-
Και η 4C υπαρκτό αμάξι είναι και κυκλοφορεί ήδη. Εδώ και χρόνια. Dallara rulz.
-
Αν ποτέ φτάσει σε παραγωγή η 4C δεν θα έχει πρακτικά κανένα κοινό με το X-Bow. Το πλαίσιό του δεν έχει καν πρόβλεψη για πόρτες.
-
Αν τα πρωτότυπα της 4C έχουν πόρτες, τότε το πλαίσιο του X-Bow απέκτησε κι αυτό ήδη. Αυτή τη στιγμή το μόνο που έχει απομείνει ουσιαστικά, είναι τα εργονομικά τεστ για το εσωτερικό προκειμένου να οριστικοποιηθεί ο τελικός του σχεδιασμός, από όσο έχω ακούσει.
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
:whatever:
Και η 4C υπαρκτό αμάξι είναι και κυκλοφορεί ήδη. Εδώ και χρόνια. Dallara rulz.εχεις δει κ στο χωριό σου να κυκλοφορεί καμία?
το συγκεκριμένο αμάξι πιστεύω πως ΑΝ βγει, θα βγει σε λίγα κομμάτια (κάτω κ από 10χλδ) που λένε οι ιταλοί, κ θα εχει στόχο την Αμερικάνικη αγορά, ώστε να μπει εκεί η αλφα ρομεο.
-
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
Δηλαδη alba θα μπορει καποιος να παραγγειλει jtdm? Ρωταω γιατι ο γαμπρος μου την εχει στην λιστα με τις επιλογες του απο σεπτεμβρη που θα ψαξει για αυτοκινητο (το σκεφτεται,αλλα μονο jtdm)Θέμα εθνικού αντιπροσώπου.Σε όλες τις μεγάλες ευρωπαϊκές αγορές θα μπορείς.Στην Ελλάδα το βλέπω χλωμό.....
-
Όποιος ξαναπεί ότι η QV δεν έχει ωραίο ήχο...
Μέσα δεν ξέρω πως ακούγεται, στην όντως πολύ καλά ηχομονωμένη Giulietta, αλλά απέξω ακούγεται μούρλια! Μου θύμισε Astra OPC στο λίγο πιο ήσυχο. Εξαιρετική!
Ήπια και το τσαγάκι μου και ησύχασα...
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Μου θύμισε Astra OPC στο λίγο πιο ήσυχο. Εξαιρετική!Ήπια και το τσαγάκι μου και ησύχασα...
αα καγκουρια δηλαδη
-
Ναι μόνο τα νέον της λείπουν...
-
Bλέπω 2 μπούκες πίσω οπότε είναι η 170 JTDm
-
Αυτό κάνει ήχο αλά opc ?
Sent from my LG-P500
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Bλέπω 2 μπούκες πίσω οπότε είναι η 170 JTDmΣτο κλειδι λεει 140:
Καλα ο ηχος ειναι τραγικος
- Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
-
Ας περιμενουμε να ακουσουμε και την **MiTo GTA **που ακουγεται οτι ειναι καθ οδον..........
-
Ο χρήστης AlexandrosQV έγραψε:
Ας περιμενουμε να ακουσουμε και την **MiTo GTA **που ακουγεται οτι ειναι καθ οδον..........Μη φας...έχουμε γλαρόσουπα!
-
Αληθεύει ότι τα alfa romeo καίνε παρά πολύ βενζίνη; Τσέκαρα το 146 (γιατι ενδιαφέρομαι για αγορα μεταχειρισμένου αυτοκινήτου) και καίει 7,9lt/100km!!! Τόσοοο πολύ;;; Τα περισσότερα κλασικά αυτοκίνητα καίνε γύρω στα 6-6,5.
Έτσι λένε τουλάχιστον οι έρευνες. Γιατι ο κατασκευαστής ισχυρίζεται χαμηλή κατανάλωση... -
Eιναι αυτοκινητο 15ετιας,ποσο παραλογο ειναι να καιει πολυ?
-
Ο χρήστης vasil έγραψε:
Αληθεύει ότι τα alfa romeo καίνε παρά πολύ βενζίνη; Τσέκαρα το 146 (γιατι ενδιαφέρομαι για αγορα μεταχειρισμένου αυτοκινήτου) και καίει 7,9lt/100km!!! Τόσοοο πολύ;;; Τα περισσότερα κλασικά αυτοκίνητα καίνε γύρω στα 6-6,5.
Έτσι λένε τουλάχιστον οι έρευνες. Γιατι ο κασκευαστής ισχυρίζεται χαμηλή κατανάλωση...Για 1.4 μιλάμε ή για 1.6? Boxer ή twin spark?
Αν είναι 1.6 η κατανάλωση που λες είναι πολύ χαμηλή. Για 1.4 είναι ΟΚ. Επίσης τι πάει να πει 'κλασσικά αυτοκίνητα'? 6λτ/100χλμ δεν καίει ούτε το 1200αρι 500αρακι μου. Δεν υπάρχουν αυτά τα νούμερα σε αμάξια 15ετιας και αυτών των διαστάσεων και αυτού του κυβισμού, εκτός κι αν ο οδηγός είναι συνταξιούχος και άνω των 70... -
Ο χρήστης vasil έγραψε:
Έτσι λένε τουλάχιστον οι έρευνες. Γιατι ο κατασκευαστής ισχυρίζεται χαμηλή κατανάλωση...ΤwinSpark ή boxerάτη βλέπεις?
Το 7,9 μια χαρα είναι..
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Έτσι λένε τουλάχιστον οι έρευνες. Γιατι ο κατασκευαστής ισχυρίζεται χαμηλή κατανάλωση...ΤwinSpark ή boxerάτη βλέπεις?
Το 7,9 μια χαρα είναι..
Το 7,9 που λες (και μάλλον σου είπαν...) δεν το βλέπεις σε 146 με τίποτα! είτε μιλάμε για 1.4, είτε για 1.6, είτε για boxer, είτε για TS.
Η δική μου 1.6TS το 10 το είχε πολύ άνετα σε φυσιολογικές συνθήκες. Να κατεβαίνει 1-1,5 λίτρο κάτω η 1.4? Αν την πιέζεις δεν νομίζω.... Και δεν μιλάμε για τα 13-14 των 1.6 boxer....
Αν ψάχνεις για 'κλασσικό' που να καίει 6-6,5, κοίτα αλλού καλύτερα.
Αυτό πόσο να καίει άραγε ?
-
Μάλλον θα μπερδεύει την εργοστασιακή με την πραγματική κατανάλωση Η πραγματική είναι γύρω στα 11 λίτρα. όπως και να έχει η 146 δεν φημίζεται για τη χαμηλή της κατανάλωση-συντήρηση,αλλά για τον alegro χαρακτήρα της για την εποχή της.
-
Σε 147 μου έσπασε το κάτω μέρος του μπρος δεξί φλας (χαμηλά στον προφυλακτηρα). το φλας δουλεύει κανονικά αφού ανάβει στο πάνω μέρος. Θα έχω πρόβλημα στεγανότητας αν το αφήσω έτσι;
ΑLFA ROMEO FORUM