Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Δεν ειναι ουτε παπαριες να κανεις αναφορα σε διαφορετικα δημοσιευματα-ανταποκρισεις, απο την εκθεση, και ουτε ειναι ενα μικρο και τιποτε περισσοτερο. Ειναι ενα μικρο με εξαιρετικη εκμεταλλευση χωρων, πολυ καλη ποιοτητα-εργονομια, για την κατηγορια, ευχαριστη οδικη συμπεριφορα (παντα κατα τις πρωτες εντυπωσεις ξενων δοκιμαστων), και ιδανικο για την περισταση σπιρτοζικο, αλλα και οικονομικο κινητηρα.
Άντε πάλι με την ποιότητα και με την οδική συμπεριφορά... Ρε ΓΚ το είδες από κοντά; Μπήκες μέσα; Το οδήγησες;
Ενημερωσου καλυτερα, διαβασε αρθρα ανταποκριτων απο την εκθεση, δες και αντιστοιχα Video, και την πρωτη δοκιμη απο το Αγγλικο Autoexpress...
Ολα στο πιατο τα θελετε, ετοιμα...Κυριε ΓΚ,σας μιλαω στον πληθυντικο γιατι μου ριχνετε τα διπλα χρονια,γινεστε τρομερα κουραστικος και ειλικρινα αρχιζω να πιστευω οτι επιτηδες προσπαθειτε να αποδειξετε οτι σ ενα φορουμ 20000 μελων,εχετε δικιο εσεις κ οχι οι 20 ανθρωποι με τους οποιους μιλατε εδω μεσα.Ο Ζησης τι το πολυπλοκο ειπε?Οτι,διαολε,μιληστε για την εμφανιση,μιληστε για το εσωτερικο.Μη μιλατε λες και εχετε κανει 20000 χιλιομετρα μαζι του κ ειδατε οτι ειναι οικονομικο,οτι για την περισταση γινεται και σπιρτοζικο κ οτι εχει πολυ καλη ποιοτητα και εργονομια.Ε για ονομα του θεου.
Mιλα και στον ενικο παιδι μου , σου επιτρεπω...
Αν εχω γινει κουραστικος, για εσενα, απλα ΜΗΝ διαβαζεις αυτα που γραφω, ειδικα απο την στιγμη που δεν ειναι offtopic.
Εχω απαντησει σε παρομοια τοποθεηση στο παρον. Το δικαιο δεν βγαινει ποσοτικως...
Δεν μιλαω ουτε λες και το εχω οδηγησει, ουτε λες και μπηκα μεσα και περιεργαστηκα το εσωτερικο του.
Μιλαω με βαση των πηγων, αρθρων, video που παρεθεσα, απο ανθρωπους που το εχουν δει, ως μια πρωτη εικονα-εκτιμηση.
Οπως μια πρωτη εκτιμηση ειναι η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ, του καθενος βλεποντας φωτο, ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ, ειναι μια πρωτη εκτιμηση, και
δυστυχως για καποιους απο εσας, με ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΒΑΡΥΤΗΤΑ, οταν προκειται απο ξενους επαγγελματιες του χωρου.
Απλα πραγματα.