-
SD (DVDrip) είναι στα 700Mb (μια χαρά ποιότητα) έως 1,5GB, που τα βρήκατε τα 4GB?
-
Ο χρήστης soch έγραψε:
SD (DVDrip) είναι στα 700Mb (μια χαρά ποιότητα) έως 1,5GB, που τα βρήκατε τα 4GB?sd=dvd=4.75
-
Είναι λογικό λάπτοπ 2,5 ετών να ξελιγώνει τη μπαταρία του σε 15-20'? Μέχρι πριν 2-3 μήνες η μπαταρία ήταν μια χαρά (κράταγε 1 ώρα γεμάτη παίζοντας βίντεο σε φουλ φωτεινότητα), τώρα το παίρνω στο μπάνιο να παίζει μουσική και μέχρι να ξυριστώ κτλ έχει ψοφήσει...
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Είναι λογικό λάπτοπ 2,5 ετών να ξελιγώνει τη μπαταρία του σε 15-20'? Μέχρι πριν 2-3 μήνες η μπαταρία ήταν μια χαρά (κράταγε 1 ώρα γεμάτη παίζοντας βίντεο σε φουλ φωτεινότητα), τώρα το παίρνω στο μπάνιο να παίζει μουσική και μέχρι να ξυριστώ κτλ έχει ψοφήσει...Δεν το λες και μια χαρά αυτό. Τέσπα, προφανώς έχει ξελιγωθεί.
-
Είναι λογικό λάπτοπ 2,5 ετών να ξελιγώνει τη μπαταρία του σε 15-20'? Μέχρι πριν 2-3 μήνες η μπαταρία ήταν μια χαρά (κράταγε 1 ώρα γεμάτη παίζοντας βίντεο σε φουλ φωτεινότητα), τώρα το παίρνω στο μπάνιο να παίζει μουσική και μέχρι να ξυριστώ κτλ έχει ψοφήσει...Δσυτυχώς είναι λογικό μετά από 2,5 συναπτά έτη, μάλλον την άκουσε απότομα...
-
Μούφα πάντως η φάση και είναι το μοναδικό παράπονο που έχω από το Vaio γιατί κατά τα άλλα πετάει το μηχάνημα. Υπάρχει περίπτωση να έχει παίξει ρόλο το γεγονός ότι το 80% της λειτουργίας του έχει γίνει συνδεδεμένο στο ρεύμα?
-
Μούφα πάντως η φάση και είναι το μοναδικό παράπονο που έχω από το Vaio γιατί κατά τα άλλα πετάει το μηχάνημα. Υπάρχει περίπτωση να έχει παίξει ρόλο το γεγονός ότι το 80% της λειτουργίας του έχει γίνει συνδεδεμένο στο ρεύμα?Ναι,αυτο φταιει.Και το δικο μου τοσιμπα τοσο κραταει πλεον μετα απο 3 χρονια.Υποψην οτι ηταν corsair approved το δικο μου
-
Αν το έχεις συνέχεια στο ρεύμα καλύτερα να βάζεις τη μπαταρία φορτισμένη στο συρτάρι.
-
Kαι Τοshiba φιλου στα 2.5 χρονια τα παιξε η μπαταρια επειδη το δουλευε συνεχεια με το ρευμα και τη μπαταρια μεσα.
-
Κ η δικη μου τωρα στα 2 χρονια και 3 μηνες,οριακα βγαζει ωρα.Ισχυει μαλλον αυτο που λενε τελικα οτι οταν το χεις στην πριζα,καλυτερα να μην εχεις τη μπαταρια μεσα.Αλλα και αυτο δε μπορει να γινεται συνεχεια,λαπτοπ ειναι θα το μετακινησεις
-
Να μην το έχετε συνέχεια στο ρεύμα, να αφήνετε τη μπαταρία να κάνει μερικούς κύκλους φόρτισης-εκφόρτισης πού και πού...
-
Το θέμα είναι ότι τουλάχιστον μια φορά τη βδομάδα το άφηνα επίτηδες να κάνει ένα πλήρη κύκλο, ενώ και στο φανταρικό και στις διακοπές συνήθως έπαιζε 50% ρεύμα 50% μπαταρία. Το δε HWmonitor μετράει τη φθορά της στο 15%, πράγμα που δεν ισχύει φυσικά καθώς μιλάμε ξεκάθαρα για πτώση πάνω από 70% και το λαπτοπ ουσιαστικά έχει χάσει τη φορητότητά του.
-
Ο χρήστης ArrowsFA1 έγραψε:
Να μην το έχετε συνέχεια στο ρεύμα, να αφήνετε τη μπαταρία να κάνει μερικούς κύκλους φόρτισης-εκφόρτισης πού και πού...+1, όπως επίσης ότι τελικά τίθεται και θέμα κατασκευής της μπαταρίας. Η δική μου σε λάπτοπ 4 ετών είναι ακόμα σε πολύ καλή κατάσταση κι ας το δουλεύω ως επί το πλείστον με ρεύμα και αυτήν κουμπωμένη. Όταν το είχα αγοράσει κρατούσε ~2 ώρες και τώρα ~μιάμιση.
-
Όταν δουλεύομε με ρεύμα αφαιρούμε πάντα την μπαταρία. Στα καινούρια που γίνεται αυτό, γιατί στα παλιά δεν γίνονταν...
-
Προσωπικά προτιμώ να έχω πάντα τη μπαταρία πάνω και να είμαι ήσυχος από τα τερτίπια του ρεύματος. Το vaio κλείνει 7 χρόνια καθημερινής λειτουργίας (min 8ώρες/ημέρα) και η μπαταρία βγάζει 30-40 λεπτά εργασίας. Δεν ξέρω αν έπαιξε κάποιο ρόλο η χρήση (πριν το ανοίξω το έβαζα στο ρεύμα και πριν το βγάλω περίμενα να σβήσει... αν τύχαινε να το δουλέψω με μπαταρία περίμενα να αδειάσει πλήρως πριν το βάλω ξανά στο ρεύμα).
-
Παιδιά, αυτό για τους κύκλους φόρτισης εκφόρτισης που λέτε, δεν παίζει να ισχύει με τις καινούργιες μπαταρίες. Ας μην βάλω το πουλί μου στον ντορβά , αλλά memory effect η θεωρεία ( ) μας λέει ότι δεν υφίσταται
-
Ισχυει, αλλα σε μικροτερο βαθμο.
-
Γεγονός είναι ότι οι μπαταρίες μετά από λίγα χρόνια χρήσης, γηράσκουν. Οπότε καλύτερα να μην φορτίζονται-εκφορτίζονται.
-
Κλάιν μάιν, στα 2 χρόνια αγοράζετε μια καινούρια μπαταρία και τέλος. Αμάν γκρινιάρηδες!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Κλάιν μάιν, στα 2 χρόνια αγοράζετε μια καινούρια μπαταρία και τέλος. Αμάν γκρινιάρηδες!στα 2 χρόνια νεο φορητό αγοράζει ο κόσμος...
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]