-
Ο χρήστης makinen έγραψε:
Γιατί αφήστε αυτούς που τα ζουν κάθε μέρα να έχουν μια παραπάνω εμπεριστατωμένη άποψη για την αξιοπιστία τους... Αλλά είπαμε, το κάθε 14χρονο που οδηγάει ποδήλατο έχει και άποψη πλέον στα fora για διάφορα αυτοκίνητα που έχει δει στο youtube μόνο άντε και στην αντιπροσωπεία, οπότε τι να πωπερι 14χρονων δεν σχολιάζω.Απλα έχω ζήσει για τα καλά όχι ενα αλλα αρκετά opel αμαξια.Και πανάρχαια (σκυλιά kadett ascona)και ολοκαίνουργια (κουκλί insignia αλλα...πολλά ηλεκτρολογικά προβλήματα).
Επίσης δεν σιχαίνομαι τα opel απλά λέω την γνώμη μου.Κακό είναι??Εχω ζήσει καποια προβλήματα και σίγουρα ειμαι πιο αντικειμενικός απο κάποιος που να έχουν opel -
stefan147@ τι να σου πω...σου λεω επειδη η δουλειά μου ειναι τα αυτοκινητα βγάζουν πολλά προβλήματα.
Σιγουρα ολα θα βγαλουν καποια στιγμή καποιο πρόβλημα αλλα όχι κι έτσι.
Ο πατέρας μου πάντως είχε punto του 93 και γυρισαμε με αυτο ολη την ελλαδα , βουνα χιονια ζεστες κρυα βροχες κτλ.Στα 17 χρονια που μας υπηρέτησε το μονο προβλημα ήταν οτι μια φορα είχε χαλάσει η κόρνα.Το αμαξι το δώσαμε με 300.000χλμ.
Η μητέρα μου έχει εδω και 3 χρονια το panda και δεν της εχει βγάλει τιποτα.Να σημειώσω οτι ο αδερφός μου που το οδηγάει του αλλάζει τα φώτα...μέχρι και offroad το εχουμε κάνει μαζί(Θα μου πεις ειναι καινούργιο.και το Insignia καινουργια μας έβγαλε ομως ενα σωρό προβλήματα).Και επίσης το panda έχει 9000€ ενω το insignia 22.000+
Σου ειπα επισης και για το σαραβαλακι uno της μαμας της κοπέλας μου...Τι να πω ίσως όλα αυτά να ειναι τοσο μεγάλες συμπτώσεις.Εγω προσωπικά πάντως η ΜΟΝΗ μαρκα (απο τις μεγάλες)που θα απέφευγα και δεν θα πρότεινα σε κανέναν είναι η opel.Ενα search στο google θα πείσει οσους πιστεύουν οτι ειναι αξιόπιστα τα αμαξια.
Δεν θελω να προσβάλω κανέναν ουτε και να μαι απόλυτος αλλα όπως είπα εχω ζήσει κάποια πράγματα και απευθήνομαι κυρίως σε υποψήφιους αγοραστές...Κάποιος άλλος μπορεί να πει κατι αλλο και να το τεκμηριώσει...τι να πω...απλα αυτο που έχω ζήσει -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εσύ δηλαδή είσαι λιγότερο 14χρονος;Sent from my MB860 using smoke signals.
Εγώ είμαι 5, το λέω συνέχεια
-
Ο χρήστης ethnikofron471 έγραψε:
stefan147@ τι να σου πω...σου λεω επειδη η δουλειά μου ειναι τα αυτοκινητα βγάζουν πολλά προβλήματα.
Ο πατέρας μου πάντως είχε punto του 93 και γυρισαμε με αυτο ολη την ελλαδα , βουνα χιονια ζεστες κρυα βροχες κτλ.Στα 17 χρονια που μας υπηρέτησε το μονο προβλημα ήταν οτι μια φορα είχε χαλάσει η κόρνα.Το αμαξι το δώσαμε με 300.000χλμ.
Η μητέρα μου έχει εδω και 3 χρονια το panda και δεν της εχει βγάλει τιποτα.Να σημειώσω οτι ο αδερφός μου που το οδηγάει του αλλάζει τα φώτα...μέχρι και offroad το εχουμε κάνει μαζί(Θα μου πεις ειναι καινούργιο.και το Insignia καινουργια μας έβγαλε ομως ενα σωρό προβλήματα).Και επίσης το panda έχει 9000€ ενω το insignia 22.000+
Σου ειπα επισης και για το σαραβαλακι uno της μαμας της κοπέλας μου...Τι να πω ίσως όλα αυτά να ειναι τοσο μεγάλες συμπτώσεις.Εγω προσωπικά πάντως η ΜΟΝΗ μαρκα (απο τις μεγάλες)που θα απέφευγα και δεν θα πρότεινα σε κανέναν είναι η opel.Ενα search στο google θα πείσει οσους πιστεύουν οτι ειναι αξιόπιστα τα αμαξια.
Δεν θελω να προσβάλω κανέναν ουτε και να μαι απόλυτος αλλα όπως είπα εχω ζήσει κάποια πράγματα και απευθήνομαι κυρίως σε υποψήφιους αγοραστές...Κάποιος άλλος μπορεί να πει κατι αλλο και να το τεκμηριώσει...τι να πω...απλα αυτο που έχω ζήσειΕντάξει καλύτερα μην πάρεις Opel και εσύ θα μείνεις ήσυχος και η Opel .
Στους φίλους σου μπορεις να προτείνεις κάποιο απο τα πιο αξιόπιστα οχήματα του γνωστού γκρουπ εκ Γερμανιας που ως γνωστον ειναι τερατα αξιοπιστιας ή καποιο παραδοσιακα αξιοπιστο Ιαπωνικο . -
Ο χρήστης ethnikofron471 έγραψε:
Έχεις κάποιο τρόπο να αποδείξεις το αντίθετο? Ή απλά έχεις πετύχει κανα δυο περιπτώσεις που επιβεβαιώνουν την γνώμη σου? Προσωπικά σιχαίνομαι τα Οπελ, δεν απευθύνονται σε μένα αλλά η αξιοπιστία είναι το μικρότερο πρόβλημα τους. Είναι στα ίδια επίπεδα με οποιοδήποτε άλλο Ευρωπαίο κατασκευαστή.
Καταρχήν χωρις να σημαίνει τιποτα σπουδαίο λαβε υπόψην σου οτι τα αμαξια χρονια ειναι ο ερωτας μου καθώς και το επαγγελμα μου και περνανε καημερινα αρκετα αμάξια απο τα χέρια μου.
Θα αρχήσω με τον πατέρα μου.opel insignia χρυσοπληρωμένο αυτοκίνητο.Ήξερε για τα Opel ωστόσο μόλις το είδε το λατρεψε...
Στα 15.000χλμ πρόβλημα με το στερεοφωνικό (ειναι γνωστο αυτο το πρόβλημα).Στα 17.000χλμ πρόβλημα στην τρόμπα βενζίνης!Αφου λύθηκαν αυτά αναβαν κατα καιρούς διάφορα λαμπάκια όπως του κινητήρα ή των φρένων...το δώσαμε και ησυχάσαμε.
Οι κουμπάροι μας Opel astra του 97 (αν δεν κανω λαθος) πολλά μηχανικά προβλήματα (αν θες μπορώ σε pm να στα πω αναλυτικά)το δώσαν και βρηκαν την υγειά τους με volvo.Tα ιδια και για τους γειτονες με astra G.
Συνάδελφος του πατέρα μου είχε το corsa (το προπροηγούμενο μοντέλο).Προβλήματα στα αμορτισερ,στο βιντιλατέρ και αργότερα στο ψυγείο.
Και αν και εχω κι άλλες περιπτώσεις θα ολοκληρώσω με τους γονείς της κοπέλας μου.Ο πατέρας της εχει ακόμα ενα opel astra του 94 ( χωρις να ειμαι σιγουρος) και η μητέρα της fiat uno του 89 3o χερι με τρακαρισμα και 250.000χλμ.Το uno περαν των service και ενος προβλήματος πριν μερικά χρονια στα φώτα δεν εχει βγάλει το παραμικρό, οταν το καλοσυντηρημένο astra του μπαμπα της έβγαζε συνεχως προβλήματα στο ψυγείο και σε άλλα μέρη μεχρι που άλλαξε ολόκληρη την μηχανή!Ενα search στο google για τα προβλήματα και την 'αξιοπιστία' των opel θα σε πείσει
Αν θες αναλυτικα να σου πω κι αλλες περιπτώσεις γνωστών στειλε pmΜε όλα αυτά εγώ παντως opel δεν θα έπερνα και αν κάποιος ρώταγε την γνώμη μου θα τον απέτρεπα απο αγορα αυτης της μάρκας.
Δυστυχώς μαζί με το σκυλί Kadett και Ascona πέθανε και το καλό opel
υγ.δεν ειμαι για τιποτα απόλυτος απλά όπως ειπα λεω τι εχω βιώσει, και αναλογα με αυτα που εχουν δει τα ματακια μας παίρνουμε και τις ανάλογες αποφάσειςκαι ημουν ετοιμος να σου πω για το δικο μου Καντετ του 84 και το Ασκονα του 78 του γειτονα!!
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Δεν θελω να προσβάλω κανέναν ουτε και να μαι απόλυτος αλλα όπως είπα εχω ζήσει κάποια πράγματα και απευθήνομαι κυρίως σε υποψήφιους αγοραστές...Κάποιος άλλος μπορεί να πει κατι αλλο και να το τεκμηριώσει...τι να πω...απλα αυτο που έχω ζήσειΕντάξει καλύτερα μην πάρεις Opel και εσύ θα μείνεις ήσυχος και η Opel .
Στους φίλους σου μπορεις να προτείνεις κάποιο απο τα πιο αξιόπιστα οχήματα του γνωστού γκρουπ εκ Γερμανιας που ως γνωστον ειναι τερατα αξιοπιστιας ή καποιο παραδοσιακα αξιοπιστο Ιαπωνικο .Τερας αξιοπιστίας η WV οπωσδήποτε
Δεν υπάρχουν μονο τα γερμανικα και τα ιαπωνικα όμως
Συμφωνω για τα ιαπωνικά.
Υπάρχουν και τα Ιταλικά, και τα Σουηδικά , ακόμα και τα αμερικανικά -
http://www.samar.pl/__/3/3.a/62065?locale=en_EN
Opel Insignia leads midsize-car reliability list by DEKRA
Mar 16, 2011 8:29:00 AMLast December, Germany's vehicle certification body DEKRA released its 2011 car reliability study, the research based on more than 15 million vehicle inspections carried out in the country over the last two years.
Accordingly, Opel Insignia was found to have the lowest faults rate in the midsize-car segment.
την μεταφραση καντε την εσεις για να μην εχουμε περιεργα θεματα...
-
Ο χρήστης kingstonian έγραψε:
http://www.samar.pl/__/3/3.a/62065?locale=en_ENOpel Insignia leads midsize-car reliability list by DEKRA
Mar 16, 2011 8:29:00 AMLast December, Germany's vehicle certification body DEKRA released its 2011 car reliability study, the research based on more than 15 million vehicle inspections carried out in the country over the last two years. Accordingly, **Opel Insignia was found to have the [b]lowest faults rate **in the midsize-car segment.[/b]
την μεταφραση καντε την εσεις για να μην εχουμε περιεργα θεματα...
Αποκλείεται να μην βγαζει πολλες βλαβες , αφου το ειπε ο εθνικόφρων που του το ειπε ενας γειτονας του , μια γνωστη του και ο κουμπαρος του
-
Εγώ πραγματικά συνεχίζω να απορώ: κουβαλάτε τόσα απωθημένα μερικοί που μπαίνετε στο θέμα αυτό για να 'κράξετε' την Opel και την κάθε Opel λες και έχετε μετοχές σε ανταγωνιστική μάρκα; Ή απλά τρολάρετε γιατί βαριέστε μπας και τσιμπήσουμε λες και εμείς έχουμε μετοχές στην Opel; Χρέπια τα Opel; Μαζί σου, τι να κάνουμε, να σου χαλάσουμε χατίρι ή να χαλάσουμε τις καρδιές μας; Ο καθένας έχει την άποψή του για κάθε αυτοκίνητο, αλλά ας την εκφράζει στα σωστά θέματα και κυρίως εμπεριστατωμένα
Διάβασα ότι έχει τα πιο αδιάφορα αυτοκίνητα ενώ είναι ίσως η μόνη εταιρία αυτή την ώρα που δεν έχει ούτε ΕΝΑ άσχημο μοντέλο στη γκάμα της, διάβασα ότι 'χαλάνε' και ποιος ξέρει τι άλλο.
Υ.Γ. Και άσχετο. Ανταλλάξαμε τα Corsa μας χθες με φίλο που αγόρασε το EcoFlex και πήρε το δικό μου OPC. Αυτός έπαθε πλάκα με τη δύναμη, εγώ έπαθα πλάκα με την κατανάλωσή του! Έρχεται από Θεσσαλονίκη στο Βόλο με >140 km/h συνεχώς και καίει σύνολο 11 λίτρα diesel και με βόλτες μέσα στη Λάρισα ενδιάμεσα!!! Μήπως να του πω να το κρατήσω και να του αφήσω το δικό μου που δεν μπορώ να το κουνάω πλέον -
Πάντως στην στατιστική της ADAC που έδωσα σε άλλο θέμα βγάζει τα OPEL στη μέση και λίγο πιο κάτω. Δεν πιστεύω πια ότι είναι τόσο χάλια σε σχέση με άλλα. Συγκρεκριμένα μοντέλα ή παρτίδες όντως μπορεί να βγήκαν προβληματικά, αλλά αυτό ισχύει για όλες σχεδόν τις λαϊκές μάρκες.
-
Και σε τι διαφέρεις εσύ σε αυτά που γράφεις από όλους τους άλλους που κράζεις και που τους κάνεις και συστάσεις? Αν ήσουν cool δεν θα έμπαινες καν στη διαδικασία να απαντήσεις και να υπερασπιστείς την αγαπημένη σου μάρκα κι ας μην έχεις μετοχές. Τα Όπελ believe it or not είναι διαχρονικά από τους πιο αδιάφορους (σχεδιαστικά και κυρίως οδηγικά) ανθρωπομεταφορείς, με εξαίρεση καποια λίγα μοντέλα σε κάποιες special εκδόσεις. Πουθενά το κακό σε αυτό. Έχουν συγκεκριμένο κοινό που απευθύνονται και καλά κάνουν. Πάντως ούτε σπάνε, ούτε χαλάνε περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο Ευρωπαϊκό.-
ΥΓ: τα μπράβο σου στη Fiat για το diesel μοτεράκι...
-
Ο χρήστης makinen έγραψε:
Εγώ πραγματικά συνεχίζω να απορώ: κουβαλάτε τόσα απωθημένα μερικοί που μπαίνετε στο θέμα αυτό για να 'κράξετε' την Opel και την κάθε Opel λες και έχετε μετοχές σε ανταγωνιστική μάρκα; Ή απλά τρολάρετε γιατί βαριέστε μπας και τσιμπήσουμε λες και εμείς έχουμε μετοχές στην Opel; Χρέπια τα Opel; Μαζί σου, τι να κάνουμε, να σου χαλάσουμε χατίρι ή να χαλάσουμε τις καρδιές μας; Ο καθένας έχει την άποψή του για κάθε αυτοκίνητο, αλλά ας την εκφράζει στα σωστά θέματα και κυρίως εμπεριστατωμένα
Διάβασα ότι έχει τα πιο αδιάφορα αυτοκίνητα ενώ είναι ίσως η μόνη εταιρία αυτή την ώρα που δεν έχει ούτε ΕΝΑ άσχημο μοντέλο στη γκάμα της, διάβασα ότι 'χαλάνε' και ποιος ξέρει τι άλλο.
Υ.Γ. Και άσχετο. Ανταλλάξαμε τα Corsa μας χθες με φίλο που αγόρασε το EcoFlex και πήρε το δικό μου OPC. Αυτός έπαθε πλάκα με τη δύναμη, εγώ έπαθα πλάκα με την κατανάλωσή του! Έρχεται από Θεσσαλονίκη στο Βόλο με >140 km/h συνεχώς και καίει σύνολο 11 λίτρα diesel και με βόλτες μέσα στη Λάρισα ενδιάμεσα!!! Μήπως να του πω να το κρατήσω και να του αφήσω το δικό μου που δεν μπορώ να το κουνάω πλέονΠου λεει οτι μονο υμνους θα γραφουμε για την οπελ ,και την καθε οπελ;
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Και σε τι διαφέρεις εσύ σε αυτά που γράφεις από όλους τους άλλους που κράζεις και που τους κάνεις και συστάσεις? Αν ήσουν cool δεν θα έμπαινες καν στη διαδικασία να απαντήσεις και να υπερασπιστείς την αγαπημένη σου μάρκα κι ας μην έχεις μετοχές. Τα Όπελ believe it or not είναι διαχρονικά από τους πιο αδιάφορους (σχεδιαστικά και κυρίως οδηγικά) ανθρωπομεταφορείς, με εξαίρεση καποια λίγα μοντέλα σε κάποιες special εκδόσεις. Πουθενά το κακό σε αυτό. Έχουν συγκεκριμένο κοινό που απευθύνονται και καλά κάνουν. Πάντως ούτε σπάνε, ούτε χαλάνε περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο Ευρωπαϊκό.-ΥΓ: τα μπράβο σου στη Fiat για το diesel μοτεράκι...
Δεν έχεις άδικο, απάντησα για να στηλιτεύσω το στυλ γραφής και όχι το κράξιμο αυτό καθαυτό, και δε μου βγήκε και τόσο σωστά οπότε εκλήφθηκε ως υπεράσπιση στη μάρκα. Όσο για τα συγχαρητήρια στη Fiat, πραγματικά το μοτέρ αυτό είναι ό,τι καλύτερο έχει βγει από τη συνεργασία αυτή.
-
Χμμμ το μοτεράκι δεν είναι καθόλου αποτέλεσμα συνεργασίας. Είναι δανεισμένο αυτούσιο. Το πλαίσιο του αυτοκινήτου σου από την άλλη...ναι, αυτό μπορείς να το πεις αποτέλεσμα συνεργασίας...
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Αν γνωρίζει κάποιος, χρειάζομαι καλό εξειδικευμένο συνεργείο όπελ κατά προτίμηση νότια (μενω ηλιούπολη). -
Ως κατοχος οπελ corsa 2005 1.4 το μονο καλο που βρισκω σε αυτο το αυτοκινητο ειναι η αξιοπιστια του
135.000 απροβληματιστα χιλιομετρα,μονο τυπικα σερβις και μια δωρεαν εντος εγγυησης προληπτικη επισκευη κρεμαγιερας
Τιποτε αλλο.Κατα τα αλλα αδιαφορο τιμονι,κακο πατημα ,πολλη υποστροφη,μετρια ποιοτητα εσωτερικου,ψοφιο μοτερ κατω απο τις 4000 στροφες αλλα πολυ οικονομικο στο ταξιδι με 120-130 χιλιομετρα
-
Έχει βολικά καθίσματα ...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Έχει βολικά καθίσματα ...για να το λες κατι θα ξερεις...
-
from frankfurt
-
From heaven
OPEL FORUM