Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Λίγο πολυποίκιλτο το δεύτερο, το πρώτο υπάρχει σχεδόν ίδιο σε πολλές μάρκες, κάνοντας το συνηθισμένο αλλά δείχνοντας και την ομορφιά του σχεδίου του και δυστυχώς είναι αυτόματο, αλλά το 300άρι ρισπέκτ.
Παρεπιπτόντως πρώτη αλλαγή μπαταρίας σε σκιντζή και τσουπ να το δεύτερο 200άρι που μπάζει νερό. Ευτυχώς το πήγα στο γιατρό στην Αθήνα και προλάβαμε τη ζημιά αλλά το γράφω για να το ακούω και εγώ: τσεκάρισμα υπο πίεση ακόμα και στην πρώτη μπαταρία ακόμα και σε 200άρι...
Από τη μία την πάτησες με τις μπαταρίες από την άλλη λες δυστυχώς είναι αυτόματο. Γιατί το λες αυτό, εγώ το θεωρώ πλεονέκτημα το αυτόματο.
Όντως την πάτησα αλλά επειδή μπορεί πολύ εύκολα να το αφήσω μία εβδομάδα αφόρετο το αυτόματο το θεωρώ απαγορευτικό για μένα από τη στιγμή που τα πάσης φύσεως κουρδιστίρια μου θυμίζουν μεσαιωνικές συσκευές βασανισμού ρολογιών . Η λύση είναι πολύ απλή και εύκολη εάν κάποιος θέλει σχετικά να τα ακουμπήσει: κινέτικ ή έκοντράιβ. Για μένα που το πήρα σε τιμή δείπνου για δύο σε ταβέρνα και του έχω σπάσει 3-4 φορές το σύνδεσμο κάσας-μπρασελέ από τα κοπανήματα, και το αυτόματο και το (για μένα) απείρως καλύτερο σε επίπεδο ουσιαστικών αναγκών έκοντράιβ/κινέτικ βγαίνει εκτός συζήτησης για αγορά...
Επίσης τιπ: εάν σας μπάσει νερό μην το ανοίξετε μέχρι να το πάτε στο ρολογά για καθαρισμό, αλλιώς το οξυγόνο θα οξειδώσει το μηχανισμό. Ευτυχώς βαρέθηκα να μπω στη διαδικασία, και μετά τον καθαρισμό δουλεύει ξανά μία χαρά!