-
Ο χρήστης eleos έγραψε:
Εμενα με απασχολει το ονομα των νεων τελων. Τα προηγουμενα τα ειχαν βαφτισει ''πρασινα'' τελη. Τα νεα πως? Ακουω προτασεις με νεες ονομασιες για τα τελη που ερχονταιΠροτείνω κάτι κοντά σε ...'πράσινα άλογα'. Μιλάμε για πολύ οικολογική (φ)ορολογία...
-
HF και εγώ κοιτάω προς australia μεριά, πήγαν γνωστοί μου και περνούν μια χαρά, καλές δουλειές, καλά λεφτά, πολλές γυναίκες και ποιότητα ζωής. Ζητάνε μηχανικούς και τεχνίτες.
Στα αρνητικά βάζω οτι οδηγούν ανάποδα, αλλά μαζεύουν όλη την παλιατζουρία (3 ετών μεταχειρισμένα) της Ιαπωνίας και έχουν και αυτά τα απίθανα Monaro!
-
Ο χρήστης pipinos1976 έγραψε:
@HiFiΖητάω αυτά που έδωσες στο κράτος για 1 έτος. Φέτος έβγαλα όσα έδωσες μείον 600€ και έπρεπε να ζήσω, να πληρώσω τέλη, ασφάλειες, συντήρηση κτλ. Τώρα που θα γίνουν τα πράγματα χειρότερα να δούμε πώς θα τη βγάλουμε το 2011-2012. Μου χρωστάνε μόνο 14-15.000€ πλέον και ανεβαίνουμε...
Ευχαριστώ.
Κοίτα, κι εγώ έχω λαμβάνειν από αντίστοιχους κρατικούς φορείς 3200€ από ...πέρυσι και ακόμη...
Ελπίζω κάποια στιγμή μέσα στο 11, αλλιώς...Κατά τ' άλλα, τα πράγματα σφίγγουν επικίνδυνα και ειδικά στον τομέα τον δικό μου, φοβάμαι πως θα κυνηγάω τα εργάκια του 1000άρικου (που αν βγάλεις ΦΠΑ και ΤΣΜΕΔΕ, στο τέλος σου περισσεύει ένα @ ).
Μ' αυτά που ακούω για τους άλλους, νιώθω και τυχερός, παρόλη την μεγάλη μείωση που έχω υποστεί.
Australia , here we come!
-
Ο χρήστης kalmik έγραψε:
Εμενα με απασχολει το ονομα των νεων τελων. Τα προηγουμενα τα ειχαν βαφτισει ''πρασινα'' τελη. Τα νεα πως? Ακουω προτασεις με νεες ονομασιες για τα τελη που ερχονται
Προτείνω κάτι κοντά σε ...'πράσινα άλογα'. Μιλάμε για πολύ οικολογική (φ)ορολογία...
Εγώ λέω να τα πούμε απλά 'Φόρο Ιδιοκτησίας Αυτοκινήτου'.. Έτσι για να πούμε μια φορά κάτι με τ'όνομά του, ν'ακούσουμε μια αλήθεια ρε αδερφέ! Χώρια που έτσι επιτέλους θα αποκτήσουμε σαν χώρα και το δικό μας... ΦΙΑ (FIA - επίκαιρο μιας και πήρε το πράσινο φώς η κατασκευή της πίστας F1 στην Πάτρα )
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Κοίτα, κι εγώ έχω λαμβάνειν από αντίστοιχους κρατικούς φορείς 3200€ από ...πέρυσι και ακόμη...
Ελπίζω κάποια στιγμή μέσα στο 11, αλλιώς... -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
edited by moderator
Συμμαζέψου.από τα πιο ωραία μου εντιτ... το καταχάρηκα...
-
τι ειχες γραψει... στειλε πμ
-
Αυξάνονται τα τέλη κυκλοφορίας και ο φόρος στα καύσιμα ---> καταθέτουμε πινακίδες, παρκάρουμε αυτοκίνητα.
Αυξάνεται φόρος στη πετρέλαιο θέρμανσης ---> κλείνουμε καυστήρες, αποσυνδέουμε και τη δεξαμενή για να είμαστε σίγουροι.
Αυξάνεται ο φόρος στα αναψυκτικά, καφέδες, γλυκά, αλκοολούχα ---> Σταματάμε να καταναλώνουμε πάσης φύσεως υγρά πλην νερού από λακούβες όταν βρέχει και από στερεά ό,τι φυτρώνει τριγύρω.
Αυξάνεται ο φόρος, οι εισφορές, το ρεύμα ---> απολύουμε όλους τους υπαλλήλους, κλείνουμε τις επιχειρήσεις μας και ασχολούμαστε με το κυνήγι μπεκάτσας με τόξα.Συνεχίζοντας με το ίδιο σκεπτικό...
...
...
...
...ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΙΘΑΓΕΝΗ ΤΟ 2014
_
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Αναδεικνύομαι σιγά σιγά σε μεγάλο χρηματοδότη του ελληνικού κράτους (μετά τον μανόσκυ φυσικά, από τον ιδρώτα του οποίου ζει το δίχως άλλο η μισή Ελλάδα... ).
Τέλη στην ΒΜW 720€
Τέλη στην Lancia, 145€
Ασφάλεια BMW(μεικτή): 985€ (λογικά θα μειωθεί πάντως λόγω απομείωσης της αξίας)
Ασφάλεια στην Lancia: 325 € (αν θυμάμαι καλά).Συνολάκι: 2125€ τα πάγια.
Toσα και λιγο περισσοτερα ($3000) ειχα πληρωσει σε ασφαλεια για ενα χρονο σε χωρα του εξωτερικου πριν 11 χρονια περιπου. Μην νομιζετε οτι εξω ειναι καλυτερα. Ειδικα στην Αυστραλια τα αυτοκινητα μπορει να ειναι ακριβοτερα και απο Ελλαδα.
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Αναδεικνύομαι σιγά σιγά σε μεγάλο χρηματοδότη του ελληνικού κράτους (μετά τον μανόσκυ φυσικά, από τον ιδρώτα του οποίου ζει το δίχως άλλο η μισή Ελλάδα... ).
Τέλη στην ΒΜW 720€
Τέλη στην Lancia, 145€
Toσα και λιγο περισσοτερα ($3000) ειχα πληρωσει σε ασφαλεια για ενα χρονο σε χωρα του εξωτερικου πριν 11 χρονια περιπου. Μην νομιζετε οτι εξω ειναι καλυτερα. Ειδικα στην Αυστραλια τα αυτοκινητα μπορει να ειναι ακριβοτερα και απο Ελλαδα.
Με τι επίπεδα μισθών όμως;
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Τέλη στην ΒΜW 720€
Τέλη στην Lancia, 145€
Με τι επίπεδα μισθών όμως;
30.000 ευρώ/μήνα οι οδοκαθαριστές.
-
ο βασικός είναι 1.600 ευρώ. όχι άσχημα!
-
Ο χρήστης Pakos M έγραψε:
ο βασικός είναι 1.600 ευρώ. όχι άσχημα!Εκεί βέβαια πληρώνεις φόρους αναγκαστικά.
Και φυσικά δεν είναι οι μισοί δημίσιοι υπάλληλοι να τα ξίνουν με τσουγκράνα για να τους ζουν οι υπόλοιποι.
Στην Ελλάδα φυσικά, φταίνε για όλα οι πολιτικοί. Οι οποίοι έχουν φάει δις και ο απλός κόσμος, τους παρακολουθούσε αβοήθητος να κλέβει.
Βασικά ο Πάγκαλος τα έφαγε όλα μόνος του...
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Εκεί βέβαια πληρώνεις φόρους αναγκαστικά.
Και φυσικά δεν είναι οι μισοί δημίσιοι υπάλληλοι να τα ξίνουν με τσουγκράνα για να τους ζουν οι υπόλοιποι.
Στην Ελλάδα φυσικά, φταίνε για όλα οι πολιτικοί. Οι οποίοι έχουν φάει δις και ο απλός κόσμος, τους παρακολουθούσε αβοήθητος να κλέβει.
Και ήθελε να βάλει και τη γυναίκα του να φάει και από τα φιλέτα της παραλιακής το βόδι
Τώρα για τον απλό κόσμο, το παράδειγμα το δίνει η εξουσία. Έβρισκε και τα έκανε.
Και μη νομίζεις πως στην Αυστραλία δεν γινόντουσαν λαδιές. Είχα γνωρίσει Έλληνα που επέστρεψε μετά από πολλά χρόνια, και έβγαζε χαρτζιλίκι στήνοντας δίκτυο να βγάζει διπλώματα σε άτομα που κοβόντουσαν (στο κόλπο αστυνομικός και κρατικός υπάλληλος). Παντού γίνονται αυτά.
-
Εγώ πάντως πάνω από 1000 ευρώ τέλη κυκλοφορίας ΔΕ ΔΙΝΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Εκεί βέβαια πληρώνεις φόρους αναγκαστικά.
Και ήθελε να βάλει και τη γυναίκα του να φάει και από τα φιλέτα της παραλιακής το βόδι
Τώρα για τον απλό κόσμο, το παράδειγμα το δίνει η εξουσία. Έβρισκε και τα έκανε.
Και μη νομίζεις πως στην Αυστραλία δεν γινόντουσαν λαδιές. Είχα γνωρίσει Έλληνα που επέστρεψε μετά από πολλά χρόνια, και έβγαζε χαρτζιλίκι στήνοντας δίκτυο να βγάζει διπλώματα σε άτομα που κοβόντουσαν (στο κόλπο αστυνομικός και κρατικός υπάλληλος). Παντού γίνονται αυτά.
Το παράδειγμα το δίνει η εξουσία;
Βασικά στην Ελλάδα φταίει πάντα κάποιος άλλος.
Κανένας δε φοροδιαφεύγει, κανένας δε βάζει μέσο, κανένας δεν κάθεται στην υπηρεσία του να τσεπώνει επιδόματα...
Όσο δεν αντιλαμβάνεται ολόκληρη η κοινωνία ότι πρώτα απ' όλα φταίμε η ίδιοι, δεν υπάρχει λύτρωση.
-
Όταν αυτοί που θέλουν να λέγονται πολιτικοί, έχουν κόψει τα πάντα από τον λαό, ΧΩΡΙΣ να έχουν μειώσει τις δικές τους αποδοχές και έχουν το θράσος και προχωράνε σε τέτοιες ενέργειες αφού πρώτα έχουν κλέψει και ξεπουλήσει τα πάντα, ο λαός φταίει μετά;
-
Οι οποίοι πολοτικοί βέβαια έπεσαν από τον Άρη...
Και δε μιλάω φυσικά μόνο για το ποιος τους ψηφίζει.
-
Σηκώνει μεγάλη συζήτηση και όχι σχετική με το θέμα. Το συζητάμε στον αντίλογο κάποια στιγμή.
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Εγώ πάντως πάνω από 1000 ευρώ τέλη κυκλοφορίας ΔΕ ΔΙΝΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μην ανησυχεις, στα παιρνει μια χαρα απο τη βενζινη και το πετρελαιο θερμανσης
Τέλη κυκλοφορίας