-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Άντε πάλι με το τσουλάκι
εδώ όταν κάναμε κριτική για όλα τα υπόλοιπα μας έλεγες ότι η δικαιοσύνη αποφάσισε, σου γράφαμε τί είχε γίνει με τη δικαιοσύνη και μας έλεγες ότι τα διαβάζαμε στην CdS. , ότι τί μας κόφτει κλπ κλπελπίζω βέβαια ξαφνικά να μην χάλασε η εκτιμησή σου στο πρόσωπό του με όλες αυτές τις μηχανορραφίες, η αληθεια θα λάμψει **κι ο καβαλιέρε θα επανέλθει **
Βασικά, με τις που κάνουν οι ψηφοφόροι σε όλο τον κόσμο, μην το έχεις και για τελείως απίθανο αυτό...
-
εμένα μου το λες αυτό?
δεν ξέρω τί λες εσύ, ο λαός
-
Μάλλον να περιμένω Καραμανλή στην οικουμενική...
http://www.tromaktiko.info/2011/06/15/% ... %BB%CE%AE/
γιατί ξαφνικά τα media που τον έβγαζαν ανίκανο τώρα τον εξυμνούν....
ΟΥΣΤ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ
-
H Ρωσίδα που δεν καταλαβαίνει από κρύο
Ένα με τις φάλαινες έγινε μια Ρωσίδα δύτρια που έπεσε γυμνή στη θάλασσα αψηφώντας το πολικό ψύχος των παγωμένων νερών για να καταγράψει τη συμπεριφορά των φαλαινών σε τέτοιες συνθήκες με έναν άνθρωπο .
http://news247.gr/health/epistimi/rwsida_kryo_falaines_gymnh.1106418.html -
http://www.newsit.gr/default.php?pname= ... 99&catid=9
Προφανώς ο ΥΠΕΞ, θα υπερασπισθεί με σθένος τα Ελληνικά δίκαια-συμφέροντα, έναντι της υπερδύναμης.
-
Καταδίκασαν σε θάνατο διά λιθοβολισμού ένα... σκύλο!
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=83200&catid=7 -
Ο χρήστης ΚΩΝ/ΝΟΣ ΜΗΤΣΑΚΗΣ έγραψε:
Προφανώς ο ΥΠΕΞ, θα υπερασπισθεί με σθένος τα Ελληνικά δίκαια-συμφέροντα, έναντι της υπερδύναμης.Μου αρέσει η σιγουριά σου, πλέον είναι de facto πουλημένος προδότης (δεν τον ξέρω καν αλλά φαντάζομαι ούτε και εσύ τον ξέρεις).
Απορία: έχουμε αντικρουόμενα εθνικά συμφέροντα με τις ΗΠΑ?
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Προφανώς ο ΥΠΕΞ, θα υπερασπισθεί με σθένος τα Ελληνικά δίκαια-συμφέροντα, έναντι της υπερδύναμης.
Μου αρέσει η σιγουριά σου, πλέον είναι de facto πουλημένος προδότης (δεν τον ξέρω καν αλλά φαντάζομαι ούτε και εσύ τον ξέρεις).
baby steps, προς το παρόν απεδείχθη ότι δεν είναι bot
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Μου αρέσει η σιγουριά σου, πλέον είναι de facto πουλημένος προδότης (δεν τον ξέρω καν αλλά φαντάζομαι ούτε και εσύ τον ξέρεις).
south stream?..
-
-
εμένα μου το λες αυτό?δεν ξέρω τί λες εσύ, ο λαός
Να υποθεσω λατρης δικτατορικων πρακτικων: διοτι εσυ ξερεις καλυτερα το καλο του λαου απο τον ιδιο??? κατι μου θυμιζει,,,,,, κατι μου θυμιζει....
-
από λογική σκίζεις
το ότι τον επέλεξε ο λαός δεν μου λέει απολύτως τπτ, ο λαός έχει επιλέξει Χίτλερ επίσης. Καμία επιλογή της πλειοψηφίας δεν μου αφαιρεί το δικαίωμα να έχω την γνώμη μου για το αν αυτός που εξέλεξε είναι ¨καλος¨ ή όχι, και αυτή την γνώμη εξέφρασα.
Εσύ βέβαια με το μυαλό που έχεις εφόσον εξελέχθη απ την πλειοψηφία αυτομάτως έχει το αλάθητο και το απυρόβλητο, αλλά τί να κάνουμε, όσο του κόβει του καθενός -
από λογική σκίζειςτο ότι τον επέλεξε ο λαός δεν μου λέει απολύτως τπτ, ο λαός έχει επιλέξει Χίτλερ επίσης. Καμία επιλογή της πλειοψηφίας δεν μου αφαιρεί το δικαίωμα να έχω την γνώμη μου για το αν αυτός που εξέλεξε είναι ¨καλος¨ ή όχι, και αυτή την γνώμη εξέφρασα.
Εσύ βέβαια με το μυαλό που έχεις εφόσον εξελέχθη απ την πλειοψηφία αυτομάτως έχει το αλάθητο και το απυρόβλητο, αλλά τί να κάνουμε, όσο του κόβει του καθενόςΜα αυτο ακριβως τονιζω οτι τη γνωμη του λαου την εχεις γραμμενη.. αρα??? οπερ εδει δειξε......
δεν ειναι κακο να εχει γνωμη σαν κι αυτη αλλα να ξερεις τι σημαινει.. -
yeah sure
για τον χίτλερ τί γνώμη έχεις δε μας είπες
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Μα αυτο ακριβως τονιζω οτι τη γνωμη του λαου την εχεις γραμμενη.. αρα??? οπερ εδει δειξε......
δεν ειναι κακο να εχει γνωμη σαν κι αυτη αλλα να ξερεις τι σημαινει..Τι σημαίνει το υπογραμμισμένο; Το να θεωρεί κάποιος ότι η απόφαση της πλειοψηφίας είναι εντελώς λανθασμένη, δε σημαίνει ότι την έχει γραμμένη! Και πώς θα μπορούσε άλλωστε, αφού στο παρόν πολίτευμα είναι υποχρεωμένος να ζήσει 'κάτω από αυτή'. Φαντάζομαι να αποδέχεσαι το δικαίωμα στο να θεωρούμε λανθασμένη την απόφαση της πλειοψηφίας. Διαφορετικά, οποιαδήποτε άποψη αποκτούσε την κρίσιμα μάζα του 50% + 1, θα εκτοξευόταν αυτομάτως στο 100%, ώστε να μη θεωρηθούν οι της μειοψηφίας φασίζοντες.
-
ε όχι φίλε μου και να έχεις το δικαίωμα να θεωρείς λανθασμένη την απόφαση της πλειοψηφίας
ο 224 έχει πρόβλημα να ερμηνεύσει τα διάφορα τσιτάτα που μαθαίνουμε στο δημοτικό και τα μπλέκει που και που, κάποιος πρέπει να του εξηγήσει τί σημαίνει απόφαση, παραδοχή, κριτική κλπ
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Μα αυτο ακριβως τονιζω οτι τη γνωμη του λαου την εχεις γραμμενη.. αρα??? οπερ εδει δειξε......
δεν ειναι κακο να εχει γνωμη σαν κι αυτη αλλα να ξερεις τι σημαινει..Τι σημαίνει το υπογραμμισμένο; Το να θεωρεί κάποιος ότι η απόφαση της πλειοψηφίας είναι εντελώς λανθασμένη, δε σημαίνει ότι την έχει γραμμένη! Και πώς θα μπορούσε άλλωστε, αφού στο παρόν πολίτευμα είναι υποχρεωμένος να ζήσει 'κάτω από αυτή'. Φαντάζομαι να αποδέχεσαι το δικαίωμα στο να θεωρούμε λανθασμένη την απόφαση της πλειοψηφίας. Διαφορετικά, οποιαδήποτε άποψη αποκτούσε την κρίσιμα μάζα του 50% + 1, θα εκτοξευόταν αυτομάτως στο 100%, ώστε να μη θεωρηθούν οι της μειοψηφίας φασίζοντες.
Μα φυσικα οποιος δεν εχει ψηφησει τον νικητη μιας αναμετρησης θεωρει οτι εκανε λαθος η αλλη ομαδα που κερδισε.... αλλα οπως εχουμε πει εδω μεσα ας προσπαθησει να πεισει... ποιο μεγαλο κομματι του λαου... πως κανει τοσα χρονια το ΚΚΕ..... ξερει και νομιζει οτι εχει δικιο... αλλα τα αποτελεσματα γνωστα...... βρειτε λοιπον το συστημα που θα επιλεξει τη σωστη προταση μεσα απο διαφορετικες ιδεολογειες μιας αναμετρησης και θα την επιβαλει σε μια κοινωνια... οταν μαλιστα δεν θα ειναι η προταση που δεν θα εχει το μεγαλο ποσοστο στις εκλογες....
-
εδώ δεν μπορούμε να σου εξηγήσουμε απλούστερα πράγματα, θεωρείς ότι έχουμε ελπίδα να σου βγάλουμε σκάρτο πασοκ νδ μπερλουσκόνι?
συνέχισε ακάθεκτος, μην χαμπαριάζεις
-
224v στο πρωτο ποστ που δε θα περιλαμβανεις τις λεξεις Παπαρηγα και ΚΚΕ κερδιζεις σοκολατακι
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
εμένα μου το λες αυτό?
δεν ξέρω τί λες εσύ, ο λαός
Να υποθεσω λατρης δικτατορικων πρακτικων: διοτι εσυ ξερεις καλυτερα το καλο του λαου απο τον ιδιο??? κατι μου θυμιζει,,,,,, κατι μου θυμιζει....
Το καλύτερο επιχείρημα κατά της δημοκρατίας είναι ένας πεντάλεπτος διάλογος με τον μέσο ψηφοφόρο.
Winston Churchill
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#7]