-
Καβάλας, πηγαίναμε δίπλα δίπλα αρκετή ώρα και πριν τον Σ την τράβηξα. Λεπτομέρεια, τελικά έχει τρεις σειρές καθίσματα ενώ πίστευα ότι θα είχε 2 με την πίσω χαώδη όπως στα αμερικάνικα.
sent from my E10i using Tapatalk while doing 230km/hr -
-
-
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
Δεν είναι σπάνιες οι 911Εγω πάντως εδω που ζω δε βλέπω πολλές 911 GT3 RS...
Δεν έπιασε σα μοντέλο γιατι εχουν βάλει κάτι κάγκελα πίσω και δεν μπορεις να κάτσεις -
Ο χρήστης teox έγραψε:
Την είδα κι εγώ τη συγκεκριμένη σήμερα στη Βέροια!
-
Ο χρήστης art911 έγραψε:
Δεν είναι σπάνιες οι 911
Εγω πάντως εδω που ζω δε βλέπω πολλές 911 GT3 RS...
Δεν έπιασε σα μοντέλο γιατι εχουν βάλει κάτι κάγκελα πίσω και δεν μπορεις να κάτσειςApo to stoma moy to phres.... Mhn ksexnas thn fasaria apo thn eksatmish, ta 450 pswroaloga kai ayth thn a8lia aplwstra poy exei pisw.......
Gia ayto allwste fetos bgazoyn allo gt3 RS..... Mpas kai piasei....
-
Πριν λίγο ένα Chevrolet Epica taxi.
-
Τις προάλλες πέτυχα στη Γλυφάδα, παρκαρισμένη σε ένα στενό, μια slr. Στο αμέσως επόμενο τετράγωνο, porsche carerra gt
Θα κατέβαινα για φωτογραφία αλλά είχα ανυπόμονο επιβάτη.
Λεφτά υπάρχουν λέμε -
Πριν λίγο ένα Chevrolet Epica taxi.Τον έχω πετύχει κι εγώ. Επική επιλογή
-
σχετικό άσχετο, Epica είναι μια ολλανδική συμφωνική metal μπάντα
-
Και ένα Kia Magentis στην Αθηνών πριν 20 λεπτά. Πραγματικά ποιος το πήρε αυτό ήθλα να ήξερα!!!
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Την είδα κι εγώ τη συγκεκριμένη σήμερα στη Βέροια!
Κρύβει πολλά μυστικά αυτή η φώτογραφία. Το μπλε 3θυρο Civic στο πίσω μέρος σε συνδυασμό με το VW Touareg και το πολύχρομο EVO και το parking με τα φορτηγά και τα πολυμορφικά και το VW Golf και τις γερμανικές πινακίδες στο SLS δεν φέρνει και πολύ σε Ελλάδα. Πόσο μάλλον σε επαρχιακή πόλη.
-
-
Κρύβει πολλά μυστικά αυτή η φώτογραφία. Το μπλε 3θυρο Civic στο πίσω μέρος σε συνδυασμό με το VW Touareg και το πολύχρομο EVO και το parking με τα φορτηγά και τα πολυμορφικά και το VW Golf και τις γερμανικές πινακίδες στο SLS δεν φέρνει και πολύ σε Ελλάδα. Πόσο μάλλον σε επαρχιακή πόλη.Πολύ καλή σκέψη Σέρλοκ, αλλά προφανώς δεν έχεις ιδέα τι γινόταν αυτό το ΣΚ στη Βέροια...
-
Πριν λίγο ένα Chevrolet Epica taxi.Αυτο ποιο πολυ πηγαινει στο θεμα: Σπανια Πουλια
Ενα και μοναδικο κυκλφοροει απο ταξιτζου στο Αγρινιο -
Ο χρήστης agalanop έγραψε:
Πολύ καλή σκέψη Σέρλοκ, αλλά προφανώς δεν έχεις ιδέα τι γινόταν αυτό το ΣΚ στη Βέροια...Η δεύτερη φώτο που ανέβασα έχει κυκλωμένο το όνομα του ξενοδοχείου. Αποτυχημένος Σέρλοκ ο octavia699!!
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Πριν λίγο ένα Chevrolet Epica taxi.
Αυτο ποιο πολυ πηγαινει στο θεμα: Σπανια Πουλια
Ενα και μοναδικο κυκλφοροει απο ταξιτζου στο ΑγρινιοΚαι ένα κυκλοφορεί εδώ..
-
Πετυχα κι εγω χθες ενα αθηναικο ταξι octavia 5 combi..
-
Μια και μιλάμε για ταξί, στη Λάρισα είδα Cadillac BLS (μάλλον, γιατί ήταν λίγο μικρό για CLS)
-
Χρυσαφι audi a7 σε αντιπροσωπεια ,βγαινοντας απο Αθηνων-Λαμιας στην εξοδο του Αγιου Στεφανου-Κρυονεριου..
Carspotting [#7]