-
Εμένα μου άρεσε το άλλο το κορυφαίο. Ένα γύρο μετά την στούκα του Massa με τον Ηamilton ο κόκκινος είχε και μια μικροέξοδο και λέει ο 'ειδικός' : Έχει πληγώσει το πάτωμα του μονοθεσίου από το συμβάν γι'αυτό είχε την μικροέξοδο (και όχι λόγω εκνευρισμού πιθανόν) Τι ρεπορτάζ και βλακείες. Εδώ μιλάμε για ειδική σύνδεση τηλεμετρίας του πατώματος του Massa στην Ινδία με την Κάντζα και το στούντιο. Τι μηχανικοί και βλακείες; Τηλεμηχανικός λέμε τώρα . Να μην αναφέρω στα θέματα που παίξανε πριν τον αγώνα το θέμα με τους χορευτές στο Μιλάνο που δεν προσέφερε τίποτα να μας βάλει στο κλίμα του αγώνα αλλά και η άθλια πάσα του βίντεο. Και προς το τέλος οι μονόλογοι για το πόσο μεγάλους αθλητές έχει βγάλει η Ελλάδα στα διάφορα αθλήματα ενώ ο αγώνας πλησίαζε στο τέλος.
Πάντως μας τα πρήξε και ο Ινδός σκηνοθέτης στην αρχή με τα πλάνα της Force India συνέχεια.
-
Oσο για τον Αλονσο τον αποκαλεσε ο Πουρναρακης 'τσογλανο', σωστο η΄λαθος δεν ξερω,
αλλα σιγουρα δεν ειναι εκφραση που περιμενει να ακουσει καποιος απο τηλεοπτικη μεταδωση αθλητικου γεγονοτος. -
Έλα ρε, αφού ειναι κολλητάρι του ο Αλόνσος, σφαλιάρες παίζουν κάθε φορά που συναντιόνται...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Έλα ρε, αφού ειναι κολλητάρι του ο Αλόνσος, σφαλιάρες παίζουν κάθε φορά που συναντιόνται...Αμα ειναι ετσι, τοτε ενταξει.
-
Άμα σου λέω εγώ! Για να καταλάβεις την επόμενη νίκη του θα την αφιερώσει από τον ασύρματο στον ΤΠ!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Άμα σου λέω εγώ! Για να καταλάβεις την επόμενη νίκη του θα την αφιερώσει από τον ασύρματο στον ΤΠ!Τότε θα περιμένει το νωρίτερο μέχρι το 2012 για αφιέρωση... και άμα!
-
Aλάνι ο Τακης!..Τοσα χρονια στους δρομους,ο Αλονσο θα του ξεφευγε.
-
( ...σκατά μου τά 'κανες σήμερα, ρε Τάκη... πού στο διάλο να συμμαζέψω τ' ασυμμάζευτα!...)
-
Το δίδυμο σήμερα με τον Κατσαρό πραγματικά τα έσπασε. ¨Οπως το άλλο καλό που είπε ο Κατσαρός, ότι ο Αλόνσο δεν τα πήγε καλά στη Μακλάρεν γιατί... ήταν φτιαγμένος για τη Φερράρι (κάπως έτσι)....
Χάσανε μεγάλες στιγμές, όπως ο φανταστικός αγώνας του Σουμάχερ και ειδικά οι 2-3 πρώτοι γύροι του.
-
ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΠΑΝΤΟΚ Κ ΣΤΙΣ ΠΙΣΤΕΣ Ο ΤΑΚΑΡΟΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΟΡΤΗΣ
ΤΟ ΚΟΥΦΑΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΞΗΣ
FERRARI STORE: ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
ΚΑΛΑ ΡΕ ΤΑΚΗ ΠΟΣΑ ΦΡΑΓΚΑ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΤΖΙΓΓΕΡΡ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΤΟΥ ????
Η ΤΟ ΘΕΑΤΡΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΡΟΛΟΓΙΑ? ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΣΙΜΗ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟ 1 ΑΠΟ ΤΑ 2 ΡΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΦΕΡΡΑΡΙ
ΔΩΣΤΕ ΡΕ ΣΤΟΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ ΚΑΝΑ ΡΟΛΟΓΑΚΙ ΝΑ ΜΗΝ ΖΗΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΟΔΗΓΕΙ ΦΕΡΡΑΡΙ
ΚΑΛΑ ΡΕ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΣΙΜΠΗΣΕΤΕ ΤΟ ΚΑΘΕ 15ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΜΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΡΟΛΟΙ ΦΕΡΡΑΡΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ???ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΤΟ DNA
ΜΑΡΕΣΕ ΠΟΥ ΟΙ ΒΙΟΛΟΓΟΙ ΑΝΕΛΥΑΝ ΤΟ DNA ΚΑΘΕ ΛΑΟΥ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΠΟΡ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Φ1
ΟΠΟΤΕ ΟΤΑΝ Ο ΓΚΕΣΤ - ΣΤΑΡ ΚΑΤΣΙΜΗΣ (ΜΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΕ ΕΙΧΑΝΕ ΕΠΙΚΡΙΝΕΙ ΠΡΟΠΕΡΣΥ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΤΑΙ ΣΕ ΚΑΦΕ ΑΓΩΝΑ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΚΑΡΟ) ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΔΡ. ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ DNA ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, O TΑΚΑΡΟΣ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΕ ΕΝΑ ΞΕΡΟΠΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΣΑΡΟ ΔΕ ΘΑ ΕΠΙΜΕΙΝΩ ΣΤΙΣ ΑΤΑΚΕΣ ΤΟΥ
ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΠΑΝΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΟΟΣΟ ΠΡΟΣΕΧΕ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΤΑΝ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΞΕΣΤΟΜΙΖΕ ΜΗΠΩΣ ΠΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΟΤΣΑΝΑ -
Ο μοναδικός λόγος που αξίζει να βλέπεις τη μετάδοση του 'Α' είναι για τον Σταμάτη (Κατσίμη) όποτε είναι εκεί.
-
Ο χρήστης ckastam έγραψε:
ΚΑΛΑ ΡΕ ΤΑΚΗ ΠΟΣΑ ΦΡΑΓΚΑ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΤΖΙΓΓΕΡΡ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΤΟΥ ????
ξερει ο τζιγγα απο φερραρι, εκτος απο αντιπροσωπεια φερραρι εχει και φιλους αραβες πριγκηπες βλεπεις
αμα κερδιζα κανα τετοιο ρολοι, καπακι το πουλαγα
-
Ο χρήστης ckastam έγραψε:
ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΠΑΝΤΟΚ Κ ΣΤΙΣ ΠΙΣΤΕΣ Ο ΤΑΚΑΡΟΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΟΡΤΗΣΤΟ ΚΟΥΦΑΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΞΗΣ
FERRARI STORE: ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
Η ΤΟ ΘΕΑΤΡΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΡΟΛΟΓΙΑ? ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΣΙΜΗ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟ 1 ΑΠΟ ΤΑ 2 ΡΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΦΕΡΡΑΡΙ
ΔΩΣΤΕ ΡΕ ΣΤΟΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ ΚΑΝΑ ΡΟΛΟΓΑΚΙ ΝΑ ΜΗΝ ΖΗΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΟΔΗΓΕΙ ΦΕΡΡΑΡΙ
ΚΑΛΑ ΡΕ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΣΙΜΠΗΣΕΤΕ ΤΟ ΚΑΘΕ 15ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΜΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΡΟΛΟΙ ΦΕΡΡΑΡΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ???ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΤΟ DNA
ΜΑΡΕΣΕ ΠΟΥ ΟΙ ΒΙΟΛΟΓΟΙ ΑΝΕΛΥΑΝ ΤΟ DNA ΚΑΘΕ ΛΑΟΥ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΠΟΡ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Φ1
ΟΠΟΤΕ ΟΤΑΝ Ο ΓΚΕΣΤ - ΣΤΑΡ ΚΑΤΣΙΜΗΣ (ΜΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΕ ΕΙΧΑΝΕ ΕΠΙΚΡΙΝΕΙ ΠΡΟΠΕΡΣΥ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΤΑΙ ΣΕ ΚΑΦΕ ΑΓΩΝΑ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΚΑΡΟ) ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΔΡ. ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ DNA ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, O TΑΚΑΡΟΣ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΕ ΕΝΑ ΞΕΡΟΠΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΣΑΡΟ ΔΕ ΘΑ ΕΠΙΜΕΙΝΩ ΣΤΙΣ ΑΤΑΚΕΣ ΤΟΥ
ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΠΑΝΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΟΟΣΟ ΠΡΟΣΕΧΕ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΤΑΝ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΞΕΣΤΟΜΙΖΕ ΜΗΠΩΣ ΠΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΟΤΣΑΝΑ+00
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Ο μοναδικός λόγος που αξίζει να βλέπεις τη μετάδοση του 'Α' είναι για τον Σταμάτη (Κατσίμη) όποτε είναι εκεί.Θα τον χαλασουν, στο λεω.
-
Aπ'ό,τι διάβασα εδώ και αλλού όσο περνάει ο καιρός τόσο χειροτερεύουν τα πράγματα με τον πουρναράκη και την παρέα του. Δεν κάνω λάθος που εδώ και 1 μήνα τους έχω γραμμένους και βλέπω μόνο την αγγλική μετάδοση.
-
Εάν θέλουμε εκπομπή για την F1 μ' ένα αξιοπρεπές studio, μια ολοκληρωμένη παραγωγή και όχι μια απλή σύνδεση και περιγραφή αγώνα όπως παλιά, πρέπει να καταλάβουμε ότι χρειάζεται χρήμα. Δεν ξέρω λεπτομέρειες, αλλά καταλαβαίνω ότι η Pirelli είναι μέγας χορηγός της όλης προσπάθειας και μου αρέσει που στέλνει έστω έναν στην μακρινή Ινδία να κάνει ρεπορτάζ.
Επομένως μπορώ να ανεχτώ το θεματάκι με τους χορευτές στο Μιλάνο που έγινε για την προώθησή της (παρόλο που κι εμένα δεν μου άρεσε καθόλου). Ή εκείνα τα θέματα για το πώς και πού φορτίζονται τα ελαστικά περισσότερο (τα οποία ωστόσο ήταν αρκετά ενδιαφέροντα)
Το αυτό και για το Ferrari store και τον διαγωνισμό.
Από κει κι έπειτα ο Κατσαρός πολύ απλά δεν πρέπει να είναι εκεί. Προφανώς ανήκει στο αθλητικό team του Alpha και πρέπει να..συμπληρώσει ένσημα. Κι ο ίδιος νομίζω ότι νιώθει άβολα όντας, πρακτικά, άσχετος. Ο Κατσίμης/Κατσίνης/Κατσίκης/πώςτονλεν, είναι μια πολύ ωραία και ευγενική παρουσία στην όλη μετάδοση. Γενικά το δίδυμο Τάκης-Σεϊτάν μου αρέσει πολύ και το έχω εκτιμήσει πολύ μετά τις περιγραφές του bbc τύπου 'England vs the rest of the world', 'God save MBE' και δε συμμαζεύεται...
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Ασταναπάν!
Και η μλκία συνεχίζεται: την κουλτουρα της F1 την έχουν μόνο τρεις λαοί λέει, Ιταλοί, Γερμανοί και Βρετανοί.
Οτι η Γαλλία και η Βραζιλια ας πούμε έχουν βγάλει παγκόσμιους πρωταθλητές, γαργάρα το κάνουμε!Γιατί η άλλη μαλ@#$ια του Κατσαρού για το DNA? Που έλεγε και ξανάλεγε ότι οι Ινδοί δεν πρόκειται να γίνουν πρωταθλητές γιατί δεν το επιτρέπει το DNA τους???
Τι τούβλο....
Και στο DNA του Πουρναράκη δεν είναι η F1 αλλά τόσα χρόνια τον τρώμε στη μάπα.
-
Ο χρήστης sparticle έγραψε:
Εάν θέλουμε εκπομπή για την F1 μ' ένα αξιοπρεπές studio, μια ολοκληρωμένη παραγωγή και όχι μια απλή σύνδεση και περιγραφή αγώνα όπως παλιά, πρέπει να καταλάβουμε ότι χρειάζεται χρήμα. Δεν ξέρω λεπτομέρειες, αλλά καταλαβαίνω ότι η Pirelli είναι μέγας χορηγός της όλης προσπάθειας και μου αρέσει που στέλνει έστω έναν στην μακρινή Ινδία να κάνει ρεπορτάζ.Οκ να συμφωνήσω για τα λεφτά. Ρεπορτάζ, αλλά τι ρεπορτάζ από την Ινδία είδαμε με θέματα ** πριν** τον αγώνα. Αν δείξει ρεπορτάζ από Ινδία σε 2 εδβομάδες στο επόμενο GP ..... καλά κρασιά. Να μην σου πω για την Ιταλία και πέρυσι και φέτος με πολυμελή αποστολή που επίσης δεν είδαμε τίποτα και το μόνο που ουσιαστικά άλλαξε είναι αντί να περιγράψουν την εκπομπή από το στούντιο την περιγράψαν από την πίστα με ίσως κάποια θέματα από την Ιταλία στο επόμενο αγωνιστικό Σαββατοκύριακο. Σχετικά με την μετάδοση του BBC ναι εξυμνούν τους δικούς τους πολλές φορές με προκλητικό τρόπο αλλά είναι και κατανοητό μιας και έχουν μια καθεαυτού ιστορική ομάδα που είναι στις κορυφαίες του θεσμού με Βρετανούς οδηγούς. Θα ήταν πιο λογικό να υποστηρίζουν την Ferrari; Οι Ιταλοί μετά θα πανυγήριζαν για για την Sauber ; Από την άλλη όμως περιγράφουν άνθρωποι που ξέρουν το σπορ από μέσα και έχουν τις άκρες και οι ρεπορτερ και οι παρουσιαστές να μιλήσουν με ανθρώπους που παίζουν μεγάλο ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα , πολλές φορές κατά την διάρκεια του αγώνα. Όποιος έχει δει μετάδοση καταλαβαίνει.
Πάντως fair play στο συμβάν Massa - Hamilton που είπαν ότι είναι είτε αγωνιστικό συμβάν ή η πλάστιγγα έγερνε κατά του Lewis άσχετα που οι αγωνοδίκες είδαν άλλο αγώνα.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Ο μοναδικός λόγος που αξίζει να βλέπεις τη μετάδοση του 'Α' είναι για τον Σταμάτη (Κατσίμη) όποτε είναι εκεί.Τί να κάνει κι αυτός... Πάει να διορθώσει μερικές φορές κάποιες χαζομάρες που πετάγονται και φοβάται μην τους προσβάλλει
Πραγματικά πάντως πιστεύω ότι η αβεβαιότητα (ή.... βεβαιότητα?) για την επόμενη χρονιά παίζει το ρόλο της στο πόσο σοβαρά βλέπουν την εκπομπή οι παρουσιαστές. -
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Ο μοναδικός λόγος που αξίζει να βλέπεις τη μετάδοση του 'Α' είναι για τον Σταμάτη (Κατσίμη) όποτε είναι εκεί.
Τί να κάνει κι αυτός... Πάει να διορθώσει μερικές φορές κάποιες χαζομάρες που πετάγονται και φοβάται μην τους προσβάλλει
Πραγματικά πάντως πιστεύω ότι η αβεβαιότητα (ή.... βεβαιότητα?) για την επόμενη χρονιά παίζει το ρόλο της στο πόσο σοβαρά βλέπουν την εκπομπή οι παρουσιαστές.αμα ειναι αβεβαιοτητα τοτε μαλλον να το κλεισουν μια ωρα νωριτερα γιατι να ακουμε ρατσιστικα σχολια περι dna και αγωνων εχουν ξεπερασει καθε οριο..
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014