Ο χρήστης HLEKTRA έγραψε:
Αυτό που είπατε για το κτέο δεν αληθεύει γιατί και εγώ το δικό μου αυτοκίνητο το πέρασα κτέο μετά από ένα χρόνο γιατί δεν είχατε άδεια για κάποια εξαρτήματα της icom και μάλιστα σας το έφερα εσάς και μου το περάσατε κτέο διότι είχατε γνωστό σας στο κτέο του ελληνικού γιατί μόνη μου θα έβρισκα δυσκολία μου είπατε με αποτέλεσμα να μου κοστίσει 100 ευρώ παραπάνω απ΄ότι ήταν κανονικά.
Για να βγει κάποια άκρη, παρακαλώ να μας πείτε ακριβή ημερομηνία εγκατάστασης, τόσο εσείς όσο και κάποιοι άλλοι που έβαλαν Icom jtg μέσα στο 2010. Συγκρίνοντας τις ημερομηνίες εγκατάστασης, χαρτιών ΚΤΕΟ, χρόνου αναμονής για την παροχή των χαρτιών, μπορεί να βγει αρχικά κάποιο συμπέρασμα.
Από τα δελτία κοινοποίησης εγκρίσεων τύπου εξαρτημάτων LPG, σύμφωνα με τα στοιχεία του Υπουργείου Μεταφορών (63282/4346/08) φαίνεται οτι από το 2008 είναι πιστοποιημένα τα μέρη του Icom jtg.
Επομένως, ο μόνος άλλος λόγος που θα δικαιολογούσε κάποιο χρόνο αναμονής είναι ή να μην υπήρχε η άδεια πιστοποιημένου εγκαταστάτη (που σίγουρα υπήρχε) ή λόγω πολύ μεγάλου φόρτου εργασίας να μην φρόντισαν εγκαίρως την παροχή όλης της χαρτούρας και τις θεωρήσεις πρωτοτύπων μέσω ΚΕΠ, κλπ. κλπ. ή τέλος, να υπήρχε πραγματικά κάποιο θέμα με την εγκατάσταση στο αυτοκίνητό σου, που δεν επέτρεπε στον εγκαταστάτη να δώσει βεβαίωση οτι όλα είναι ΟΚ...