-
Εχει αναφερ8ει κ σε αλλα 8εματα παλαιοτερα. Οχι για κοντρες, αλλα για φαναρια. Μερικες φορες τα μα8αινεις ποτε γινονται πρασινο, οποτε εκει που ο διπλανος σου φρεναρει για το κοκκινο, εσυ περνας εχοντας μολις αναψει πρασινο. Το οποιο ειναι κ επικινδυνο γιατι ποτε δεν 3ερεις ποτε του καπνιζει καποιου απο το κα8ετο να περασει με κοκκινο.. Αλλα ειναι καλη περιπτωση για κοντρα σε δρομο που 3ερεις
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μία φορά στη ζωή μου κι αυτό σε δρόμο με 3 λωρίδες ανά κατεύθυνση και, αν θυμάμαι καλά, ούτε ένα αυτοκίνητο μπροστά μας από Ηράκλειο προς Τυμπάκι.Που τον βρήκες το δρόμο με τρις λουρίδες ανά κατεύθυνση στο δρόμο προς Τυμπάκι;
Δεν υπάρχει τέτοιος δρόμος πουθενά στην Κρήτη αν εξαιρέσεις μικρά κομμάτια του Βόρειου Οδικού Άξονα κυρίως όταν πλησιάζεις ανισόπεδη διάβαση αλλά η μια κατεύθυνση όχι και οι δυο!!!! -
Ο χρήστης KingManos έγραψε:
τουλαχιστον εγινες απο forester.....για σκεψου να μην ξεκολλαει απο τον καθρεφτη του Ζ3 ενα RAV4!! (τι του'χε κανει ο τυπος?)
το περιεργο της υποθεσης θα ηταν να ξεκολλουσε η Ζ3!
To Z δεν ειναι για κοντρες και δεν το πηρα για κοντρες ειναι για απολαυστικες προσωπικες στιγμες .....μπορει με αρκετα φραγκα παραπανω να επαιρνα το ΜΖ3 και να τα συνδιαζε ολα αλλα η κινηση στο σωστο αξονα μου ειναι αρκετο απο το να ηταν προσθιοκινητο με αρωμα.....μυτζηθρας
αρα συμφωνεις μαζι μου...
-
Χθές που πήρα την alfa GT μου στο δρόμο απο την αντιπροσωπία μέχρι το σπίτι περίπου 20 χλμ δέχτηκα 'προτάσεις' για κόντρα απο 2 rallye 1 saxo vts και μια BMW σειρά 3 χωρίς διακριτικά. φυσικά τους αγνόησα περιφρονητικά
-
Ο χρήστης xristos69 έγραψε:
Χθές που πήρα την alfa GT μου στο δρόμο απο την αντιπροσωπία μέχρι το σπίτι περίπου 20 χλμ δέχτηκα 'προτάσεις' για κόντρα απο 2 rallye 1 saxo vts και μια BMW σειρά 3 χωρίς διακριτικά. φυσικά τους αγνόησα περιφρονητικάΚαλοταξιδο Χρήστο
-
Χθές που πήρα την alfa GT μου στο δρόμο απο την αντιπροσωπία μέχρι το σπίτι περίπου 20 χλμ δέχτηκα 'προτάσεις' για κόντρα απο 2 rallye 1 saxo vts και μια BMW σειρά 3 χωρίς διακριτικά. φυσικά τους αγνόησα περιφρονητικάΚαι καλά έκανες, άσε τους να ξύνονται.
Να την προσέχεις την κούκλα σου και καλοτάξιδη. -
Εχω 'ανοιξει' με πολλα γρηγορα αυτοκινητα...
Audi, BMW, Honda, Mercedes, Porsche, Lotus, Maserati, Mitsubishi, Toyota Supra κτλ...
Παντα σε φιλικο επιπεδο και παντα τυχαια (τυχαινε να βρεθουμε μαζι στο φαναρι)... Ειμαι φανατικα κατα της κοντρας με... ραντεβου αλλα αν ερθει καποιος με γρηγορο car διπλα στο φαναρι ανοιγω και ας ξερω οτι μπορει να χασω..
Μια 'κοντρα' ομως θα μου μεινει αξεχαστη...
Ειμαι στη Λ. Βουλιαγμενης στο ρευμα προς Αθηνα οταν ακουω το γνωστο ηχο της Ferrari. Πριν προλαβω να κοιταξω καθρεφτη με περναει μια κοκκινη 360 με 55αρη οδηγο. Οταν συνηλθα απο τη μουσικη της, κατεβαζω ταχυτητα και τον ακολουθω, οσο μου επιτρεπουν τα μουλαρια μου...
Βγαινουμε στη γεφυρα του Praktiker και κινουμαστε προς περιφερειακο Καρεα... Μπροστα αυτος, πισω εγω σε πολυ γρηγορους ρυθμους. Κοβαμε μονο οπου ειχε κινηση και γενικα οπου υπηρχε κινδυνος...
Σε καποια φαση μας πιανει φαναρι οποτε σταματαω διπλα του... Ανοιγω το παραθυρο και του λεω 'εισαι μαγκας, μπραβο!'. Χαμογελαει, μου κανει το γνωστο νευμα του 'ΟΚ' και μου λεει 'φυγε!!'. Βαζω πρωτη, γκαζι στις 5,000, αφημα συμπλεκτη και φευγω μπροστα. Ξεκιναει μετα απο 2-3 δευτερολεπτα και μετα απο λιγο με περναει τερμα... Απιστευτος θορυβος...
Δυστυχως τον εχασα οταν σε καποιο φαναρι (αν θυμαμαι καλα, στα φαναρια του Βυρωνα) περασε με... κοκκινο ( ) και εξαφανιστηκε... Ηθελα να δω πως θα το εβαζε στις στροφες του Καρεα...Ειναι πραγματικα απιστευτο να βλεπεις (και κυριως να ακους) ενα Supercar να ανοιγει διπλα σου...
-
Χθές που πήρα την alfa GT μου στο δρόμο απο την αντιπροσωπία μέχρι το σπίτι περίπου 20 χλμ δέχτηκα 'προτάσεις' για κόντρα απο 2 rallye 1 saxo vts και μια BMW σειρά 3 χωρίς διακριτικά. φυσικά τους αγνόησα περιφρονητικάΚαλορίζικη και καλοτάξιδη!!! Πολύ ωραιο αυτοκίνητο. Την δίλιτρη πήρες???
-
Lefos_WRX
Και που να ακους ενα μοτερ Ferrari να ανοιγει ακριβως πισω απο το κεφαλι σου...Δεν ειναι τυχαιο που εχω αυτα τα χαλια μολις δω Ferrari στον δρομο (την κυνηγαωακομα και με τα ποδια ) -
Καλησπέρα παιδιά,
Έχω ένα Mazda RX-7 και όπως καταλαβαίνετε ο κατάλογος με το σχετικο θέμα του topic είναι μακρύς...
Όποιος επιθυμεί, είναι ευπρόσδεκτος στο http://www.RX-7Club.gr να ρίξει μια ματιά στην αντίστοιχη σελίδα και να διαβάσει μερικές ωραίες (κοντράδικες) ιστορίες.
Thanks!
-
Ο χρήστης stilskin έγραψε:
Χθές που πήρα την alfa GT μου στο δρόμο απο την αντιπροσωπία μέχρι το σπίτι περίπου 20 χλμ δέχτηκα 'προτάσεις' για κόντρα απο 2 rallye 1 saxo vts και μια BMW σειρά 3 χωρίς διακριτικά. φυσικά τους αγνόησα περιφρονητικά
Καλορίζικη και καλοτάξιδη!!! Πολύ ωραιο αυτοκίνητο. Την δίλιτρη πήρες???
Φίλε Χρήστο, καλοτάξιδη και από μένα
-
Ο χρήστης ΚΩΣΤΑΣ 1970 έγραψε:
Καλορίζικη και καλοτάξιδη!!! Πολύ ωραιο αυτοκίνητο. Την δίλιτρη πήρες???
Φίλε Χρήστο, καλοτάξιδη και από μένα
Ευχαριστώ παίδες. Ναι την 2λιτρη!
-
Καλοτάξιδη και καλά στρωσίματα!
-
Ο χρήστης stefanos147 έγραψε:
Εγώ ποτέ δεν κάνω κόντρες. Είναι κακό πράγμα και επικίνδυνο. Ντροπή σε όσους κάνουν.
Ετσι ειναι. Κ γω ψιλοντρεπομαι τωρα για αυτα που θα αναφερω!
Ρε σεις πλάκα κάνω για τις κόντρες. Έτσι, για να διακωμωδήσω την πολιτική ορθότητα που κατά καιρούς κυριεύει το φόρουμ! Ευτυχώς συνήθως είναι περαστική, αν και πάντα υποβόσκει.
Στο θέμα μας τώρα, κοντρίτσες έχω κάνει άπειρες φορές.Και απο φανάρι σε φανάρι και σε στροφές και σε ευθείες.Γενικά δε σνομπάρω καμιία μορφή κόντρας,όλες μου αρέσουν.
Πάντως αυτή που είχε πολλή πλάκα (για τον άλλον,όχι για μένα ) ήταν στις στοφές στο Μενίδι Αιτωλοακαρνανίας. Για όσους δεν ξέρουυν, είναι μια απίστευτη αλληλουχία 40+ στροφών χωρίς ενδιάμεση ευθεία ούτε για δείγμα.Όλες οι στροφές είναι 2ας/3ης,ανάλογα το αυτοκίνητο. Εκεί ρε παιδιά, όσο και αν δε το πιστεύετε, προσπαθούσα να πλησιάσω ένα Suzuki Marutti .Εκείνο τον καιρό μάθαινα ακόμη την 147 και στις στροφές έστριβα πολύ αμυντικά αλλά στις ευθείες το έσπαζα. Ε, το Marutti το πλησίαζα με το ζόρι. Πολύ μάστορας ο οδηγός του!Το πήγαινε με τη φόρα αέρα και έτσι μικρό και στενό όπως ήταν έστριβε απίστευτα,σχεδόν έκοβε ευθεία τις στροφές!Με ξεβράκωσε κανονικά ο σουζουκάκιας. Και η φάση ποια ήταν, μετά σε μια ευθεία που τον πέρασα είδα ότι ο συνοδηγός του κοιμόταν!!!Υ.Γ. Απο τότε έχω ρίξη πολλή προπόνηση στην οδήγηση και αν τον ξαναπετύχω θα τον σκίσω!!!
Σε βρισκω ενημερωμενο, αφου ξερεις το Μακρινορος......
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Πάντως αυτή που είχε πολλή πλάκα (για τον άλλον,όχι για μένα ) ήταν στις στοφές στο Μενίδι Αιτωλοακαρνανίας. Για όσους δεν ξέρουυν, είναι μια απίστευτη αλληλουχία 40+ στροφών χωρίς ενδιάμεση ευθεία ούτε για δείγμα.Όλες οι στροφές είναι 2ας/3ης,ανάλογα το αυτοκίνητο. Εκεί ρε παιδιά, όσο και αν δε το πιστεύετε, προσπαθούσα να πλησιάσω ένα Suzuki Marutti .Εκείνο τον καιρό μάθαινα ακόμη την 147 και στις στροφές έστριβα πολύ αμυντικά αλλά στις ευθείες το έσπαζα. Ε, το Marutti το πλησίαζα με το ζόρι. Πολύ μάστορας ο οδηγός του!Το πήγαινε με τη φόρα αέρα και έτσι μικρό και στενό όπως ήταν έστριβε απίστευτα,σχεδόν έκοβε ευθεία τις στροφές!Με ξεβράκωσε κανονικά ο σουζουκάκιας. Και η φάση ποια ήταν, μετά σε μια ευθεία που τον πέρασα είδα ότι ο συνοδηγός του κοιμόταν!!!
Υ.Γ. Απο τότε έχω ρίξη πολλή προπόνηση στην οδήγηση και αν τον ξαναπετύχω θα τον σκίσω!!!
Kαλά,θα πάθω πλάκα με τον Μαρουτοδηγό!
Τις ξέρω τις στροφές και μου φαίνεται απίστευτο αυτό που έγραψες!
Χαμένο ταλέντο ο τύπος!Οι ντοπιοι πανε μαλλιοκουβαρα σε αυτες τις στροφες λογο οτι τις ξερουν απ΄εξω.
Αν δεν τις ξερεις ψαρωνεις ασχημα διοτι οι στροφες ειναι συνεχεις και πεταλα.
Ο αδερφος μου εχει ενα justy και σε ολοι την διαδρομή δεν πεφτει κατω απο τα 80 χλμ, αλλα κανει αυτη την διαδρομή τουλαχιστον 2 φορες την ημερα για επγγελματικους λογους!!!
-
ναι, αλλά το justy είναι και 4κίνητο
Σπύρος
-
Ο χρήστης tsoukas77 έγραψε:
τουλαχιστον εγινες απο forester.....για σκεψου να μην ξεκολλαει απο τον καθρεφτη του Ζ3 ενα RAV4!! (τι του'χε κανει ο τυπος?)
το περιεργο της υποθεσης θα ηταν να ξεκολλουσε η Ζ3!
To Z δεν ειναι για κοντρες και δεν το πηρα για κοντρες ειναι για απολαυστικες προσωπικες στιγμες .....μπορει με αρκετα φραγκα παραπανω να επαιρνα το ΜΖ3 και να τα συνδιαζε ολα αλλα η κινηση στο σωστο αξονα μου ειναι αρκετο απο το να ηταν προσθιοκινητο με αρωμα.....μυτζηθρας
αρα συμφωνεις μαζι μου...
αν εσυ αυτο καταλαβες....οκ
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Οι ντοπιοι πανε μαλλιοκουβαρα σε αυτες τις στροφες λογο οτι τις ξερουν απ΄εξω.
Δυστηχώς πολλές φορές οι ντόπιοι πάνε μαλιοκούβαρα στους δρόμους που ξέρουν καλά επειδή για κάποιο λόγο αισθάνονται πως ο δρόμος είναι 'δικός τους' και αποκλείεται να έρθει κάποιος απο την απέναντι κατευθηνση.
Στο χωριό της μάνας μου στην πελοπόνησο κάθε χρόνο που πάω το καλοκαίρι μαθαίνω πως 2-3 νέα παιδιά κάθε φορά σκοτώθηκαν στους γύρω δρόμους.
Εχοντας δει πως οδηγάνε και λίγοι είναι. Με το πως οδηγάνε δεν εννοώ πως οδηγάνε γρήγορα μόνο αλλα ηλίθια, πχ είναι βλακεία να μπαίνεις σε τυφλή στροφή με 120 σε δρόμο με μια λουρίδα όταν μπορεί ακριβώς μπροστά σου να έχει σταματήσειε να τρακτέρ.
Τέλος παρένθεσης.
Για κόντρες δεν έχω να πώ πολλές ιστορίες το θέμα όμως έχει πλάκα, συνεχίστε
-
Στο χωριό του πατέρα μου στην Κρήτη τα πράγματα είναι έτσι και χειρότερα. Ειδικά σε μια απόσταση 10 χλμ μεταξύ χωριού και θάλασσας-οινοπνευματοποτείων είναι καθημερινό φαινόμενο να οδηγάνε δεκάδες πιωμένοι με όσα σηκώνει ο πετρελαιοκινητήρας. Είχα σκυλομετανιώσει μια φορά που δέχτηκα να με φέρει πίσω ένας ξάδελφος που είχε κατεβάσει μια μπουκάλα τσικουδιά. Δεν κινδυνεύσαμε μεν, αλλά άλλη φορά καλύτερα με τα πόδια.
-
Εχω αναφερ8ει παλι στις ωραιες (αλλα λιγες) στροφες με τον φαρδυ δρομο κ τις 2 φουρκετες στη διαδρομη απο Ναυπλιο, Παραλια Καρα8ωνας. Μια φορα ειχα πετυχει μπροστα μου ενα S2000 με ποδιες κ φτερουγα να πηγαινε γρηγορα. Στην ανηφορα οταν βγαινεις απο Ναυπλιο ειχα 3εσκισει το τζιπακι μου να τον πλησιασω για να δω πως 8α μπει στις στροφες κ το πως 8α παρει τις 2 φουρκετες. Οταν τον πλησιασα τελικα πριν την πρωτη μεγαλη φουρκετα(πριν στριψεις για Παλαμιδι) αυτος εκανε ακρη να περασω!!!
ΚΟΝΤΡΙΤΣΕΣ , ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ , ΤΡΕΛΛΙΤΣΕΣ Κ' ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ..........