-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Εγώ λογικά θα έρθω στον Νίκο, αλλά δεν θα φάω, μην με πιέσετε!Δεχομαι σε πακετο οτι δεν φαει ο Μαρκος...
-
Ο χρήστης giorgosrallyman έγραψε:
Αμάν ρε σεις! Πάλι για φαγοπότια θα πάτε? Πιο ωραία δεν ήταν το Σάββατο ρε γερόλυκοι (ξέρετε ποιοί..) που πήγαμε στο.. άλλο και είδαμε και τα @!#*$%!@& μας???Μπορούμε να τα κάνουμε και τα δύο. Πάντως το Σάββατο δεν ήταν και η καλύτερη σοδειά από @#%$#^#... έχουμε δει και καλύτερα εκεί, ε συμπολεμιστή;
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Εγώ λογικά θα έρθω στον Νίκο, αλλά δεν θα φάω, μην με πιέσετε!
Δεχομαι σε πακετο οτι δεν φαει ο Μαρκος...
Δεν αποκαλύπτω και δεν λέω τίποτα αλλα 'παίζει' και πιάτο ... έκπληξη!
Κωνσταντίνε ΠΡΕΠΕΙ να έρθουν πεινασμένοι! Αλλιώς σίγουρο delivery στην Γλυφάδα!!!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Εγώ λογικά θα έρθω στον Νίκο, αλλά δεν θα φάω, μην με πιέσετε!
Δεχομαι σε πακετο οτι δεν φαει ο Μαρκος...
Δεν αποκαλύπτω και δεν λέω τίποτα αλλα 'παίζει' και πιάτο ... έκπληξη!
Κωνσταντίνε ΠΡΕΠΕΙ να έρθουν πεινασμένοι! Αλλιώς σίγουρο delivery στην Γλυφάδα!!!
Πατέρα έχεις και παιδί να στείλεις
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αμάν ρε σεις! Πάλι για φαγοπότια θα πάτε? Πιο ωραία δεν ήταν το Σάββατο ρε γερόλυκοι (ξέρετε ποιοί..) που πήγαμε στο.. άλλο και είδαμε και τα @!#*$%!@& μας???
Μπορούμε να τα κάνουμε και τα δύο. Πάντως το Σάββατο δεν ήταν και η καλύτερη σοδειά από @#%$#^#... έχουμε δει και καλύτερα εκεί, ε συμπολεμιστή;
Γιατί έτσι!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μπορούμε να τα κάνουμε και τα δύο. Πάντως το Σάββατο δεν ήταν και η καλύτερη σοδειά από @#%$#^#... έχουμε δει και καλύτερα εκεί, ε συμπολεμιστή;Γιατί ρε κάνεις παράπονα? Αφού το είδες πάλι το.. κ@λ@τρ^π!δ@κάλυμμα σου, δεν το είδες? Εεεεε???
-
Λέξη κι αυτή!!!
Άντε κανόνισε να έρθεις απόψε. Α, και κινητό δεν έχω προς το παρών, οπότε πάρε τον Κώστα για συνεννοήσεις.
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Πατέρα έχεις και παιδί να στείλεις'Να τρωει ο 'πατέρας' και στο παιδί να μην δίνει' ... παιδί μου!!!
Τεσπα! ΓΛΥφαδα/ΓΛΥκα νερά ... Σε διεύθυνση ΓΛΥ θα σταλούν!
Α! Και μην περιμένεται πιάτα! Φωτογραφίες πιάτων θα λάβεται! Για την ακρίβεια δε ... φωτογραφίες άδειων πιάτων!Εγώ λόγω μαστόρων δεν θα μπορέσω να συμμετάσχω. Yeeeeeaaah!!!
Κομουνιστικό ... Εμ! 'Πολιτικό' το μνημόσυνο για τους 'πεσόντες'... στην αλλοδαπή -οι οποιοι μας λείπουνε ήδη!!!- αυτη την Παρασκευή λόγω τις απουσίας σας δέσπωτα!
-
Slight chance there is I will come over. O Yoda μίλησε...
-
Επιτυχημένη η σημερινή έξοδος αρχικά με ... τον γνωστό φρεντο παρέα με 'φραπέ γλυκό με γάλα, λίγη ζάχαρη στην μύτη και λίγη κανέλα στα φρύδια' και άλλους δυο πιο 'φυσιολογικούς' καφέδες!!!
Ακολούθησε η ρετσινοσυνάντηση με το υπέροχο πιάτο έκπληξη! Τηγανιά συκωταριά με κρασί και κρεμμυδι ...
ακολούθούμενη απο την γνωστή εξαιρετική κρεατοποικιλία!
Υπήρξαν και συνοδευτικά, σαλάτες κλπ ... αλλά σιγα μην βαζαμε και φωτογραφια την τοματοσαλάτα, πάπρικες, κεφαλοτήρια στην σχάρα κλπ!!!Και επειδή τυγχάνουμε τελικά ... σε αυτοκινητιστικό φόρουμ ιδιαίτερες και πάλι οι παρουσίες στο παρκινγκ του 'Κτήματος'. Μια εκπληκτική κόκκινη ιταλίδα καλλονή, μια απαστραπτουσα γαλλιδα, ενα επαγγελματικό premium γερμανικό, δυο Ford με 200 κυβικά διαφορά μεταξύ τους και το χάος διαφορά σε κατανάλωση, το δικό μου και στο τελος μια αεροδυναμική και υπεργρήγορη γιαπωνέζα!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Επιτυχημένη η σημερινή έξοδος αρχικά με ... τον γνωστό φρεντο παρέα με 'φραπέ γλυκό με γάλα, λίγη ζάχαρη στην μύτη και λίγη κανέλα στα φρύδια' και άλλους δυο πιο 'φυσιολογικούς' καφέδες!!!Ακολούθησε η ρετσινοσυνάντηση με το υπέροχο πιάτο έκπληξη! Τηγανιά συκωταριά με κρασί και κρεμμυδι ...
Tα ευσημα μου σε αυτον (προεδρος ?? ) που τα τιγκαρε στο λεμονι.
-
@#$%** το πράσινο τηλέφωνό σου. Μόλις είδα τη φωτογραφία νόμισα ότι βάζετε λεμόνι σε λαχανικά.
-
ανακατευτηκα λίγο
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
ανακατευτηκα λίγοΝα το κοιτάξεις αυτό.
@the rest: να πάτε να απαυτωθείτε ρε, εσείς καλοπερνάτε και εγώ πάλευα να πάω μια μεθυσμένη εκ Νορβηγίας στο δωμάτιο της
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
ανακατευτηκα λίγοEίχες πάει και εσύ στη συνάντηση?
-
Δυστυχώς μενού με αντιόξινα ή αντιεκκριτικά χάπια για ορεκτικό, παντοπραζόλη για κυρίως πιάτο και απαραίτητα δισακοδύλη για επιδόρπιο ουτε είχαμε, ούτε θα έχουμε ποτέ!
Ο χρήστης drdino έγραψε:
@the rest: να πάτε να απαυτωθείτε ρε ...Ότι πεις!
Α! Ξυνιάρα και κόκκινες γόβες ... νοου γιεστερντέι αλλα σε ρολο ντιτζέι! Πρώτη εμφάνιση ξυνιάρας Νο2 με ξανθό μακρυ μαλλί και ιδιου χρωματος παπούτσια και κάπου αναμεσα ... λίγο μαυρο ύφασμα! Μάλλον μας έστειλες εδώ την νορβηγίδα!@#$%** το πράσινο τηλέφωνό σου. Μόλις είδα τη φωτογραφία νόμισα ότι βάζετε λεμόνι σε λαχανικά.
Κάπου στην άκρη του τραπεζιού υπήρχε και μια παραπονεμένη σοκολάτα με αφρόγαλο, μόνης της και απόμακρη.
Tα ευσημα μου σε αυτον (προεδρος ?? ) που τα τιγκαρε στο λεμονι.
Μέσα στα υπέρ του προέδρου να στίβει λεμόνια ... λαρύγγια, να διαχειρίζεται συκωταριές ... και λοιπά εντόσθια!
ΥΓ! Αποστολή Courier για 'Γλυφαδα/Γλυκά Νερά' όπως καταλαβαίνεται και λυπόμαστε πολύ γι'αυτο δεν υπήρξε!
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
(προεδρος ?? ) που τα τιγκαρε στο λεμονι.Ναι.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Δυστυχώς μενού με αντιόξινα ή αντιεκκριτικά χάπια για ορεκτικό, παντοπραζόλη για κυρίως πιάτο και απαραίτητα δισακοδύλη για επιδόρπιο ουτε είχαμε, ούτε θα έχουμε ποτέ!Αν είσαι ξενέρωτος, ούτε αυτά δεν σε σώζουν...
-
Λουκουμι το συκωτι παντως.....
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
@the rest: να πάτε να απαυτωθείτε ρε ...
Ότι πεις!
Λόγια αγάπης είναι αυτά
Α! Ξυνιάρα και κόκκινες γόβες ... νοου γιεστερντέι αλλα σε ρολο ντιτζέι! Πρώτη εμφάνιση ξυνιάρας Νο2 με ξανθό μακρυ μαλλί και ιδιου χρωματος παπούτσια και κάπου αναμεσα ... λίγο μαυρο ύφασμα! Μάλλον μας έστειλες εδώ την νορβηγίδα!
Τα φιλιά μου να της δώσετε
Συναντήσεις Θεσσαλονίκης-Εμείς και τα παϊδάκια (από ψάρι)