω καποιον 'δασκαλο' ή οτι ειμαι καλυτερος απο καποιον αλλο, επειδη εχω ασχοληθει περισσοτερο σε σχεση με καποιους αλλους?
Περιεργο παντως, ειδικα απο εσενα να λεγεται κατι τετοιο για εμενα, (ετσι τουλαχιστον υπονοει η τοποθετηση σου) την στιγμη που διακρινεσαι για το υπερεγω σου και για την συνηθεια επιβολης των σκεψεων-ενεργειων σου σε τυχον συζητησεις-καταστασεις, τουλαχιστον σε δικες μας παλιοτερες συζητησεις αλλα και γεγονοτα, κατι που εχει επιβεβαιωσει και παλαιος φιλος και συμφοιτητης σου.
Για την ιστορια παντως, πολλοι ειχαν/εχουν και θα εχουν στα χερια τους αμετρητα/πανακριβα/παν...γρηγορα αυτοκινητα,
εντος και εκτος Forum, αλλα αυτο, οσο και να θελουν/ποθουν/νομιζουν, δεν τους δινει κανενα ιδιαιτερο αξιωμα παραπανω γνωσης-εμπειριας στο αντικειμενο, ειδικα μαλιστα, εαν η αξιοποιηση του οποιου οχηματος κινειται ακομα και λιγο πανω απο τον μεσο ορο, ενω οι αισθησεις τους, τους κανει αντιστοιχα να νομιζουν οτι εχουν ξεπερασει καθε οριο ταχυτητας και αδρεναλινης...
Την παιδεια τελος στο συγκεκριμενο χωρο, μπορουν και την διδασκουν πραγματικα, ανθρωποι που ανηκουν σε αυτον διαχρονικα, απο πραγματικη αγαπη και παθος για το αντικειμενο, -και οχι γιατι ειναι κατοχοι
του οποιου ζουπερκαρ, γληγορου κτλ-, γιατι εχουν ζησει πολλες διαφορετικες εμπειριες ειτε στο αριστερο, ειτε στο δεξι μπακετ, και πανω απ' ολα γιατι θελουν και προσπαθουν να γινουν ακομα καλυτεροι. -
καταλαβαίνεις τι γραφεις έτσι;
μπερδεύεις (κλασικά) ενα σωρό έννοιες. πχ το πάθος με την ικανότητα. τη θέληση με την αποτελεσματικότητα. και πολλά πολλά άλλα.
και για να μην ξεχνιέσαι, γιατι πιστεύεις οτι ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΟΙ ειναι τρολάκια -αν ντε και καλά θελεις να με κατατάξεις εκεί, τουλάχιστον πες με τρολολάκια γιατί γελάω συνεχεια με τα γραφόμενά σου- πηγαινε 1 χρονο πίσω, βρες την τοποθέτησή σου απεναντι στον D-Jet, τι χαρακτηρισμούς χρησιμοποίησες, ποσο τον μείωσες κλπ κλπ. βεβαια αν ειχες ελάχιστη τσιπα θα είχες εξαφανιστεί μετά απο εκείνο, αλλά ευτυχώς δεν εχεις και συνεχίζεις να χαριζεις στιγμές μεγαλείου.
και για να πούμε και κατι οντόπικον, εχω οδηγήσει 4Σ (2003 θαρρώ, 996 τέλος πάντων) και την έχω ακολουθήσει πολλές φορές από πισω (για να τη χαζεύω βασικα, γρηγορες βόλτες καναμε) και δεν μπορώ να πω οτι εντυπωσιάστηκα... ούτε απο την κύλιση ούτε απο το πώς ανταποκρινόταν στην παραμικρή ανωμαλία. την ίδια εντύπωση ειχε και ο ιδιοκτήτης, ωσπου τελικά την άλλαξε (την ανάρτηση) και μαζί άλλαξε και την εντύπωση δεν την έχω οδηγήσει έκτοτε, αλλά τον εμπιστεύομαι
-
T αμαξι μια χαρα τσουλαει.Απλα εχει φτιαχτει για φυσιολογικους δρομους, οχι για τα μπουρδελα τα δικα μας. Να μην το ξεχναμε αυτο οποτε αναφερομαστε σε τετοιου ειδους οχηματα
-
-
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
T αμαξι μια χαρα τσουλαει.Απλα εχει φτιαχτει για φυσιολογικους δρομους, οχι για τα μπουρδελα τα δικα μας. Να μην το ξεχναμε αυτο οποτε αναφερομαστε σε τετοιου ειδους οχηματα+1
-
Ο χρήστης toxotis έγραψε:
T αμαξι μια χαρα τσουλαει.Απλα εχει φτιαχτει για φυσιολογικους δρομους, οχι για τα μπουρδελα τα δικα μας. Να μην το ξεχναμε αυτο οποτε αναφερομαστε σε τετοιου ειδους οχηματα
+1
το έχεις οδηγησει κι εσύ;
ΥΓ σε βουνισιες διαδρομές εγιναν οι γουρουνιές... λίγο πολύ ολες οι ορεινές διαδρομές ιδιες είναι (όταν δεν εχει φρεάτια).
-
-
-
-
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Υπέροχο αυτοκίνητο σε υπέροχο τοπίο!
Χαιρομαι που παντα υπάρχουν αυτοκίνητα που μιλάνε απευθείας και πρωτίστως στην καρδιά πέρα απο τεχνικά χαρακτηριστικά και νούμερα.
Porsche Forum