-
Επιστροφή μετά από μια βδομάδα διακοπών σε νότια,δυτική και κεντρική Ευρώπη.
Στην πρώτη πόλη το μεγαλύτερο που είδα σε λευκή Χ3 ήταν το ΕΗ-894ΥΜ αρκετά πεπερασμένο γιατί απ'ότι μαθαίνω δίνουν ΕΚ-ΝΖ. Προηγήθηκαν συνδιασμοί από το ΕJ αφού εκεί τα δίνουν ανακατεμένα ... ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΟΛΗ ΗΜΟΥΝΑ?
Στην δεύτερη πόλη το μεγαλύτερο που είδα ήταν σε λευκό TRANSIT 11-D-42408 χωρίς όμως να έχω δει άλλο όχημα πάνω από 11-D-22 δεν γνωρίζω εαν έχουν επαγ/κο κλάδο που δεν νομίζω γιατί τα έβλεπα ανακατωμένα και με τις μηχανές στις οποίες είδα και 11-D-35***,μάλλον όλα τα οχήματα παίρνουν αύξοντα αριθμό ... ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΟΛΗ ΗΜΟΥΝΑ?
Στην τελευταία πόλη το μεγαλύτερο που είδα σε λευκό ALTEA νοικιάρικο της HARTZ ήταν 1-CDB-991,βαριέμαι να ψάξω να δω που έχουν φτάσει,who cares? ... ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΗΜΟΥΝΑ? ΕΔΩ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ?Πίσω στα δικά μας τώρα πριν λίγες ώρες που γύρισα είδα στο ... [Δ] ([Δ]= τρίγωνο από δω και πέρα):
ΝΝΒ-638 σε λευκό KYMCO X-CITING 300Ο χρήστης dg57 έγραψε:
Καλό μήνα καταρχήν με πολλές παρατηρήσεις(που δεν το βλέπω)...
ΚΤΖ-1360 σε ασημι MITSUBISHI L200 (όχι αγροτικό αλλά επαγ/κό)με έδρα κάποιο χωριο της Καστοριάς.'Εμπειροτεχνικό' και την επωνυμία του κατόχου στο πλάι,στο ...τρίγωνο έχει δεν έχει καμιά ωρίτσα!!!
Για το υπόλοιπο τις εβδομάδας σας εύχομαι καλά postαρίσματα ...καθώς αναχωρώ για ταξίδι σε άλλη γη κι άλλα μέρη τριφυλοφόρα και πράσινα ...
... θα φέρω παρατηρήσεις αν βρω ή δω από την ξενιτιά (x3)...Πολύ προχωρημένο το ΚΤΖ-1360 μάλλον για εκτός σειράς μου κάνει, εκτός εάν έχουν κλάδο επαγγελματικών...
Καλό ταξίδι και καλή επιστροφή με παρατηρήσεις από την ξενιτιάSorry, μάλλον ήταν ΚΙΖ-1360 με μπέρδεψε το χωριό 'Κορομηλιά' όμως, που νόμιζα υπάρχει μόνο στην Καστοριά ... ψάχνοντας ευρετήριο χάρτη βρήκα ότι έχει και το Κιλκίς ... αυτό με μπέρδεψε
-
Ο χρήστης EEE333 έγραψε:
Επιστροφή μετά από μια βδομάδα διακοπών σε νότια,δυτική και κεντρική Ευρώπη.
Στην πρώτη πόλη το μεγαλύτερο που είδα σε λευκή Χ3 ήταν το ΕΗ-894ΥΜ αρκετά πεπερασμένο γιατί απ'ότι μαθαίνω δίνουν ΕΚ-ΝΖ. Προηγήθηκαν συνδιασμοί από το ΕJ αφού εκεί τα δίνουν ανακατεμένα ... ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΟΛΗ ΗΜΟΥΝΑ?
Στην δεύτερη πόλη το μεγαλύτερο που είδα ήταν σε λευκό TRANSIT 11-D-42408 χωρίς όμως να έχω δει άλλο όχημα πάνω από 11-D-22 δεν γνωρίζω εαν έχουν επαγ/κο κλάδο που δεν νομίζω γιατί τα έβλεπα ανακατωμένα και με τις μηχανές στις οποίες είδα και 11-D-35***,μάλλον όλα τα οχήματα παίρνουν αύξοντα αριθμό ... ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΟΛΗ ΗΜΟΥΝΑ?
Στην τελευταία πόλη το μεγαλύτερο που είδα σε λευκό ALTEA νοικιάρικο της HARTZ ήταν 1-CDB-991,βαριέμαι να ψάξω να δω που έχουν φτάσει,who cares? ... ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΗΜΟΥΝΑ? ΕΔΩ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ?Καλώς όρισες, καλές παρατηρήσεις!
Πρώτη πόλη: Ρώμη (Ιταλία)
Δεύτερη πόλη: Δουβλίνο (Ιρλανδία)
Τελευταία πόλη: Βρυξέλλες (Βέλγιο)Για το ΚΙΖ δεν πειράζει, ήταν ευκαιρία να δούμε που βρίσκεται η Καστοριά!
Η Άρτα εξάντλησε τα ΑΤΗ της?
Όχι και ούτε πρόκειται με τους σημερινούς ρυθμούς μέχρι τα τέλη του 2013 το λιγότερο:
ΑΤΗ-7841 18/10/10
ΑΤΗ-8501 21/10/11
πρόβλεψη ΑΤΗ-91** φθινόπωρο 2012, ΑΤΗ-97** φθινόπωρο 2013Εμείς θέλουμε να επαναληφθεί σύντομα πάντως (αν υπάρχει η δυνατότητα φυσικά)
Με τους τελευταίους ρυθμούς στις ταξινομήσεις δε βλέπω να έχει νόημα μέχρι τις αρχές του νέου έτους. Εξαιρούνται
οι κρίσιμες περιπτώσεις αλλαγής συνδυασμών και κλάδων για τις οποίες εφόσον μπορώ θα ενημερώνω, δηλαδή για
ΙΟΧ, ΒΟΙ, ΚΡΝ, ΚΒΡ, ΚΙΗ, ΗΚΥ-54**, ΗΒΧ, ΟΙΟ, ΖΑΧ, ΟΜΖ, κόκκινες Μεσσηνίας, Κορινθίας, Χολαργού, Αγίας
Παρασκευής, αργότερα και Ιωαννίνων, Μαγνησίας, Αργολίδας, Χαλκίδας κλπ. -
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
Πρώτη πόλη: Ρώμη (Ιταλία)
Δεύτερη πόλη: Δουβλίνο (Ιρλανδία)
Τελευταία πόλη: Βρυξέλλες (Βέλγιο)2 ΣΤΑ 3 Δεν ήταν και δύσκολο,το δυσκολο ήταν η πόλη του Βελγίου που έμεινα.Έμεινα στο Σαρλερουά αλλά επισκέφτικα Βρυξέλλες,Λιέγη,Σπα και Eupen H παρατήρηση ήταν από το αεροδρόμειο του Σαρλερουά!!!
Στην τελευταία πόλη το μεγαλύτερο που είδα σε λευκό ALTEA νοικιάρικο της HARTZ ήταν 1-CDB-991,βαριέμαι να ψάξω να δω που έχουν φτάσει,who cares? ...
1-CFB-546 Ταξινόμηση 9/11 ... έτσι για να μην χαλάω χατίρι
-
Εμείς θέλουμε να επαναληφθεί σύντομα πάντως (αν υπάρχει η δυνατότητα φυσικά)
Με τους τελευταίους ρυθμούς στις ταξινομήσεις δε βλέπω να έχει νόημα μέχρι τις αρχές του νέου έτους. Εξαιρούνται
οι κρίσιμες περιπτώσεις αλλαγής συνδυασμών και κλάδων για τις οποίες εφόσον μπορώ θα ενημερώνω, δηλαδή για
ΙΟΧ, ΒΟΙ, ΚΡΝ, ΚΒΡ, ΚΙΗ, ΗΚΥ-54**, ΗΒΧ, ΟΙΟ, ΖΑΧ, ΟΜΖ, κόκκινες Μεσσηνίας, Κορινθίας, Χολαργού, Αγίας
Παρασκευής, αργότερα και Ιωαννίνων, Μαγνησίας, Αργολίδας, Χαλκίδας κλπ.Νόημα μπορεί να μην έχει, αλλά μας δίνει πολύ καλό στίγμα για το που είμαστε (εμένα με βοηθάει και για στατιστικούς λόγους, μια που κρατάω αρχείο με τις πινακίδες και τις ημερομηνίες που δόθηκαν). Τεσπα, όποτε θα μπορείς, θα ήταν πολύ καλό αν έβαζες ταξινομήσεις, από όπου κι αν είναι αυτές
-
Χάρτινο ΗΚΥ 6600 Jazz πρίν 5 λεπτά!!! Πιο αργά κι απο 'ριπλέι'
-
Ο χρήστης EEE333 έγραψε:
...γιατί απ'ότι μαθαίνω δίνουν ΕΚ-***ΝΖ. Προηγήθηκαν συνδιασμοί από το ΕJ αφού εκεί τα δίνουν ανακατεμένα ... (Πράγματι, είδα και εγώ ΕΚ-***** σε ιταλικό περιοδικό αυτοκινήτου στο Μιλάνο.
Την πόλη πως την καταλαβαίνεις (και τη ζητάς ). Η Ιταλία, όπως και το Βέλγιο, δεν έχουν ενιαίο σύστημα;
ΟΜΖ 293
ΥΤΑ 1803
ΙΜΧ 1518
και το πρώτο ΑΝΜ-1047 σε κόκκινο polo. -
Tαξινομήσεις
ΙΟΧ-9911 σημερινό!
ΒΟΙ-9911 9/11
ΚΡΝ-9995 σημερινό, αύριο ή Δευτέρα τα πρώτα ΚΡΤ!
ΚΒΡ-9961 σημερινό
ΚΙΖ-9941 9/11
ΚΙΖ-9289 9/11
ΑΜΕ-4173 31/10, φυσιολογικό σε σχέση με παλιότερα νούμεραΟΒΥ 2 σημερινό, νέος συνδυασμός (και από νεότερη παρτίδα από τα ΗΒ*) στο Χολαργό
ΟΜΖ 301 9/11, πολύ φρέσκο αυτό του www2000, πιθανότατα χθεσινό!
ΟΙΟ 941 8/11
ΖΑΧ 991 8/11Ο χρήστης www2000 έγραψε:
Πράγματι, είδα και εγώ ΕΚ-***** σε ιταλικό περιοδικό αυτοκινήτου στο Μιλάνο.
Την πόλη πως την καταλαβαίνεις (και τη ζητάς ). Η Ιταλία, όπως και το Βέλγιο, δεν έχουν ενιαίο σύστημα;...Κατ' αρχήν καλώς όρισες κι εσύ! Η Ιταλία έχει αριθμοδότηση στην οποία δεν υπάρχει διακριτικό της περιοχής
ταξινόμησης σαν αναπόσπαστο στοιχείο του αριθμού κυκλοφορίας και με αυτή την έννοια το σύστημα είναι ενιαίο σαν
το Βέλγιο, τη Γαλλία και πολλές άλλες χώρες. Από την άλλη όμως στις χώρες αυτές τα νούμερα δίνονται με (αρκετά)
αυστηρή σειρά δηλαδή το *** 001 δίνεται κάπου τώρα, το *** 002 σε λίγα λεπτά ή δευτερόλεπτα σε κάποια άλλη περιοχή
από ένα κεντρικό σύστημα αριθμοδότησης και πας εσύ μετά και φτιάχνεις τις πινακίδες σε ιδιωτικό κατάστημα με το
νούμερο που σου έδωσε η υπηρεσία. Αντίθετα στην Ιταλία σε κάθε περιοχή δίνονται συγκεκριμένες σειρές συνδυασμών,
πχ στα ΕΚ *** ** που αναφέρατε ο ΕΕΕ333 κι εσύ, τα ΕΚ *** ΑΑ ως ΕΚ *** AC δόθηκαν στο Τορίνο, τα EK *** AD αλλού κλπ.
Αυτό δείχνει κατά πάσα πιθανότητα πως σε τακτά χρονικά διαστήματα το ιταλικό κράτος προμηθεύεται πινακίδες τις
οποίες διαθέτει ανάλογα με τις ανάγκες τους στις διάφορες περιοχές της χώρας. Δες για τα EK *** ** εδώ:http://www.targheitaliane.com/visualizza_1994.php?P1=EK
Φρίκη! Όπως βλέπετε στον τρέχοντα συνδυασμό πρώτων γραμμάτων ΕΚ άλλες ομάδες συνδυασμών έχουν ήδη
ξεκινήσει και τελειώσει σε κάποια περιοχή η οποία τώρα θα δίνει πιο 'προχωρημένους' συνδυασμούς (βλέπε Τορίνο
που ήδη φαίνεται να έχει δώσει τα πρώτα EL *** **) ενώ σε άλλες περιοχές δεν έχουν καν εμφανιστεί τα ΕΚ εξ ου και
τα (τωρινά) κενά στον πίνακα... Το σύστημα μου θυμίζει τις δικές μας κόκκινες ή πορτοκαλιές όπου από τον ίδιο
συνδυασμό γραμμάτων δίνονται 50άδες ή 100άδες στις διάφορες διευθύνσεις χωρίς κάποια λογική, δηλαδή ούτε χωρική,
ούτε χρονική συνέχεια, πχ το ΕΕΕ-1050 δόθηκε 31/10/11 στη Μεσσηνία και το 'επόμενο' νούμερο ΕΕΕ-1051
στις 19/10/09 στην Ανατολική Αθήνα...Η κατάσταση αυτή δείχνει γιατί δε θα πρότεινα με τίποτα την ενιαία αριθμοδότηση σε ένα νέο σύστημα για την
Ελλάδα, θα δυσκολευόμασταν πολύ να βγάλουμε άκρη τι δίνεται που. Ευτυχώς η οικονομική κρίση έχει μία παράπλευρη
ωφέλεια για μας με την έννοια πως λόγω των πολύ μειωμένων ταξινομήσεων οι συνδυασμοί σε όλες τις κατηγορίες
προχωρούν με όλο και αργότερους ρυθμούς, άρα τα αποθέματα συνδυασμών θα κρατήσουν περισσότερα χρόνια και ο
κίνδυνος εμφάνισης νέου συστήματος αριθμοδότησης απομακρύνεται...Παρεμπιπτόντως να πω πως για την κανονική σειρά στα αυτοκίνητα δεν τίθεται θέμα εξάντλησης συνδυασμών, πολύ
περισσότερο όχι για τις κόκκινες και τις πορτοκαλιές που μπορούν να συνεχίσουν για πολλά χρόνια να δίνουν
εξαιρούμενους συνδυασμούς των αυτοκινήτων, πχ ΕΕΟ, ΕΕΥ ή ό,τι άλλο φανταστούν στο υπουργείο, ενώ για τις
πορτοκαλιές ξέρουμε ήδη πως μετά τα ΚΗΗ θα δοθούν ΚΤΥ. Το πρόβλημα είναι με τα δίκυκλα όπου με τους ρυθμούς
του 2007 ή του 2008 φαινόταν πως σε λίγα (6-7) χρόνια θα είχαμε εξάντληση συνδυασμών σε κάποιες περιοχές.
Τώρα πια όμως φαίνεται πως θα κρατήσουν πιο πολύ τα αποθέματα και στις μηχανές και η ανάγκη για νέο σύστημα
λογικά θα καθυστερήσει. -
Χαιρετώ μετά από καιρό :
ΧΑΟ 1469 σε Renault Fluence@thaliarque : Η ενημέρωση σου τον τελευταίο καιρό είναι
-
Ο χρήστης D1FF έγραψε:
Χαιρετώ μετά από καιρό :
ΧΑΟ 1469 σε Renault Fluence@thaliarque : Η ενημέρωση σου τον τελευταίο καιρό είναι
Συμφωνώ και επαυξάνω
Επίσης ευχαριστώ και για την πληροφορία για το ΑΜΕ
Α επίσης είδα και ΙΜΧ 2093 -
Ταξινομήσεις
Σημερινές (10/11):
ΙΜΧ-2251
ΙΟΙ-5448
ΥΤΑ-1991
ΒΟΙ-9915
ΗΚΥ-5482@D1FF, ikarus260: Είπα να σας ευχαριστήσω για τα καλά σας λόγια.
-
HKY 6610 corsa
-
ΤαξινομήσειςΣημερινές (10/11):
ΙΜΧ-2251
ΙΟΙ-5448
ΥΤΑ-1991
ΒΟΙ-9915
ΗΚΥ-5482@D1FF, ikarus260: Είπα να σας ευχαριστήσω για τα καλά σας λόγια.
Ωραίος για άλλη μια φορά. Ο κλάδος της Δυτ. Αττικής πάντως έχει να δει τέτοιες πωλήσεις από π.Χ εποχής, αν και από ότι βλέπω ακόμα και το 2005 δύσκολα είχε τέτοιες πωλήσεις. Το ΥΤΒ πιστεύω αν συνεχίσει το ΥΤΑ με αυτές τις πωλήσεις μέχρι το 2013 θα έχει εμφανιστεί
-
Θυμαστε πριν κανα 2μηνο ενα ΚΟΜ 6222 που αναρωτιωμουν αν ειναι εκτος σειρας?
Voila!
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1759634/ -
Παρατηρήσεις 10/11:
ΝΙΤ-4358 σε μυστήριο γκρι ή ασημι ματ (που ελαφρώς μπλέδιζε!!!) το νέο OPEL ASTRA το πρωί στο ΦΙΞ .... καλά τι χρώματα είναι αυτά που βγάζουν οι εταιρίες φέτος ... απερίγραπτα!!! + ακριβώς 50μ. μπροστά του μετά το φανάρι ένα ακριβώς ιδίου χρώματος!!! :
ΕΕΕ-3102 σε TOYOTA YARIS VERSO ... ίσως έχουν φτάσει στο 11-12 τώρα ...
ΝΙΤ-4480(χ) σε ολοκαίνουργιο λευκό (μόλις είχε βγει από αντιπροσωπία,διότι εκτός των ζελατινών στα καθίσματα είχε κολημένες κορδέλες στις πόρτες και μπαλόνια στο καπώ!!!-ίσως για διαφημηστικούς λόγους[?],δεν ήταν γαμίλιο σίγουρα) VW GOLF το μεσημέρι στον νότιο Εύοσμο
Τέλος είδα κάτι που ευτυχώς δεν το έψαχνα πολύ καιρό,μόλις 20 μέρες από τότε που έβαλα σκοπό να το βρω,διότι ήμουν σίγουρος ότι θα κυκλοφορούν στην περιοχή μου,θα καταλάβετε τι εννοώ όταν δείτε και κάποια post μου πιο κάτω από τον περασμένο μήνα:
ΝΙΤ-3945 σε κόκκινο Μ/Β 812D VARIO με καρότσα, εταιρίας εμφιαλώσεως και διάθεση/εμπόριο ποτών (κοινώς κάβα), + μάλιστα πρώην συνεργάτη μου!!! ... 300μ. σταθμευμένο μετά την παρατήρηση του GOLF ... όλα μαζεμένα πέφταν σήμερα!!!7/10 post:
Ο χρήστης EEE333 έγραψε:
Έμαθα για τα ΝΙΤ-3942+5 ότι ήταν εκτός σειράς και παραγγελία από εταιρία (μάλλον επιβ/κά +όχι επαγ/κά),- 21/10 post:
ΝΙΤ-3943 σε Μ/Β SPRINTER το Φοίνικα το μεσημέρι ...
αυτό σημένει ότι η @#%#@& στην σχολή οδηγών δεν ξέρει να ξεχωρίζει τα εταιρικά με τα επαγγελματικά,όταν μου είπε ότι τα εκτός σειράς είναι εταιρικά κι όχι επαγ/κά.Ήμουν σίγουρος όταν μου είπε ότι όλες πάνε για την ίδια εταιρία(και το ΕΚΒ) ότι όλα είναι επαγ/κά (σχεδόν 90% εταιρικών είναι επαγ/κά),αλλά εννοούσε ότι τα ΝΙΤ είναι μικρά οχήματα (σαν) επιβατικά... έλα που όμως είναι επαγγελματικά. Πάντως θέλω πολύ να τα δω ...
-τώρα είναι εντός σειράς το :
ΝΙΤ-3945 + ΝΙΤ-3942 -
Θρίλερ με το ΗΑΝ-4*** , θα το δούμε μάλλον από βδομάδα...
Πριν λίγο, ΗΑΝ-3997 σε astra στη βιτρίνα της αντιπροσωπείας! -
Ο DrHouse που χάθηκε?
-
Ταξινομήσεις
Σημερινές, 11/11/11!
ΚΡΤ-1005
ΙΟΧ-9969, λογικά Δευτέρα ή Τρίτη ο νέος συνδυασμός στην Αγία Παρασκευή, εγώ λέω ΙΡΒ, αλλά θα δούμε...ΒΝΗ 869, οριακό το ΒΝΙ μέσα στο 2011, μάλλον όχι
Επαγγελματικά Αγίας Παρασκευής και κόκκινες έχουν τελείως νεκρώσει, ούτε σήμερα τα ΙΟΧ-8799 και 8800, ούτε
ΕΕΕ-1399,1400,2297,2299,5900 μπας και ξεκινήσει κάνας νέος κλάδος...Τέλη επόμενης-αρχές μεθεπόμενης εβδομάδας τα πρώτα ΚΒΤ στην Καβάλα, τελευταίες μέρες του μήνα ή πρώτες του
επόμενου τα πρώτα ΒΟΟ στο Βόλο όπως και ο νέος κλάδος στις Μοίρες (ΗΚΥ-7001;... θα πέσει τηλέφωνο να ξέρουμε)
αλλά και τα πρώτα ΖΑΑ στα Ζακυνθινά δίκυκλα και ΟΙΝ ή κάτι σχετικό σε αυτά της Αγίας Παρασκευής, Γουμένισσα και
Κιλκίς θα κονταροχτυπηθούν μετά τις 10 Δεκέμβρη ποιος θα δώσει τα πρώτα εντός σειράς ΚΙΗ. Η χρονιά ίσως κλείσει
οριακά με ΟΜΗ και ΟΒΧ στα δίκυκλα νότιας και κεντρικής Αθήνας αντίστοιχα, πιο πιθανό το πρώτο, πιο δύσκολο το
δεύτερο. Νέοι κλάδοι στις κόκκινες Χολαργού και Αγίας Παρασκευής αναμένονται, και πάλι πιο πιθανό για την πρώτη,
πιο δύσκολο για τη δεύτερη περιοχή.Ο χρήστης mjr έγραψε:
Θρίλερ με το ΗΑΝ-4*** , θα το δούμε μάλλον από βδομάδα...Και θα το βλέπετε για όλο το 2012, βάλε και κάμποσο 2013, τι βιάζεσαι;...
-
ΧΝΙ-6425 σε νεο swift test drive που ειχε μεχρι προτινος ΔΟΚ
-
ΚΜΡ 5960 σε Corsa επαγγελματικό.
Το ΗΑΝ 4000 κυκλοφορεί ήδη..... -
ΗΜΙ 2480 σε Polo
Πινακίδες κυκλοφορίας 2011